Nedeľný príhovor p. premiéra
Z dnesneho. Nedelnajsieho "prihovoru" nasho p. premiera na JOJ 24:
K plynu sa uz nevyjadrujem, citujem: "legitimnym cielom je, drzat ceny na Slovensku v druhej polovici najlacnejsich clenskych statov unie, co sa nam aj dari" vVsak ano. za drahe ruske pohonne hmoty moze Trump, ako vysvetloval. A preco nemozme byt v prvej polovici najjlacnejsich?
Ale tu mi naskocili zimomriavky, citujem:
"Uz mi naozaj zacina liezt na nervy nasa opozicia. Mudri su ako Salamunove gate" ....
"Americky prezident Franklin Delano Roosevelt pocas 2. sv. vojny, vidiac nezmyselne hadky na americkej politickej scene a nepodstatne temy (napr. Gruzinske legie, vsak, p. premier?) vyhlasil, ze Amerike by velmi prospelo (zasmiatie sa), keby jedna bomba z europskeho bojiska, spadla na americky kontinent. Aby pochopili realitu. Aj u nas doma na slovenskej politickej scene to vyzera pekne mimo realitu. Opozicia si ide svoje. Co vsak mozeme ocakavat od opozicnych deciek. Horsie je, ked zaznamenavam vyhlasenia typu, ze ked v parlamente neprejdu nejake socialne zakony z dielne Hlasu, tak vlada nepojde dalej. Po prve, vazeni priatelia v Hlase...."
Resume: Kam az zajde premier? Najprv posiela studentov na smrt (bojovat), teraz by malo byt zbombardovane Slovensko? Ano, napadol ho tento citat, pretoze sa podvedome boji Ruska kvoli predavaniu zbrani Ukrajine? Uz uznava, ze je tam vojna? A na koho zvaluje nepokoje v koalicii? No na decka z opozicie. Co si uvedomuje, ze starne? Alebo za opoziciu povazuje len PS? Tych nazyva detmi. Cize je z PS fakt vystraseny?
Teda - gymnazisti bojovat, a ostatnych zbombardovat. Pan premier, neprehanate to?!
Ako som na tieto mile a mierumilovne slova natrafila? Popocuvala som zo zaznamu Tarabu v Politike24 a ked som sa vratila do izby - hla, vazeny p. premier. Tak som ho ostala aj pozerat. Je fakt neskutocny. Resp. je skutocny? Stale prekvapi. A to zasmiatie sa. Mozno, mu to pise niekto iny, ktory uz ma smeru tiez dost.
Fico je vlastenec a opozícia je platená Sorošom. Západné mocnosti chcú zničiť Slovensko a Slovanov lebo ich vnímajú ako hrozbu . Náš premiér bojuje so všetkých síl aby ochránil Slovensko. Musíme sa orientovať na veľké Rusko ktoré je poslednou baštou humanizmu zdravého rozumu a tradičných hodnôt.
@anonym_867801 ako trápny vtip by to prešlo
@janinah toto všetko čo píšeš sú len klamstvá ktorými nás kŕmia za predané médiá. Rusko mať za suseda by bolo úžasné. Aspoň niekto seriózni o koho sa môžme oprieť
@anonym_867801 "Rusko mať za suseda by bolo úžasné."
prestahuj sa do ruska a budes mat tolko rusov susedov, ze si z toho cvrknes. Az na maly hacik. Rusi sa povazuju za nadradeny narod a ty budes iba retard z malej im kedysi podriadenej krajiny v strede europy, ktoru nemaju radi a ktoru potrebuju potrestat za to, ze sa od nich odtrhla v 1989. Policajti si ta budu tak pohadzovat a sikanovat, ze s placom pobezis spat do zlej eu.
@anonym_867801 "Rusko mať za suseda by bolo úžasné."
prestahuj sa do ruska a budes mat tolko rusov susedov, ze si z toho cvrknes. Az na maly hacik. Rusi sa povazuju za nadradeny narod a ty budes iba retard z malej im kedysi podriadenej krajiny v strede europy, ktoru nemaju radi a ktoru potrebuju potrestat za to, ze sa od nich odtrhla v 1989. Policajti si ta budu tak pohadzovat a sikanovat, ze s placom pobezis spat do zlej eu.
@anonym_1e14fe Rusko za suseda nebudeme mat. Skor sa jedna o obavu ruskeho vplyvu na Slovensko.
@janinah tlačí nás do vojny s Ruskom . Propaguje zvrátenú duhovu ideológiu . Šíri liberálny fašizmus. Núti nás prijať emegrantov s blízkeho východu. Oslabuje nás Green deal. Svojimi zásahmi nám ničí ekonomický. Ostrihol nás od lacného plynu atď .
@anonym_867801 predpokladám že octuješ, na liečbu požívaš savo, dezinfekciu, vakcíny a očkovanie považuješ za dielo satana, nosíš čiapku z alobalu a pľuješ na biele čiary na oblohe ...
@anonym_1e14fe zalezi na sireni takychto prispevkov. Pretoze ohovaranim vsetkych stran a predstavitelov stran, okrem jednej vyvolenrj, sa ziskavaju volici tej vyvolenej strany. Alebo, druha taktika, priame vyzdvihovanie tej pravej strany. Take prispevky poburuju, znervoznuju ludi a rozkladaju EU zvnutra. Takymito "dobre mienenymib prisprvkami" na socialnych sietach a v diskusiach pod dennokmi v Europskych statoch, sa ziskava moc krajnych skupin na ovladnurie EP. Ako sa pise, ich nic nezaujima, len blaho vlastnej krajiny. A pritom vyuziju osptatne krajiny na ziskanie dvojej moci v Europe. To nie je to, zr nezalezi na tom, co si mysli ona, alebo ty to je cielena kampan.
Vsimni si dvojaky meter a neuplne, alebo prevratene spravy, ktore pouziva. Ako vyvolava vinu u druheho cloveka,. Vsetci su potom nekultivovani, ked vybuchnu pod neustalym psychockym natlakom.
@eva8 Tak ohovaranim? Kto ohovara koho teraz pomenuj.Prtoze ja vidiom v EU ,aku pltku jednotlivi europoslanci za jednotlive pol.strtny prresadzuju. A Tu zlu,prti nasiom zaujmom /cize ovyvatelom Europy / prsadzuju ti liveleli, zeleni a socani. Alenevidela som jednu pravicovu strnu,ktor aby sirilanejaky eextremny nazor proti Europanom a ich krjainam .Preve tie to onelib. zelene a lavicove strny siria nenavist, okstktizuju oponenta, prtolacaju do EP skodlive ideolgie a nariadneie prti zaujmom Europanov.
Co je kajny nazor , ze trba odskocit od Green deal, ze trba zastvit nelagalnumigrciu, ze treba ,aby nebol len ejdne nazor na veci pretlacany ,a aby v EU boli rovnocene zaujmy narodnych statov anarodov, nie nejaka frderalna ideolgia .Samozrjme,ze treba prtlacat havne vastne zaujmy
ja neviem ,ako ty moze zit v relanom svete,ked nevies, ze mas dbat hlavne a v prvom rade na svoje zaujmy a zaujmy svoje rodiny,naroda a statu. Apotom az na suseda .Alenie ho financovat. Ale polu kooperovat na zaklade vzajomnej vyhodnosti.
Ale kto ako patriot, tomu je tazko vysvetlit ,ze narodna prislusnostje dolezita .Ze nie federalizmus Europy, , globaliszmus,ale prave zomknutie naroda moze priniest prosperitu ludom v state.
AK mas na myslis,ze uz nechcu Nemci a ani pravicove strany v Europe robit taku polilitku finacovania cez eurofondy ani migrantov ani Ukrajinu ,tak myslis spravne. A nikto zo zdravym rozumom to nechce.
@eva8 Tak ohovaranim? Kto ohovara koho teraz pomenuj.Prtoze ja vidiom v EU ,aku pltku jednotlivi europoslanci za jednotlive pol.strtny prresadzuju. A Tu zlu,prti nasiom zaujmom /cize ovyvatelom Europy / prsadzuju ti liveleli, zeleni a socani. Alenevidela som jednu pravicovu strnu,ktor aby sirilanejaky eextremny nazor proti Europanom a ich krjainam .Preve tie to onelib. zelene a lavicove strny siria nenavist, okstktizuju oponenta, prtolacaju do EP skodlive ideolgie a nariadneie prti zaujmom Europanov.
Co je kajny nazor , ze trba odskocit od Green deal, ze trba zastvit nelagalnumigrciu, ze treba ,aby nebol len ejdne nazor na veci pretlacany ,a aby v EU boli rovnocene zaujmy narodnych statov anarodov, nie nejaka frderalna ideolgia .Samozrjme,ze treba prtlacat havne vastne zaujmy
ja neviem ,ako ty moze zit v relanom svete,ked nevies, ze mas dbat hlavne a v prvom rade na svoje zaujmy a zaujmy svoje rodiny,naroda a statu. Apotom az na suseda .Alenie ho financovat. Ale polu kooperovat na zaklade vzajomnej vyhodnosti.
Ale kto ako patriot, tomu je tazko vysvetlit ,ze narodna prislusnostje dolezita .Ze nie federalizmus Europy, , globaliszmus,ale prave zomknutie naroda moze priniest prosperitu ludom v state.
AK mas na myslis,ze uz nechcu Nemci a ani pravicove strany v Europe robit taku polilitku finacovania cez eurofondy ani migrantov ani Ukrajinu ,tak myslis spravne. A nikto zo zdravym rozumom to nechce.
@f333 ti z EU prispievaju na MK?
Fico je vlastenec a opozícia je platená Sorošom. Západné mocnosti chcú zničiť Slovensko a Slovanov lebo ich vnímajú ako hrozbu . Náš premiér bojuje so všetkých síl aby ochránil Slovensko. Musíme sa orientovať na veľké Rusko ktoré je poslednou baštou humanizmu zdravého rozumu a tradičných hodnôt.
@anonym_867801 Ja by som naozaj uprimne chcela vedieť akou hrozbou a pre koho sú Slovania, že ich treba zničiť. Pre Šoroša? Viete o tom, že Šoroša ako univerzálneho nepriateľa na objednávku Orbána vymysleli politickí marketéri Finkelstein a Birnbaum. Ak nie, doštudujte si.
@f333 rozpravala som o "obycajnych" prispievateloch na MK a ty ovoris o EU. Nerozvijas debatu, ides si stale svoje.
@eva8 O com vlastne pises? O akych obyvajnych prispievateloch na mk ? My tu predsa nedebazujeme o prispevateloch na mk .Napis jasne a hlavne zrozumitelne zrozumitelne, , o com ten tvoj prispevok bol a je.Inak sa neposunieme v debate.
@eva8 O com vlastne pises? O akych obyvajnych prispievateloch na mk ? My tu predsa nedebazujeme o prispevateloch na mk .Napis jasne a hlavne zrozumitelne zrozumitelne, , o com ten tvoj prispevok bol a je.Inak sa neposunieme v debate.
@f333 samozrejme, ze nevies, o com je rec, ked reagujes na moj prispevok niekomu inemu uplne z cesty... Tak kladiem otazky, ze co maju spolocne clenovia a ich rozprava EU s prispevkami na MK, o ktorych som pisala ja. Preklikaj si. Jedine, ak jednotlive sekcie a stranu maju svojich trolov, ktori pisu na forach a pod dennikmi, aby "verbovali" svojich.
@f333 samozrejme, ze nevies, o com je rec, ked reagujes na moj prispevok niekomu inemu uplne z cesty... Tak kladiem otazky, ze co maju spolocne clenovia a ich rozprava EU s prispevkami na MK, o ktorych som pisala ja. Preklikaj si. Jedine, ak jednotlive sekcie a stranu maju svojich trolov, ktori pisu na forach a pod dennikmi, aby "verbovali" svojich.
@eva8 jasom nechela byt osobna, ale ty ma nutis . Takze prepac,a le budem uplne otvorna a uprimna. Tvoje prispevky/casto uvahy od veci reality /dobre si ich precitaj / su v mnohom chapoticke,. A aj tento posledny .Jasne som polozila otazku a ty nedokazes na nu odpovedat. Vidim v tvojich pripevkoch skytu agresivitu,namiesto aruumetov a jasneho nazoru.
zelam dobru ,mozno rano uvidis svoje prispevky aj chovanie relistickejsie.
@eva8 jasom nechela byt osobna, ale ty ma nutis . Takze prepac,a le budem uplne otvorna a uprimna. Tvoje prispevky/casto uvahy od veci reality /dobre si ich precitaj / su v mnohom chapoticke,. A aj tento posledny .Jasne som polozila otazku a ty nedokazes na nu odpovedat. Vidim v tvojich pripevkoch skytu agresivitu,namiesto aruumetov a jasneho nazoru.
zelam dobru ,mozno rano uvidis svoje prispevky aj chovanie relistickejsie.
@anonym_05c944 preco nepises pod svojim nickom? Omylom (aj mne sa to stalo), alebo zamerne,? Aj tebe dobru noc
Rozoberali sa tu pohonne hmoty.
Kongres schválili drakonické sankcie proti krajinám nakupujúcim ropu a plyn z Ruska. Už to záleží len na Trumpovi
Zákon má americkému prezidentovi umožniť uvaliť clá vo výške až 100 percent na piatich najväčších odberateľov ruskej ropy alebo zemného plynu, a to vrátane Číny a Indie. Súčasťou balíka sú tiež sankcie voči vysokopostaveným ruským predstaviteľom, finančným inštitúciám a tankerom tieňovej flotily, ktoré Moskva používa na obchádzanie západných sankcií.
https://www.pravda.sk/spravy/svet/clanok/204268...

@f333 Podporovat a ustupovat rusku, je ako podporovat a ustupovat nacistom. Najskor si nacisti brali od ruska suroviny, potom na neho zautocili. Na rozdiel od teba si v eu pamataju, ako rovnaka situacia skoncila v druhej svetovej.
Rusko bola a je rovnaka imperialisticka krajina za Petra 1, Ivana Hrozneho, Katariny II, za Stalina, aj za Putina. Chce byt mocnost a ovladat svoje podrobene krajiny.
Naastatsie na tvojom nazore nezalezi a nikto sa nim orientovat nebude. Iba kompletny debil si zopakuje situaciu, ked eu malo zmluvy na dodavku plynu a rusi vypli kohutik.
Ale jasne, ved preco by rusi zautocili na ukrajinu. Ale zautocili. preco by utocili na Slovensko, Cesko? No pre tu istu priciny ako v 1968.
Zmluva v 1945? Ale prosim ta, to si naivna? Stalin nas mal uz obsadenych cestou do Berlina. Zmluva, nezmluva ... nic by na obsadeni nezmenilo. Od zaciatku Stalin a Hitler mali dohodu, v ktorej si rozdelili sfery vplyvu. Ale obaja vedeli, ze sa skor ci neskor zrazia. Stalin nechal Hitlera zmasakrovat europu, aby ju nasledne lahsie obsadil. len neratal s USA, ze sa stretnu v Nemecku, ze USA maju atomovu bombu a boje nepokracovali so spojencami. Pricom Churchill vyzyval na utok proti ZSSR.
Douc sa historiu ...
@anonym_1e14fe zalezi na sireni takychto prispevkov. Pretoze ohovaranim vsetkych stran a predstavitelov stran, okrem jednej vyvolenrj, sa ziskavaju volici tej vyvolenej strany. Alebo, druha taktika, priame vyzdvihovanie tej pravej strany. Take prispevky poburuju, znervoznuju ludi a rozkladaju EU zvnutra. Takymito "dobre mienenymib prisprvkami" na socialnych sietach a v diskusiach pod dennokmi v Europskych statoch, sa ziskava moc krajnych skupin na ovladnurie EP. Ako sa pise, ich nic nezaujima, len blaho vlastnej krajiny. A pritom vyuziju osptatne krajiny na ziskanie dvojej moci v Europe. To nie je to, zr nezalezi na tom, co si mysli ona, alebo ty to je cielena kampan.
Vsimni si dvojaky meter a neuplne, alebo prevratene spravy, ktore pouziva. Ako vyvolava vinu u druheho cloveka,. Vsetci su potom nekultivovani, ked vybuchnu pod neustalym psychockym natlakom.