icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

Strana
barrilla
14. mar 2025

áno je. Žiaľ. Dokonca sú šťastní, že konečne ich pravda sa ukázala.

adaam
14. mar 2025

ale hlavne, že nemáme 72 pohlaví

akvi
14. mar 2025

@alenamihal a Fiko stále najdôveryhodnejši politik, skoro ma vykotilo včera, keď som to počula 😅 No tak čo vlastne chceme, väčšina si zvolila 🤷 (a to ja teda nie som očko, ale akože čo je veľa, to je moč, čo títo dokážu vypustiť z huby). Zase, oni fungujú v móde aký požič taký vráť. Takže pri jednoduchosti ich myslenia to funguje v zmysle, "oni" urážali neočko, tak my pourazajme očko.

mirkam3
14. mar 2025

@alenamihal tak jeho publiku s ich intelektom jeho argumenty bohaté stačia.. ešte sú happy 🤷‍♀️

tetapetra
14. mar 2025

@alenamihal len bacha na leto🍿😆

janinah
14. mar 2025

Fico v kreslenom " vtipe" ( ktory neviem teraz najst)
Nechcem,aby hľadali vily v chorvatsku,vypustite kotlara!..
Presne o tom to je.diskutujme o kukurici.zabudnime na ich vily a zlodejinu.

dahlia25
14. mar 2025

Bohužiaľ, aj takto funguje demokracia - máme, čo sme si zvolili 🙂
Ale Ficovoliči sú zlatí ľudia, oni tým politikom jachty a domy v zahraničí nielenže doprajú, oni im ich s úsmevom na tvári zaplatia (vo forme daní).

veklipo
14. mar 2025

Mne by to v zasade bolo jedno, akurat tento clovek berie 5000eur/m. Pri 4rokoch nas stoji 240.000EUR. Keby sme sa pozreli na DONIO, kolko ludi potrebuje surne peniaze na zdravie, je mi z toho do placu.
Kotlarove vysledky su len marketing pre volicov, nikdy ich nikdy pri liecbe nezohladni. Za to tie peniaze by mohli zachranit zivot.

done
14. mar 2025

@alenamihal toto nie je len na SVK, je to skoro všade. Demokracia je na...kto na to má sťahuje sa do Monaca, alebo do Dubaja.

lucyliu
14. mar 2025

Rosie Naive Art

danica2711
14. mar 2025

Kotlár je debil, ale ani zďaleka taký veľký ako tí, čo ho poverili (a zaplatili z našich peňazí) nejakým "pátraním"... Ale takisto ako tupá Šimkovičová, Ficove navrhované zmeny ústavy, prevrat a pod. je dobrou zásterkou na odvedenie pozornosti od totálneho zlyhávania tejto vlády neschopných

ivka225
14. mar 2025

@danica2711 Pekný výraz použil v nedávnom podcaste Arpád Soltész: Liga slaboduchých.

bielykral
14. mar 2025

@alenamihal ano je spokojna...lebo su to zadubenci a trocha sa zamysliet je pre nich velky problem plus rozne ine dovody maju takito ludia ako napr. smutok za socikom, potreba silneho vodcu, vlastna neschopnost nieco dosiahnut atd.

aandrea9
14. mar 2025

Asi by ste sa všetci mali ukludnit. Aj moje dane išli na ockovaciu loteriu, MOMky, odmeny dôchodcom za očkovanie a podobne. Niekto tu niekomu dáva nejaké príspevky za očkovanie detí, očkovanie proti žltačke alebo tetanu? Ockuje sa proti týmto veciam v obchodných centrách? Ach áno, tieto ockovania sú povinné. Toto bolo "dobrovoľné" a len neockovani museli na testy a mat vazne papiere hodnoty toaletného papiera. Očkovanie proti niečomu, čo vzniklo v labaku. Na každom splechu pravdy trochu. Nepleťte sem Fica, Matovica a politiku. Tu ide o zdravie ľudí ak vám to náhodou uniklo.

mondolina
14. mar 2025

@aandrea9
v ktorom roku sme tu mali pandémiu tetanu🤔

adaam
14. mar 2025

@aandrea9 ja som úplne kľudná, ale neviem čo si sa snažila v tých 7 riadkoch napísať.
môžeš ešte raz a pomaly?
ja netvrdím, že sa na očkovaní niekto nenabalil, ale chápeš aj ty, že očkovanie mnohým zachránilo život?
áno, možno niekto na následky očkovania aj zomrel, ale tých čo im to zachránilo život je oveľa viac
vieš o tom, že keď si v aute dáš bezpečnostný pás, tak ťa to môže pri nehode zabiť? ale aj tak sa pripútaš a dokonca aj svojím deťom dáš bezpečnostný pás, lebo štatisticky je to bezpečnejšie ako bez pásu. to isté je to s očkovaním- ale naopak.
rozumieš tomu?

alenamihal
autor
14. mar 2025

@aandrea9 am presne toto je tazko vysvetlovat ludom ako ste vy!!! motate hrusky s jablkami !!! Vy si myslite,ze kedy mal Fico pod rukov pandemiu ,tak by konal inaksie ??? Haha,uz viem ako nakradnut a srat na ludi !!! To kua robi uz 14r...slepota a kratka pamat ludi sa stupnuje...staci par drobnosti ako je karafiat a gulas 1x za rok...Vsak kua Kotlar je v politike,ci to nema nic spolocnes politikou ????!!!!! Je rozdiel pocuvat odbornikov ,ktori studuju cele roky,cely zivot ako nejake neschopaka,ktory trepe horsie ako male deti skolke...to kua isto musia vymriet ta starsia generacia ako Fico,Putin,Trump a spol.dochodcov ,aby sa tu zilo dobre a nastupila generacia 21.storocia ????!!!!! brrrrrr

carolynka
14. mar 2025

@alenamihal starsiu generaciu nahradi ta mladsia a la mlady Kalinak, Taraba , Tabak atd. A pri volicoch takisto, je to vidno tu v prispevkoch aj v realnom zivote. Toto je beh na dlhu trat.

mondolina
14. mar 2025

@aandrea9
očkovanie na žltačku a tetanus nie je povinné 😵‍💫

tilly
14. mar 2025

Teraz mi úprimne napíšte, koľkým sa zdvihol tlak v tomto počasí pri prečítaní príspevku od pani Andrei?
Už mám pocit, že aj moja bezbrehá tolerancia má svoje hranice. Buď je pani Andrea troll, ktorý tu má za úlohu zvyšovať klikanosť a víriť diskusiu, alebo je reálna, potom je to úplne desivé a s touto krajinou alebo celkovo svetom to ide fakt do 🍑.

valikasikulova
14. mar 2025

@alenamihal ja som na to vcera cumela s otvorenou hubou co to trieska, plus navyše nebol snáď schopný ani na 1 otázku odpovedať co sa ho pýtali...videla som len chvíľu ale stačilo mi

tetapetra
14. mar 2025

@tilly andrea je tým známa, takže všetko ok, zem v rovnováhe 😉

alenamihal
autor
14. mar 2025

@tilly uprimne ??Je to realna osoba si myslim...mne stacilo,co som videla na MDZ v Nitre.. tie nazory ,co tam zeny chrlili ,tak to je uplne na vymeteny a nevzdelany mozog ...

alenamihal
autor
14. mar 2025

@valikasikulova no a presne to sa neda pocuvat od Fica az po takychto dezolatov,co ledva presli ZS ... este moj 12r syn sa smial,co je to horsie ako Spideman ..ked ta ustipne pavuk,tak si hned Spidemanom hahaha

tilly
14. mar 2025

@tetapetra no do prrr... no nič, aspoň mi zdvihla tlak v tomto počasí, môžem pracovať

tilly
14. mar 2025

@alenamihal to sa mi tiež chcelo 🤮

tetapetra
14. mar 2025

@tilly tak sa nesťažuj😉 a poďakuj🍿

tilly
14. mar 2025

@tetapetra 🤣🤣 tal ďakujem.

mmooly
14. mar 2025

každý svojho pána chváli... čo sa tu rozčuľujete a kazíte si deň 😀

janinah
14. mar 2025

@mmooly my poniektoré si uvedomujeme ako nezvratne sa.tu kazi buducnost nasich deti.takze nie.neviem si uzivat den s usmevom ak vidim co sa tu deje

Strana