icon

Môže sa monarchia vrátiť do Česka a Slovenska?

Včera o 21:37

Ak by sme mali na Slovensku monarchiu, vladli by zrejme Habsburgovci. Myslite, ze s tym este rataju a pripravuju svoje deti na tskyto mozny scenar?

anonym_f67059
Včera o 21:38

Mať tak tvoje problémy a Ficovi rentu

autor
Včera o 21:39
@anonym_f67059

Mať tak tvoje problémy a Ficovi rentu

@anonym_f67059 Lepsie ako sa hadat.

anonym_da1661
Včera o 21:51

už zase?????????

marianarem
Včera o 21:57

@anonym_autor Tak neviem, ako by sa dostali k moci. Ak by napriklad bolo potrebne referendum, tak myslim, vzhladom na nase ucasti s tym uz nerataju 🙂

anonym_639455
Včera o 22:23

Treba brat tie lieky pravidelne. Uz minule sme ti to vysvetlovali. Myslime to s tebou dobre.

anonym_76c75e
Včera o 23:31

Preboha, uz si presedlala na inu kráľovskú rodinu? Toto je vazne diagnoza, fakt sa daj liecit

anonym_29aeed
Dnes o 00:15

to si ty, co si tu spamovala informaciami o britskej kralovskej rodine, ktore nikoho nezaujimali a uz si si nasla novu temu?

d_ivana
Dnes o 02:40

@anonym_autor Jasné, spoločne s Maďarmi kujú pikle, čo bude s Horným Uhorskom po obnovení monarchie.😆

pr85
Dnes o 04:46

@anonym_autor Dúfam, že nie. Nechcel by som za panovníka nikoho z rodu Habsburgovcov. To už radšej Bourbonovcov z Francúzska.

pr85
Dnes o 04:48

@anonym_autor Máš aj nejaké novinky z prostredia britskej kráľovskej rodiny (kto teraz vyzerá smutne, a podobne? Vždy si tu zakladala také témy.

zuzinabila
Dnes o 05:32

@anonym_autor tak kedze Karol a Zita Habsburgovci boli svati ludia a vybudovali pevne zaklady pre dobry charakter potomkov,ani by som nedbala🙂vizia ich monarchie bola.v niecom.pritazliva,pacilo by sa mi v nej zit viac ako v tomto state co mame teraz.skoda,ze skoncili v exile.

jananovotna88
Dnes o 06:05

Rakúsko- IUhorsko bola dualistická monarchia titul cisára, alebo Českého kráľa bol dedičný, ale v Uhorsku ho musela potvrdiť, Uhorská šlachta,, keďže Slovensko bolo súčasť Uhorského kráľovstva a nebola korunná zem, dokonca Slovensko neexistovalo ako administratívny celok, o tom či by nám vládli Hasburgovci by musel rozhodnúť Uhorský snem.

anonym_b6433c
Dnes o 07:23

ahoj nemala by som to tu tak verejne priznavat, ale ked si uz polozila takuto otazku, beriem to ako znamenie, a odpoved je Ano, nase plany idu pomalicky, ale isto, moje deti a uz aj ich deti su uplne skvelo pripravene na prevzatie vlady, len ten vas Robo robi nejake problemy, ale nic co ba sa nedalo vyriesit, bude nejake omeskanie, to ano, preto si teraz kratim cas tu na konikovi.... ale neboj sa dockas sa a budu zavedene nejake zvyky z minulosti, napr. eko konske povozy a nosenie koruny na hlave, ale to iba pre par ludi vyvolených.. s pozdravom N. Habsburgová