icon

Lekárom nechceli pridať 60 eur a oni si dávajú odmeny

jednoduchomaria89
24. feb 2025

V novembri minulého roku dostal Gedra k platu dokonca 6500 eur, takže tromfol ešte aj predsedu vlády. Celkovo len na odmenách vlani Gedra zinkasoval viac ako 32-tisíc eur.

Priemerná Gedrova mesačná mzda tak presahovala 8700 eur. Približne toľko berú aj ministri. Podotýkam , keď akože konsolidujeme. Čo urobil taký Gedra pre Slovensko , ake sú výsledky jeho práce? To samozrejme platí aj pre ostatných politikov. Nech začnú už konečne zoštíhlovat tie úrady , hovorcov ,tajomnikov!! V súkromných firmách sú odmeny až po hospodárskych výsledkoch , my sme pomaly na ceste ku Grécku . zdroj aktuality.sk

pribinak
24. feb 2025

Smerácik ….to hovorí za všetko.

danica2711
24. feb 2025

Smer s.r.o. je predsa súkromná spoločnosť a ako taká si môže svojim zamestnancom zvyšovať platy ako chce! Ľudí, čo na nich pracujú, do toho nič nie je...

jednoduchomaria89
autor
24. feb 2025

@pribinak veď áno , choré a samozrejme aj ľudia čo s tým súhlasia . Priemerný človek zarobí možno 18 000 eur brutto , to som možno prestrelila, koľko ľudí má minimálku a takýto panáčik zhrabne 30 000 eur za nic v podstate na odmene v chudobnej krajine , kde jazdíme na rozbitých cestách a zbierame vrchnáciky pre choré deti

mmooly
24. feb 2025

a kto je ten Gedra vôbec?

jednoduchomaria89
autor
24. feb 2025

@mmooly Vedúci Úradu vlády Gedra naďalej čelí obvineniam v kauze miliónovej škody. Prokuratúra zamietla jeho sťažnosť

pribinak
24. feb 2025

@jednoduchomaria89 ja odporúčam voličom smerohlasu, že nabudúce keď budú chorí budú potrebovať napr operáciu či nejakú liečbu okrem paralenu nech idu za týmto panáčikom smeracikom ktorý zarobí viac ako hociktorý primár v nemocnici a nech ich vylieči

jednoduchomaria89
autor
24. feb 2025

@pribinak prečo by to robili ??? Za všetko môže Radičová , simeckova a odor predsa !! A nad čo poslal všetko na "UK" (Ukrajinu)

sevrin
24. feb 2025

Pokým to neprekáža ich dezolátskym voličom, ktorí im zabezpečia 20%, nech sa deje a stane čokoľvek, tak je všetko v absolútnom poriadku.
Politici robia to, čo im voliči dovolia. A preto sme tam, kde sme. V právnom štáte už by väčšina smerákov bola dávno postavená k múru so zaviazanými očami.

moonlight1210
24. feb 2025

@jednoduchomaria89 len napis, ze to myslis ako ironiu, lebo sa najdu taki, co to v prvej chvili nepochopia a vytocene ti odpisu skor, ako sa ukludnia.

la_dolce_vita
24. feb 2025

Je dost mozne, ze sa bude musiet podelit, neostane mu vsetko, tak mu doprajme 🙂)

dobryden
24. feb 2025

@sevrin ja si nemyslim ze to je len Smer to si vsetky strany,Dzurinda si údajne z kazdeho kšeftu bral 20% Ps tiez ,nedavno tu bola diskusia kde sa stazovala zena z BA na politiku PS v ramci BA,cize nebuďme naivní,to robia vsetci ktori su ori koryte.Tajomnikov ma predsa kazda strana co je pri koryte nielen smer.Darmo nikdy nebudeme na urovni severských štátov,u nas to je jedno,ci lavica,pravica ,opozícia ,koalícia.vsetci chcu kradnúť a pridávať si.

baumka
24. feb 2025

@dobryden tak toto by som netvrdila, verím, že sú ešte aj politici, ktorí to myslia s nami dobre, predsa nebudeme schvaľovať toto kradnutie raz jedných, raz druhých, ak to chceme schvaľovať, tak rovno môžeme im priamo na účet posielať naše výplaty, my si necháme len na nájom a nejakú tú stovku na jedlo. Nemôžeme schvaľovať zlodejstvo.

A netreba zabudnúť, že Smer je údajne strana SOCIALNEJ demokracie, takže by mali myslieť na ľudí a splniť tie ich klamstvá, že znížia energie, ceny potravín, čo nasľubovali naivným hlupákom, Je to zlodejská banda, ktorá tu ešte nebola. Ak majú niečo na Dzurindu, tak to mali dávno dať na súd. Však tam majú svojich ľudí, raz dva by ho odsúdili.

dobryden
24. feb 2025

@baumka tak vsetci manu na kazdeho,ja by som taka naivná nebola.oni kryjú jeden druheho,za každou stranou stoji niekto ,kto sa chce navaliť a strana mu je nieco dlzna.Darmo,az nase generacie mozu urobit zmenu ,tak ze im od mala budeme vštepovať co je spravodlive a co nie.

baumka
24. feb 2025

@dobryden no ja neviem, aké máš ty hranice, čo sa týka tolerovanie neprávostí, ale u mňa táto vláda ich 100krát prekročila, už len to,že začali vládnutie oslobodzovaním svojich obvinených kamošov cez 363. TO doteraz nebolo, toto ja tolerovať nemôžem a nebudem.

princkrason
24. feb 2025

v com vidi autorka problem? ludia to tak chceli tak vsetko je ok.. porazili sme progresivizmus, hradzu atd

dobryden
24. feb 2025

@baumka ved to nepopieram,ja len pisem ze nebola by sim tak naivná,robia to vsetci.

baumka
24. feb 2025

@dobryden No už viem, kde máš svoje hranice, sú poriadne posunuté, keď si schopná lajknúť toto v inej diskusii: "A Šimečka bol doteraz strčený v americkej riti a teraz ,keď zastavili prísun dolárov tak kydá. Keď by Trump nezastavil prísun neziskovkam tak by tam bol strčený stále. Takže keď tak rovný meter na všetkých nerobím si ilúzie o nikom". Nemusíš reagovať, toto mi stačilo.

dobryden
25. feb 2025

@baumka vy sa z toho Simecku idete vsetci posr .t.

baumka
25. feb 2025

@dobryden tak konečne si pri rétorike, ktorá ti je vlastná, len prosím nehltaj všetko, čo ti na fb napíšu páni z koalície. Sú ľudia, ktorí nevolili Šimečku a tam patrím aj ja. Ale som za demokraciu, ale tú pravú demokraciu, progres a slobodu, ktorú žiaľ Smer s partnermi nám nikdy nedajú. S nimi budeme len cúvať až možno skončíme v dobe môjho detstva. Ďakujem, neprosím,

dobryden
25. feb 2025

@baumka prosim Ta preco konspirujes?Nedavno tu bola diskusia o politike ps v ramci BA ,zvyšovanie poplatkov,rúbania stromov,predávanie pozemkov developerom.Ziadna oskaria sa neozvala.Je na tom nieco pravdy co pisal vyssie hore pan?Ak. Ie tak to vybrat ale nepos teorie o ludoch co nepoznas,Ja nevolil ľavicové strany a to je aj PS a ani smer.Ale moj velmi blízky clovek robi v štátnej správe,je nestranný a on ma na to iny nazor,tak kaudy na kazdeho nieco ma.Simecka je asi zatial výnimka ale ci to tak vydrzi aj v buducnosti,…

tetapetra
25. feb 2025

@dobryden robila som vo verejnej za vlády smer aj olano. Môžem s kľudom a s čistým svedomím napísať, že za smer, v tomto konkrétne išlo o SNS nakoľko mali ministerstvo, sa nikto nechytá.