icon

Konšpiračné teórie a kauza Jeffrey Epstein

26. feb 2026

Ahojte baby, sledujete kauzu okolo Epsteina? Ja som zacala pozerat rozne prispevky ohladom tohto, poprepletane aj mnohymi konspiraciamo, ktore v suvislosti s tymto davaju vacsi zmysel a az mi je z toho vsetkeho zle, co sa deje.
Sledujete tiez niekto?

Strana
z3
anonym_72ec5a
27. feb 2026

@anonym_autor nesledujem to, ale zacalo mi to vyskakovat.
najlepsie je, ze pred casom mi kolegyna rozpravala konspiraciu ako 100% pravdivu vec o tom ako v amerike z placucich deti odoberaju adenochrom a potom z tych mrtvych deti robili nugety v mekaci, tak som jej vravela, ze az takemu niecomu neverim a teraz ked zverejnili toto.....
naozaj ma zaujima ci to ma nieco spolocne so zmiznutim maddi mccan,
a suvislost s jacksonom, som zvedava, ci sa teraz nieci zmeni, nikdy som neverila ze bol pedofil, maculay culkin vzdy tvrdil, ze boli len priatelia, podla mna len z neho chceli vytlc peniaze,
a najviac ma bavi spojitost s trumpom, aby odviedol pozornost, tak povedal, ze zverejni tajne spisy o ufo. ufo vzdy bolo na odvedenie pozornosti.

la_dolce_vita
27. feb 2026
@anonym_72ec5a

@anonym_autor nesledujem to, ale zacalo mi to vyskakovat.
najlepsie je, ze pred casom mi kolegyna rozpravala konspiraciu ako 100% pravdivu vec o tom ako v amerike z placucich deti odoberaju adenochrom a potom z tych mrtvych deti robili nugety v mekaci, tak som jej vravela, ze az takemu niecomu neverim a teraz ked zverejnili toto.....
naozaj ma zaujima ci to ma nieco spolocne so zmiznutim maddi mccan,
a suvislost s jacksonom, som zvedava, ci sa teraz nieci zmeni, nikdy som neverila ze bol pedofil, maculay culkin vzdy tvrdil, ze boli len priatelia, podla mna len z neho chceli vytlc peniaze,
a najviac ma bavi spojitost s trumpom, aby odviedol pozornost, tak povedal, ze zverejni tajne spisy o ufo. ufo vzdy bolo na odvedenie pozornosti.

@anonym_72ec5a ten M. Jackson ma tiez zaujima. Vraj to bola len propaganda, ze bol pedofil a bol to zamer z neho urobit, pricom on pravese bojoval proti tymto zlym veciam. Nikdy ho ani neodsudili. Media mu zamerne poskodili povest a uz to islo. No ktovie aka je pravda...?

anonym_98be9d
28. feb 2026

Niektore konspiracie co tu pisete su dost cez. Netreba zabudat, ze na svete zije vela youtuberov, co zarabaju na konspiraciach. Tie spisy sa postupne zverejnuju, su tam aj fotky, je vela vypovedi od obeti a toho sa treba drzat. Dost hnus, aj bez konspiracii.

Nekrmte youtuberov, co siria hovadiny. Zarabate im prachy a akurat vas zmagoria 🤷‍♀️ Oni vedia, ze ked je to teraz tema, tak cim vacsiu konspiraciu si vymyslia, tym viac klikov dostanu a teda tym viac zarobia.

anonym_a6e0ae
3. mar 2026

Ja som videla dokument na netflixe , zaujímavé že tam sa žiadne vraždy nespomínajú iba sex so 17tkami ...aj to mi príde také na zváženie , keď tie baby chodili za ním sami dobrovoľne ,dohadzovali mu kamarátky a spolužiačky a tešili sa ako dobre zarábajú tým sexom a masážami...
Ďalšia vec , tie konšpiračné videá a fotky, XY z nich bolo už vyvrátených napríklad ten chlapec priviazaný páskami o stôl , ozvali sa jeho rodičia že to s Epsteinom nič nemá, že to oni spravili vtipnú fotku roky dozadu a proste niekto to vytiahol na Epsteinovu propagandu ....keď čítate oficiálne informácie , nikde sa vraždenie nespomína iba na konšpiračných weboch , tak autorka prosím netvrd že to nie sú konšpirácie. 🙄

Strana
z3