Kto volil Fica a prečo?
Ktora ste volili v poslednych volbach sudruha Fica? prihlaste sa prosim a napiste nam aj dovod preco, alebo cim si vas ziskal. Dakujem.
Zaujimave argumenty. Koho mam volit, ved ti druhi vraj nie su lepsi. Takto krajina sa ruti do katastrofy. Reformy, co urobil Ivan Miklos (rovna dan,..) a ktore nas dostali do eu (za Meciara sme boli cierna diera europy a za Fica sme ta ista cierna diera, eu pochopila, akych hajzlov si pustila do dvora), Fico postupne zrusil. Nie je na dochodky, Socialnej poistovni kazdy rok chybaju 3 miliardy, pritom o 10 rokov bude ovela viac dochodcov. Ak by eu stopla eurofondy kvoli nedodrziavaniu zakonov eu, tak na dialnice, zeleznice, nepojde ani euro. Problem slovakov je, ze veria prazdnym reciam a rozhybu sa, az ked je naozaj zle (nezamestnanost,...) a ked naprava stoji mimoriadne vela. Potom pitchuju, placu, nadavaju, ale to na zlej situacii nic nezmeni. My sa mame zle a stale tu nie je ziadna recesia. Ked pride recesia, Fico vam zrusi aj podporu v nezamestnanosti, lebo nebudu na nu prachy a on vsetko predrbal, odkedy zacal vladnut (2008).
@anonym_109bc6 on predrbal aj to, co este nezarobil. Predrbal aj nase dane, ktore budeme platit o 10 rokov. Budeme to splacat pekne dlho a tvrdo.
Smeraci pluju na eu, tak nech eu vypne eurofondy a z ruska dostanu to co za 40 rokov CSSR. Velke howno a ostnate droty na hraniciach. Ked nepridu eurofondy, ci dokonca odidu firmy z eu (uz odchadzaju), tato krajina okamzite klakne a rozlozi sa. Ale polovica naroda miluje Fica, neonacistov Uhrika (dalsi jednorazovy hochstapler ako Luptak, Schuster, Pavol Rusko, Prochazka, Kollar,... ) a vsetci podporuju samozrejme denacifikaciu a miluju rusko a nebudu sa ockovat, lebo ich niekto zacipuje a netrafia potom na konci plochej zemi, spadnu cez okraj do prazdna.
@anonym_autor ja volim Fica
@anonym_1aa5df
Aj stále si presvedčená, že to je pre nás to najlepšie čo môže byť?
@anonym_1aa5df
Aj stále si presvedčená, že to je pre nás to najlepšie čo môže byť?
@anonym_9448ef tato sorta ludi je o tom skalopevne presvedcena. Argumentovat nemusis. Nepomoze. Nepochopia. Nemaju cim.
Okrem toho, ze Fico je prasivy hajzel bez chrbtovej kosti, je aj dobry manipulator. Tak preto ho ludia volia, hlavne ti jednoduchsi, ktori si nevedia dohladat fakty a veria tomu co povie. Politicky je sice neschopny, ale vie ako od toho odradit pozornost, ako klamat ludom do oci, ohybat realitu tak, ako mu to vyhovuje.
@anonym_ed045f Senior, ktory voli Fica, vôbec nemusí byť hlupák. Ale ak má dôchodok 500-600€, tak ten 13. mu pomôže, to je proste fakt.
@anonym_fa32ab no lenže už by ten senior konečne mohol pochopiť, že ešte tak jedno volebné obdobie Fica a ideme do krachu a tým pádom skončil nielen 13. dôchodok, ale aj tie bežné pôjdu dole o dobrých 50-60%. V grécku klesli na 40% pôvodnej sumy po bankrote. Čiže v konečnom dôsledku je Fico pre nich tou najhoršou voľbou. Moja babka stále hovorí, že ona by radšej mala 12 normálnych dôchodkov, ako 13 smiešnych.
A inak, akurát včera som sa bavili aj o rodičovskom dôchodku. Za Matoviča dostali cez 500 eur každý aj s dedkom a teraz za Fica po 38 eur. To už nie sú ani omrvinky, to je výsmech. Mne naozaj hlava neberie, že si ľudia nevedia zrátať ani základné 2+2.
@anonym_autor ja volim Fica
@anonym_1aa5df este aj v dalsich volbach po tom vsetkom co tu " dokazal"?
Fica volia prízemní ľudia, ktorí sa dajú veľmi jednoducho ovládať strachom. A stačí im kvietok a borovička na MDŽ. Osobne nepoznám nikoho, kto by to verejne priznal.
@anonym_autor
Ja nie,ja som veľký odporca Fica,ale svokrovci by sa aj pobili za neho,alebo hádam aj chalupu by išli na neho prepísať. Ked nejde napr stolička zasunúť na terase,tak za to môže Trump, keď sa spomenie čokoľvek zlé,tak za všetko môže západ a Amerika a ich doslova chytá až taký amok,keby im niekto odporoval,alebo argumentoval a boli by schopný sa hádamaj pobiť,lebo všetci len útočia na Fica,akokeby on za všetko mohol,čo tu je zlé. A jediný ich argument je - "no a čo, veď to aj druhý robia".
A čudujú sa,že sa s nimi už ani nebavím a nechodím tam ku nim.
Možno to bude preto, lebo ľudia si vyberajú menšie zlo a keď ho porovná aj teraz s opozíciou, tak je zase to menšie zlo.
@petronelag presne ako moja rodina. Len nie progresivci, nikoho kto pôjde s progresivcami atď. Pritom to nie je realita. Je to nejaká tá naučená náboženská vec.
Ešte teraz si pamätám ako sa v pastierskych listoch spomínalo ako dnes diabol bojuje o rodinu a aky je progresivizmus zlý, že progresivizmus zľahčuje hriech atď atď.
Takze vnímaš to podobne?
Môžte všetci uvedomelý z oboch strán brehu voliť koho chcete, vy chcete zameniť figúrky na šachovnici no systém zostava😉Všetky politické strany v prípade úspechu vo voľbách konajú výhradne v prospech záujmových skupín ktoré sú v pozadí strán. Veď darovať dnes peniaze strane je normálne zlegalizovana korupcia 😉 ako volič vždy budete ťahať za kratší koniec, prejde 30-40 rokov nech budú medzi tým vlády akékoľvek tu vždy budeme riešiť jeden a tie iste problémy . Je až smiešne že ti ktorý majú spravovať naše financie nemajú žiadnu trestnoprávnu zodpovednosť a cele to ma stať iba na dôvere v poličke strany? Toto je chorý systém… a nikto z nich nebude mať nikdy záujem ho meniť nikdy nepôjdu proti SEBE
@marsmykkok a aby sme raz ozaj neskoncili vo vojne proti Rusku.
@anonym_02065f Fico vojnou operuje pred kazdymi volbami a to mu vynasa uspech. Prave zacal 🙉
@marsmykkok a aby sme raz ozaj neskoncili vo vojne proti Rusku.
@anonym_02065f nie proti, ale s
@anonym_02065f nie proti, ale s
@tilly nie,nie proti Rusku sme pidi krajina,nas da jednou bombou dole.
@anonym_autor ja som ho volila, je krajan, veľmi sympatický, priateľský, dobre sa s ním.pokecá🙂💚
@anonym_autor ja som ho volila, je krajan, veľmi sympatický, priateľský, dobre sa s ním.pokecá🙂💚
@ivicatolic cize sympatický krajan🫣 o tom, ze je výborný rečník a dristáč prvej ligy, to vieme väčšina, ale co koná? chcem reálnu odpoveď.
https://www.facebook.com/reel/1732313334491111
Matovica nemusim, ale tu vidno, ako si kazdy normalny zapadny politik mysli o Ficovi, ze je kkt a bavia sa s nim iba zo slusnosti. A aky premier, taki ludia v krajine.
Možno to bude preto, lebo ľudia si vyberajú menšie zlo a keď ho porovná aj teraz s opozíciou, tak je zase to menšie zlo.
@petronelag pred 20 rokmi bolo Slovensko lídrom hospodárskeho rastu a rýchlo sme dobiehali Západ. Po štyroch vládach fica sme prakticky na konci všetkých ukazovateľov a môžeme sa porovnávať akurát už len s Bulharskom, či Rumunskom, ostatné krajiny nám už utiekli. Stále máš pocit, že fico aj s celým Smerom je menšie zlo?
@petronelag pred 20 rokmi bolo Slovensko lídrom hospodárskeho rastu a rýchlo sme dobiehali Západ. Po štyroch vládach fica sme prakticky na konci všetkých ukazovateľov a môžeme sa porovnávať akurát už len s Bulharskom, či Rumunskom, ostatné krajiny nám už utiekli. Stále máš pocit, že fico aj s celým Smerom je menšie zlo?
@sevrin aj keby zrali suchare, tak budu oslavovat vodcu. Vodca im vysvetli, ze sedem trpaslikov na cele s snehulienkou Radicovou urobilo cary mary, poslalo sucho, zahnali zamestnavatelov a preto nemaju co jest. Raz tupy clovek, vzdy tupy.

Lebo ho milujem🤣🤣🤣