Nebezpečná politika Európskej únie
Čo si myslíte o politike EU? Podľa mňa by právo zákony EU nemali byť nadradené nad právom a zákonmi členských štátov v niektorých dôležitých oblastiach. EU bola založená za účelom voľného trhu a zlepšenia ekonomiky a cestovania občanov, nie aby nezmyselnými rozhodnutiami vyťahovala z peňaženiek občanov viac a viac peňazí. Ich zelená a militaristická politika je veľmi škodlivá. Rajchl to povedal veľmi správne, tak ako kedysi bolo Rakúsko -Uhorsko väzením národov, teraz je to EU. Je presadzovaný jeden názor, jedna politika, jedna ekonomika, všetko ostatné je nepodstatné (v tomto smere sú to aj výrazné prvky fašizmu). Podľa mňa by potrebovala EU reorganizovať a znížiť počet poslancov, je nonsens platiť cez 800 poslancov a ich aparát bez viditeľného prínosu, práve naopak, žiaden prínos sa nekoná a len škodia národným ekonomikám najmä krajinám strednej a východnej EU.
Aký máte na to názor?
@danica2711 áno, legalizujme aj sobáše pedofilov alebo zoofilov. Veď aj tí sú len ľudia, platia dane a sú súčasťou spoločnosti.
@qrstxyz ako môžeš toto dávať na jednu úroveň?? Ako??
Fakt nevidíš rozdiel? 🤦🏼♀️
Ok, tak taky základný, ktorý ti zjavne uniká, aj keď opomenieme, že homosexualita trestná nie je, zato ostatné spomenute, zaradené medzi sexuálne poruchy, trestné sú:
Homosexualita je o vzťahu dvoch dospelých ľudí, ktorí s ním SUHLASIA. Pedofília a zoofilioa sú o ZNEUZIVANI (deti, zvieratá).
Čiže:
Homosexualita je sexuálna orientácia (ako heterosexualita), ktorá sa týka dvoch DOSPELYCH ludí a kde obaja plne rozumejú tomu, čo robia. Nikomu sa neubližuje.
Pedofília a zoofilia sú sexuálne poruchy.
Týka to bud deti, ktoré nemajú schopnosť dať súhlas a sú psychicky aj fyzicky zraniteľné. Čiže, ako som už spomenula, ide o zneužitie
Alebo sa to týka zvierat, ktoré nechápu sexuálny akt a ide teda o týranie.
A je úplne jedno, co aká menšina chce/ nechce.
Nie je možné sexuálne poruchy legimitizovat, čiže tvoja obava, čo si budú chorí ludia nárokovať je neopodstatnená.
A je už, buď proti tomu.
Takto je to, akoby si bola proti tomu, aby mali ľudia slobodnú vôľu, lebo nejaký psychopat sa môže rozhodnúť vraždiť...
Chápeš?
@anonym_8e7df1 ja neverim,ze sa toto niekto vázne opýta....
@janinah normálne vymenuj hrozby z Ruska ...je to normálna otázka
@anonym_8e7df1 nie je to raj na zemi, to je pravda.
Pravdou je ale aj to, že bez EU sme skončili.
Keďže my, ako krajina, momentálne emáme nič. Nič.
Žiadnych slovenských investorov, žiadna potravinova sebestačnosť, atd.atd. Nič. Nula.
Splniť sa mokrý sen poniektorych o odchode z únie, hladujeme. Doslova.
Aj britskou ekonomikou brexit zamával a to bola uuuplne nikde inde, ako je tá naša, krachujúca. Čo by to urobilo s nami, je úplne šialená predstava.
Takze pozor na to, čo si želáte...
A stale neviem, kto to je, ten, čo nás chce zničiť...
Hádam nie zidojastery a new world order. Či?
@beronsche prečítaj si tú knihu ...ja neviem, vy nevidíte, čo sa deje? ako ideme smerom do prdele aj s EU ? dnes horí celý Brusel a z lásky k Ursule to asi nebude, či ?
@bloger Alebo nedávno sa snažia vnútiť všetkým členským štátom uznanie homoexuálnych sobášov. S tým nemôžem nikdy súhlasiť.
@pr85 nikto ti nič nenúti. Ako reálne teba ohrozuje sobáš Petra s Jánom? Alebo Aleny s Katkou? Lebo mňa skôr ohrozuje v bežnom fungovaní štát na kolenách, infraštruktúra a skorumpovaný chliev všade kam sa obzriem. Nevadí, aspoň, že niekoho tešia istoty typu 2 pohlavia v ústave- lebo Penis a Vagína = co je psáno to je dáno! Musí to byť v ústave, lebo debilná časť národa nerozozná pojem pohlavie a sex. orientácia. Ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku, však?
@frzeiovn oni nás chcú zničiť?
Kto oni a čo z toho budú mať ?
Odporúčam menej sledovať konšpiračné médiá, často proruské , ktoré účelne zasievajú strach..
A eurofondy si zaplatíme sami? Skús si pozrieť REALNE čísla, čo dáme a čo dostaneme, myslim, ze vygulas oči.
Poniektorí ste tak mimo, že to ani obdoby nemá a kvôli vám a vašim volebným hlasom, to tu vyzerá takto na prd, ako to vyzerá v tejto krajine..
@beronsche veľmi veľa ľudí ani len netuší, že slovenské zriadenie je tak tupé, že dokonca platíme pokuty za to, že nečerpáme všetky EU fondy, nevieme vypracovať správne projekty. No ale darmo budeš muche vysvetľovať, že čokoláda chutì lepšie ako 💩 Lebo muche stačí ku šťastiu to zaparené, smradľavé 💩 A preto je Slovensko v takej (!) ako je.A ešte hlbšie.
@pr85 ako to priamo teba, osobne, ovplyvnuje, že s tym nikdy nemôžeš súhlasiť?
@beronsche Možno preto, že to ovplyvňuje všetkých. A viac ako si teraz dokážeš predstaviť. Tí ľudia totiž nesplňajú základnú požiadavku manželstva. A to je plodenie a výchova detí. A takisto to nefunguje pri sobáši s umelou inteligenciou. A naozaj kde to až môže zájsť. Normálne zmýšľajúceho človeka to až desí. Nehovoriac o dopadoch nízkej pôrodnosti na ekonomiku. To nie je o tom, že fuj tá zlá Cirkev. Tu ide o to aby sme sa úplne nezničili. Nie aby sme sa určitej skupine zapáčili. Treba tie veci zrejme do dôsledkov rozobrať. Aké to bude mať v budúcnosti dopady. Už teraz sa to prejavuje okrem iného aj tým, že vláda musí čoraz viac pomáhať dôchodcom. Starnutie populácie a bude to len horšie. Ak sa tu znovu nepochopí zmysel manželstva. Zdravá spoločnosť a nie niečo čo spoločnosť úplne rozkladá. Teda ešte raz nech si tí ľudia žijú ako chcú. Musia však rešpektovať určitú kultúru. Okrem toho aj premier povedal veľkú pravdu a síce, že ak EU nebude rešpektovať určitú kultúru a tradície skape. Sú to tvdé slová ale žiaľ pravdivé. Neznamená to, že s jeho politikou súhlasím. Ak by mal niekto potrebu sa toho chytiť.
@anonym_8e7df1 dobre, tak inak..
Akú máme alternatívu?
Teraz, v momentálnom stave krajiny..
@beronsche chápem, že sa každý bojí vystúpenia z EU , ale tadiaľ cesta nevedie ...západ si hľadí svoje záujmy, my sme nepodstatní ...pre nich nie sme nič a to my potvrdili viacerí ..Európa je po Viedeň a Rím a bodka
@anonym_8e7df1 ja neverim,ze sa toto niekto vázne opýta....
@janinah ale ver, veru ver, lebo toto je reálne. V mnohých rodinách, vzťahoch, pracoviskách. Neskutočná sprostosť národa.
@anonym_8e7df1 napr. vojenská agresia , kybernetické útoky..
Nie? Nič také? Fakt ti to nenapadlo?
@beronsche ako vážne ????? ozaj vážne ?????
@anonym_8e7df1 hmm, spýtaj sa Ukrajincov..
@beronsche Bože dobrý ....si nevidíš ďalej od špičky nosa, veď sa trošku povzdelávaj, čítaj a nie verklikuješ ako PS kári .. áno, len tak jedného rána sa Putin zobudil a napadol Ukrajinu
@beronsche Možno preto, že to ovplyvňuje všetkých. A viac ako si teraz dokážeš predstaviť. Tí ľudia totiž nesplňajú základnú požiadavku manželstva. A to je plodenie a výchova detí. A takisto to nefunguje pri sobáši s umelou inteligenciou. A naozaj kde to až môže zájsť. Normálne zmýšľajúceho človeka to až desí. Nehovoriac o dopadoch nízkej pôrodnosti na ekonomiku. To nie je o tom, že fuj tá zlá Cirkev. Tu ide o to aby sme sa úplne nezničili. Nie aby sme sa určitej skupine zapáčili. Treba tie veci zrejme do dôsledkov rozobrať. Aké to bude mať v budúcnosti dopady. Už teraz sa to prejavuje okrem iného aj tým, že vláda musí čoraz viac pomáhať dôchodcom. Starnutie populácie a bude to len horšie. Ak sa tu znovu nepochopí zmysel manželstva. Zdravá spoločnosť a nie niečo čo spoločnosť úplne rozkladá. Teda ešte raz nech si tí ľudia žijú ako chcú. Musia však rešpektovať určitú kultúru. Okrem toho aj premier povedal veľkú pravdu a síce, že ak EU nebude rešpektovať určitú kultúru a tradície skape. Sú to tvdé slová ale žiaľ pravdivé. Neznamená to, že s jeho politikou súhlasím. Ak by mal niekto potrebu sa toho chytiť.
@bloger ty si fakt myslíš, že štát pomáha dôchodcom. Svatá prostato 🙈 Ešte raz a pomaly
@bloger toto je taký nezmysel, že nemám slov.
Je ti hádam jasné, ze:
1. Homosexuali deti mať nebudú, lebo bez ohľadu, či sa mozu, či nemôžu brat, oni budú mať len homosexuálne zvazky
2. Rozhodnutie heterosexualov mať či nemať dieťa,nijako nesúvisí s homosexuálmi
3. Aj keď síce existuje tzv. Získaná homosexualita, je to špecifikum extrémnych podmienok a vzniká napr. po silnej sexuálnej traume, alebo v extrémnych podmienkach ako je napr. Väzenie. A po vyriešení primárnej príčiny, zaniká
Tak ešte raz - ako ovplyvňuje manzelstvo homosexuálov, pôrodnosť?
@beronsche Bože dobrý ....si nevidíš ďalej od špičky nosa, veď sa trošku povzdelávaj, čítaj a nie verklikuješ ako PS kári .. áno, len tak jedného rána sa Putin zobudil a napadol Ukrajinu
@anonym_8e7df1 jaaaj, som sa pomýlila. Jedného rána sa zobudili Ukrajinci a z dlhej chvíle napadli Rusko. A stále sa na území cudzieho suverénneho statu zdržuju..
Jasné EU je zlá, ale alternatívu nemáš, že? Okrem hladovania..
Škoda reči..
to si sa zavčasu zobudila... väčšina zákonov, ak nie všetky, je dávno v súlade s legislatívou EÚ. To je podmienka prijatia. Ak sa ti to nepáči, tak sa vysťahuj do Británie alebo na iný kontinent😉 Nikto ti nebráni.
@anonym_8e7df1 jaaaj, som sa pomýlila. Jedného rána sa zobudili Ukrajinci a z dlhej chvíle napadli Rusko. A stále sa na území cudzieho suverénneho statu zdržuju..
Jasné EU je zlá, ale alternatívu nemáš, že? Okrem hladovania..
Škoda reči..
@beronsche a kto nás do týchto sračiek doviedol svojou politikou ? nemali sme už dávno byť na úrovni západu ? veď si pozri, aký odliv eur je zo SR, zničli nám všetko ...ty si ozaj taká nevzdelaná, že veríš, že Rusi len tak napadli Ukrajinu? pri tvojej slávnej eu budeme hladovať a ani to dlho nepotrvá ...dnes horí celý Brusel, vieš vôbec o tom ?
@beronsche a kto nás do týchto sračiek doviedol svojou politikou ? nemali sme už dávno byť na úrovni západu ? veď si pozri, aký odliv eur je zo SR, zničli nám všetko ...ty si ozaj taká nevzdelaná, že veríš, že Rusi len tak napadli Ukrajinu? pri tvojej slávnej eu budeme hladovať a ani to dlho nepotrvá ...dnes horí celý Brusel, vieš vôbec o tom ?
@anonym_8e7df1 tak hádam západ môže za to, že sme na chvoste?
Končím, nemám síl dohadovať sa s rusofilmi..
Len rozmýšľam, keď je tak fantastický na ruskej zemi, prečo všetky deti ruských oligarchov žijú a študujú na tom hroznom západe..
@anonym_8e7df1 tak hádam západ môže za to, že sme na chvoste?
Končím, nemám síl dohadovať sa s rusofilmi..
Len rozmýšľam, keď je tak fantastický na ruskej zemi, prečo všetky deti ruských oligarchov žijú a študujú na tom hroznom západe..
@beronsche keď má niekto iný názor je hneď rusofil ...to je také progresvíne a také cool ...ty normálne veríš, že západ chce našu prosperitu ...nechápem, ako môžeš byť taká naivná ,,,radosť vládnuť tak hlúpemu národu
@anonym_autor Ja to vidím trochu inak. Áno, EÚ má obrovskú byrokraciu a veľa vecí robí zbytočne zložito – s tým problém mám aj ja. Ale stále si myslím, že pre nás má EÚ viac plusov ako mínusov.
Spoločné pravidlá a spoločný postup nie sú samy o sebe zlé. Skôr je problém, že niektoré opatrenia sú prehnané alebo odtrhnuté od reality jednotlivých krajín. To ale podľa mňa znamená potrebu zmeny a tlaku zvnútra, nie odchod alebo otočenie sa smerom na Rusko.
Úprimne – radšej EÚ s chybami než „alternatívu“, z ktorej ľudia utekajú. Poznám rusov, ktorí odtiaľ odišli alebo doslova utiekli, a neodišli preto, že by sa mali príliš dobre. To nie je smer, ktorým by som chcela, aby išlo Slovensko. Reforma EÚ? Určite áno – menej byrokracie, menej nezmyselných regulácií, efektívnejšie fungovanie. Ale prirovnávať EÚ k väzeniu národov mi príde úplne mimo - citis sa ako vo väzení - zažila si komunizmus, ked si mohla ist na dovolenku maximálne na Balaton a sused ťa udal za všetko? to bolo väzenie..... V EÚ máš slobodu názoru, voľby, možnosť kritiky. To nie je detail, to je zásadný rozdiel. Takže za mňa: kritizovať EÚ je v poriadku, ale hádzať ju do jedného vreca s autoritárskymi režimami nie je fér ani realistické.
@oriesocek na veľa vecí čo píšeš zdieľam rovnaký názor. Problém vidím vo vedení a politikoch EU. Nepracujú pre myšlienky, na ktorých bola pôvodne založená EU. Čo sa týka "väzenia" no to čo predvádzajú za posledné roky a všetky tie obmedzenia, ktorými terorizujú národy smerujú k tomu, že sa budeme cítiť ako vo väzení. Ja som zažila aj socializmus, takže možno práve preto, mám pocit, že sa sloboda pomaličky vytráca.....
@beronsche keď má niekto iný názor je hneď rusofil ...to je také progresvíne a také cool ...ty normálne veríš, že západ chce našu prosperitu ...nechápem, ako môžeš byť taká naivná ,,,radosť vládnuť tak hlúpemu národu
@anonym_8e7df1 západ chce našu prosperitu? cituj ma, kde niečo take píšem!!! Čítanie s porozumením nám pokrývkava, že?
Píšem, že my nemáme inú možnosť, ako zotrvať v únii..
Nechápeš, že Rusko môže byť hrozbou, aké rusofil nie si.. hmm zaujímavé..
Každopádne si zbabelec, ktorý nemá gule ani na to, aby prispieval pod vlastným nickom..
@pr85 ako to priamo teba, osobne, ovplyvnuje, že s tym nikdy nemôžeš súhlasiť?
@beronsche Ovplyvňuje to napr. moje deti, ak sa budú musieť učiť, ze toto je normálny spôsob života (čo podľa mojich zásad nie je). Každý rodič má právo vzdelávať svoje deti v súlade so svojím náboženským presvedčením (to mi garantuje ústava). Manželstvo je jedinečný zväzok medzi 1 mužom a 1 ženou (podľa našej ústavy). A takéto aktivistické rozhodnutia EU sa snažia toto podkopať.
@bloger toto je taký nezmysel, že nemám slov.
Je ti hádam jasné, ze:
1. Homosexuali deti mať nebudú, lebo bez ohľadu, či sa mozu, či nemôžu brat, oni budú mať len homosexuálne zvazky
2. Rozhodnutie heterosexualov mať či nemať dieťa,nijako nesúvisí s homosexuálmi
3. Aj keď síce existuje tzv. Získaná homosexualita, je to špecifikum extrémnych podmienok a vzniká napr. po silnej sexuálnej traume, alebo v extrémnych podmienkach ako je napr. Väzenie. A po vyriešení primárnej príčiny, zaniká
Tak ešte raz - ako ovplyvňuje manzelstvo homosexuálov, pôrodnosť?
@beronsche Tak, že sa venujeme neustále nezmyslom. Ja ti len vysvetľujem v čom má normálne manželstvo prínos pre spoločnosť. A prečo treba bojovať proti týmto bludom z EU. Povolíš jednej skupine a zas bude chcieť druhá. Je to začarovaný kruh. Namiesto toho je rozumné podporovať mladé rodiny. Aby mali a vychovávali deti. Nie všetko čo nám nanucuje EU musíme prijať. Problém je, že všetko je o liberalizme. Naopak konzervatívne hodnoty sa považujú za zlo a brzdu pokroku. Nemám nič proti pokroku ale aby nás to neposunulo niekde kde naozaj netúžime byť.
Stačí pozrieť čísla kde Slováci utekajú.
Podľa oficiálnych údajov jednotlivých štátnych štatistických úradov, v roku 2024 žilo v zahraničí 1 535 680 Slovákov
USA 750-tisíc Slovákov
Česká republika 162 578
Veľká Británia 160 270
Kanada 101 345
Nemecko 58 445
Rakúsko 49 500
Srbsko 41 730
Ruská federácia 193
https://www.topky.sk/cl/10/9214625/
@julish vidím. Samozrejme, že homosexualita nie je to isté, čo pedofília. Problém je v tom, že ak sa ustúpi im, budú o právo na sobáš žiadať aj ďalšie "menšiny" a v tom už problém vidím.
@qrstxyz zjavne rozdiel nevidis, ked ich vkladas do jednej skupiny. Sorry ako, nevyznas sa ale ze vobec. Stalo sa niekde na svete, ze by bola pedofilia legalna? Vies vobec, ake krajinysu najvacsimrajom pre onlinepedofilov? Reportazi je dost, mozes hladat
@beronsche Ovplyvňuje to napr. moje deti, ak sa budú musieť učiť, ze toto je normálny spôsob života (čo podľa mojich zásad nie je). Každý rodič má právo vzdelávať svoje deti v súlade so svojím náboženským presvedčením (to mi garantuje ústava). Manželstvo je jedinečný zväzok medzi 1 mužom a 1 ženou (podľa našej ústavy). A takéto aktivistické rozhodnutia EU sa snažia toto podkopať.
@pr85 ako to ovplyvní tvoje deti, že pre určitých ľudí je život v homosexuálom zväzku normálny?
Áno, každý rodič má právo určiť svoje deti v súlade s vierovyznanim.
A mne stále nie je jasné, AKO presne na teba a na tvoje deti bude vplývať fakt, že bude existovať zväzky homosexuálov..
@anonym_8e7df1 západ chce našu prosperitu? cituj ma, kde niečo take píšem!!! Čítanie s porozumením nám pokrývkava, že?
Píšem, že my nemáme inú možnosť, ako zotrvať v únii..
Nechápeš, že Rusko môže byť hrozbou, aké rusofil nie si.. hmm zaujímavé..
Každopádne si zbabelec, ktorý nemá gule ani na to, aby prispieval pod vlastným nickom..
@beronsche došli argumenty? daj tvoje meno a adresu...

@janinah v čom je nebezpečná ruská hrozba ?
@anonym_8e7df1 hmm, spýtaj sa Ukrajincov..