icon

Mier na Ukrajine

eva8
9. júl 2025

Pan prezident Trump zistil, ze sa preratal. Dosiel k zaveru, ze Putin sa zahrava. Je za dodavanie obrannych zbrani Ukrajine, uvazuje o sanlciach Rusku.
Vysledok mieroveho jednania Trumpa s Putinom: utoky na Ukrajinu o neustale vyssej intenzite niekolko hodin po telefonatoch (Trump -Putin)

Som velmi zvedava, ci sa nas pan premier ohradi voci Trumpovi, ze nesuhlasi so sankciami Rusku a zbrojenim Ukrajiny, vsak s Trumpom ma dobre vztahy, tak ako s Putinom a EU.

alica110
9. júl 2025
@dora281

@alica110 Trump pokračuje v podpore Ukrajiny, tak ako to robil Biden. Nebude to zadarmo, ale podporuje ju naďalej. A keď Američania zbombardovali iránske objekty na obohacovanie uránu, Putinovi asi museli v jeho bunkri vymeniť plienky. Je jedno, či v Amerike vyhrá prezidentské voľby republikán, či demokrat. USA budú vždy stáť za Izraelom, bez ohľadu na to, kto v Amerike vyhrá voľby . Najbohatší ľudia na svete boli, sú a budú Židia, je to asi Najvyšším naozaj vyvolený národ. A oni Izrael ochránia aj do budúcnosti.....Môj názor......

@dora281 Áno, Izrael je vyvolený národ a Boh ho vždy bude chrániť a brániť. Je to zem Kráľa kráľov ✝️

tom_i
9. júl 2025
@alica110

@dora281 Áno, Izrael je vyvolený národ a Boh ho vždy bude chrániť a brániť. Je to zem Kráľa kráľov ✝️

@alica110 odkedy Boh chráni "bombami" 😁

eva8
autor
9. júl 2025

Som zvedava, ci a ako sa k tomu vyjadri Fico.

alica110
9. júl 2025
@tom_i

@tom_i Kto sa ťa dotkne, dotýka sa zrenice môjho oka 😉 Tak hovorí Pán. S Ním sa neradno zahrávať 😀

dora281
9. júl 2025
@tom_i

@tom_i Odkedy Irán chce s ostatnou moslimskou čvargou vymazať Izrael z povrchu zemského, tak odvtedy...

eva8
autor
9. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ano, Putin sa nezahrava, on vie, co chce a jednoducho nemoze prehrat, jeho "cest" mu to nedovoli. A ide doslova cez mrtvoly 😔

deti95060810
9. júl 2025
@dora281

@danica2711 Akože menia často názory, pomocou prehadzovačky, tak nejako?

@dora281 nie , že sú to skôr starí chreni s prehadzovačkami.... niekedy horší ako malé deti.

eva8
autor
9. júl 2025

Ked hovorime o Izraeli - Blanar sa stretol s izraelskym ministrom zahranicnych veci

dora281
Autor odpoveď zmazal
mirokub
Odpoveď bola odstránená
vevesh
9. júl 2025
@eva8

Preco je naraz aj Zelensky Trumpovi dobry? Boji sa Putina?

@eva8 pockaj este 3 tyzdne a uvidis, preco sa trump nechce dohodnut s putin a opacne. Bdw. vies o tom, ze taurus budu obsluhovat nemci na ukrajine, lebo je komplikovany na naucenie sa? 🫣🤐🙄🙄🙄

vevesh
9. júl 2025
@eva8

Preco je naraz aj Zelensky Trumpovi dobry? Boji sa Putina?

@eva8 pockaj este 3 tyzdne a uvidis, preco sa trump nechce dohodnut s putin a opacne. Bdw. vies o tom, ze taurus budu obsluhovat nemci na ukrajine, lebo je komplikovany na naucenie sa? 🫣🤐🙄🙄🙄

maranco
9. júl 2025
@alica110

@alica110 Izrael ako boží vyvolený národ keď zavrhol a popravil Ježiša v roku 33 stratil svoje postavenie a boh ho zavrhol. Preto aj dovolil Rimanom v roku 70 aby zničili Jeruzalem a chrám, už neboli pod ochranou.

dora281
Autor odpoveď zmazal
alica110
9. júl 2025
@maranco

@alica110 Izrael ako boží vyvolený národ keď zavrhol a popravil Ježiša v roku 33 stratil svoje postavenie a boh ho zavrhol. Preto aj dovolil Rimanom v roku 70 aby zničili Jeruzalem a chrám, už neboli pod ochranou.

@maranco Boli a sú navždy pod Jeho ochranou.

tilonka
9. júl 2025
@maranco

@maranco to nie je presne, skor to podporuje bludne ucenie. Hoci zidia ziadali o ukrizovanie, fyzicky ho ukrizovali rimania, bola to volba pohanov i zidov. V skutocnosti Ho, ako sa pise v Biblii, nase hriechy (pohanov i zidov) ukrizovali, isiel dobrovolne, alebo si myslis ze na to nemal moc? Sam povedal, keby chcel, dokazal by privolat armadu anjelov. Ale On chcel naplnit Bozi plan spasy. Boh s Izraelom nikdy neskoncil, vdaka ich nevere, sa nam pohanom dostalo milosti. Boh si ich pripravuje a este sa budu skviet.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
simona19871216
9. júl 2025

@eva8 to fakt tu také dakto rieši???

eva8
autor
10. júl 2025
@simona19871216

@eva8 to fakt tu také dakto rieši???

@simona19871216 vzdy, ked po case pozriem spravy, nechapem, co sa to deje. Kedysi som spravy pozerala kazdy vecer

A toto je tema c.2 - opat otaznik bol zmazany:
Mier na Ukrajine?

eva8
autor
10. júl 2025
@ola101

Ja mozno trosku odveci, ale vysvetli mi niekto, co akoze maju pomoct tie sankcie? Co daju akoze pokutu Rusku a vau problem vyrieseny? Ved to je nonsens..

@ola101 zadrzane peniaze od oligarchov mozu byt vyuzite na obnovenie znicenej Ukrajiny. Aj ked to je pravdepodobne malo

eva8
autor
10. júl 2025
@dora281

@alica110 Trump pokračuje v podpore Ukrajiny, tak ako to robil Biden. Nebude to zadarmo, ale podporuje ju naďalej. A keď Američania zbombardovali iránske objekty na obohacovanie uránu, Putinovi asi museli v jeho bunkri vymeniť plienky. Je jedno, či v Amerike vyhrá prezidentské voľby republikán, či demokrat. USA budú vždy stáť za Izraelom, bez ohľadu na to, kto v Amerike vyhrá voľby . Najbohatší ľudia na svete boli, sú a budú Židia, je to asi Najvyšším naozaj vyvolený národ. A oni Izrael ochránia aj do budúcnosti.....Môj názor......

@dora281 ked o Amerike - Musk zaklada novu stranu Amerika, vraj pre nerozhodnych stredovych

slovakboy
10. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Oh aký je Putin dobrý a aký je to ľudomil lebo nepína prúd v Kyjeve. Asi nevieš, že útoky raketami aj tými najmodernejšími majú obmedzene možnosti. A ruské nemajú až take presné navádzanie a namiesto elektrárne trafia nemocnicu. Ukrajinci sa nikdy nevzdajú. Ale keď ich zradí západ, môžu sa obrátiť proti nám aj s tým zbraňami čo im západ dodal. Väčšina tých, čo nadržiava Rusom sú zbabelci a robia to len zo strachu. Zo strachu obdivujú agresora. Tak ako zo strachu obviňujú obete. Lenže zabúdajú, že Ukrajina je náš sused a nie Rusko.

eva8
autor
10. júl 2025
@dora281

@tom_i Odkedy Irán chce s ostatnou moslimskou čvargou vymazať Izrael z povrchu zemského, tak odvtedy...

@dora281 ako mozes niekoho nazvat cvargou, ved Boh je laska.

eva8
autor
10. júl 2025
@slovakboy

@mirokub Oh aký je Putin dobrý a aký je to ľudomil lebo nepína prúd v Kyjeve. Asi nevieš, že útoky raketami aj tými najmodernejšími majú obmedzene možnosti. A ruské nemajú až take presné navádzanie a namiesto elektrárne trafia nemocnicu. Ukrajinci sa nikdy nevzdajú. Ale keď ich zradí západ, môžu sa obrátiť proti nám aj s tým zbraňami čo im západ dodal. Väčšina tých, čo nadržiava Rusom sú zbabelci a robia to len zo strachu. Zo strachu obdivujú agresora. Tak ako zo strachu obviňujú obete. Lenže zabúdajú, že Ukrajina je náš sused a nie Rusko.

@slovakboy myslis, ze by sa Ukrajina obratila proti nam, alebo proti zapadu, ked ich zradime? Zle som pochopila?

eva8
autor
10. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub vsak Putin uz dosiahol demilitarizaciu a denacifikaciu, uz ma svoje "pasmo". Akurat "dosiahol" aj novu hranicu s NATO
A ide cez mrtvoly aj vlastnych vojakov

eva8
autor
10. júl 2025
@vevesh

@vevesh ano, hovorilo sa, ze pridu na vypomoc k vojenskej technike vojazi z inych statov, nieco sa mi mari s francuzskym Macronom, prave nemci boli vtedy proti? Neviem.

danica2711
10. júl 2025
@dora281

@danica2711 Akože menia často názory, pomocou prehadzovačky, tak nejako?

@dora281 prehadzovačka je ten trápny účes, čo majú obidvaja, Trump aj Putin, prečesanie ("prehodenie") dlhších vlasov z jednej strany poloplešatej hlavy na druhú

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal