icon

Moslimská dominancia v politike: Hrozba pre Európu?

18. sep 2026

Ako to vidíte? Máme sa už začať báť aj my? Bude Európa časom moslimská?
Migranti mění švédskou politiku. Hlasy muslimských voličů rozhodují volby.
Stockholmské předměstí Rinkeby je místem, kde před padesáti lety jen každý desátý obyvatel uváděl zahraniční původ. Dnes tam naopak tvoří migranti devět z deseti obyvatel. Je takovou malou laboratoří, kde se dá pozorovat rychle se měnící Švédsko.
Tamní čtený deník Svenska Dagbladet popisuje, jak se tento volební obvod, kdysi bašta sociální demokracie, změnil v místo, kde zcela dominuje radikální Levicová strana, která zde v nedělních parlamentních volbách nasbírala téměř dvě třetiny hlasů. Vyplatila se jí pilná agitace mezi muslimy, aktivisté přesvědčovali i před mešitami.

V této více než desetimilionové zemi žije 500 až 800 tisíc muslimů. Zhruba čtyři pětiny muslimských respondentů měly v úmyslu zvolit levici.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/migranti...

Strana
z2
marca12
20. sep 2026

@anonym_autor Panecku zvolebnieva sa,tak sa hranol trasie a posiela svojich trollov uz aj sem? Den,co den tema na vyvolavanie strachu u labilnejsich ludi.

anonym_d27cfe
20. sep 2026
@anonym_93fc74

@anonym_d27cfe zlodej krici chytte zlodeja. Ty si zacalo urazkami do dezolatov, ja som pisala normalne. Ak som odpovedala rovnako ako ty tak som dezolat s debilnymi urazkami. To je typicke cierna je biela a biela je cierna. Som uz velke dievca manipulaciu poznam. Oblbuj inych.

@anonym_93fc74 rieš si svoje mindráky na psychiatrii keď si fica vieš obhajovať len primitívnymi útokmi.

pr85
21. sep 2026
@anonym_3420f1

@pr85 žijem v Bratislave už pár rokov a moslimov som stretla naozaj iba zopár. A to pravdepodobne iba preto lebo boli iba na prázdninách. Nechápem prečo stále zastrešujete ľudí. To ze nás moslimovia ovládnu počúvam od roku 2015, ze ako bude Slovensko do 10 rokov zastavané mesitami. A sme tu v roku 2026 a počet mesit je presne 0.

@anonym_3420f1 Aj ja žijem v Bratislave. Treba vystúpiť z auta a poprechádzať sa po meste. A určite ich uvidíte.

anonym_aca239
21. sep 2026

V Nemecku je to blaznive. V krajinskych volbach vyhrava krajna pravica alebo krajna lavica.

anonym_3420f1
21. sep 2026
@pr85

@anonym_3420f1 Aj ja žijem v Bratislave. Treba vystúpiť z auta a poprechádzať sa po meste. A určite ich uvidíte.

@pr85 chodím peši do prace aj z prace každý jeden deň a veru sa pozerám, ale ziadnych moslimov tu veru nevidím. Proste tu takmer ziadni nie sú a preto tu nemáme ani žiadne mešity. Kde nie je dopyt, tam nie je ponuka. Nezastrasuj ľudí.

dahliaa
21. sep 2026
@anonym_3420f1

@pr85 chodím peši do prace aj z prace každý jeden deň a veru sa pozerám, ale ziadnych moslimov tu veru nevidím. Proste tu takmer ziadni nie sú a preto tu nemáme ani žiadne mešity. Kde nie je dopyt, tam nie je ponuka. Nezastrasuj ľudí.

@anonym_3420f1
@pr85 Mešity na Slovensku jsou, ale i tak. Proč by muslimové nemohli chodit po Bratislavě a mít svá místa na modlení k Bohu... I v muslimských zemích je spousta kostelů a nemuslimové naprosto běžně k vidění (dokonce v některých zemích ještě častěji než muslimové na Slovensku). 🤷🏼‍♀️

anonym_3420f1
21. sep 2026
@dahliaa

@anonym_3420f1
@pr85 Mešity na Slovensku jsou, ale i tak. Proč by muslimové nemohli chodit po Bratislavě a mít svá místa na modlení k Bohu... I v muslimských zemích je spousta kostelů a nemuslimové naprosto běžně k vidění (dokonce v některých zemích ještě častěji než muslimové na Slovensku). 🤷🏼‍♀️

@dahliaa SR je jediná krajina v Európe, ktorá nemá žiadnu oficiálnu mešitu. Prečo asi ?

dahliaa
21. sep 2026
@anonym_3420f1

@dahliaa SR je jediná krajina v Európe, ktorá nemá žiadnu oficiálnu mešitu. Prečo asi ?

@anonym_3420f1 Oficiální. Ano, to je pravda. Financované státem nejsou, ale jinak jich je u vás celkem dost.

mondolina
21. sep 2026
@pr85

@pr85
a ako vyzerá ten moslim prosím ťa? podľa čoho ho poznáš?

anonym_2f2950
21. sep 2026

Mate pocit, ze sa to tu nemeni?

Su firmy kde su zamestnany uz len cudzinci. Nejaky z Azie, kde nevies co je meno a co priezvisko.
V BA kopec tmavych s omotanymi handrami na hlave. Na poschodie sa pristahovali Indovia z Nemecka. Su mili, zlati ale tie smrady co varia kazdy ked.... 🫣
V Sladkovicove v bagetarni sami cudzinci. Vonku 40° oni dlhe rukavy, ruska, rukavice a dazdniky.

anonym_3420f1
21. sep 2026
@dahliaa

@anonym_3420f1 Oficiální. Ano, to je pravda. Financované státem nejsou, ale jinak jich je u vás celkem dost.

@dahliaa a ako vieš koľko ich je na SR ?

dahliaa
21. sep 2026
@anonym_3420f1

@dahliaa a ako vieš koľko ich je na SR ?

@anonym_3420f1 Přesný počet nevím. Nijak extra se o počty mešit nezajímám, ale mám na Slovensku známé, kteří je navštěvují. Občas na nějakou narazím v různých muslimských skupinkách. Tak o pár vím. 🙂

anonym_3420f1
21. sep 2026
@dahliaa

@anonym_3420f1 Přesný počet nevím. Nijak extra se o počty mešit nezajímám, ale mám na Slovensku známé, kteří je navštěvují. Občas na nějakou narazím v různých muslimských skupinkách. Tak o pár vím. 🙂

@dahliaa co znamená, že ich je malo, keď im nie je treba.

dahliaa
21. sep 2026
@anonym_3420f1

@dahliaa co znamená, že ich je malo, keď im nie je treba.

@anonym_3420f1 Možná.

Strana
z2