icon

Kto je Soros a jeho vplyv na politiku?

25. jún 2024
markusrasford
25. jún 2024

@dualsense túto krajinu rozkradli bývalí komunisti a ŠtB a nebol to Soros ktorý tu dal do smútku zdravotníctvo, školstvo, poľnohospodárstvo a mohol by som pokračovať napr. súdnictvo. Nie nebol to SOROS.

stanulienkat
25. jún 2024

@markusrasford ale podla nich to nebol ani Fico, ani Pociatek, Kali, Danko, smerohlas, ani, ani ani....😂
Potom im jednoznacne a logicky vyplyva, ze to bol Soros, Caputova, Simecka, Zidojastery a mozno trochu pastafariani.😂

viestta
25. jún 2024

@dualsense kde som ja pisala, ze pan Soros neexistuje? No skus pohladat, kde som to napisala.

markusrasford
25. jún 2024

@stanulienkat jednu vec by som chcel vedieť. Ze kde na tieto informácie chodia. Keď niekto napíše že Simecka študoval v Amerike a bla bla . A ona není schopná si dohliadať informácie tak ma ide vystret. A ešte sa hrdo prezentuje ze aká je múdra.

markusrasford
25. jún 2024

@viestta to si nepísala ty ale on ani čítať nevie. No žiaľ...to sú narodovci po Dankovi.

petronelag
25. jún 2024

@markusrasford Mne nezáleži na tom či študoval v USA alebo Anglicku, ale akú záverečnú prácu s akým prínosom napísal.

viestta
25. jún 2024

@markusrasford mas pravdu. Veta "Keby Soros nebol, Fico a spol by si nasli niekoho ineho", ktora obashuje hypoteticku moznost je prilis zlozita na pochopenie pre koalicny elektorat.

viestta
25. jún 2024

@petronelag ty si vari tu jeho zaverecnu pracu aj citala ked vies posudit jej prinos?

markusrasford
25. jún 2024

@petronelag ty si ju čítala určite. O čom je?

markusrasford
25. jún 2024

@viestta nedohodli sme sa

kaja0210
25. jún 2024

Starý 90 ročný dedko...ale pre Slovákov hrozba národa 🤦
Lebo veď liberalizmus a LGBT....ale, že cesty ako na Marse, nemocnice väčšina čistá katastrofa, školstvo bieda....ale pán mega liberálny šoroš nás ide zničiť.
Pomoc Slovensko chraň sa!
A nie nie som volič PS,ale toto čo robí koalícia na čele s mega odborníkmi je sen...

markusrasford
25. jún 2024

@petronelag ako je zjavne ze ty si volic smero hlasu ôk nič v zlom. Len mi vysvetli prečo ta trápi Simecka? Véd on je politik PS nie vládnej moci. Prečo sa netrapis nad skutkami Šutaja vid. posledná kauza vydávanie pasov co riesis Simecku nikdy nevladol

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford keby neboli komunisti,tak by sme nemali ani to, čo máme .Ta zlatá demokracia. a vlády v nej nedokážu udržiavať ani to,čo ti zlí komunisti vybudovali .

dualsense
25. jún 2024

@viestta napísala si,že vsetko o Sorosovi sú bachorky.ktorymi strašil Fico.Ja som ti dal jasne video a dôkazy,ako ovplyvňoval a ovplyvňuje štáty pomocou neziskoviek.Bud to nechceš vidieť,alebo si zaslepena....

viestta
25. jún 2024

@dualsense zaujimave, ze v Nemecku (zapadnom), Svedsku komunisti neboli a co vsetko maju. Napriklad dialnice postavili krizom krazom aj bez komunistov. U nas ich nepostavili ani komunisti a ani socialni demokrati, aj ked nam ich slubovali.

viestta
25. jún 2024

@dualsense samozrejme ovplyvnuje. Tak ako ovplvnuje piata kolona riadena Kremlom. Napriklad aj ty si ovplyvneny narativmi piatej kolony.

dualsense
25. jún 2024

@viestta Páči sa mi,že ty si tu najmudrejsia na tomto fóre,na všetko máš odpoveď a len tá tvoja pravda je tá správna,žiadna iná..🙂Mňa neovplyvňuje nikto,ale mám už čo to odzite a viem si informácie získať a overiť...;)

katka700
25. jún 2024

Autorka či autor gratulujem k mega ultra uber polarizujucej téme kde sa po 1000 a prvý krát presvedčíme že na Slovensku nie je možná respektujuca diskusia 😂
Kto je Soros?
Za Á satan, zidojaster, člen NWO, dôkaz zidobolsevickych konšpiračnych teórii, proste stelesnenie satana a čistého zla 😂
Za Bé dobrák od kosti, ľuďomil, chrumkavý deduško a kto na neho povie škaredé slovo je retard 😂
Pravda ako vždy bude niekde uprostred ale nie je zaujímavá tak ako priblble extrémne názory.
Ak chceš vedieť kto je Soros je tu Wikipedia, wikileaks a ďalšie zdroje - podľa ktorých z nich organizáciu co založil zneužívaju tajné služby "najdemokratickejsej" krajiny sveta na aktivity ktoré štát oficiálne nemôže vykonávať lebo sú v rozpore s medzinárodným právom. Či s nimi pan S začal spolupracovať dobrovoľne alebo sa mu vyhrážali je otázne. Nič to nemení na fakte že jeho organizácia financovala veľa dobrých projektov čo reálne pomohli ľuďom a suplovali to kde na ľudí štát s prepáčením s*al.
Takže je možno kontroverzný, osf má istú povesť ale zločinec a diabol nebude.
Nudné však?
Zaujímavejšie je sledovať "večný" zápas progresívcov a fikovcov aka dezoláti verzus libtardi. No chorá doba.

veronika2021
25. jún 2024

@aalt kto povedal,ze Fico nic?Zlodej krici chytte zlodeja-to je v politike klasika.Fico je Pan Politik,to sa mu neda popriet ale to zaroven hovori za vsetko….

veronika2021
25. jún 2024

@markusrasford ,Sorosovci ovplyvnuju politicke dianie po svete,ale nedalo by sa to,keby nemali podporu v jednotlivych statoch-medzi politkmi,mediami,jednotlivcami atd.Ak ,,pojde,, sorosacka agenda Ficovi ,,poruke,, ,Fico bude o Sorosvi ticho ale ak zacne byt zaujimave na sorosacke financovanie mimovladok kydat a prinesie to politicke body,tak bude Fico poukazovat a kydat na Sorosa a Soroscata.Taky je nas pan Fico ,taky vzdy bol a taky vzdy bude.

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense nepochopil si komunistov. Nepísal som o tých co budovali. Ale o tých co kradnú

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense prečo ju urážas? Není najmúdrejší ale určite múdrejšia ako ty a není zaslepena. Uvažuje normálne nepotrebuje konšpiračné weby ako ty. Není hanba keď ma niekto triezvejsi názor ako ja sám.

viestta
25. jún 2024

@dualsense na to, ze si na MK ani nie dva mesiace, mas velky prehlad. Taky velky, az by som povedala, ze si reinkarnacia niektoreho zo zrusenych nickov.
V kazdom pripade pre mna je prijatelnejsia liberalna obcianska spolocnost, ktoru podporuje Soros ako (akoze) socialna demokracia Orbanovho typu, ktoru sa nam tu snazi vnutit sucasna koalicia.

oblecenie99
25. jún 2024

@petronelag No za Sorosove peniaze študoval napr. taký Orbán. Ktorý dokonca od neho osobne bral peniaze. A z tých peňazí sa vybudovala cela jeho politická strana.

lenkakravcova
25. jún 2024

Ako sa hovorí: bez vetra sa ani lístok nepohne.

lenkakravcova
25. jún 2024

@oblecenie99 tak aspoň tu máme dôkaz, že Soroš financuje blbosti. 😅

oblecenie99
25. jún 2024
dualsense
25. jún 2024

@markusrasford ty urcujes čo je konšpiračný web??ja som ti dal jasne dva dôkazy,zjavne si si to nepozrela ...zaslepena si jedine ty,nedokážeš.prijat pravdu...Vidis,ja si zase myslím o sebe ,že ja uvažujem normálne🙂bola chyba sem vôbec niečo písať,tu sa proste iný názor nepripúšťa 🙂

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense ja som muz. Ináč ti poradím ja si spomínam keď Fico v TV púšťal nahrávku curilovcov. Nakoniec vysvitlo ze tie nahrávky boli postrihane toľko k tvojim videami. Kto ich robil Kalinak ml? Alebo..

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense nie ja neurčuje ale kto čerpá info ktoré sa nezakladá na pravde alebo sú polo pravdivé tak sa označujú ako konšpiračné. Je zjavne ze cerpas s takýchto webov.