icon

Máme doma rozdielne politické názory?

23. mar 2024

Ahojte, môj muž volil Harabina, ja Korčoka. Máte to niekto doma až takto odlišné ?

vyrovnanaosoba
23. mar 2024

@nivea777 mojej mame vyšiel kotleba, ale ona zle pochopila niektoré otázky, namiesto áno, dávala nie a naopak. 🤣🤣

nivea777
23. mar 2024

@vyrovnanaosoba najprv mi vyšiel kotleba keď som si dala 25 otazok tak 70% kotleba,ale pri tých 42 mi už vyšiel Harabin len už si nepamätám %

babkaland
23. mar 2024

Čo to? Aké otázky? Chcem aj ja. Kde to je?

mrs_potato
23. mar 2024

Nie nemáme a keby sme mali, neboli by sme spolu, nakoľko je pre nás rovnaký názor na zasadne veci v živote ako politické názory dôležité.

autor
23. mar 2024

@babkaland daj si Volebná kalkulačka a prvý výsledok čo nájde. Vieš zvoliť potom 42 otázok alebo to kratšie

babkaland
23. mar 2024

Už hneď na začiatku písali že tam niesu všetci kandidáti zakomponovaní a už počas vypĺňania otázok som si všimol že tam nič nebolo o maďaroch, tak som tušil že pán Forró tam neni. A ani nebol. Vyšiel Korčok, potom Dubovský, Matovič a Náhlik. Jediný kto s maďarmi spolupracuje je Matovič viem že oni mali v parlamentných zastúpenie menšín. Rómov aj Maďarov. On aj povedal že prezident je tu aj pre rómov a maďarov. Sme najpočetnejšie menšiny na slovensku. Forró sa prihováral voličom aj v maďarčine. Na rómčinu zabudol. Takže pačivale roma.

babkaland
23. mar 2024

A ide sa čakať na výsledky, kto preliezol do ďašieho kola. V USA kto vyhral? Trump? Tam už tiež boli nejaké prvé kolá ale ešte neni koniec?

Kamoš a brat fandia Trumpovi. Mne sa lúbi tá ženská Nikky Halleiová ale to len preto že sa mi páči. O prezidentských voľbách v USA info tu:

https://www.novinky.cz/clanek/volby-usa-prezide...

lienka.7
23. mar 2024

Akoze už fakt prestaňte s týmito drb**** témami typu 🤦‍♀️ ja som volila korcoka, muz kotlebu... v pondelok podavam návrh na sud 👍 dovod: muz nevolil korcoka ako ja! Verím, že sudkyňa nás rozvedie za 5 minút 🤣🤣🤣🤣🤣

veronka1996
Autor odpoveď zmazal
mrs_potato
23. mar 2024

@veronka1996 asi tak. Ja nechápem, o akých veciach sa ľudia bavili pred manželstvom, veď financie, náboženstvo, morálne hodnoty, politické názory sú snáď najdôležitejšie.

babkaland
23. mar 2024

Mne by stačilo povedať že fandím Bidenovi a som bez najlepšieho kamoša. Síce mne Trump nič nehovorí ale tá Nikky je tiež od republikánov ako Trump.

https://svet.sme.sk/c/23179587/prezidentske-vol...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
rozculena
23. mar 2024

vám už drbe s tou politikou.....absolútne ma nezaujíma,kto ako volil,aj keď podľa toho,ako poznám všetkých v rodine,tak to viem.

lienka.7
23. mar 2024

@sheila121 neeee 🤦‍♀️ toho kotlebu som si tu vymyslela 🤣🤣🤣 muz voliť nebol, pôjde až 2 kolo. Ale aj keby... je svojpravny, moze si voliť koho len chce.

nivea777
23. mar 2024

@babkaland bola tam otázka aj o Maďaroch

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
23. mar 2024

@sheila121 🤣🤣🤣 vieš co, z úplnej recesie by mu možno hlas aj dal 🙈 ale chvalabohu je uvedomely, tak toto u neho nehrozí. Ale keby aj, aby som kvôli tomu robila doma dusno??? Kks 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
V rodine zial mame aj inak zmýšľajúcich členov, pre svoju psychickú pohodu sa do týchto debat radšej nezapajam a venujem sa deťom keď to "zacne" 🤣

zuzulka558
23. mar 2024

Vám to tu už šibe s tými voľbami,, normálne som rada ze sme neboli keď tu čítam tie diskusie ale predchvilkou prišli z kúpaliska

babkaland
23. mar 2024

Zatiaľ som spokojný. Podľa predbežných výsledkov sme skončili na 4 mieste čo neni zlé na to že tvoríme ani nie 10% obyvateľstva SR.

Aj v Rusku sa volil teraz prezident ale tam to ajtak bolo zmanipulované takže tam ostáva Putin. A teraz je na ťahu USA. Aj naša politika je závislá na tej svetovej. V Rusku a USA nemajú prezidenti len reprezentačnú funkciu. Tam majú skutočnú moc. Takže ak by v Rusku nebol Putin tak vojna ani nieje a v USA ak vyhrá Trump, vojnu ukončí. To má vplyv aj na SR.

10zabka
23. mar 2024

práve pozerám predbežné výsledky na Markíze: Pellegrini: 44,84%, Korčok: 25,63%, Harabin: 13,83%. Volebná účasť: 44,43%

babkaland
23. mar 2024

Ja markízu nechytám ale výsledky berú všetky TV z jedného zdroja. Forro je 4-ty. Super.

nivea777
23. mar 2024

@babkaland to kde žiješ keď nemáš markizu? Len tak zo zvedavosti

nivea777
23. mar 2024

@10zabka ešte nakoniec ani nebude treba druhé kolo

sheila121
Odpoveď bola odstránená
maryetta
23. mar 2024

Tiež sme dnes volili odlišne. A? Keby nepovie tak ani netušim. Nejako som to neriesila. Pri poslednych prezidentskych volbach on bol ja nie(to boli jedine volby ktore som vynechala).

lienka.7
23. mar 2024

@sheila121 no ak by to ten harabin náhodou dal (co je však nepravdepodobne a pevne verím, že nie) očakávam debaty typu: už sa fakt sťahujem preč... co tu všetkým je** a pod. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Druhé kolo bude veľmi zaujímavé, snáď sa ľudia trosku "uvedomia" a prestanú nadávať len v krčmách a na nete 🙏🙏🙏

babkaland
23. mar 2024

@nivea777 markíza opustila volné vysielanie. Teraz cez anténu vysielajú iba tieto kanály:

https://www.cezantenu.sk/volne-vysielanie-cez-a...

Ostatné idú už len cez platených operátorov. To sú tie Digi, UPC, káblovky, Satro atď. Ja mám cez anténu na streche klasika.

Volebné štúdio vysielajú JOJ24 aj RTVS24 takže aj prepínať môžem 🙂

zuzulka558
23. mar 2024

@babkaland inak tiež som nad tým rozmýšľala a navrhla mužovi načo platíme TV keď ho ani nepozeráme, nám by tiez stacila anténa, aj keď sme dima je TV vypaty

sheila121
Odpoveď bola odstránená
babkaland
23. mar 2024

@zuzulka558 veď práve hovorím že aj prepínať môžem. Volby sa vysielajú na 2 programoch. A ja veru vela pozerám TV a bohato mi tých pár programov stačí.