Kotlár - urobili z nás kukurice
Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????
@ivka225 počúvať Soltésza a Tkačenka je zážitok... milujem aj výraz "mentálna subnorma", ktorý po prvý raz použili na Danka
@alenamihal opýtaj sa oliolijanka 🤣😅 oná sa tu včera zubami nechtami zastávala terajšej vlády. Dokonca už začala byť aj dosť osobná,vulgárna a agresívna 😏 ona ti isto odpovie na čo je toto všetko dobre
@aandrea9 a pamatas že tie opatrenia začali presadzovať ešte za Pellegriniho? Že si to pamätáš?! Očko lotéria bolo sprostosť,o tom žiadna. Ale očkovanie samotné nie. Ale toto co trepe ten pajac Kotlar a nie je schopný ani dať dôkazy odkiaľ tie somariny vzal tak to už je fakt nonsens. Boha,normálne je zo mna kukurica. To je fakt slaboduchy jedinec. A ako sa furt klepe keď ma hovoriť na tlačovke. To už je iná vec postaviť sa rovno pred ľudí a niečo im vravieť ako len trepať do kamery
snáď vám to pôjde
... a ked sa budeme rozculovat, stane sa z nas popcorn 🙂
Tak mi napadlo. Môj kamarát, keď sa s niekým háda, používa výraz, "okúšem ťa ako kukuricu" teraz to už dáva zmysel 🤣🤣
@mircalla vsak ma dobreho mentora,ucitela -Ficka !!!
@mackopesfik
'Adhd,alergie, astmy, autisti , a iný dementi.'
Zamysli sa nad sebou a nad svojim vyjadrovanim.
@mackopesfik ok
@mackopesfik si neockovany, zdravy a na dochodku od 40ky? Co tak sa dat na studium na skratenie casu? 😉
@mackopesfik Súvis s mojim komentárom som nepochopila, asi to nebolo určené mne. Každopádne očkovaná nie som (som mladá, zdravá, nie som ani riziková. Prekonala som covid s ľahkým až miernym priebehom). Neodsudzujem nikoho, kto sa očkovať dal - veď sama som to aj zvažovala. A určite nikoho nepresviedčam aby sa očkovať dal/nedal, veď každého vec preboha.

@alenamihal neviem či polovica, ale fakt, úplne vážne 👆