Nový prieskum dôvery politikom: Čo nás čaká na jeseň?
Najdoveryhodnejsi politici su Fico a Uhrik. Vedie Smer, pktom PS, nasleduje Republika.
https://www.ta3.com/clanok/1066975/prieskum-pre...
Neda sa spoliehat na prieskumy, ale myslite, ze nas caka svetla buducnost? Ciastocne sa to ukaze pri jesennych volbach.
Ja stale verim najviac panovi Ficovi. Za mna to bude vzdy naj politik . Ma svoju charizmu a odpovede na vsetko.
Aj by som tým prieskumom verila, bohužiaľ.
Pár dní dozadu som si aj nechtiac vypočula rozhovor dvoch asi 50 tničiek. O tom, ako len Fico vie spravovať túto krajinu, drží správne opraty. Žiadny liberálny hnus tu netreba a pod.
@anonym_autor prieskumy odrazaju realitu... staci si uvedomit, ako velmi opozicia (vsetci) prehrala volby prezidenta, co je priama volba... ani tam ludia nedokazalii zvolit Korcoka... a o veeelmi vela hlasov... takze buducnost je jasna... tmava diera...
prepáčte, že to tu tak napíšem, ale my sme fakt j*bnutí národ 🙄😨
@zuzacka16 suhlas, akurat j*bnutí je na konci tvrde y ;)
slovensko bolo donedavna celu historiu zaostala agrarna krajina, ktorej vladli ini, fungovala nie na inteligecii a pridanej hodnote, ale manualnej praci na linke. nie sme proste vzdelany narod ... ti co tu vladli pocas samostatneho statu boli nacisti ako tiso a zlodeji, ako Meciar Fico. To, ze sa to tu nerozpadlo ako za meciara v 1998, vdacime eu, lebo Smer dokaze iba vysavat, su tam neschopni zlodeji, ktori vedia iba dojit stat. Meciar by sa do eu nikdy nedostal a dalsie peniaze sa vytlacit nedali, iba preto siel so spevom prec. A kam to dodojili, vidno na ich tzv.konsolidacnom balicku. Ze ked im chyba, proste zdvihnu dane a vymyslia nove. A toto budu opakovat, kym tu vsetci nebudu zrat suche rozky ... a aj tak nebudu protestovat. Lebo pan hore ma pravdu. Ale Fico nie je pan, je to niekto, co sa dostal volbami hore a ma sluzit, nie panovat a kradnut.
Ja stale verim najviac panovi Ficovi. Za mna to bude vzdy naj politik . Ma svoju charizmu a odpovede na vsetko.
@anonym_ec25ba
Áno,Ficovi sa nedá uprieť,že je excelentný v tom,ako to robí.
Bohužiaľ.
@anonym_ec25ba

Aj by som tým prieskumom verila, bohužiaľ.
Pár dní dozadu som si aj nechtiac vypočula rozhovor dvoch asi 50 tničiek. O tom, ako len Fico vie spravovať túto krajinu, drží správne opraty. Žiadny liberálny hnus tu netreba a pod.
@maca1984 ja to v práci počúvam od 30 ročných kolegov. Moja mama má 75 a Ficka a jeho bandu nemôže ani cítiť. Nie je to o veku, je to o človeku.
@maca1984 ja to v práci počúvam od 30 ročných kolegov. Moja mama má 75 a Ficka a jeho bandu nemôže ani cítiť. Nie je to o veku, je to o človeku.
@btus viem, že to nie je o veku. Moja mama má 74 a nikdy Fica nevolila, keď ho vidí v telke tak prepína lebo " ten hranatý ksich nemôže vidieť ".
Máš pravdu, ten odhadovaný vek som písať nemusela.
@btus viem, že to nie je o veku. Moja mama má 74 a nikdy Fica nevolila, keď ho vidí v telke tak prepína lebo " ten hranatý ksich nemôže vidieť ".
Máš pravdu, ten odhadovaný vek som písať nemusela.
@maca1984 aj 50+ a 60+ su za Smer, pritom vzdelani a pracoviti. Pritom su zhrozeni, ze sa zdvihaju dane aj za nehnutelnosti. Ale nezabudnu dodat, ze na vine je PS. Preco PS? Lebo Matovic a Odor. A nechcu migrantov a kadejakych preoperovanych. A nadavaju skoro na vsetko...
To, co Ficovi nezoberie nikto a nikto to ani nepoprie, je vzdelanie, vseobecny rozhlad, vedomosti, no proste co sa tyka odbornosti v politickej sfere, je to fakt odborník a ozaj na siroke zameranie. To co uz ma za klobúkom, je vec druhá. Bohuzial vela veci asi nikdy neuzrie svetlo sveta a preto mu aj tolko ludi este doveruje. Lebo co sa neda dokazat jemu, to sa neda dokazat ani inemu politikovi a tym padom akoby sa noc nestalo.
@anonym_autor naozaj to nie je o veku ako píše
@btus
Sama mám susedu čo iné ako Fica, Smer nevidí.
Za tento marazmus môže Matovič lebo cez covid narobil dlhy a ešte aj všetko do.ebal ,a chudák Fico to teraz musí naprávať.
Keď som sa spýtala koľko " panoval " Matovič a ako dlho tu je Fico... tma.
Že sa dvíhajú dane, ceny atď .. sice popindá, ale že to je pre dobrú vec, veď Fico musí toto robiť. A to viem, že obracajú každé euro. Tak nech si to užijú.
A samozrejme reči o x pohlaviach, x záchodoch, o tom, ako buzeranti škodia, to počúvam furt. A tiež že žiadne Ps lebo tí to schvaľujú a bude tu džungľa. Jedným uchom dnu, druhým von.
@maca1984 aj 50+ a 60+ su za Smer, pritom vzdelani a pracoviti. Pritom su zhrozeni, ze sa zdvihaju dane aj za nehnutelnosti. Ale nezabudnu dodat, ze na vine je PS. Preco PS? Lebo Matovic a Odor. A nechcu migrantov a kadejakych preoperovanych. A nadavaju skoro na vsetko...
@anonym_autor Myslíš, ze PS by dane nezdvihlo a ze by sa nam zilo lepšie? Práve naopak, mali by sme navyše sprostú politiku EÚ, plné ulice čiernych kriminálnikov, otvorenú propagáciu sexuálnych uchyliek a kradlo by sa cez neziskovky možno ešte viac než teraz. Toto nie je žiadna lepšia alternatíva, celá EÚ sa ukazuje ako omyl a aj progresívci.
@anonym_autor a keby najviac verili Simeckovi a Matovicovi tak by bolo lepsie? Alebo komu Majerskemu a Grohlingovi? Jedna banda horsia jak druha. Sami zlodeji, babraci a kecalkovia. Niet koho volit v tejto krajine.
@anonym_autor Bohuzial, na sr su stvorkari a patkari v prevahe. Tak to aj vyzera vo vlade… ludia nevedia rozmyslat, nezaujimaju sa o fakty. Stacia dezinfo.
prepáčte, že to tu tak napíšem, ale my sme fakt j*bnutí národ 🙄😨
@zuzacka16 a co americania, zvolili si psychopata.
@anonym_autor Myslíš, ze PS by dane nezdvihlo a ze by sa nam zilo lepšie? Práve naopak, mali by sme navyše sprostú politiku EÚ, plné ulice čiernych kriminálnikov, otvorenú propagáciu sexuálnych uchyliek a kradlo by sa cez neziskovky možno ešte viac než teraz. Toto nie je žiadna lepšia alternatíva, celá EÚ sa ukazuje ako omyl a aj progresívci.
@anonym_04da43 presne tak by to dopadlo 😱
@anonym_04da43 Smer pred volbami sluboval znizenie cien a nezvysenie dani. PS otvorene vravelo o nutnom zvyseni cien, a dani. Nevidis ten rozdiel? Pravda nezvotazila. Hovorilo sa aj o zavedeni rovnej dane.

svetlá budúcnosť čaká najma ich voličov. v úvodzovkách ...