icon

Nedeľný príhovor p. premiéra

eva8
Včera o 15:36

Z dnesneho. Nedelnajsieho "prihovoru" nasho p. premiera na JOJ 24:
K plynu sa uz nevyjadrujem, citujem: "legitimnym cielom je, drzat ceny na Slovensku v druhej polovici najlacnejsich clenskych statov unie, co sa nam aj dari" vVsak ano. za drahe ruske pohonne hmoty moze Trump, ako vysvetloval. A preco nemozme byt v prvej polovici najjlacnejsich?
Ale tu mi naskocili zimomriavky, citujem:
"Uz mi naozaj zacina liezt na nervy nasa opozicia. Mudri su ako Salamunove gate" ....
"Americky prezident Franklin Delano Roosevelt pocas 2. sv. vojny, vidiac nezmyselne hadky na americkej politickej scene a nepodstatne temy (napr. Gruzinske legie, vsak, p. premier?) vyhlasil, ze Amerike by velmi prospelo (zasmiatie sa), keby jedna bomba z europskeho bojiska, spadla na americky kontinent. Aby pochopili realitu. Aj u nas doma na slovenskej politickej scene to vyzera pekne mimo realitu. Opozicia si ide svoje. Co vsak mozeme ocakavat od opozicnych deciek. Horsie je, ked zaznamenavam vyhlasenia typu, ze ked v parlamente neprejdu nejake socialne zakony z dielne Hlasu, tak vlada nepojde dalej. Po prve, vazeni priatelia v Hlase...."

Resume: Kam az zajde premier? Najprv posiela studentov na smrt (bojovat), teraz by malo byt zbombardovane Slovensko? Ano, napadol ho tento citat, pretoze sa podvedome boji Ruska kvoli predavaniu zbrani Ukrajine? Uz uznava, ze je tam vojna? A na koho zvaluje nepokoje v koalicii? No na decka z opozicie. Co si uvedomuje, ze starne? Alebo za opoziciu povazuje len PS? Tych nazyva detmi. Cize je z PS fakt vystraseny?
Teda - gymnazisti bojovat, a ostatnych zbombardovat. Pan premier, neprehanate to?!

Ako som na tieto mile a mierumilovne slova natrafila? Popocuvala som zo zaznamu Tarabu v Politike24 a ked som sa vratila do izby - hla, vazeny p. premier. Tak som ho ostala aj pozerat. Je fakt neskutocny. Resp. je skutocny? Stale prekvapi. A to zasmiatie sa. Mozno, mu to pise niekto iny, ktory uz ma smeru tiez dost.

anonym_867801
Včera o 16:47
@anonym_1e14fe

@anonym_867801 Preco by mali inteligentni ludia odchadzat z domova, aby si to ficokreteni tu rozkradli? Ty sa zober a tahaj do ruska, ked sa ti tam paci. Zober Blahu, co zije z penazi eu, so sebou. Vsetci zijete v eu, pouzivate zapadne tovary, zapadne auta, zapadny luxus a snivate o ruskych zemliankach ... Co myslis, preco Blaha nezije v Moskve a iba drista o tom, ake je rusko super.

@anonym_1e14fe ak nevolia Fica tak moc inteligentný nie su

janinah
Včera o 16:48
@anonym_867801

@janinah sú určite lepší ako tvoj príbuzný

@anonym_867801 ked to tvrdi anonym😀😝

anonym_867801
Včera o 16:50
@janinah

@anonym_867801 ked to tvrdi anonym😀😝

@janinah anonymni musím byť pre svoju bezpečnosť. Ako atentát na pána Fica ukázal že ten kdo hovorí pravdu nie je bezpečí

anonym_ccc87b
Včera o 16:51

nekrmte trolla

anonym_1e14fe
Včera o 16:52
@anonym_867801

@janinah tlačí nás do vojny s Ruskom . Propaguje zvrátenú duhovu ideológiu . Šíri liberálny fašizmus. Núti nás prijať emegrantov s blízkeho východu. Oslabuje nás Green deal. Svojimi zásahmi nám ničí ekonomický. Ostrihol nás od lacného plynu atď .

@anonym_867801 Ty si tak hlupa az to boli. Aky lacny rusky plyn? Ved ho stale odoberame, aspon donedavna a teplo bolo dalej drahe. Rovnako odoberame vraj lacnu rusku ropu. Ale ona lacna nie je, to su len vase klamstva, ze je lacna. Stoji rovnako ako ta zo Saudskej arabie, uz to pochop ty hlupa. Tie vase vymyslene dristy, ktore sa nezakladaju na realite. Kricis lacna ropa a ja vidim nafru za 2 eur. Kricis lacny plyn a chodia energoseky, lebo ludia nemaju na ucty za teplo ... Nehanbis sa za tie klamstva, ked klames, rusko je lacne a na pumpe je draho????
Si drza a hlupa ako opica, hovorit lacna ruska ropa pri tych cenach benzinu!

simca06022011
Včera o 16:52
@markusrasford

@anonym_86e755 v Maďarsku toto iste tvrdil Orban ze ked vyhra voľby Magyar tak pôjdu mladí na vojnu na Ukrajinu. Pýtam sa ta kolko ich išlo na vojnu na Ukrajinu? Klamať to vies. Kedy a kto povedal ze pôjdu na vojnu. Ja tu poznám väčších luharov ako napríklad ani náboj na Ukrajinu.

@markusrasford no az tak doslova to nebolo, tak treba zase obrusit trosku vyroky. Orban tvrdil, strucne to skusim, ze magayr je probruselsky a tym padom provojnovy, a napr ze obnovi eu povinnu vojencinu, a tym padom pojdu madari do vojny na ua... atd, nakolko napr konflikt bude eskalovat a pod. Co este nemozeme vediet, vsakze co bude? Vojna este neskoncila, ani nevidno, ze by sa nejak blizil koniec. Ani zeby EU nejak smerovala k tomu, ze ukludni situaciu, prave naopak. Ono to ze "Magayar = mladi na front" skor vyslo ak onejaka "skratka" propagandy, viditelne to ani nepomohlo nebali sa toho madari.

anonym_867801
Včera o 16:53
@anonym_1e14fe

@anonym_867801 Ty si tak hlupa az to boli. Aky lacny rusky plyn? Ved ho stale odoberame, aspon donedavna a teplo bolo dalej drahe. Rovnako odoberame vraj lacnu rusku ropu. Ale ona lacna nie je, to su len vase klamstva, ze je lacna. Stoji rovnako ako ta zo Saudskej arabie, uz to pochop ty hlupa. Tie vase vymyslene dristy, ktore sa nezakladaju na realite. Kricis lacna ropa a ja vidim nafru za 2 eur. Kricis lacny plyn a chodia energoseky, lebo ludia nemaju na ucty za teplo ... Nehanbis sa za tie klamstva, ked klames, rusko je lacne a na pumpe je draho????
Si drza a hlupa ako opica, hovorit lacna ruska ropa pri tych cenach benzinu!

@anonym_1e14fe za to môže miláčik Bruselu Trump

janinah
Včera o 16:53
@anonym_867801

@janinah tlačí nás do vojny s Ruskom . Propaguje zvrátenú duhovu ideológiu . Šíri liberálny fašizmus. Núti nás prijať emegrantov s blízkeho východu. Oslabuje nás Green deal. Svojimi zásahmi nám ničí ekonomický. Ostrihol nás od lacného plynu atď .

@anonym_867801 ako presne nas tlaci do vojny? Kolko emigrantov tu mame a ako presne ťa ohrozujú? Ktorymi konkretnymi zasahmi nam nici ekonomiku? Ako presne teba ohrozuje ak maš za susedov homosex.pár?
Opakujes ako papagaj ficove dristy,skus hladat info aj sama a na relevantnych strankach

anonym_1e14fe
Včera o 16:55
@anonym_867801

@anonym_1e14fe za to môže miláčik Bruselu Trump

@anonym_867801 jasne vy bolsevici si vzdy najdete vinnika za svoju neschopnost. Vzdy za to moze niekto iny. Aj fico pouziva tuto taktiku. Moze za to Radicova, Soros, Matovic, tetka Maria, kupec Samo, Svatopluk s Mojmirom, Cyril aj Metod, ale ruku na vlade a peniazoch ma iba on a jeho banda. Ked ty doseries dennu produkciu vo firme, na hodinu ta vyhodia a mozes sa vyhovarat na predoslu kolegynu, co tam bola pred 20 rokmi, kolko chces.

markusrasford
Včera o 16:58
@simca06022011

@markusrasford no az tak doslova to nebolo, tak treba zase obrusit trosku vyroky. Orban tvrdil, strucne to skusim, ze magayr je probruselsky a tym padom provojnovy, a napr ze obnovi eu povinnu vojencinu, a tym padom pojdu madari do vojny na ua... atd, nakolko napr konflikt bude eskalovat a pod. Co este nemozeme vediet, vsakze co bude? Vojna este neskoncila, ani nevidno, ze by sa nejak blizil koniec. Ani zeby EU nejak smerovala k tomu, ze ukludni situaciu, prave naopak. Ono to ze "Magayar = mladi na front" skor vyslo ak onejaka "skratka" propagandy, viditelne to ani nepomohlo nebali sa toho madari.

@simca06022011 vies mne ty nemusis hovoriť ako to bolo. Týždeň pred voľbami som bol v Budapesti videl som tie bilbordy.

anonym_867801
Včera o 16:58
@janinah

@anonym_867801 ako presne nas tlaci do vojny? Kolko emigrantov tu mame a ako presne ťa ohrozujú? Ktorymi konkretnymi zasahmi nam nici ekonomiku? Ako presne teba ohrozuje ak maš za susedov homosex.pár?
Opakujes ako papagaj ficove dristy,skus hladat info aj sama a na relevantnych strankach

@janinah Brusel podporuje Banderovcov a neustále provokuje Rusko , lebo chce vojnu . A o rozpinavosti NATO ani nehovorím. Brusel už niekoľko rokov ohrozuje Rusko. Napríklad plánovaný prevrat na Ukrajine v 2014 . A mnoho ďalšieho. EU dáva rôzne obmedzenia a skrýva sa za Ekológiu a prítom nás Čína Rusko USA predbehla . Tak isto obmedzenia agro sektore atď. Výučba duhovej ideológie na školách ničí naše deti .

anonym_867801
Včera o 17:00
@anonym_1e14fe

@anonym_867801 jasne vy bolsevici si vzdy najdete vinnika za svoju neschopnost. Vzdy za to moze niekto iny. Aj fico pouziva tuto taktiku. Moze za to Radicova, Soros, Matovic, tetka Maria, kupec Samo, Svatopluk s Mojmirom, Cyril aj Metod, ale ruku na vlade a peniazoch ma iba on a jeho banda. Ked ty doseries dennu produkciu vo firme, na hodinu ta vyhodia a mozes sa vyhovarat na predoslu kolegynu, co tam bola pred 20 rokmi, kolko chces.

@anonym_1e14fe Radičova Caputova Matovič su platený Sorošom . Zapredali celé Slovensko

markusrasford
Včera o 17:00
@simca06022011

@simca06022011 ale to ti zjavne nevadi ze Putin napadol Ukrajinu tam problém nevidíš.

anonym_867801
Včera o 17:02
@markusrasford

@simca06022011 ale to ti zjavne nevadi ze Putin napadol Ukrajinu tam problém nevidíš.

@markusrasford ako hovorí Marek Šoun Ukrajina plánovala útok na Rusko podporou EU a NATO . Putinna prinútili zaútočiť . Západ začal vojnu

markusrasford
Včera o 17:03
@anonym_867801

@markusrasford ako hovorí Marek Šoun Ukrajina plánovala útok na Rusko podporou EU a NATO . Putinna prinútili zaútočiť . Západ začal vojnu

@anonym_867801 ked uz trepes tak si zisti aky pakt je NATO

jogy1984
Autor odpoveď zmazal
markusrasford
Včera o 17:05
@anonym_867801

@anonym_867801 to si tak tupá ze si nevieš dohliadať informácie? A to ti stačí ked bezvýznamná nula povie hlúposť a ty mu uveris?

eva8
autor
Včera o 17:11

AI upravila nadpis na:
Nedelny prihovor premiera: vtip alebo realita.
Skor mala upravit na: Horor alebo realita.
Nejdem provokovat, len som upravila na povodny nazov

anonym_867801
@markusrasford

@anonym_867801 to si tak tupá ze si nevieš dohliadať informácie? A to ti stačí ked bezvýznamná nula povie hlúposť a ty mu uveris?

janinah
@anonym_867801

@janinah Brusel podporuje Banderovcov a neustále provokuje Rusko , lebo chce vojnu . A o rozpinavosti NATO ani nehovorím. Brusel už niekoľko rokov ohrozuje Rusko. Napríklad plánovaný prevrat na Ukrajine v 2014 . A mnoho ďalšieho. EU dáva rôzne obmedzenia a skrýva sa za Ekológiu a prítom nás Čína Rusko USA predbehla . Tak isto obmedzenia agro sektore atď. Výučba duhovej ideológie na školách ničí naše deti .

@anonym_867801 aha,teda ak brusel pomaha vo vojne ukrajincom,ktori ak padnú tak mame ruske drony priamo nad nasimi hlavami ( zrejme po pobaltskych krajinach a polsku),tak to je provokacia ruska? Kto normalny chce vojnu na svojom uzemi? Preco by EU nemohla robit veci ekologickejsie hoc s mensim ziskom a chranit planetu? Aby nas nepredbehla čína? Kolko cinskych smejdov si objednala z temu a pod. trebars za posledny rok? Ja ti poviem presne - nula ks. Obmedzwnia v agro sektore? Dochadza ti,ze naši farmari akotak prezivaju len vdaka peniazom z EU? Neprimerana vychova deti v skolach vadi aj mne,ale na to su rodicia,aby si deti chranili. My sa musime pozviechat ekonomicky,to jw prvorade. Slwdujes koljo penazi fico a jeho banda ukradlu?kolko vil maju pistavenych za čiw pwniaze mysluš? Najnovsia kauza madam dolinkovej,berie mesacne 7tisicok za nicnerobenie na druckerovom ministerstve...a to je len vrchol ladovca. Tato mafianska banda vas opíja rečami o skodlivosti z bruselu,aby ste nestihali sledovat ich rozkradačky.

anonym_c198a1
@anonym_867801

@janinah si pomýlená . Ak chceš vedieť kde je Rusko pozri si video Mareka Šouna keď bol v Rusku alebo pána Blahu .

@anonym_867801 sudruha Blahu, on si hovori sudruh, tak ho panom neurazaj. Pan sa pouziva len u kapitalistov, on nim nie je, aj ked teda kapitalu v nehnutelnostiach ma ulozeneho dost. Kto vie odkial ten kapital pochadza, z poctivej a pre spolocnost prinosnej vedeckej prace nie, lebo este aj z tej SAV-ky sudruha Blahu vyliali

markusrasford
Včera o 17:16
@anonym_867801

@anonym_867801 to je objektívna informácia? Ked bolsevik ako Blaha natoci video a to tu zdielas? Skus nieco nezávislé.

anonym_867801
Včera o 17:18
@janinah

@anonym_867801 aha,teda ak brusel pomaha vo vojne ukrajincom,ktori ak padnú tak mame ruske drony priamo nad nasimi hlavami ( zrejme po pobaltskych krajinach a polsku),tak to je provokacia ruska? Kto normalny chce vojnu na svojom uzemi? Preco by EU nemohla robit veci ekologickejsie hoc s mensim ziskom a chranit planetu? Aby nas nepredbehla čína? Kolko cinskych smejdov si objednala z temu a pod. trebars za posledny rok? Ja ti poviem presne - nula ks. Obmedzwnia v agro sektore? Dochadza ti,ze naši farmari akotak prezivaju len vdaka peniazom z EU? Neprimerana vychova deti v skolach vadi aj mne,ale na to su rodicia,aby si deti chranili. My sa musime pozviechat ekonomicky,to jw prvorade. Slwdujes koljo penazi fico a jeho banda ukradlu?kolko vil maju pistavenych za čiw pwniaze mysluš? Najnovsia kauza madam dolinkovej,berie mesacne 7tisicok za nicnerobenie na druckerovom ministerstve...a to je len vrchol ladovca. Tato mafianska banda vas opíja rečami o skodlivosti z bruselu,aby ste nestihali sledovat ich rozkradačky.

@janinah toto všetko čo píšeš sú len klamstvá ktorými nás kŕmia za predané médiá. Rusko mať za suseda by bolo úžasné. Aspoň niekto seriózni o koho sa môžme oprieť

eva8
autor
Včera o 17:23
@anonym_867801

@anonym_867801 Blaha, podla jeho roku narodenia klame. Jeho to neucili. Co sa tyka Afganistanu, vojna tam nastala, ked ZSSR pomahalo komunistom zmenit rezim v Afganistane. A teraz je tam Taliban... Blaha bud nevie, alebo zamerne klame. O vyznamnych ruskych dielach sa dodnes uci, chodi do divadla na Luskacika (zatvrdeho socializmu ho videlo viac deti v kapitalistickych krajinach nez u nas. V sucasnosti, okrem ruskeho umenia a vedeckych poznatkov mame moznost rozhladu po celom svete. Mimochodom - Blaha nehovori o Rusku, ale o Sovietskom zvaze. Vyberali tych najlepsich (aj sportovcov) zo vsetkych zvazovych republik. Lenze niekomu staci usmev Blahu a jeho videjko...

anonym_c198a1
Včera o 17:35
@anonym_867801

@janinah toto všetko čo píšeš sú len klamstvá ktorými nás kŕmia za predané médiá. Rusko mať za suseda by bolo úžasné. Aspoň niekto seriózni o koho sa môžme oprieť

@anonym_867801 kolkoze ty mas rokov? Uz sme o Rusko opreti boli, aj sme tak dopadli. Niektori sa este pamatame tanky v nasich uliciach, aj Miska Hamraka, ktoreho zastrelili a jeho mama nemohla ani pohreb vystrojit, len ho do jamy polozili bez toho aby sa s nim ktokolvek mohol rozlucit. Aj ten ostnaty drot okolo Moravy za DNV a mnoho inych veci si pamatame

eva8
autor
Včera o 17:36
@anonym_86e755

@anonym_1e14fe áno, presne to si myslím aj ja. Keď sa k moci dostane primitívna opozícia, nepotrvá dlho a naši muži a synovia budú mašírovať na front. A teraz sa začnite rehotať a zosmiešňovať ma. Miško, Jarko, Ivanko a podobné stvorenia urobia všetko pre to, aby dostali potlapkanie po hlavičke od vojnových štváčov z Bruselu. A poďte, rehocte sa.

@anonym_86e755 rehotat sa na vojne? Fakt, neprimitivne👍

janinah
@anonym_867801

@janinah anonymni musím byť pre svoju bezpečnosť. Ako atentát na pána Fica ukázal že ten kdo hovorí pravdu nie je bezpečí

@anonym_867801 odpoveď roka...nic v zlom,ale dufam,ze sa liečiš

simca06022011
@markusrasford

@simca06022011 vies mne ty nemusis hovoriť ako to bolo. Týždeň pred voľbami som bol v Budapesti videl som tie bilbordy.

@markusrasford bilbord si videl a to je tak vsetko:D a to je na tom najhorsie, ja tomu rozumiem a diskusie a kedy a ako to hovoril som VIDELA A POCULA. A nie ja si ich nezastavam ani neplacem za orbanom, ja len davam veci na pravu mieru lebo jedna veta na bilborde je iba JEDNA veta na bilborde;) A ako pisem, ludia v HU sa mu na to vykaslali, takze ani nepomohlo. Tak ak uz sem tahas nejake argumenty, tak ich napis CELE. AJ ked teda neviem co tato tema ma s orbanom.

a kto napadol ukrajinu je druha vec, neviem na co to sem vytahujes a ako preco mna tym oznacujes, ze mi nieco nevadi.

anonym_867801
Včera o 17:38
@anonym_c198a1

@anonym_867801 kolkoze ty mas rokov? Uz sme o Rusko opreti boli, aj sme tak dopadli. Niektori sa este pamatame tanky v nasich uliciach, aj Miska Hamraka, ktoreho zastrelili a jeho mama nemohla ani pohreb vystrojit, len ho do jamy polozili bez toho aby sa s nim ktokolvek mohol rozlucit. Aj ten ostnaty drot okolo Moravy za DNV a mnoho inych veci si pamatame

@anonym_c198a1 zle si pamätáte

janinah
Včera o 17:39
@anonym_867801

@anonym_867801 ja som rusov zažila,komunistov tiež a stačilo.nikdy viac....
Ak si mlada tak sa opytaj svojich rodicov ci prarodičov.nech si na zivot v sociku s štb a bratskou ruskou ochranou pospiminajú