icon

Možné podmienečné prepustenie Černáka

wanduska327
25. feb 2025

Dievčatá , zaujíma ma Váš názor.

Videla som film Miki a v kine som bola na Černáka.
Za chvíľu ma pojednávanie kde sa má rozhodnúť či bude podmienečne prepustený.....
Aký máte názor na to vy ? Pýtam sa pretože som dnes videla video na YT, kde sa to pýtali a väčšina teda bola proti.
Môj názor : Zmeniť sa mohol samozrejme, každý človek môže oľutovať, a zmeniť sa počas života , ale pravdou ostáva že zabil kopec ľudí , tak by mal ostať sedieť ...to je môj názor .

Strana
z4
pribinak
25. feb 2025

@wanduska327 on je psychopat. Taký človek sa nezmení

wanduska327
autor
25. feb 2025

@pribinak No jeho snúbenica tvrdí čosi iné nie ?😂

pribinak
25. feb 2025

@wanduska327 kto je jeho snúbenica?

wanduska327
autor
25. feb 2025

@pribinak Čosi, nevieš ?😂 Taká blondínka , neviem či vyštudovala alebo ešte študuje právo...vraj kôli nemu ...zaľúbila sa keď mala 17 rokov napísala mu a bolo to láska na svete

janci27
25. feb 2025

takyto ludia ako on sa nemenia, len ocividne dobre hra poslusneho. Dufam, ze zhnije v base do konca zivota

zuzanita1609
25. feb 2025

Určite nie, škoda,že u nás sa nezvykne dávať 3 doživotia a ešte teraz,keď nám vládne kto vládne 😳... to by mal skvelý rozjazd.

pribinak
25. feb 2025

@wanduska327 netuším o kom je reč. Názor nejakej blondínky je úplne irelevantný
Podstatný názor je súdnych znalcov a ti Černáka označili za psychopata

wanduska327
autor
25. feb 2025

Však toto , že ešte je mladý, ešte by sa mohol teoretický pomstiť nie ľuďom čo mu podkopali nohy

wanduska327
autor
25. feb 2025

Viete čo dievčatá , ja Vám poviem pravdu že aj ten film o ňom...či už jednotka alebo dvojka no príliš sympatický je tam vykreslený,normálne keby že si neprečítam čo všetko spravil tak by som ho aj pustila

candii
25. feb 2025

Dúfam, že to zmietnu zo stola. Veď je to vrah a psychopat. Inak, zaujímavé že o ňom vychádzajú filmy, keď sa jedná o jeho prepustenie.. čo si chce upraviť verejnú mienku? Lebo po prvej časti boli ľudia z neho hotový, aký je on dobrý človek 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

wanduska327
autor
25. feb 2025

@pribinak Však samozrejme ja len píšem že ona sa všade vyjadruje ako sa zmenil , veď ok zmeniť sa mohol ale čo spravil , spravil .

emasss111
25. feb 2025

@wanduska327 no či sa zmenil alebo nie, to nie je podstatné podľa mňa, je to niekoľkonásobný chladnokrvný vrah, nemá čo robiť na slobode 🙄
A teda ešte, neviem si predstaviť, že človek, čo je v zatvorený base 26 rokov, je po psychickej stránke OK, toto musí zanechať riadne stopy 🙈
Takže dúfam, že ho nepustia 🙏

wanduska327
autor
25. feb 2025

@candii No , veď presne to....

wanduska327
autor
25. feb 2025

@emasss111 Ja si myslím že ho nepustia .

vanilkovazmrzka
25. feb 2025

Je to nebezpecny sociopat.

A na 100% ho pustia, lebo tak to teraz na slovensku je. Cim vacsi psychopat nebezpecny clovek si, tym viac sa ficobande pacis a da ti vsetko ku tvojej spokojnosti

rude_baby
25. feb 2025

Ľudia sa nemenia, zostávajú rovnakí. Keď niekto dostane doživotie, tak by nemal mať možnosť dostať sa von z väzenia...

janci27
25. feb 2025

@vanilkovazmrzka za Fica bol odsudeny, este ked zil Lucansky, tomu sa podarilo ho dostat do basy, nemyslim si, ze za tejto vlady sa dostane von.

vanilkovazmrzka
25. feb 2025

@janci27 lenze teraz akekolvek racio ide bokom, hlavne ze to bud bude populisticke alebo to aspon vzbudi tolko pozornosti ze to odvedie pozornost od ich vlastnych zlocinov.
Ale velmi rada sa budem mylit…

zuzanita1609
25. feb 2025

Ale veď vo väzení si myslím, že sa tam až tak zle nemá. Určite má rešpekt ohľadom ostatných väzňov. Ešte dopadnú veľmi dobre. Strava,strecha,teplo,fitko,rôzne aktivity. Veľa ľudí, ktorí sa ničím neprevinili sa majú na slobode oveľa horšie. Neviem si ani predstaviť,ak by niekto taký mal napríklad stáť za mnou v potravinách,brr 🙄.

lentilka78
25. feb 2025

Ja dúfam, že sa nedostane von, napachal veľa zla a vrážd, ale dívam sa na to aj z druhej strany, v drvivej väčšine prípadov sa bili medzi sebou takí istí ako on...aj keď jasne, každý z nich bol niekoho rodina atď, ale keby mali čisté ruky, nemuseli tak dopadnúť.
A hlavne, aj dnes je mnoho mafiánov na Slovensku, radi sa ukazujú v TV a pekne rozprávajú a tiež majú krvavé ruky. Hovorí sa im politici a ich blízky spolupracovníci. Černáka momentálne vnímam ako malé zlo oproti nim

jana_eyre_2
25. feb 2025

@janci27 nerozumiem čo s tým mal lucansky?

Veď zatknutý bol v roku 97, spisiakovym tímom..

Neskôr bol prepustený v roku 2006, opäť zabasnuty v 2007 keď bol policajny prezident packa..

andovka007
25. feb 2025

@candii ja chápem ze ľudia majú rôzne názory, ale zdravo rozmýšľajúci človek si po pozretí filmu určite nepovie, že aký to bol dobrý človek🤷‍♀️ja som rada aj za takéto filmy, rada si pozriem dokument aj o Hitlerovi a predsa si nemyslím, že to bol dobrý človek. Je to pripomienka toho, aké škaredé časy tu panovali

cukroska
25. feb 2025

@wanduska327 Taký sa nezmení v živote. Môže si tvrdiť kto čo chce!!! Kto dokáže zabíjať ľudí akoby to boli muchy taký sa zmeniť nedokáže ..myslíte si naivne ,ze bude doma s "mladou ženou "okopávať zemiaky v Telgárte..?! A príležitosť robí zlodeja. Neverím, žeby žil na slobode čestným životom! Nebola to vražda jedna, ani dve,ani v sebaobrane..Aj keď sa vraždili väčšinou medzi sebou,ale je to masový vrah .Má šťastie,že žije na Slovensku a len "tu" si môže užívať v base luxus a dávno neskončil na šibenici.
Verím, že ešte SLOVENSKO nie je natoľko zvrátené a úplne skorumpované, aby také niečo dopustili.

eliska13
25. feb 2025

@jana_eyre_2 Lucansky s tým samozrejme nič nemá ..ten mal dosť svojich problemov.
@wanduska327 myslím si, že ho pustia.Ale nedopadne to dobre buď sa bude chcieť pomstiť za roky, ktoré stratil bez dieťaťa, rodiny, matku má 82 r, alebo má vymyty mozog a zaradí sa.Kedy vyjde tá jeho kniha čo písal s priateľkou či už vyšla?
@pribinak ja som čítala iné posudky kde bolo udane, že je schopný sa zaradiť do spoločnosti.Sociopatov a psychopatov máme veľa v spolocnosti

jana_eyre_2
25. feb 2025

@eliska13 jaj tak to je nejaká prupovidka asi 😀

cukroska
25. feb 2025

@zuzanita1609 Úplne súhlasím. Veľa slovákov nemá strechu nad hlavou, teplú stravu, televízor a nevedia čo je posilňovna a iné aktivity. Má sa tam ako prasa v žite z našich daní a štátnych peňazí.

cukroska
25. feb 2025

@pribinak Veď práve ze neoznačila a podľa posudkových odborných lekárov a psychológov to vyzerá v jeho prospech dosť...

rejka7
25. feb 2025

@eliska13 tiež by ma zaujímalo, že či sú to overené info, že je psychopat a podobne, lebo som čítala, že súdnu psychológ, čo ho skúmal Prof. Heretik písal, že vraždil " z majetkového prospechu". Že u neho nebola perukaza psychická choroba, či je psychopat, či sociopat to práve neviem či bolo dokázané. A práve aj tento posudok pri prepúšťaní je dôležitý, lebo vlastne hovorí, že sa môže napraviť. Černák vravel" bol som mladý, hlúpy, všetci sa tak správali, bola taká doba" . Myslím, že ho neprepustia.

cukroska
25. feb 2025

@wanduska327 Ja som nemala ten pocit vôbec.

alickapusinka
25. feb 2025

Bude mať súd 2 apríľa 2025 o podmienečne preustenie okresnom súde v Piešťanoch ma manželku Moniku .A aj ked ho pustia tak bude žiť s monitorovacím zariadením a pod prísným dohľadom policie takže aj ked ho pustia nebude môcť si robiť čo chce.Nie je to žiaden psychopat.

Strana
z4