Manifestácia
Ahojte. Myslite ze funguje sila manifestacie? Ze si proste nieco predstavujete uplne ako by to bola realita. A ono sa to potom splni,pritiahnete si to. Su o tom aj rozne videa. Ja napr som velmi chcela jednu pracu no nemala som vodicak a tam sa inak ako autom nedalo dostat. Boli sme tam na pohovor dve z nasej dediny. Bolo volne len jedno miesto. No ja som si tak predstavovala aj povedala muzovi ze keby nas tak vzali obe a ona by ma vozila autom. A aj sa tak stalo.
Možné je všetko, ja som si celý život želala aby môj otec nebol môj otec. A splnilo sa mi to, keď umrel, mala som 28r a mama mi povedala, že to nebol môj otec. Takže ja už verím že mozne je vsetko. 😀
Okrem toho sa mi splnilo veľmi veľa vecí všetko, doslova aj som si privolala chorobu akú som chcela, aj som sa vyliečila silou vôle zo stavu, ktorý bol už na akútnu operáciu.
Vždy všetko o čom som snívala sa mi splnilo. Aj keď sa mi to zdalo nereálne a nedosiahnutelne. Čiže (takmer) všetko čo si dáš do hlavy a ešte ak začneš aj konat tým smerom, sa splní.
Nie, nefunguje. Vsetko, co som v zivote chcela a splnilo sa, som dosiahla svojim usilim. Nepamatam si, ze by sa mi nieco splnilo bez mojho pricinenia, len tak "samo". Naopak je velmi vela veci, ktore som chcela a nesplnili sa, lebo ich neviem nijako ovplyvnit.
na silu manifestácie poznám krásny vtip 😂
lezú dvaja horolezci, sú napojení na jedno lano a ten hore vraví - dokelu, treba mi čurať. ale strašne 😲
a ten dole vraví - viem jednu super techniku. volá sa manifestácia. keď si budeš niečo veľmi priať, tak sa udeje. opakuj si že ti netreba čurať, úprimne tomu ver a uvidíš. fakt to funguje!
ten hore vraví - dobre! netreba mi čurať. netreba mi čurať ...
a o chvíľku sa zdola ozve - nekvapká mi na hlavu. nekvapká mi na hlavu ...
😉
Uz roky cakam na vyhru Jackpot. A nic.
Manifestácia funguje, ale skôr v tom zmysle, že podvedome začneš robit kroky, aby sa tak aj stalo. Keby si nesla na ten pohovor, nesnažila by si sa, zrejme by tá nezobrali. Nemôžem si manifestovať napr princa Krasona a zároveň sedieť doma a prežierať sa čokoládou, ale napriklad začnem sa starat o svoj zovňajšok, začnem cvicit, som krajsia, sebavedomejšia a záujmem tým viac mužov atd.
Moja skúsenosť s manifestaciou je, že sa mi to splnilo po 10 rokoch 🤷♀️ Priala som si žiť s konkrétnym mužom a mať spolu domček, mala som aj fotokoláž na nástenke v práci, pekný dom, čo sme spolu videli a fotky nás dvoch. Nedali sme sa dokopy a vzdala som to. Stretli sme sa po 10 rokoch a sme už 2 roky manželia a máme aj domček - chalupu 😁
Áno, funguje to. Priťahujeme si pozitívne, ale aj negatívne veci. Závisí od nášho nastavenia.
Odporúčam videá Michala Drienika a pochopíte všetko

Buď robím niekde chybu, alebo to nefunguje… Na to, aby sa mi plnili moje priania, určite nestačilo len vsugerovať si to, či silno na to myslieť. Musela som sa o to inak pričiniť. Ale rozumiem, že ak niekto manifestuje a splní sa mu to, tak to pripisuje práve tej manifestácii. Otázka je, či by sa to naozaj bez manifestácie nesplnilo…