Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@dadis kazdy kto tam nepracuje nevie o tom nic. Vieme si len predstavit, aj ta lredstava je len mala cast zo skutocnosti
@miroslava21 Ty tam pracujes? Tak sa nevyjadruj, ja sa vyjadrit mozem
@miroslava21 Veď my ani nemusíme vedieť. Malo by byť dôležité, aby politici jednoducho odpovedali a nekrútili sa ako hady.
@dadis nie
@gribka1 ja nehovorim o tom co maju a co nemaju rozpravat. Ja len vyjadrujem, ze ta relacia je podla mna hrozna a nemam rada styl kovacica.
@miroslava21 Koho styl mas rada?
@miroslava21 No ale my nemáme riešiť či niečo alebo niekoho nemáme radi. Jednoducho treba pozerať to, čo ti vyhovuje. Druhym vyhovoval on. Treba mať rôznorodosť, nevyhraňovať sa.
@dadis a preco by som nemohla? Co zle je na mojom nazore, ze si myslim ze tlaky v tv su urcite velke a kedze tam nelracujem mozem si to len predstavit?
@gribka1 ale ved v poriadku, ved pozeraj co sa ti paci. Nepisem, ze to nemate pozerat. Mozem snad vyjadrit ze ta relacia sa mi nepaci
@miroslava21 Mozes mat ak nazor, ze zem je plocha, to je tiez velmi aktualne. Ano tlaky su velke, ale take tu dosial neboli, su bezprecedentne . Prichadzame o slobodu. Koho styl sa ti paci?
@miroslava21
takisto nepozerám žiadne politické relácie a kvôli tomu by ich mali porušiť? tvoja logika?
ale tlaky na novinárov, moderátorov sú cez.
@mondolina kde pisem, ze ju maju zrusit alebo som za, aby ju zrusili? 😄 boze, klud, len som vyjadrila nazor, ze sa mi nepaci
@dadis nezabudni ma nazvat este dezolatom, zato ze napisem ze relacia na telo sa mi nepaci 🤣
@miroslava21 Nevravím, že to pozerám, ale tvrdiť, či je to objektívne a pre mňa za mňa nech to zrušia, lebo mne sa to nepáči, je také, príliš zjednodušene poňaté.
🍿😂
@miroslava21 nestracaj cas, na MK s tymto nazorom resp. s co i len trosku odlisnym nazorom ako tu ma vacsina nepochodis.
Proste nazor vyjadrit mozes, ale daju ti pocitit aka si nevzdelana dezolatska spodina ked bezpodmienecne nevyznavas PS.
@natalka13 mam 5 rokov. môže byť? 😀
@gribka1 a preco mas potrebu mi nieco vysvetlovat? Ja som len vyjadrila, ze relacia sa mi nepaci. Nepisem, ze to nemate pozerat, ze to maju zrusit. Ja vam nepisem, co mate pozerat. Ved respektujte ako pisete nazor inych. Ja nehovorim, ze iba moj nazor je ten spravny a vas je zly.
Kazdemu sa paci nie co ine.
@miroslava21 No preto, lebo to k ničomu nevedie. Tu to už vyzerá, akoby sa robili ankety. Mne sa to nepáči, to znie akože niekto povie, že slnko svieti. Tiež je to k ničomu.
Rušenie politických relácii nie je vôbec prekvapivý krok. Naopak, očakávalo sa to, keďže akékoľvek štandardné média sú pre nedemokratických politikov veľký tŕň v oku. No a keďže nám títo politici práve vyjadrili otvorene vojnu, kroky vedúce k nástupu totality naberajú vysoké tempo. Táto krajina si zaslúži padnúť totálne na dno a až budeme na úrovni Bieloruska, potom sa možno spamätá.. alebo aj nie a ostane čiernou dierou v strede Európy.
@miroslava21 Neodpovedala si, namiesto toho ides do utoku. Preco nenapises koho styl sa ti paci?

@miroslava21 Nevies o tych tlakoch nic