icon

Nedeľný príhovor p. premiéra

eva8
Včera o 15:36

Z dnesneho. Nedelnajsieho "prihovoru" nasho p. premiera na JOJ 24:
K plynu sa uz nevyjadrujem, citujem: "legitimnym cielom je, drzat ceny na Slovensku v druhej polovici najlacnejsich clenskych statov unie, co sa nam aj dari" vVsak ano. za drahe ruske pohonne hmoty moze Trump, ako vysvetloval. A preco nemozme byt v prvej polovici najjlacnejsich?
Ale tu mi naskocili zimomriavky, citujem:
"Uz mi naozaj zacina liezt na nervy nasa opozicia. Mudri su ako Salamunove gate" ....
"Americky prezident Franklin Delano Roosevelt pocas 2. sv. vojny, vidiac nezmyselne hadky na americkej politickej scene a nepodstatne temy (napr. Gruzinske legie, vsak, p. premier?) vyhlasil, ze Amerike by velmi prospelo (zasmiatie sa), keby jedna bomba z europskeho bojiska, spadla na americky kontinent. Aby pochopili realitu. Aj u nas doma na slovenskej politickej scene to vyzera pekne mimo realitu. Opozicia si ide svoje. Co vsak mozeme ocakavat od opozicnych deciek. Horsie je, ked zaznamenavam vyhlasenia typu, ze ked v parlamente neprejdu nejake socialne zakony z dielne Hlasu, tak vlada nepojde dalej. Po prve, vazeni priatelia v Hlase...."

Resume: Kam az zajde premier? Najprv posiela studentov na smrt (bojovat), teraz by malo byt zbombardovane Slovensko? Ano, napadol ho tento citat, pretoze sa podvedome boji Ruska kvoli predavaniu zbrani Ukrajine? Uz uznava, ze je tam vojna? A na koho zvaluje nepokoje v koalicii? No na decka z opozicie. Co si uvedomuje, ze starne? Alebo za opoziciu povazuje len PS? Tych nazyva detmi. Cize je z PS fakt vystraseny?
Teda - gymnazisti bojovat, a ostatnych zbombardovat. Pan premier, neprehanate to?!

Ako som na tieto mile a mierumilovne slova natrafila? Popocuvala som zo zaznamu Tarabu v Politike24 a ked som sa vratila do izby - hla, vazeny p. premier. Tak som ho ostala aj pozerat. Je fakt neskutocny. Resp. je skutocny? Stale prekvapi. A to zasmiatie sa. Mozno, mu to pise niekto iny, ktory uz ma smeru tiez dost.

Strana
z4
anonym_1e14fe
Včera o 15:42

Ficko drista. Zaraba s Kalinakom na vyrobe zbrani a predaji za eu peniaze Ukrajine, ale zaroven strasia, ze ked tu bude opozicia, vraj narukuju muzi do vojny proti rusku, ktori v zivote neboli na vojne (zrusena v 2004). 50tnici vraj narukuju, ktori nikdy nedrzali zbran v ruke. NATO ma profi armadu. Uz klame tak drzo, ze jeho hlupi prismrdaci si hovoria, ze tak drzo sa predsa klamat neda a musi to byt prauda.
Bu bu bu a platte Ficovi vyssie a vyssie dane. Zaroven nakupuje lacnu rusku ropu a cuduj sa svete, nafta stoji 2 eur. A ako vyvreskoval Matovicovi, ze nafta je draha za 1,5 e. Tak je ta ruska ropa lacna ku..a, alebo nie je a ten pips klame, az sa mu z huby prasi?

eva8
autor
Včera o 15:45

Nasla som:
Vyjadrenie premiéra Fica o aktuálnych témach
https://joj24.noviny.sk/tlacove-besedy/1258406-...

eva8
autor
Včera o 15:52
@anonym_1e14fe

Ficko drista. Zaraba s Kalinakom na vyrobe zbrani a predaji za eu peniaze Ukrajine, ale zaroven strasia, ze ked tu bude opozicia, vraj narukuju muzi do vojny proti rusku, ktori v zivote neboli na vojne (zrusena v 2004). 50tnici vraj narukuju, ktori nikdy nedrzali zbran v ruke. NATO ma profi armadu. Uz klame tak drzo, ze jeho hlupi prismrdaci si hovoria, ze tak drzo sa predsa klamat neda a musi to byt prauda.
Bu bu bu a platte Ficovi vyssie a vyssie dane. Zaroven nakupuje lacnu rusku ropu a cuduj sa svete, nafta stoji 2 eur. A ako vyvreskoval Matovicovi, ze nafta je draha za 1,5 e. Tak je ta ruska ropa lacna ku..a, alebo nie je a ten pips klame, az sa mu z huby prasi?

@anonym_1e14fe v pondelok bude otvorena koalicna rada, aj ked sa Danko zastrajal, ze ju zablokuje kvoli neodvolaniu Tarabu. No nezablokuje, naslel si dalsiu nepodstatnu temu - prieskumy verejnej mienky. Danko predlozi navrh, ktory mu schvalia a tym sa zazehna "kauza Taraba". Ale prsty v ich nezhodach uz aj s Hlasom ma opozicia 🙃 Joj, preco som nepozerala moje "tradicne O 5 min 12 alebo Na telo? Nuz, aby sa mi ukazal ten spravny smer...

anonym_7b90a6
Včera o 15:56

Ty musíš mať strašne nudny život. Jedine tvoje hobby je tu dávať takéto vyjadrenia a hrať sa ako malé dieťa na ,, redaktorku".
Určite si Fico na MK prečíta otázku, či to nepreháňa😂

anonym_86e755
Včera o 15:57

Evička, obnedz trochu politiku, lebo ťa ta nenávisť zadusí.

anonym_86e755
Včera o 16:01
@anonym_1e14fe

@anonym_1e14fe áno, presne to si myslím aj ja. Keď sa k moci dostane primitívna opozícia, nepotrvá dlho a naši muži a synovia budú mašírovať na front. A teraz sa začnite rehotať a zosmiešňovať ma. Miško, Jarko, Ivanko a podobné stvorenia urobia všetko pre to, aby dostali potlapkanie po hlavičke od vojnových štváčov z Bruselu. A poďte, rehocte sa.

anonym_818a30
Včera o 16:02
@anonym_86e755

Je hanba cela tato vlada, ktora sa tvari socialne. Bohuzial mame na Slovensku stale vela dementov, ktori ich volia.

@anonym_7b90a6
@anonym_86e755 dava to sem aby ste nezomreli hlupe.

janinah
Včera o 16:11

855 či kolko psychiatrov sa vyjadrilo jasne...

anonym_867801
Včera o 16:16

Fico je vlastenec a opozícia je platená Sorošom. Západné mocnosti chcú zničiť Slovensko a Slovanov lebo ich vnímajú ako hrozbu . Náš premiér bojuje so všetkých síl aby ochránil Slovensko. Musíme sa orientovať na veľké Rusko ktoré je poslednou baštou humanizmu zdravého rozumu a tradičných hodnôt.

anonym_c198a1
Včera o 16:17

Uderka zo Sumracnej uz nastupila

lucyliu
Včera o 16:19
@anonym_c198a1

Uderka zo Sumracnej uz nastupila

@anonym_c198a1 hlavne anonymne🤫 tak velmi sa nehanbia😁

anonym_1e14fe
Včera o 16:19
@anonym_86e755

@anonym_1e14fe áno, presne to si myslím aj ja. Keď sa k moci dostane primitívna opozícia, nepotrvá dlho a naši muži a synovia budú mašírovať na front. A teraz sa začnite rehotať a zosmiešňovať ma. Miško, Jarko, Ivanko a podobné stvorenia urobia všetko pre to, aby dostali potlapkanie po hlavičke od vojnových štváčov z Bruselu. A poďte, rehocte sa.

@anonym_86e755 Nikto nenarukuje a ty dostanes na dochodok o 10-20r akurat velke hounou. Fico kradne presne tak isto, ako kradol Meciar, az zostala prazdna kasa.

janinah
Včera o 16:20
@anonym_867801

Fico je vlastenec a opozícia je platená Sorošom. Západné mocnosti chcú zničiť Slovensko a Slovanov lebo ich vnímajú ako hrozbu . Náš premiér bojuje so všetkých síl aby ochránil Slovensko. Musíme sa orientovať na veľké Rusko ktoré je poslednou baštou humanizmu zdravého rozumu a tradičných hodnôt.

@anonym_867801 verim,ze to mysliš ironicky

anonym_867801
Včera o 16:23
@janinah

@anonym_867801 verim,ze to mysliš ironicky

@janinah prečo ?

anonym_1e14fe
Včera o 16:25
@anonym_867801

@anonym_867801 Zaujimave, ako vas Fico bojuje proti eu a uctieva Putina. Ak sa eu nastve a Slovensko vyluci na postrach ostatnym bordelarom. Co budete robit robit? Tvoja prosperita pomine a zostane ti iba velka huba, oci pre plac a hypoteka na splacanie. Ale vsetci tlieskaju Ficovi, ako beha do ruska a samozrejme si hovoria, ze predsa zostavaju v tej hnusnej eu, ktora Slovensku posiela euromiliardy. A eu bude tak sprosta, ze bude dalej posielat miliardy eur, aby ich ficobanda rozkradla.
Raz sa eu naserie a dostanete houno. Nie su blbi, aby donekonecna podporovali bandu zlodejov na Slovensku. Podrazate eu, zaroven ciciate z nej peniaze a myslite si, ze vam to prejde.

simca06022011
Včera o 16:28

nepocula som to, ked budem mat cas pozriem.. ale z toho co si napisala, kde povedal, ze ma bomba spadnut na slovensko? nieco mi uslo? citoval jedneho prezidenta, a ukazal na to, ze podla neho opozicia je mimo realitu. Nic viac tam nevidim. Mozno narazal, na to ze realitu by pohcopili tiez az vtedy keby sem nejaka bomba dopadla :D ale to nie je ziadne "zelanie" ani strach...
v kazdom pripade, mne tie kecy politikov napriec celym spektorm uz pridu odveci poriadne, ja som dokonca nemohla pozerat viac ako 5-10 min ani diskusiu so sulikom, co som uplne ostala vytocena. Debaty v telke stoja za figu, z oboch spektier a tieto prihovory detto. Mna nejake nazory niekoho vonkoncom nezaujimaju,mna zaujimaju fakty, dane, odvody, nezmyselne pravidla, povinnosti ktore mam splnat a platit, statny aparat ktory treba zivit. Chcem vidiet a vediet, kto to zrusi, zacne rozmyslat trochu aby sa tu zase dalo normalne pracovat a podnikat.

biba_18
Včera o 16:29
@anonym_86e755

@anonym_86e755 že ty budeš ako moja smeráčka ktorá tvrdí že politika nepatrí do bežného života? ani raz som ju nepočula čo len pípnuť na ceny v obchodoch, na poplatky na úradoch alebo na stav nemocníc…
pre ňu sú dôležitejšie iné veci… síce neviem ktoré, ale zjavne ju toto netrápi. ju trápia lgbt a aby tu nebolo veľa ukrajincov…

anonym_867801
Včera o 16:30
@anonym_1e14fe

@anonym_867801 Zaujimave, ako vas Fico bojuje proti eu a uctieva Putina. Ak sa eu nastve a Slovensko vyluci na postrach ostatnym bordelarom. Co budete robit robit? Tvoja prosperita pomine a zostane ti iba velka huba, oci pre plac a hypoteka na splacanie. Ale vsetci tlieskaju Ficovi, ako beha do ruska a samozrejme si hovoria, ze predsa zostavaju v tej hnusnej eu, ktora Slovensku posiela euromiliardy. A eu bude tak sprosta, ze bude dalej posielat miliardy eur, aby ich ficobanda rozkradla.
Raz sa eu naserie a dostanete houno. Nie su blbi, aby donekonecna podporovali bandu zlodejov na Slovensku. Podrazate eu, zaroven ciciate z nej peniaze a myslite si, ze vam to prejde.

@anonym_1e14fe ak by sme vystúpili s EU ľudia by tancovali v uliciach . Nastal by zlatý vek prosperity. EU by nás už ďalej nemohla okrádať . Pridali by sme sa do RF .

anonym_1e14fe
Včera o 16:31
@anonym_867801

@anonym_1e14fe ak by sme vystúpili s EU ľudia by tancovali v uliciach . Nastal by zlatý vek prosperity. EU by nás už ďalej nemohla okrádať . Pridali by sme sa do RF .

@anonym_867801 ved sa pridaj, zajtra mozes vycestovat. Co ti brani nezit rusky sen uz dnes a cakas ako pisivor, kedy sa to stane. Drzim palce, zbal kufre a ides. Posli potom holuba, ako sa tam mas.

janinah
Včera o 16:32
@anonym_867801

@janinah prečo ?

@anonym_867801 raz sa ukaže ako ten bojovnik zo vsetkych síl...kradol,korumpoval,klamal a bojoval len a len za svoje vklady na učtoch a za svojich kumpanov,s ktorymi bandu bil
A chcieť sa orientovat na Rusko môze len niekto ,kto totalne nepozna historiu a súčasnosť sleduje vylučne na dakych konspiračnych strankach. Alebo sa rozpravaj s ludmi,ktorí v rusku žijú,ale pozor,nie cez telefon ani whatsapp,to odpocuvajú,teda len tu doma ak pridu na dovolenku. Nesloboda,bieda,zaostalost,alkoholizmus...mam pribuznu na Sibiri.

anonym_1e14fe
Včera o 16:34
@janinah

@anonym_867801 raz sa ukaže ako ten bojovnik zo vsetkych síl...kradol,korumpoval,klamal a bojoval len a len za svoje vklady na učtoch a za svojich kumpanov,s ktorymi bandu bil
A chcieť sa orientovat na Rusko môze len niekto ,kto totalne nepozna historiu a súčasnosť sleduje vylučne na dakych konspiračnych strankach. Alebo sa rozpravaj s ludmi,ktorí v rusku žijú,ale pozor,nie cez telefon ani whatsapp,to odpocuvajú,teda len tu doma ak pridu na dovolenku. Nesloboda,bieda,zaostalost,alkoholizmus...mam pribuznu na Sibiri.

@janinah Poznaju svet a obzvlast rusko iba z americkeho fuj fejsbuka a reklamy nejakej trolej ruskej farmy ..

anonym_867801
Včera o 16:36
@anonym_1e14fe

@anonym_867801 ved sa pridaj, zajtra mozes vycestovat. Co ti brani nezit rusky sen uz dnes a cakas ako pisivor, kedy sa to stane. Drzim palce, zbal kufre a ides. Posli potom holuba, ako sa tam mas.

@anonym_1e14fe ani nevrav. Ale som Slovenka a chcem to najlepšie pre Slovensko. A to je voliť Smer. Bolo by mi ťažko sledovať s Ruská ako Brusel ničí Slovensko. Ale stále my NORMÁLNY sme početnej presile a zabezpečíme aby pán Fico vyhral . Ak sa mladým nepáči nech si zbalia duhovu vlaku psiu masku a nech idú do moslimského Nemecka.

anonym_867801
Včera o 16:39
@janinah

@janinah si pomýlená . Ak chceš vedieť kde je Rusko pozri si video Mareka Šouna keď bol v Rusku alebo pána Blahu .

anonym_1e14fe
@anonym_867801

@anonym_1e14fe ani nevrav. Ale som Slovenka a chcem to najlepšie pre Slovensko. A to je voliť Smer. Bolo by mi ťažko sledovať s Ruská ako Brusel ničí Slovensko. Ale stále my NORMÁLNY sme početnej presile a zabezpečíme aby pán Fico vyhral . Ak sa mladým nepáči nech si zbalia duhovu vlaku psiu masku a nech idú do moslimského Nemecka.

@anonym_867801 Preco by mali inteligentni ludia odchadzat z domova, aby si to ficokreteni tu rozkradli? Ty sa zober a tahaj do ruska, ked sa ti tam paci. Zober Blahu, co zije z penazi eu, so sebou. Vsetci zijete v eu, pouzivate zapadne tovary, zapadne auta, zapadny luxus a snivate o ruskych zemliankach ... Co myslis, preco Blaha nezije v Moskve a iba drista o tom, ake je rusko super.

janinah
@anonym_867801

@anonym_867801 ako presne brusel nici slovensko?ale konkretne prosim

janinah
Včera o 16:42
@anonym_867801

@janinah si pomýlená . Ak chceš vedieť kde je Rusko pozri si video Mareka Šouna keď bol v Rusku alebo pána Blahu .

@anonym_867801 tak to su tí praví,fakt😉
Ako som pisala,mam v rusku niekoho blizkeho,pracuje tam,kazdy rok chodi tu domov a mam info z prvej ruky

markusrasford
Včera o 16:43
@anonym_86e755

@anonym_86e755 v Maďarsku toto iste tvrdil Orban ze ked vyhra voľby Magyar tak pôjdu mladí na vojnu na Ukrajinu. Pýtam sa ta kolko ich išlo na vojnu na Ukrajinu? Klamať to vies. Kedy a kto povedal ze pôjdu na vojnu. Ja tu poznám väčších luharov ako napríklad ani náboj na Ukrajinu.

anonym_867801
Včera o 16:44
@janinah

@anonym_867801 ako presne brusel nici slovensko?ale konkretne prosim

@janinah tlačí nás do vojny s Ruskom . Propaguje zvrátenú duhovu ideológiu . Šíri liberálny fašizmus. Núti nás prijať emegrantov s blízkeho východu. Oslabuje nás Green deal. Svojimi zásahmi nám ničí ekonomický. Ostrihol nás od lacného plynu atď .

anonym_867801
Včera o 16:46
@janinah

@anonym_867801 tak to su tí praví,fakt😉
Ako som pisala,mam v rusku niekoho blizkeho,pracuje tam,kazdy rok chodi tu domov a mam info z prvej ruky

@janinah sú určite lepší ako tvoj príbuzný

markusrasford
Včera o 16:47
@anonym_867801

@anonym_867801 ano zial zlodej vyhra kvôli ľuďom ako si ty. Pride den ked budes nadávať ze tu nefungujú základné veci a potom ti poviem choj za zlodejom

Strana
z4