icon

Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo

26. máj 2024

„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.

Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?

https://www.topky.sk/cl/100313/2768193/Necakany...

Strana
z24
dadis
9. jún 2024

@akje ale nemozes predsa obhajovat a osprvedlnovat hromadne skandovanie politikov na podiu, ktory hanlivo urazaju hlavu statu tym, ze ved aj standup komik to robil na podiu...halooo? ok, tak potom to je v poriadku? podme ich teda volit?

akje
9. jún 2024

@dadis JA NIC TAKE NEOSPRAVEDLNUJEM A NESCHVALUJEM. Prestan manupulovat moje nazory a prezentovat ma tu v tomto svetle. To, ze ty si domyslas nema absolutne nic spolocne s mojimi nazormi a postojmi.

Pytala si sa, dala som ti odpoved. Nevies prehryzt ako sa pouzivaju nadavky na hlavu statu ale je ked sa ti napise, ze sa to deje druhej strane, tak zrazu to je ine, lebo to nekrici politik. Vies, kludne to mohli byt privrzenci politikov tvpjej oblubenej preferovanej strany, to by ti jedno byt nemalo.. Nad tymto by si sa mala zamysliet. Asi mas dvojaky meter.

eva8
9. jún 2024

@dadis mozno si stand up komik vzal priklad od vlady
@akje

Zacnime kazda od seba a svet bude krajsi. My 3 sme uz zacali 🙂 Odsudzujeme vulgarizmy, neurazame druhych

akje
9. jún 2024

@eva8 urcite. No ak na mna niekto zacne utocit a vymyslat si veci, ktore som nikdy nepovedala a ani sa s nimi nestotoznujem a su mi vkladane do ust, musim sa vediet zastat sama seba.

Pre mna bolo super, ako moderator Peter Bielik urobil relaciu o sebareflexii. Mal pravdu. Kazdy musi zacat sam od seba. Kazdy.

autor
9. jún 2024

@dadis máš pravdu, bol to vrchol dna tohto štátu takéto skandovanie na prezidentku. Fico stal za Blahom keď vyzíval ľudí pod pódiom s éterom v ruke. Následne Fico Blahu ešte navrhol do Europsrlamentu na ich kandidátku. Nedá sa preto povedať, že by sa Fico neztotožňoval s hulvatskym chovaním, ktoré navyše sám Fico roky verejne prezentuje. Celá Smerohlas strana patrí do väzenskej krčmy, zamknúť a už nevypustiť nikdy na svetlo sveta.

lienka.7
9. jún 2024

@akje darmo sa snažíš, to je to ich selektívne vnimanie👌

eva8
9. jún 2024

@lienka.7 o.k. Lekar ti povie: Akutny apendix, treba operovat.
Herec, ktory hra lekara povie: nie, neoperovat!
Koho radu si "selektovne" vyberies?

dadis
9. jún 2024

@akje Sorry, ale hned za tou otazkou je, ze takeho politika by som nevolila..kde som ta vohnala do omylu?

dadis
9. jún 2024

@lienka.7 Ake selektivne vnimanie?? V com konkretnom?? Rozpravali sme sa o politikoch, ich moralnym zlyhaniach a zrazu je tema na stole - standup komik?? Ved tam prejavis volbu, ak nepojdes. Tu ste zeny priamo volili takehoto cloveka. Co je na tom divne, pytat sa na motivaciu? Musite ma oznacovat za manipulatorku? Ja sama som sa nehanbila ist s kozou na trh a uviedla som, v ktorych politikoch som sa nesklamala (este). To vazne musite vsetko otocit na hadku??

akje
9. jún 2024

@dadis 🤦🏼‍♀️😄 maj sa

dadis
9. jún 2024

@akje dovod? nemozes so mnou diskutovat na slusnej urovni?

akje
9. jún 2024

@dadis ja som ti slusne odovzdala informaciu o tom, kto skandoval na fica. Slusne som s tebou diskutovala.

Ty si nepokracovala slusnou formou a manipulujes tu vkladanie akoze mojich nazory do dolezitych otazok, ktore ma absolutne nijakym sposobom nereprezentuju. A mam sa nasledne obhajovat.

Neustale svojimi novymi otazkami odbacas od temy. Nemienim v tejto konverzacii s tebou pokracovat.

dadis
9. jún 2024

@akje Prepac, ak mas ten pocit. Ten apel bol skor v tom, ze si aj ty mohla zmrzlinku upozornit, ze porovnava hrusky s jablkami, a kdejaky raper ci standup komik ju sice mozu rozhorcit, ale neda sa to porovnavat s vystupenim politikov, ktorych si umyselne vybrala. Este raz prepac.😟

dadis
9. jún 2024

A ja som si uz to vystupenie presne nepamatala, ale vyhladala som ho, pozrela si ho znova a dam ho tu 😢. Ako memento, co dokazu slusni ludia akceptovat a ake spravanie v spolocnosti povazuju za akceptovatelne

https://www.youtube.com/watch?v=-aXWcNVbhS0

😢😢😢

hubka51
9. jún 2024

@dadis to je desne toto.Oni fakt idu hovoriť o tom že niečije slova podporili atentát na premiera?Keď povedal Šimečka že ,,Urobime všetko aby Fico nevládol", tak čo je potom ,,Dáme dole prezidentku "🤷‍♀️? A keď sa ho pýtali na americku agentku tak to poprel že to nepovedal a že mozno 2x 🤦‍♀️ a prave preto prestali chodiť smeraci do markizi.Šak to je všetko dohľadatelne a oni aj po pozreti vlastnych slov povedia že to nepovedali 🤦‍♀️.

jednoduchomaria89
9. jún 2024

@hubka51 ja som videla rozhovor s benovou Minuly tyzden , kde to odor na nu vytiahol , a ona , ze Ona a ani jej kolegovia to nepoculi - to vrestanie a skandovanie , moralny suteren tito a uz idu do EU parlamentu 😏

dadis
9. jún 2024

@hubka51 Ja tiez urobim vsetko preto, aby Fico nevladol. V dalsich parlamentnych volbach snad uz pojde na smetisko dejin. Za atentat je zodpovedny sam atentatnik. Neschvalujem ho. Som rada, ze Fico je fit, aj ked mi ten clovek ako osoba, velmi vadi. Ocenim, ak za svoje ciny bude pykat inak. Podla mna to je cin pomataneho cloveka a nie je za neho zodpovedna ani opozicia, media ani Soros 🙈 😅.

annm81
9. jún 2024

@hubka51 Je absolútne škandalózne, keď Blanár (nie jediný, len najaktuálnejší) začne tvrdiť, že protesty proti svojvôli moci majú na svedomí atentát. Protesty boli zákonné, ich cieľom nebolo podnecovanie k násiliu a rozhodne tam z pódia nepadali také slová, ako bežne na mítingoch Smeru. Že si Smer neberie na zodpovednosť pravidelne nahlasované bomby v dome prezidentky, preliezanie plotov, výhražné emaily atď...

Právo pokojne sa zhromažďovať sa patrí k našim základným právam a ako také je ukotvené vo viacerých dokumentoch, napr. v Charte základných práv Európskej únie a aj v našej ústave. Snaha dehonestovat protesty je len ďalší dielik do skladačky, ako sa nám táto vláda snaží demontovať liberálnu demokraciu.

Strana
z24