icon

Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo

26. máj 2024

„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.

Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?

https://www.topky.sk/cl/100313/2768193/Necakany...

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
nikamo33
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
5. jún 2024

@nikamo33 jejda už sa vyjadril? Tak to si idem pozrieť

slyvocka
5. jún 2024

Aka sloboda slova? To bolo daleko za ciarou. Co slovo to bol aktivizmus, progresivisticky, liberalny lzivy, jednostranny ako ich ubohe lzive aktivisticke "media" nko,sme, aktuality, s Havranom na rtvs! On klesol poriadne a daval dole kvalitu relacie. Na celom svete, hlavne v Usa by si po takom neprofesiolnom drzom aktivistickom prejave live v neskrtol uz v poriadnych mediach a mohol by byt rad, ze neplati pokutu za porusenie pracovnej discipliny, novinarske etiky a burcovania klamstvami z jeho jednoduchej hlavy! Konecne sa Markiza od jesene cisti od tychto lzivych aktivistoch a urazaniach typu " dezolati " prave preto, ze demokracia musi platit pre kazdeho ! Moderator ma 2strany a pyta sa a divak ma pravo na pravdu, resp. Vyjadrenie oboch stran a NAZOR SI MA DIVAK UROBIT SAM. A taki ako Kovacic s manzelkou, Havran, atd ak su sirit svoje progresisticke liberarne vyjadrenia, klamat, zavadzat, burcovat a vyvolavat zlo a sirit svoju ubohu propagandu, nech to robia v svojich vlastnych mediach ak ich budu mat a vsetko ma svoje hranice, aby to neviedlo k dalsej eskalacii nasilia ich ideologiou vsetkych 'pohlavi" a vazne spamatania sa a vedeniu slusnej a demokratickej atmosfere v spolocnosti ! Ad 2 musel vediet co robi a preco to robi, pred volbami do Eu parlamentu, by the way, jeho polovicks uz stihla vypisovat ako je rozhodnuta odist inam posledne tyzdne...

slyvocka
5. jún 2024

@nikamo33 je to prejav velkeho cloveka a statnika! Odpustit cloveku co ho dostruelal, klobuk dole, pskari, saskari a "demokrati aolajnaci mu po paty nesiahaju, ti klamu, burcuju uz len tym zakladnym nerespektovanim vysledku demokratickych volieb! To bol este mierny, jasne a mierne vyjadrenie pravdy odkial vietor fuka! A oste ospravedlnenie, ktore nik z opozicie okrem Kdh nevyriekol, maju len stiplave nenavistne reci,mimochom "nadherne" ze svoje "slusne" slogany na tabuliach davali i detom do ruk na protestoch a este si to natacali, hnus... kazdopadne, treba to stopnut a zacat konecne slusnu demokraticku komunikaciu vsetkych i kriticku samozrejme ale v medziach pravdy-faktu a slusnosti

makaronka01
5. jún 2024

@slyvocka z teba priam srší dobrota ako z nášho premiéra... Toľko zla v jednom komentári... Ani sa neda čudovať tomu, že sme tam kde sme....

autor
5. jún 2024

@nikamo33 pamätaj na to, že on môže všetko. Aj televízie zrušiť, aj moderátorov odstaviť, aj neodpovedať na otázky novinárov, aj im hrubo nadávať po desaťročia, aj vyberať ktoré médium sa môže zúčastňovať tlačoviek a koho vykážu………..!!! V normálnej krajine by ľudia toto nedopustili, aby politici ktorých platia odmietli komunikovať.

annm81
5. jún 2024

@slyvocka Teraz sa nechám uniesť, ale naozaj ma tieto reči o aktivizme neskutočne rozčuľujú. Takéto "odborne podložené názory" o tom, ako má vyzerať práca novinára, sa viedli možno v krčmách tretej cenovej, kde na noviny nebolo, lebo sa minulo na borovičku. Každý človek, čo si kedy kúpil seriózne noviny a chápe ako funguje žurnalistika sa musí na týchto rečiach smiať. Nie, žurnalistika - publicistika zvlášť - nemá a nikdy ani nemala za úlohu nekriticky tlmočiť vyjadrenia politikov (a to ani v USA, ktoré spomínaš a ani vo zvyšku demokratického sveta)- naopak má byť kritická. Publicistika už zo svojej definície obsahuje aj názor novinára!

Novinárska objektivita sa vzťahuje k názorom a k faktom, nie ku klamstvám politikov.

bibuskaiba
5. jún 2024

@slyvocka tak vyjadrila si sa a teraz sup do hajan.....

autor
5. jún 2024

@slyvocka ty máš kočka kde svoje hranice? Či si sa ohraničila v rámci strany Smerohlas? Čo veta to perla 👏.
Divák si veľmi rád utvorí názor sám, za podmienky, že sa nebude bojkotovať relácia a politici ktorých si zastávaš si prídu obhájiť verejne svoju prácu za ktorú ich platíme. Markiza aj mi ministri osobne na ich účet by mali platiť vysoké pokuty za monopolné jednanie.

lenkasarka
5. jún 2024

@slyvocka teraz neviem či sme pozerali to iste vyjadrenie🤔 ja som tam skutočne velkeho človeka nevidela.
Všetci klamu,burcujú a ten velky človek podľa tvojich slov je jedno veľké dobro, sama laska,pokora a milota v jednom

kp7333
5. jún 2024

@slyvocka moja, a ty na com ficis?

autor
5. jún 2024

@slyvocka a kto určí tú tvoju slušnú ,,demokratickú komunikaciu vštetkých i kritickú samozrejme, ale v medziach pravdy-faktu a slušnosti”? Nebodaj Smerohlas, ktorý pravdu ohýba a rozkradol štát do centu,
Tu máš zobkaj. Pozri koľko káuz má na rováši ten tvoj pán veľký človek. Ak tebe nevadí že rozkradli a zničili tento štát, tak si predstav, že mne a mojim deťom ktoré tu chcú žiť to vadí a veľmi.

https://sulik.sk/wp-content/uploads/2017/12/fic...

hiro
5. jún 2024

@slyvocka "burcuju uz len tym zakladnym nerespektovanim vysledku demokratickych volieb" to nemyslíš ale jeho demonštrácie počas kovidu, však? 😁

erikavesela
5. jún 2024

@slyvocka ja som to individum pocuvat nechcela, ale po tvojom komentari si tie dristy idem vypocut...lebo teda ja fiaciaka nepovazujem za velkeho cloveka a statnika...pre mna je pravym opakom
Budem si pisat poznamky s jeho klamstvami...este nedopovedal 1 vetu a uz klame

hiro
5. jún 2024

@erikavesela Veľký štátnik to je. Len škoda že na strane mafie. Mohol to byť výnimočný človek s jeho schopnosťami. Takto si ho bude história pamätat ako zlo.

erikavesela
5. jún 2024

@hiro nie, nie je, velky statnik sa takto nesprava...to, ze je na strane mafie, je vec druha...on nema viziu...teda nemoze byt velkym statnikom..velkymi statnikmi boli churchill, reagan, thattatcher, jan II. francuzsky...ficiak k nim nepatri ani omylom...jeho jedinou vizia je kradnut, klamat a manipulovat

erikavesela
5. jún 2024

@hiro najlepsie ho clovek opise tak, ze nema chrbtovu kost, nema hrdost a cest...bazi po moci..manipuluje, klame...

zmrzlinka8
5. jún 2024

autorka, @erikavesela @hiro na vás najlepšie vidno, akí ste zmanipulovaní denníkom N a ostatnými opozičnými médiami. to sa nezaprie. tisíckrát prečítané sa stáva pravdou, že? naučené odverklíkované nenávistné frázy.
@bibuskaiba ty si kto, že posielaš niekoho spať, keď vyjadrí svoj názor iný ako tvoj. čistá arogancia toto

hiro
5. jún 2024

@zmrzlinka8 Denník N ani nečítam tak neviem čo tam píšu. Ako nazvať človeka ktorému ide len o seba a nezáleží mu na Slovensku a ľuďoch? Zabúda že on tu je pri moci len na chvíľku z pohľadu dejín a koľko zla spravil si budú ľudia pamätať veky. Jeho rozhodnutie.

autor
5. jún 2024

@zmrzlinka8 žila som roky v zahraničí kvôli tejto vláde!!! Ty mi tu nepíš láskavo o naučených verklikoch. Ja veľmi dobre viem, ako som si ja a moja rodina odsrala, že som na čiernej listine Smerohlasu. Všade korupcia, ich ľudia, všetko afunkčné, rozkradnuté. Čo tu splietaš dievča z inej dimenzie? Pozri, koľko strán, káuz Smer má. Veď ich už nahrali kadekde, videá, nie len nahrávky hlasu s kým sa stýkajú aké robía obchody na prilepšenie z našich peňazí. Čo si ty čítala, keď si tak vybielená, že nepamätáš ani 10 000 z 1000 000 korupčnÿch káuz Smeru. Huba a prsty ťa nebolia?

erikavesela
5. jún 2024

@slyvocka v jeho dristoch som napocitala vyse 70 klamstiev...

erikavesela
5. jún 2024

@zmrzlinka8 myslis ten ficiakov prejav?...ano, ten je plny nenavisti...si precitaj svoje komentare, to je verklikovanie precitaneho...

eva8
6. jún 2024

@slyvocka
@hiro
@erikavesela
Ma dar reci, je pracovity, cielavedomy, prisny k sebe. Ano, mohol byt velkym statnikom. Ako pravy vytvor strannikov - najprv myslel na seba, potom na ludi, Slovensko. Som presvedcena, ze Slovensko chcel vysvihnut hore. Ale zamotal sa a tak musel a musi zachranit svoju kožu a kožu spolukorytnikov. Velka skoda, velkej osobnosti s darom reci a silou

ktochytavzite
6. jún 2024

@zmrzlinka8 preco si myslis ze su ovolyvneme dennikomN.Nemoze to byt len kritika nanho?Ty si myslis ze Fico je spravodlivy clovek?Ved mal tolko kauz a jeho prejavy napr proti Caputovej amer-ku takto sa statnik nesprava.On dlho pred atentatom rozpojoval spolocnost,zacalo sa to tym ked podl jeho slov bol v koalicii zlepenec,a pokracovalo to vyrokmi na Caputovu.

carolynka
6. jún 2024

@zmrzlinka8 ty si tiez dobre zmanipulovana a verklikujes koalicne reci proti denniku n. Sebareflexia nulova. Presne to iste robis co tu vycitas inym

erikavesela
6. jún 2024

@eva8 ja som ho zazila v dobe, ked este nebol znamym politikom, ald obycajnym poskokom...ver mi, nie je taky ako pises

eva8
6. jún 2024

@erikavesela aky je? Zvazak, silne zasiahnuty maniermi socializmu, prevracajuci kabaty vo vlastny prospech? Mne naozaj pripada ako cielavedomy, egoisticky chlap s tvrdou sebadisciplinou
Ja som ho volila po pade Radicovej

pieces
6. jún 2024

Kovačič sa "potrebuje" zviditeľniť, aby mal nejakú sledovanosť keď už bude mať svoju TV, to je vlastne dôvod, prečo robí taký humbuk...

tetapetra
6. jún 2024

@pieces 🤣🤣🤣 jasné svoju tv