icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

jamimo
14. mar 2025

@alenamihal neviem či polovica, ale fakt, úplne vážne 👆

danica2711
14. mar 2025

@ivka225 počúvať Soltésza a Tkačenka je zážitok... milujem aj výraz "mentálna subnorma", ktorý po prvý raz použili na Danka

mizoko
14. mar 2025

@alenamihal opýtaj sa oliolijanka 🤣😅 oná sa tu včera zubami nechtami zastávala terajšej vlády. Dokonca už začala byť aj dosť osobná,vulgárna a agresívna 😏 ona ti isto odpovie na čo je toto všetko dobre

mizoko
14. mar 2025

@aandrea9 a pamatas že tie opatrenia začali presadzovať ešte za Pellegriniho? Že si to pamätáš?! Očko lotéria bolo sprostosť,o tom žiadna. Ale očkovanie samotné nie. Ale toto co trepe ten pajac Kotlar a nie je schopný ani dať dôkazy odkiaľ tie somariny vzal tak to už je fakt nonsens. Boha,normálne je zo mna kukurica. To je fakt slaboduchy jedinec. A ako sa furt klepe keď ma hovoriť na tlačovke. To už je iná vec postaviť sa rovno pred ľudí a niečo im vravieť ako len trepať do kamery

eva8
14. mar 2025

... a ked sa budeme rozculovat, stane sa z nas popcorn 🙂

mizoko
14. mar 2025

@eva8 🤣🤣🤣🫶🏼

dahlia25
14. mar 2025

@eva8 Odpadla som :D :D :D pobavilo

tilly
14. mar 2025

Tak mi napadlo. Môj kamarát, keď sa s niekým háda, používa výraz, "okúšem ťa ako kukuricu" teraz to už dáva zmysel 🤣🤣

mircalla
14. mar 2025

@mizoko Ona je vzdy vulgarna a agresivna

alenamihal
autor
14. mar 2025

@mircalla vsak ma dobreho mentora,ucitela -Ficka !!!

mizoko
14. mar 2025

@mircalla ja som sa s ňou stretla 1x ale rozhodne na jej nick nezabudnem 😅 no ona je hlavne úplne vytreta. Argumenty žiadne ale ego má teda veľké 🤣 taký smerácky trollko kt veľa nepremýšľa lebo to ani nedokáže ale zase verne sa bude biť za svojho vodcu 😎

mircalla
14. mar 2025

@mizoko Totalne vytreta...tiez som mala tu cest nie raz

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
carolynka
16. mar 2025

@mackopesfik
'Adhd,alergie, astmy, autisti , a iný dementi.'
Zamysli sa nad sebou a nad svojim vyjadrovanim.

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
carolynka
16. mar 2025
eva8
17. mar 2025

@mackopesfik si neockovany, zdravy a na dochodku od 40ky? Co tak sa dat na studium na skratenie casu? 😉

dahlia25
17. mar 2025

@mackopesfik Súvis s mojim komentárom som nepochopila, asi to nebolo určené mne. Každopádne očkovaná nie som (som mladá, zdravá, nie som ani riziková. Prekonala som covid s ľahkým až miernym priebehom). Neodsudzujem nikoho, kto sa očkovať dal - veď sama som to aj zvažovala. A určite nikoho nepresviedčam aby sa očkovať dal/nedal, veď každého vec preboha.