icon

Kto volil Fica a prečo?

Dnes o 15:07

Ktora ste volili v poslednych volbach sudruha Fica? prihlaste sa prosim a napiste nam aj dovod preco, alebo cim si vas ziskal. Dakujem.

Strana
z2
anonym_09c035
•
Dnes o 15:22

ja som nevolila .. ale na co ti to je? nemas si do koho rypnut .. mas tak nudny zivot ze musis riesit politiku .. vadi ti,ze nieto ma iny nazor ako ty ... volit chodi kazdy tak ako to citi a teba je prd do toho ... skor by ma trapili ty,kt maju kopu reci ale volit nejdu ...

ivka225
•
Dnes o 15:22

@anonym_autor Nečakaj žiadne logické argumenty ... iba príval emócií.

anonym_65edb3
•
Dnes o 15:26

čo už len teba do toho kto volil koho.

marsmykkok
•
Dnes o 15:30

Nevolila som ho v posledných voľbách ani predtým, ale aj tak všetko je to banda, nejakú slušnú alternatívu nevidím. Koho voliť? Blázna Matoviča? Agresívneho NaĎa? Šimečka tiež sa hrá na chrumkavého, ale vyfarbuje sa postupne, možno raz bude druhý Fico. Proste aký národ, takí politici, nič poriadne...

anonym_02065f
•
Dnes o 15:32
@marsmykkok

Nevolila som ho v posledných voľbách ani predtým, ale aj tak všetko je to banda, nejakú slušnú alternatívu nevidím. Koho voliť? Blázna Matoviča? Agresívneho NaĎa? Šimečka tiež sa hrá na chrumkavého, ale vyfarbuje sa postupne, možno raz bude druhý Fico. Proste aký národ, takí politici, nič poriadne...

@marsmykkok a aby sme raz ozaj neskoncili vo vojne proti Rusku.

anonym_d70aa3
•
Dnes o 15:37
@anonym_65edb3

čo už len teba do toho kto volil koho.

@anonym_65edb3 takze preco si ho volila??

ivka225
•
Dnes o 15:37
@marsmykkok

@marsmykkok Vo voľbách si nevyberáš životného partnera. Nemusí ti vyhovovať v úplne všetkom.

anonym_fa32ab
•
Dnes o 15:52
@ivka225

@marsmykkok Vo voľbách si nevyberáš životného partnera. Nemusí ti vyhovovať v úplne všetkom.

@ivka225 Ani životný partner nemusí vyhovovať úplne vo všetkom, život je o kompromisoch.

anonym_65edb3
•
Dnes o 15:57
@anonym_d70aa3

@anonym_65edb3 takze preco si ho volila??

@anonym_d70aa3 nie ,nevolila. Len nechápem načo ti je info kto volil Fica. Čo už len teraz s tým narobíš. Aj tak nič nepravíš aj tak.
Mk by malo zakázať politické diskusie.

anonym_635eb1
•
Dnes o 15:59
@anonym_65edb3

@anonym_d70aa3 nie ,nevolila. Len nechápem načo ti je info kto volil Fica. Čo už len teraz s tým narobíš. Aj tak nič nepravíš aj tak.

@anonym_65edb3 preco by malo zakazat poluticke diskusie? Skor by malo MK zakazat davat na plochu ocikane testy s tupou otazkou-"som tehotna?"

anonym_65edb3
•
Dnes o 16:01
@anonym_635eb1

@anonym_65edb3 preco by malo zakazat poluticke diskusie? Skor by malo MK zakazat davat na plochu ocikane testy s tupou otazkou-"som tehotna?"

@anonym_635eb1 je to mamičkovské fórum. Ocikané testy patria k ženám.

anonym_ed045f
•
Dnes o 16:07

Nevolila som ho, ale v čase, keď boli voľby, tak mnoho mojich bývalých spolužiačok z VŠ (vyštudovaných) ho volilo. Dôvod? Vlaky zdarma, že majú istoty, že ich starí rodičia majú ďalší dôchodok. Potom som zistila, že po VŠ sa tieto spolužiačky rozhodli ostať doma s dieťaťom a sú už 5 rokov doma bez práce, im toto vyhovuje. A to máme do 30 rokov. Moja rodina volila tiež, a dôvody veľmi podobné. Volia ho aj mladí. Čo mám na to povedať, keď niekomu stačia vlaky zadarmo…

anonym_1aa5df
•
Dnes o 16:11

@anonym_autor ja volim Fica

anonym_65edb3
•
Dnes o 16:11
@anonym_ed045f

Nevolila som ho, ale v čase, keď boli voľby, tak mnoho mojich bývalých spolužiačok z VŠ (vyštudovaných) ho volilo. Dôvod? Vlaky zdarma, že majú istoty, že ich starí rodičia majú ďalší dôchodok. Potom som zistila, že po VŠ sa tieto spolužiačky rozhodli ostať doma s dieťaťom a sú už 5 rokov doma bez práce, im toto vyhovuje. A to máme do 30 rokov. Moja rodina volila tiež, a dôvody veľmi podobné. Volia ho aj mladí. Čo mám na to povedať, keď niekomu stačia vlaky zadarmo…

@anonym_ed045f čo robia 5 rokov doma. z čoho žijú.

earlgrey
•
Dnes o 16:15

Ja a preto, lebo je to moja platonická láska 🤷‍♀️

anonym_571707
•
Dnes o 16:22
@anonym_65edb3

@anonym_65edb3 a volby a politika sa netyka tych deti, ktore boli detekovane tymi ostatymi testami? Najprv je tehotensky test a potom to decko privedies k lekarovi, do materskej skoly, do zakladne, strednej skoly. Moja mila, minimalne to zdravotnictvo a skolstvo sa toho decka bytostne tyka, to ti nedocvakava? Je ti jedno, ze mame katastrofalne zdravotnictvo?

777januska777
•
Dnes o 16:25

Veľká časť mojej rodiny ho volila alebo majú jemu blízke názory. Jednoducho je to úžasný populista, ktorý vie ako kecat. Skúste si pokojne pozrieť čo dava vo svojich videjkach (ak vám už iba pri pohľade na neho nie je zle) a skúste sa na to pozerať z pohľadu človeka, ktorý veľa nemá, úplne nerozumie ekonomike a opozícia mu pripadá ako nejaki namyslenci v oblekoch. Ten človek nebude hľadať fakty, lebo si povie, že veď aj tak je to klamstvo a nevie komu verit. Takže bude veriť Ficovi, lebo v určitej logike akú ti ľudia majú rozpráva dobre.
Toto je pekne vidieť vždy po nejakej kauze, vždy je ticho, následne po nejakom čase vyjde Fico a nejako to okeca alebo vytiahne niečo iné a už je dobré, zas ľudia píšu to čo si od neho vzali.
Podľa mňa on je dokonalá studnica sociologie a psychologickej manipulácie davu.

jednoduchomaria89
•
Dnes o 16:26

Myslím si ,že tu je aj čiastočná odpoveď : - Konsolidácia verejných financií musí pokračovať, vláda však zabezpečí aj v budúcom roku vyplatenie 13. dôchodkov. Takisto by sa mali zvyšovať platy vo verejnej správe, a to o 3 až 4 %. Avizoval to vo štvrtok na tlačovej konferencii v Národnej rade (NR) SR predseda poslaneckého klubu najsilnejšej vládnej strany Smer-SD Ján Richter. (Ešte určite kadejaki podvodnici , ktorí profitujú z úprav trestného zákona )

777januska777
•
Dnes o 16:28
@anonym_1aa5df

@anonym_autor ja volim Fica

@anonym_1aa5df prečo?

anonym_fa32ab
•
Dnes o 16:39
@anonym_ed045f

@anonym_ed045f Senior, ktory voli Fica, vôbec nemusí byť hlupák. Ale ak má dôchodok 500-600€, tak ten 13. mu pomôže, to je proste fakt.

bosorkabb
•
Dnes o 16:44
@777januska777

Veľká časť mojej rodiny ho volila alebo majú jemu blízke názory. Jednoducho je to úžasný populista, ktorý vie ako kecat. Skúste si pokojne pozrieť čo dava vo svojich videjkach (ak vám už iba pri pohľade na neho nie je zle) a skúste sa na to pozerať z pohľadu človeka, ktorý veľa nemá, úplne nerozumie ekonomike a opozícia mu pripadá ako nejaki namyslenci v oblekoch. Ten človek nebude hľadať fakty, lebo si povie, že veď aj tak je to klamstvo a nevie komu verit. Takže bude veriť Ficovi, lebo v určitej logike akú ti ľudia majú rozpráva dobre.
Toto je pekne vidieť vždy po nejakej kauze, vždy je ticho, následne po nejakom čase vyjde Fico a nejako to okeca alebo vytiahne niečo iné a už je dobré, zas ľudia píšu to čo si od neho vzali.
Podľa mňa on je dokonalá studnica sociologie a psychologickej manipulácie davu.

@777januska777 presne. Robí a hovorí to čo jeho voličov priťahuje.
A to sú klasické témy ako 13 dôchodok, rodičovský príspevok,vlaky zadarmo,nie vojne.....a tak podobne.
Nie som a nikdy som nebola jeho volič ale tiež musím uznať že vie čo a komu hovorí.

tilly
•
Dnes o 16:47

Pár mojich kamarátov z veľmi prozaických a praktických dôvodov 🙊.
A jedna ďalšia moja blízka a z dôvodu, aby tu nemali "buzeranti" väčšie práva ako heteraci, to vyšlo a aby tu neboli migranti, to nevyšlo trošku... no a rečičky o vojne a pod... ok, beriem, čo mi ale hlava neberie je, že im nevadia vyššie dane, transakcna daň, slejady a okate kradnutie. Argumentujú, že všetci by museli robiť konsolidácie, s čím súhlasím, museli by všetci robiť nepopulárne opatrenia a verím aj tomu, že každý by si nakradol, ale takto drzo bez hraníc 🤷‍♀️? Ja dúfam, že iní by urobili tie konsolidácie tak, že by tie peniaze do rozpočtu pribúdali, nie naopak

tetapetra
•
Dnes o 16:58

Tiež by som chcela vedieť, že prečo

petronelag
•
Dnes o 17:04

Možno to bude preto, lebo ľudia si vyberajú menšie zlo a keď ho porovná aj teraz s opozíciou, tak je zase to menšie zlo.

lizatko1009
•
Dnes o 17:05
@petronelag

Možno to bude preto, lebo ľudia si vyberajú menšie zlo a keď ho porovná aj teraz s opozíciou, tak je zase to menšie zlo.

@petronelag menšie zlo? daj argument

anonym_635eb1
•
Dnes o 17:09
@anonym_65edb3

@anonym_635eb1 je to mamičkovské fórum. Ocikané testy patria k ženám.

@anonym_65edb3 odcikané testy patria veľmi jednoduchým ľuďom, ktorí si nevedia odčítať tehotenský test. Ak by som si ocikala test a nevedela by som si ho odčítať, tak by som sa cítila ako úplný tupec.

a0
•
Dnes o 17:09
@marsmykkok

@marsmykkok ale veď vyber je tam pestrejší a lídri strán sú väčšinou o hovne ale ich straníci vedia byť fajn. Vladimíra Marcinko, Michal Sabo alebo Mesterová a určite aj ďalší, ktorých ale nesledujem. Mne bytostne vadí Šimečka a jeho vyjadrovanie na úrovni AI (bezemočná snaha sa tváriť, že sú všetci rovní), rovnako v saske mi vadil Sulík 😂 ale neznamená to, že celá strana je zlá.

tilly
•
Dnes o 17:14
@petronelag

@petronelag čo je v súčasnej opozícii väčšie zlo?

anonym_d14927
•
Dnes o 17:23
@anonym_65edb3

@anonym_65edb3 politiky sa ta tyka 24 hodin denne, 365 dni do roka. To, ze ju nesledujes je sice tvoja vec, ale tyka sa to teba, tvojej rodiny. Tyka sa ta to viac ako si ochotna pripustit. A kedze MK je portal o zivote, tak aj politicke temy sem patria presne tak ako politika patri k zivotu.

anonym_109bc6
•
Dnes o 17:25

Zaujimave argumenty. Koho mam volit, ved ti druhi vraj nie su lepsi. Takto krajina sa ruti do katastrofy. Reformy, co urobil Ivan Miklos (rovna dan,..) a ktore nas dostali do eu (za Meciara sme boli cierna diera europy a za Fica sme ta ista cierna diera, eu pochopila, akych hajzlov si pustila do dvora), Fico postupne zrusil. Nie je na dochodky, Socialnej poistovni kazdy rok chybaju 3 miliardy, pritom o 10 rokov bude ovela viac dochodcov. Ak by eu stopla eurofondy kvoli nedodrziavaniu zakonov eu, tak na dialnice, zeleznice, nepojde ani euro. Problem slovakov je, ze veria prazdnym reciam a rozhybu sa, az ked je naozaj zle (nezamestnanost,...) a ked naprava stoji mimoriadne vela. Potom pitchuju, placu, nadavaju, ale to na zlej situacii nic nezmeni. My sa mame zle a stale tu nie je ziadna recesia. Ked pride recesia, Fico vam zrusi aj podporu v nezamestnanosti, lebo nebudu na nu prachy a on vsetko predrbal, odkedy zacal vladnut (2008).

Strana
z2