icon

Majú vzťahy z rôznymi politickými názormi budúcnosť?

9. máj 2026

Začala som sa stretávať s mužom, zaujal ma, len máme odlišné politické názory. Má takýto vzťah budúcnosť? Ako to máte vy - tie, ktoré máte partnerov s odlišnými politickými preferenciami? Dá sa to?

Strana
z2
catherin4
9. máj 2026

S takym by som nebola. My s priatelom sme v tomto zajedno

anonym_7b8733
9. máj 2026

no, poznam jeden manzelsky par, on je proruskák neuveritelny, ona uplny opak. v domacnosti je tema politiky zakazana a manzelstvo by som teda nenazvala ukažkovym...asi mal ten muz ine prednosti ked si ho brala, neviem...

martinmmartin
9. máj 2026

Nikdy by som si nedokazal vazit cloveka ktoremu imponuje tato cvarga co nam vladne

anonym_994e80
9. máj 2026

Je to na tebe, pre mna no go. Presviedcat nejakeho debila, co vynechaval v skole, ze zem nie je plocha a nic nie je zadarmo ...

anonym_71b020
9. máj 2026

@anonym_autor myslim ze par s odlisnych nazorom na politiku je poznaceny dalsimi iritujucimi odlisnostami v inych oblastiach..celkovo nekompatibilny

autor
9. máj 2026

Ja volím jednoznačne stranu Smer - SSD, lebo sú mi blízke sociálne témy, strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov, a hlavne uznáva len dve pohlavia: muža a ženu. A navyše pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu. Ten muž volí PS, čo je banda úchylov, ktorá presadzuje manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, práva pre LGBTI, uznáva 72 pohlaví a stojí na strane ukrajinského režimu.

martinmmartin
9. máj 2026
@anonym_autor

Ja volím jednoznačne stranu Smer - SSD, lebo sú mi blízke sociálne témy, strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov, a hlavne uznáva len dve pohlavia: muža a ženu. A navyše pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu. Ten muž volí PS, čo je banda úchylov, ktorá presadzuje manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, práva pre LGBTI, uznáva 72 pohlaví a stojí na strane ukrajinského režimu.

@anonym_autor nebud s nim, ulavi sa ti. Este ti praskne bublina a co potom...

anonym_a9e180
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som zvedava,ked sa ps da dokopy s kdh ako chcu vlastne oni vladnut,ked pocuvam zase SAS ako by isla cez nizsie dane a ps by icj zvysilo na 25dph.Tato buduca koalicia nema vôbec dlhu zivotnost.Nech vyhra ps.

anonym_994e80
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Pekny pokus o ironiu, toto volic smeru nevyplodi, take vetne spojenie ani nezvladnu. 🙂 Jedine, ze by to okopcili z ne-mainstremoveho portalu.
"pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu"

fruitys
9. máj 2026

nemôže byť práve toto pointou celej témy? Dať sem promo :D

anonym_05909e
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Fejk téma, voliči Smeru nevedia písať.

jogy1984
9. máj 2026

Toto je podľa mňa troll lebo ani ich voliči by nenapísal toto : strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov.

Diaľničné mýto, ani náboj na Ukrajinu, kauza Haciendi alebo Slayada , zrušenie výhod pre rodiny s deťmi . Ja poznám názory mnohých voličov SMERU . A len ty najradikálnejši sú úplne nekriticky. Mnohy pripúšťajú že dáva Smer zarobiť tým správnym ľuďom ale vnímajú to stále ako menšie zlo a že nech bude akákoľvek strana pri moci sa to bude diať

anonym_5be241
9. máj 2026

@anonym_autor so mnou sa nedá bavit o politike, pretože ju nesledujem. U mňa je prvoradé psychické zdravie, nie sa doťahovať o nicom. So mnou by mohol akurát tak čítať knihy a tvoriť 🤣

anonym_9860c7
9. máj 2026

@anonym_autor Nedokážem si predstaviť žiť a zdieľať spálňu s kokotlebom, rasistom, homofóbom, s tým, ktorý velebí precedu s pokrikom, že prezidentka je americká k+++a a podobne. Nehrozí, ešte aby ma pobozkal, alebo sa ma dotkol. 🤮🤮🤮

autor
9. máj 2026
@anonym_9860c7

@anonym_autor Nedokážem si predstaviť žiť a zdieľať spálňu s kokotlebom, rasistom, homofóbom, s tým, ktorý velebí precedu s pokrikom, že prezidentka je americká k+++a a podobne. Nehrozí, ešte aby ma pobozkal, alebo sa ma dotkol. 🤮🤮🤮

@anonym_9860c7 Neviete, čo je správne. Pán Fico nás chráni pred skazeným, zvráteným Západom, odkiaľ prichádzajú moslimovia, LGBTI a satanizmus. Čaputová chcela zapredať Slovensko Amerike a Izraelu a len vďaka pánovi Ficovi a Blahovi sa jej to nepodarilo.

petamich
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9860c7 Neviete, čo je správne. Pán Fico nás chráni pred skazeným, zvráteným Západom, odkiaľ prichádzajú moslimovia, LGBTI a satanizmus. Čaputová chcela zapredať Slovensko Amerike a Izraelu a len vďaka pánovi Ficovi a Blahovi sa jej to nepodarilo.

@anonym_autor moja zlata ❤️ je mi jasne, ze si troll alebo trapny pokus o ironiu, vtip ale nie s chlapom, ktory by len naznakom mal nazor ako tento, ktory si tu napisala by som teda zit, spat, dieta vychovavat nechcela

danica2711
9. máj 2026

preboha, okamžite sa s ním rozíď, v jeho záujme, s takýmto niečím normálny človek nevydrží

martinka13
9. máj 2026

Ja by som to nedokázala. To nie je len o politickom názore.

martinka13
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chudák chlap. Pre jeho dobro verím, že sa s Tebou rozide

scorpionflower1
9. máj 2026

@anonym_autor problem nie je politika, ale ina hodnotova orientacia. Pokial jeden z vas voli SAS a druhy PS a lisite sa len v nuansach, tak to nie je problem. Ak je jeden z vas volic SAS a druhy volic SMERu, tak je to probelm.

anonym_83a6b6
9. máj 2026

My máme rozdielne politické názory. Keďže sme ale normálny, inteligentný ľudia nespôsobuje nám to žiadne problémy. Ja rešpektujem jeho názor, on rešpektuje môj názor. Ak sa bavíme o politike tak sa rozprávame slušne, rešpektujúco a sme schopný prijať iný názor.

a0
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor radšej daj tomu mužovi pokoj, nebude to fungovať. Btw pozri si aspoň volebné plány strán nabudúce, než niečo skúsiš vypustiť zo seba.

anonym_9860c7
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v prípade toho čo popisuješ, je slogan Sociálne témy len názov pre slaboduchú časť obyvateľstva. Lebo nemajú ani len potuchy o sociálnej politike, zodpovednosti. Napr. 600 eur 13 dôchodok, "nástroj sociálnej politiky" 😵‍💫 Dám ti 600 ale počas roka ťa ošklbem o 6000 viac. Chúďa moje

anonym_b29c86
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor počuj ty, Vladimír Vladimirovic, a ináč si v pohode?

ingridd
9. máj 2026

Ak si mu tieto nazory ešte nepredostrela, daj mu prečitať tuto diskusiu a povedz, že si jej autorom, a nech sa rozhodne sám

Ak si sa už takto priamo pred nim prezentovala, a stále je s tebou, tak v niečom musíš byť sakra dobrá...

Ja by som tie nazorove extremy nezvladla, ale každý sme iný

janinah
9. máj 2026

Na najbližsom rande mu povedz,co si napísala tu,ako smer a pán fico pracuju pre obyčajných ĺudí 😀 atd... a nebudeš mať nijaku dilemu,či ma vaš vzťah budúcnosť. Mladý muž zjavne vie kde je sever a podľa toho sa aj zariadi,čo sa vásho vzťahu týka.
Ako konkretne malo vyzerať to zapredanie Slovenska amerike za čias prezidentky Čaputovej? Celkom ma zaujíma tvoje vysvetlenie pre mňa menej chápavu.

anonym_f5b97c
9. máj 2026

Neviem si predstaviť, že existuje kópia mojich názorov
Takže toto neriešim 😃

anonym_aa5536
9. máj 2026

@anonym_autor U nas v rodine viem, ze su rozne politicke nazory, ale respektujeme sa navzajom a na temu politiky sa bavime naozaj minimalne. Je x inych tem, o ktorych sa potrebujeme a chceme bavit. Za mna ci jedni, ci druhi, vsetko jedna banda, ktora hrabe alebo hrabala, ci bude hrabat aj tak len pre seba. Preto pre mna su skor dolezite ine temy na debatu. Preto si myslim, ze u mna, pokial by bol aj ten druhy tak nastaveny, by iny politicky nazor nebol problem.

Paradoxne, s muzom sa politicky sice zhodneme, ale aj tak sa hadame kvoli pre mna ( a aj pre neho) dolezitejsim veciam a ludom - nasim detom. Tam mame, zial, celkok dost nezhod.
A radsej sa budem hadat ci diskutovat na temu tych, na ktorych mi zalezi, ako sa hadat kvoli tym, ktorym na nas vobec nezalezi. A je jedno, ktora politicka strana to je.

sara07
9. máj 2026

podla mna nie
ja osobne s niekym kto voli republiku alebo komančov proste totálne nemohla absolutne byt
je to v podstate názor na nejaku čast a dost zavažnu

sara07
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a on voli koho ? respektivne ktoru stranu preferuje

Strana
z2