Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@eva8 To mas pravdu,p tom zmeneni dna je asi cistu hoax.Ja som na zaciatku citala clanok v Denniku N, pisal to molekuralny vedec,ktory daval do povedomia riziko pri mrna vakcina h take ze mrna sa moze na iazat napr na onko bunku a zhorsi sa ochorenie,pred koronou robili tento vyskum u deti trpiacich leukemiou,kt sa po mrne (nvm uz akym sposombom ju tie deti dostali)leukemia zhorsila o 30%. tebto cla ok az ale nemozem vyhkadat,ako keby zmizol.Ale na mk v niektrej z diskusii o ockovani som ho viem davala.
@zmrzlinka8 Tak odporucali lebo nevedeli.Ake mas prisim ta ochorenia?Nedavno som citala clanok ze akekolvek ockovanie moze zhorosit autoi ochorenie.Pri tychto ochoreniach je to vzdy loteria.
@ktochytavzite nechcem tu písať moje konkrétne ochorenia, napisala som ti lekarov, aby si di pripadne vedela predstavit oblast
@zmrzlinka8 ok tak pen dufam ze to mas lahsie ochorenie.
@ktochytavzite je to mozne, naozaj neviem. Mna "matal" od zaciatku len ten "hacik" na spike proteine.
A tusim, co chcela povedat @veronika2021 Ta prinesena informacia po splneni ucelu, zanikne. Aspon sa opak nepotvrdil. Cize ohladom "zmeny genov" sa naozaj nemusime obavat mRNA covid vakciny. (Aj ked, podla mna, vzdy moze nastat nejaka anomalia za specifickych podmienok, pretoze vsetko povazujem za mozne 😉 , ani absolutnu nulu (nizke teploty) nevieme dosiahnut 🙂 )
Neviete niekto co Kovacic povedal v auguste 23?
Zachytila som z tlacovky od Kalinaka nieco v tom zmysle "5 tyzdnov? My sa s Markizou nebavime od augusta minuleho roku, kedy Kovacic povedal klamstvo ze sme s niecim suhlasili a nebola to pravda. Cakali sme ze to uvedie na spravnu mieru, aj sefredaktor sa ospravedlnil a on nic. Tak sme si povedali ok, hovor si klamstva ale my sa nebudeme toho zucastnovat. On velmi dobre vie preco tam nechodime..."
@annm81 ty si urcila ze tie ine media kam chodia nepohodlny politici su konspiracne? kto to urcil? tie media ktore na slovensku podnikaju? dostali nalepky aby boli lahsie vytesnany, a niektore aj povypinane v tej najdemokratickejsej demokracii, 2020-2023,
mnoho dochodzov bolo zblbnutych pocas pandemie aj vdaka tym standartnym mediam, kde ponukali jedinu praudu, jedine riesenie, kde denno denne dostavali bomby strachu, kolko nakazenych, chladiarenske boxy, mrtvy vsade...bubu bubu ale nemali pristup k alternative/ako pises ty, uz dnes k mainstremu/a
ano kopec spravodajskych medii je kde pocujes citas kopec bludov o UA,USA a vsetkom moznom, preto take platky nepodporujem mojim sledovanim, ale Viasat History si rada pozriem, tam hovoria o slobodomuraroch 😅
a este poprosim ktory z mnou uvedeneho prikladu bol ten spravny odbornik, aj ked uznavam dala som priklad mimo mediciny, ale bavime sa vseobecne o chorej dobe ze existuje len jediny odborny nazor a ten je spravny a ostatne su hoaxy...
@tykat nasla som tieto epizody z Na telo z augusta 23
@dadis ja neviem o čo išlo, možno sa to v auguste aj niekde komunikovalo ale Smer som nesledovala... ja to teraz počujem prvy krat, že k tomuto rozhodnutiu nechodiť do Na telo/do Markizy došlo prave po tomto momente ktory spomenul Kalinak na tlacovke asi predvcerom lebo som to pozerala z archivu TA3. Nikto sa ho na to neopytal a odpovedal na otazky aj Markize (dokonca to zdoraznil, ze robi ustretovy krok). Tak patram ze co to bolo. Mozno je to nejaka vseobecne znama vec tak sa to uz nepitvalo. Len tym ze Markizu nesledujem, ani Na telo tak fakt netusim.
@dadis ja už hodnu chvilu prokrastinujem a hladam co sa stalo, zatial som natrafila na tieto članky Dennik N ale nemam ho predplateny
https://dennikn.sk/3538268/najsilnejsi-smer-boj...
a toto
https://hnonline.sk/parlamentne-volby-2023/9610...
Ale uz musim pracovať aj keď by som radšej patrala dalej 😀
@tykat Pondelková tlačová konferencia Smeru po neotvorení mimoriadnej schôdze parlamentu k situácii v polícii. Redaktorka televízie Markíza Gabriela Kajtárová sa predsedu strany Roberta Fica pýta, ako mení postoj strany Smer k spolupráci s krajne pravicovou Republikou fakt, že táto strana chce zorganizovať referendum o vystúpení z NATO. Líder Republiky Milan Uhrík to vyhlásil v nedeľnej politickej debate Na telo s Michalom Kovačičom. „Budeme raziť víziu neutrálnej vojenskej politiky, pripravovať Slovensko na neutralitu,“ povedal.
Fico sa priamej odpovedi na otázku redaktorky vyhol. Začal hovoriť o tom, že Smer nie je za odchod Slovenska z EÚ a NATO a že odmieta skladanie vlády pred voľbami. Na opakovanú otázku, či postoj Republiky mení niečo na jeho ochote s touto stranou spolupracovať, už reagoval podráždene. „Vy ste si odpoveď sformulovala sama, dnes poviete v televízii Markíza, že Fico podporil referendum Uhríka, som o tom presvedčený. Na sto percent,“ špekuloval. „Hlúpe otázky nás rozčuľujú. (…) Nebudem meniť stratégiu Smeru, lebo vy chcete večer Smer z niečoho obviniť.“
Výmena pôsobila zo strany predsedu Smeru až priveľmi nervózne, keďže nešlo o otázku, ktorá by bola až taká konfrontačná. Ale akoby predznamenávala, čo bude nasledovať o tri dni: Smer nečakane oznámil, že sa nebude zúčastňovať predvolebných politických debát na televízii Markíza, ktorá je na Slovensku najsledovanejšou. Smer vo svojom stanovisku napísal, že odmieta byť súčasťou „manipulatívnych politických diskusií“. Niektorých redaktorov televízie Markíza – ktorých však strana priamo nemenovala – obvinili z „robenia politiky“ a údajne „tendenčného dezinformovania“.
„Kým sa TV Markíza nevráti k serióznej práci celoštátneho média, ktoré má zo zákona objektívne, nestranne a nezaujate informovať bez vlastných hodnotiacich úsudkov, Smer sa nebude zúčastňovať predvolebných politických diskusií TV Markíza,“ napísala strana v stanovisku.
Ficova strana svoje rozhodnutie podporila štyrmi dôvodmi, ktoré však nedávajú odpoveď na to, prečo k takémuto kroku pristúpili práve teraz. Do volieb zostáva vyše mesiaca, hlasovať o novom zložení Národnej rady sa bude v sobotu 30. septembra.
@dadis praveze Kalinak povedal, ze sa mu sefredaktor vtedy za klamstvo ospravedlnil, ale Kovacic ze nie. Preto patram dalej, nechapem preco sa ho Markiza na toto neopytala na tej tlacovke, ked tam boli, davali otazky a aj im odpovedal. Vyslovene povedal ze ide o august 2023 kedy im dosla trpezlivost.
Jediny taky incident s Na telo som zaznamenala v dueli Blanar-Naď a to islo o hlasovanie, kde sa za Blanara nedalo hlasovat a za Naďa naskakovali hlasy odniekiaľ z Indie.
Dá sa situácia, v akej sa dnes ocitli médiá na Slovensku, porovnať s tou v 90. rokoch za éry Vladimíra Mečiara?
Nie. V 90. rokoch sa to dialo na „hulváta“, bez pravidiel. Teraz sa to deje s pravidlami a sofistikovane. Ide o vyšší level. Teraz je to o to nebezpečnejšie, že majú alternatívu a vďaka nej sa im darí vytvárať nevraživosť voči hlavnému prúdu.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23337352/richard-direr-r...

@ktochytavzite ja som sa pýtala lekárov a odporúčali. endokrinológ, hepatológ a reumatológ.