icon

Nový prieskum dôvery politikom

21. aug 2026

Najdoveryhodnejsi politici su Fico a Uhrik. Vedie Smer, pktom PS, nasleduje Republika.
https://www.ta3.com/clanok/1066975/prieskum-pre...
Neda sa spoliehat na prieskumy, ale myslite, ze nas caka svetla buducnost? Ciastocne sa to ukaze pri jesennych volbach.

anonym_731ef9
23. aug 2026
@anonym_0908a8

@anonym_731ef9 Rozvinutý a kultúrny západ ? To ako fakt? Nesekla si za minimálne o 2-3 desaťročia? Lebo toto čo je dnes západ, nemá s kultúrou a civilizovanostou už bohužiaľ nič spoločné

@anonym_0908a8 stále lepšie ako "kultúrny" a "rozvinutý" východ alá Fico.

anonym_c78377
23. aug 2026
@anonym_731ef9

@anonym_04da43 zdražovalo by sa aj počas PS. Ide o to, že by nerozkradli celú republiku ako táto banda. Ukradne ti stoličku spod riti a ešte im za to tlieskaš. Veru sme jeden blbý a primitívny národ. Pokiaľ si pamätám, predvolebný slogan tejto zberdy bol: lacnejšie energie,lacnejšie potraviny. Namiesto toho sa tu zdvíhalo od daní, cez elektriku, vodné stočné, potraviny a iné zderstva.

@anonym_d4f55d ale naši dezolátni spoluobčania sa veľmi tešili, keď zvolili v Amerike Trumpa. Boli oslavy a aj Fico sa tešil.😄
@anonym_c78377 a teba kto ojebal? Šimečka, alebo Fico? Predpokladám, že Fico. Len si tak blbá, že si si to ešte neuvedomila. Simecka nemal kedy, kedze nevladol.
A na poklad z Matice slovenskej sa opýtaj Fica. Za jeho vlády sa to tam rozkradlo. Opýtaj sa ho aj na kukuricu, na stenu, na machovu tapetu na zlatú van, na vilu v Chorvátsku a ďalšie uliate miliardy. A prepytujem, že Šimečka pri tom nebol.
@anonym_0908a8 ani popri kradnutí stále nie je jedno kto tam bude. Ci smerujeme do ruskej prdele, alebo medzi rozvinutý a kultúrny západ.

@anonym_731ef9 simeckova matka tu oje****va roky ale to ti zjavne nevadí. Ani iní, co su nacucnuti na dotácie na kultúru, ze?
Ale Fico ti vadi. Juj moja, menej krvavé očká

anonym_731ef9
23. aug 2026
@anonym_c78377

@anonym_731ef9 simeckova matka tu oje****va roky ale to ti zjavne nevadí. Ani iní, co su nacucnuti na dotácie na kultúru, ze?

@anonym_c78377 ty si zase tu? Náš starý známy? Áno Šimečkova manka ti neda spávat.😁Ale to, že fico ujebal niekoľko miliárd, to je úplne v porádečku.😂😂😂
Dotácie na kultúru momentálne rozkráda
Šimkovičova z dielne tejto vlády. Ty krvave očko.🤣🤣 Ty si v debatách vždy úplne mimo. Klasický de**lát.

anonym_0908a8
23. aug 2026
@anonym_a85789

@anonym_autor na jesen nas caka ako vzdy jasne odrbavanie:

-Ficov syn ma kazdy mesiac z penazi statu prepranych cez stranu 5000€ cistych mesacne
-Korčok si peniaze z PS nechava prepierat cez firmu vlastnej zeny aby obisiel odvody
-Kotleba ma 7 bytov, domy, pozemky a rezidenciu pri moci a to ani nebol pri vladnej moci

Je to krvava mafia, nenazrana banda, v skutocnosti maju ludi iba za cistych idiotov.

@anonym_a85789 Ale väčšine to nedochádza, hrajú sa na priaznivcov koalície, opozície, tej alebo onej strany, žerú im tie drísty. Radosť byť tu politikom

anonym_0908a8
23. aug 2026
@anonym_731ef9

@anonym_0908a8 stále lepšie ako "kultúrny" a "rozvinutý" východ alá Fico.

@anonym_731ef9 Prast ako uhod, obidva sú "výhra"

anonym_0908a8
23. aug 2026
@anonym_42109e

@anonym_c78377 sak vravim, vsetci sucasni aj minuli politici, to je jedna banda zlodejska a je jedno v ktorej strane sa usadia. A ti co pridu po nich budu taki isti.

@anonym_42109e Veď na to tam predsa idú, na čo iné. Len naivne ovečky veria, že je to pre ich blaho

anonym_256a63
23. aug 2026

Stale ludia nechapu a nikdy asi nepochopia,je jedno kto tam bude vzdy sa bude kradnut,vzdy.Ak si myslite,ze psko nie tak Vam to Fico bude ukazovat ako tvrdy opozicny politik,nakoniec opät tie dalsie volby opät vyhra.
Politici tu nie su na to,aby sa slovac mala dobre,si to uz uvedomte.

anonym_731ef9
24. aug 2026
@anonym_0908a8

@anonym_42109e Veď na to tam predsa idú, na čo iné. Len naivne ovečky veria, že je to pre ich blaho

@anonym_256a63 kradnut sa bude vzdy. Ide o to, aka spúšt po kom zostane. Kradlo sa aj za Dzirindu. Ale vdaka nemu sme v EU a mame euro, lebo by sme tu dnes pokapali od hladu. Fico to tu rozoberie na súčiastky a uz nikto to neda do poriadku. Budeme sa spamatavat ako po Meciarovi-dalsich 20 rokov. Takze nie je az tak jedno, kto tu bude. Ale to pochopia iba ti inteligentnejsi. Vy ostatni volite stale dokola fica, lebo ved vam da žvanec chleba zadarmiko. 😀To, ze ti vytiahne z druheho vacku za ten žvanec 100e mesacne navyse, to uz neviete pochopit. Ostatni politici robia aspon nieco aj pre nasu buducnost, vedu krajinu, aby sme sa nemuseli hanbit pred svetom. Teraz tu mame slovenskeho Trumpa. Hanbu sveta. Aj s buzikom.
@anonym_0908a8

simca06022011
24. aug 2026

@anonym_autor za mna by tieto prieskumy mali zrusit, iba z toho kazdemu harasi... uplne by stacilo pred volbami spravit prieskum a dost.. na co xrokov prieskumovat kazdu chvilu? je to blbost.

autor
24. aug 2026
@anonym_731ef9

@anonym_autor Tadzikistan, Uzbekistan, rozne individua z postsovietskych krajin. Že naši jednoduchší občania, ktorých strašili ukrajincami,môžu byť až teraz zdeseni. Pretože ukrajinci sú nám aspoň mentálne a kultúrne blízki, kdežto táto horda tatárov a mongolov a z krajin bývalého Sovietskeho zväzu je ešte stále mentálne a kulturne v stredoveku.

@anonym_731ef9 do Volva na vychode nedokazali najst schopnych zamestnancov ani z romskych osad. Tolko hladovych dolin. Ani tam sa nenajdu? Aky je rozdiel medzi zaplatenim ubytovania nasimi a zahranicnymi pracovnikmi? Ti zahranicni su viac vzdelani?

autor
24. aug 2026
@anonym_0908a8

@anonym_731ef9 Rozvinutý a kultúrny západ ? To ako fakt? Nesekla si za minimálne o 2-3 desaťročia? Lebo toto čo je dnes západ, nemá s kultúrou a civilizovanostou už bohužiaľ nič spoločné

@anonym_0908a8 vela Slovakov sa radsej vyberie na zapad, nie na vychod.

anonym_0908a8
24. aug 2026
@anonym_731ef9

@anonym_256a63 kradnut sa bude vzdy. Ide o to, aka spúšt po kom zostane. Kradlo sa aj za Dzirindu. Ale vdaka nemu sme v EU a mame euro, lebo by sme tu dnes pokapali od hladu. Fico to tu rozoberie na súčiastky a uz nikto to neda do poriadku. Budeme sa spamatavat ako po Meciarovi-dalsich 20 rokov. Takze nie je az tak jedno, kto tu bude. Ale to pochopia iba ti inteligentnejsi. Vy ostatni volite stale dokola fica, lebo ved vam da žvanec chleba zadarmiko. 😀To, ze ti vytiahne z druheho vacku za ten žvanec 100e mesacne navyse, to uz neviete pochopit. Ostatni politici robia aspon nieco aj pre nasu buducnost, vedu krajinu, aby sme sa nemuseli hanbit pred svetom. Teraz tu mame slovenskeho Trumpa. Hanbu sveta. Aj s buzikom.
@anonym_0908a8

@anonym_731ef9 Buď taká láskavá, a nepíš, že som volila Fica, lebo to poukazuje na tvoju chabú inteligenciu. Ako si na takú debilnost došla, vyvestila si si?

anonym_731ef9
24. aug 2026
@anonym_c78377

@anonym_c78377 prosim vyjadri nazor:

Manželka vyšetrovateľa kauzy cesty Matúša Šutaja Eštoka do Abú Zabí sa stala predsedníčkou dozornej rady spoločnosti Energetika Slovensko. Pracuje ako kozmetička. Na pozíciu ju bez výberového konania krátko po druhom odmietnutí trestného oznámenia dosadilo ministerstvo hospodárstva, ktoré ovláda Hlas, upozorňuje Nadácia Zastavme korupciu.

anonym_256a63
24. aug 2026
@simca06022011

@anonym_autor za mna by tieto prieskumy mali zrusit, iba z toho kazdemu harasi... uplne by stacilo pred volbami spravit prieskum a dost.. na co xrokov prieskumovat kazdu chvilu? je to blbost.

@simca06022011 a to sa spytaju 1000 ludi a z toho spravia cele slovensko.A ludia im to ale zeru,ze je to pravda a tak sa pridaju k vitazovi.Takze ked vedie Fico,vela ludi da hlas jemu,lebo vedie prieskum.Proste su to odrbavaci,a prieskumom nikdy neverte.

anonym_852973
31. aug 2026

@anonym_autor A prečo je v tejto republike toľko ľudí, čo ešte idú k voľbám. Ak by SMER volilo 2001, OĽANI 25, PS 245 a SNS 3 aspoň by sme videli, kto koľko má kamarátov a akú veľkú rodinu má! Zabudol som na SAS asi 100 zamestnancov Sulíkových firiem, lebo musia! Prosím pomôžte mi, čo tam ešte máme?

anonym_852973
31. aug 2026
@anonym_731ef9

@anonym_c78377 prosim vyjadri nazor:

Manželka vyšetrovateľa kauzy cesty Matúša Šutaja Eštoka do Abú Zabí sa stala predsedníčkou dozornej rady spoločnosti Energetika Slovensko. Pracuje ako kozmetička. Na pozíciu ju bez výberového konania krátko po druhom odmietnutí trestného oznámenia dosadilo ministerstvo hospodárstva, ktoré ovláda Hlas, upozorňuje Nadácia Zastavme korupciu.

@anonym_731ef9 A ty nevieš že za dobré služby sa dobre platí? Dá sa to aj dokázať? Nepamätáš na Kočnera? Až smrť dvoch mladých ľudí prebudila národ!

simca06022011
1. sep 2026
@anonym_852973

@anonym_autor A prečo je v tejto republike toľko ľudí, čo ešte idú k voľbám. Ak by SMER volilo 2001, OĽANI 25, PS 245 a SNS 3 aspoň by sme videli, kto koľko má kamarátov a akú veľkú rodinu má! Zabudol som na SAS asi 100 zamestnancov Sulíkových firiem, lebo musia! Prosím pomôžte mi, čo tam ešte máme?

@anonym_852973 zamestnanci musia???😂 a kto to skontroluje....? Aspon nefantaziruj.

ipsa646
1. sep 2026
@simca06022011

@anonym_852973 zamestnanci musia???😂 a kto to skontroluje....? Aspon nefantaziruj.

@simca06022011 Politické strany si vyberajú členov volebných komisií. Tam sú zoznamy voličov. Takže ak sa chce, dá sa skontrolovať kto bol voliť. Nepamätáš, že aj v parlamente bola aféra s fotením si hlasovacích lístkov pri tajnom hlasovaní! Niektoré veci sa nezverejňujú. Fantazírovanie je to, že tento národ zmúdrieme. Ostatné je len súčasť politického boja. Bola tu aj otázka, ako veriť prieskumom preferencií? Ja som nevolič a nehanbím sa za to! Bola by si ochotná dať za nejakého politika ruku do ohňa, že chce len to najlepšie pre Slovensko a nemyslí hlavne na seba? Ja nie.

autor
1. sep 2026
@anonym_852973

@anonym_731ef9
@anonym_852973 Sulik uz v SAS nie je

autor
1. sep 2026
@ipsa646

@simca06022011 Politické strany si vyberajú členov volebných komisií. Tam sú zoznamy voličov. Takže ak sa chce, dá sa skontrolovať kto bol voliť. Nepamätáš, že aj v parlamente bola aféra s fotením si hlasovacích lístkov pri tajnom hlasovaní! Niektoré veci sa nezverejňujú. Fantazírovanie je to, že tento národ zmúdrieme. Ostatné je len súčasť politického boja. Bola tu aj otázka, ako veriť prieskumom preferencií? Ja som nevolič a nehanbím sa za to! Bola by si ochotná dať za nejakého politika ruku do ohňa, že chce len to najlepšie pre Slovensko a nemyslí hlavne na seba? Ja nie.

@ipsa646 Fico 😉 Tak krasne hovori o tom, ake je Slovensko uzasne, ako ho on podporuje a vyzdvihuje v tom zdivocenom svete, kde sa ludia menia na psov, macky.... A jemu to vyhovuje, lebo psy su verni panovi, teda aj psi budu verni Ficovi... Aj na tom si zaklada kampan

simca06022011
1. sep 2026
@ipsa646

@ipsa646 KTO BOL VOLIT, ale nie KOHO volil. a uz to vidim ako kontrouju komisie ci ferko mrkvicka a dalsich x ZAMESTNACOV nikeoho boli volit... :D A fotit volebne listky? ved to je to najlahsie, ak chcem dat hlas durovi, ale pred kamosmi sa mam tvarit, ze som ho dala Betke, tak odfotim jedno, do obalky dam ine, nepouzite listky sa hadzu inam. Vybavene. Proste tieto reci o tom ako niekto MUSI nieko volit, su smiesne. Este napis ze clen komisie zbehne za urnu s vybranymi ludmi odkontrolovat a odfajknut a ostatni su na tom dohodnuti.. uz len to chyba :D

ipsa646
1. sep 2026
@simca06022011

@ipsa646 KTO BOL VOLIT, ale nie KOHO volil. a uz to vidim ako kontrouju komisie ci ferko mrkvicka a dalsich x ZAMESTNACOV nikeoho boli volit... :D A fotit volebne listky? ved to je to najlahsie, ak chcem dat hlas durovi, ale pred kamosmi sa mam tvarit, ze som ho dala Betke, tak odfotim jedno, do obalky dam ine, nepouzite listky sa hadzu inam. Vybavene. Proste tieto reci o tom ako niekto MUSI nieko volit, su smiesne. Este napis ze clen komisie zbehne za urnu s vybranymi ludmi odkontrolovat a odfajknut a ostatni su na tom dohodnuti.. uz len to chyba :D

@simca06022011 Ja viem že som to trochu prehnal. Ty si sa zamerala na to, či sa dá skontrolovať tajné hlasovanie a mňa viac trápi to, ako sú ľudia ľahko manipulovateľní. Mňa ak raz niekto oklame, tak mu už nadosmrti neverím!

simca06022011
1. sep 2026
@ipsa646

@ipsa646 a k otazke... nezaujima ma ci si volic nevoli, ale tvoj postoj je za man rovnkao smiesny ako tieto reci o tom, ako niekto musi niekoho volit. Pretoze ty nemas davat ruku do ohna za nikoho, ty mas vyjadrit svoju preferenciu, ci ti vyhovuje viac to alebo ono.. rozdavat, alebo nerozdavat, podporit lavicu/pravicu a pod (podla toho ci vobec taka volba je) - na zaklade napr programu, nazorov. Nie na zaklade sympatii, jamiek v licach, alebo najhlucnejsieho prejavu. A to si myslim, vela ludi si dokaze vybrat.
A ano chytila som sa toho, hlasovania, pretoze je to nezmysel a tiez tym ovplyvnujes ludi, mozes sirit hoaxy a pod. Ty nemas nikomu co verit, mas si vybrat. Ty si nevolis manzelku vo volbach, ale politicke smerovanie krajiny. Ak ta politika nezaujima, tak aj tato debata je zbytocna, na co riesit, treba ist pracovat :D
A kto je ako lahko manipulovatelny? no.. vzdy to tak bolo, ale ktora strana ma pravdu? :D jedna povie, ze ta druha je manipulovana, druha naopak. Fakt je ze ludia vdaka soc. sietam veria kadejakej kravine, lebo nemaju potrebu si overit fakty, este to aj komentuju a siria, ale tak kto chce kam, pomozme mu tam. LEN takyto potom rozhodnu, aj za teba.

ipsa646
1. sep 2026
@anonym_autor

@ipsa646 Fico 😉 Tak krasne hovori o tom, ake je Slovensko uzasne, ako ho on podporuje a vyzdvihuje v tom zdivocenom svete, kde sa ludia menia na psov, macky.... A jemu to vyhovuje, lebo psy su verni panovi, teda aj psi budu verni Ficovi... Aj na tom si zaklada kampan

@anonym_autor Vieš, príprava na voľby začína u rozumných ľudí na druhý deň po volebnom víťazstve, či dobrom úspechu. Ak nie si rozumný, musí ti to niekto taký naznačiť, či ťa k tomu doviesť! Politika je neustály boj a vyhráva ten .......

ipsa646
1. sep 2026
@simca06022011

@ipsa646 a k otazke... nezaujima ma ci si volic nevoli, ale tvoj postoj je za man rovnkao smiesny ako tieto reci o tom, ako niekto musi niekoho volit. Pretoze ty nemas davat ruku do ohna za nikoho, ty mas vyjadrit svoju preferenciu, ci ti vyhovuje viac to alebo ono.. rozdavat, alebo nerozdavat, podporit lavicu/pravicu a pod (podla toho ci vobec taka volba je) - na zaklade napr programu, nazorov. Nie na zaklade sympatii, jamiek v licach, alebo najhlucnejsieho prejavu. A to si myslim, vela ludi si dokaze vybrat.
A ano chytila som sa toho, hlasovania, pretoze je to nezmysel a tiez tym ovplyvnujes ludi, mozes sirit hoaxy a pod. Ty nemas nikomu co verit, mas si vybrat. Ty si nevolis manzelku vo volbach, ale politicke smerovanie krajiny. Ak ta politika nezaujima, tak aj tato debata je zbytocna, na co riesit, treba ist pracovat :D
A kto je ako lahko manipulovatelny? no.. vzdy to tak bolo, ale ktora strana ma pravdu? :D jedna povie, ze ta druha je manipulovana, druha naopak. Fakt je ze ludia vdaka soc. sietam veria kadejakej kravine, lebo nemaju potrebu si overit fakty, este to aj komentuju a siria, ale tak kto chce kam, pomozme mu tam. LEN takyto potom rozhodnu, aj za teba.

@simca06022011 Máš pravdu že rozhodnú. Ale aspoň si netrhám vlasy, že som sám blbo rozhodol! S tým sa nedá nič robiť, tak načo sa hádať a trápiť. Ty kľudne choď voliť a mysli si, že si dobre vybrala a voľby boli zákonné a dekokratické.

simca06022011
1. sep 2026
@ipsa646

@simca06022011 Máš pravdu že rozhodnú. Ale aspoň si netrhám vlasy, že som sám blbo rozhodol! S tým sa nedá nič robiť, tak načo sa hádať a trápiť. Ty kľudne choď voliť a mysli si, že si dobre vybrala a voľby boli zákonné a dekokratické.

@ipsa646 tak to mas potom iny problem, aby si si trhal vlasy pre rozhodnutie, ked si vyberies v obchode zly produkt, koncis u psychiatra? a to nemyslim v zlom.
A ano samozrejme, vzdy som si dobre vybrala, az na poslednu volbu prezidenta asi... :DD a samozrejme volby mame zakonne a demokraticke.

ipsa646
1. sep 2026
@simca06022011

@ipsa646 tak to mas potom iny problem, aby si si trhal vlasy pre rozhodnutie, ked si vyberies v obchode zly produkt, koncis u psychiatra? a to nemyslim v zlom.
A ano samozrejme, vzdy som si dobre vybrala, az na poslednu volbu prezidenta asi... :DD a samozrejme volby mame zakonne a demokraticke.

@simca06022011 Nepošlem ťa k psychiatrovi, ale naspäť do školy. Práve si vyslovila najväčší hoax tohto štátu. Ak si dostatočne inteligentná, časom na to prídeš, že mám pravdu.

Prečítaj si Ústavu SR, článok aké majú byť parlamentné voľby a skúmaj, či také ozaj sú?

Aj komunisti tvrdili že máme najdemokratickejšie voľby sveta a bola to pravda?

simca06022011
1. sep 2026
@ipsa646

@simca06022011 Nepošlem ťa k psychiatrovi, ale naspäť do školy. Práve si vyslovila najväčší hoax tohto štátu. Ak si dostatočne inteligentná, časom na to prídeš, že mám pravdu.

Prečítaj si Ústavu SR, článok aké majú byť parlamentné voľby a skúmaj, či také ozaj sú?

Aj komunisti tvrdili že máme najdemokratickejšie voľby sveta a bola to pravda?

@ipsa646 dobre 🙂 tak ak nie su demokraticke a slobodne, nebodaj protiustavne, tak sup s tym na ustavny sud (napr.)

ipsa646
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_731ef9
@anonym_852973 Sulik uz v SAS nie je

@simca06022011 Ani Štrassburg s tým nechce nič robiť! Priznať že zobrali do EÚ nedemokratický štát, však to sa nesmie?
Sú to rovné voľby, ak dvoch kandidátov pri prezidentských mohli navrhnúť politické strany a zvyšní si museli zbierať podpisy? Neviem či nie Matovič a Pele....

autor
1. sep 2026
@ipsa646

@simca06022011 Ani Štrassburg s tým nechce nič robiť! Priznať že zobrali do EÚ nedemokratický štát, však to sa nesmie?
Sú to rovné voľby, ak dvoch kandidátov pri prezidentských mohli navrhnúť politické strany a zvyšní si museli zbierať podpisy? Neviem či nie Matovič a Pele....

@ipsa646 Kandidatov na prezidenta nevybrali politicke strany, ale ziskali hlas od poslancov, aby mohli kandidovat (poslanci zastupuju nejaku politicku stranu) Poslancov sme zvolili my, teda maju od nas mandat. A ostatni kandidati na prezidenta ziskavali podpisy od obcanov, aby obli kandidovat. A kazdy obcan vo volbach dal svoj 1 hlas 1 kandidatovi (alebo vlozil prazdnu obalku, cinnesiel volit) Mame priamu volbu prezidenta, ktory ma mensie pravomoci ako premier. Priamu volbu premiera nemame, ale mozme si vybrat stranu a nepriamo si vyberame aj premiera, aj ked nie kazdy lider je vhodnym premierom (napr. miesto Matovica by mohol byt od zaciatku Heger)