icon

Nový prieskum dôvery politikom: Čo nás čaká na jeseň?

Dnes o 10:52

Najdoveryhodnejsi politici su Fico a Uhrik. Vedie Smer, pktom PS, nasleduje Republika.
https://www.ta3.com/clanok/1066975/prieskum-pre...
Neda sa spoliehat na prieskumy, ale myslite, ze nas caka svetla buducnost? Ciastocne sa to ukaze pri jesennych volbach.

biba_18
Dnes o 10:56

svetlá budúcnosť čaká najma ich voličov. v úvodzovkách ...

anonym_ec25ba
Dnes o 11:01

Ja stale verim najviac panovi Ficovi. Za mna to bude vzdy naj politik . Ma svoju charizmu a odpovede na vsetko.

zuzacka16
Dnes o 11:06

prepáčte, že to tu tak napíšem, ale my sme fakt j*bnutí národ 🙄😨

maca1984
Dnes o 11:11

Aj by som tým prieskumom verila, bohužiaľ.
Pár dní dozadu som si aj nechtiac vypočula rozhovor dvoch asi 50 tničiek. O tom, ako len Fico vie spravovať túto krajinu, drží správne opraty. Žiadny liberálny hnus tu netreba a pod.

anonym_be3e52
Dnes o 11:14

@anonym_autor prieskumy odrazaju realitu... staci si uvedomit, ako velmi opozicia (vsetci) prehrala volby prezidenta, co je priama volba... ani tam ludia nedokazalii zvolit Korcoka... a o veeelmi vela hlasov... takze buducnost je jasna... tmava diera...

anonym_98adb7
Dnes o 11:14
@zuzacka16

@zuzacka16 suhlas, akurat j*bnutí je na konci tvrde y ;)

anonym_98adb7
Dnes o 11:19

slovensko bolo donedavna celu historiu zaostala agrarna krajina, ktorej vladli ini, fungovala nie na inteligecii a pridanej hodnote, ale manualnej praci na linke. nie sme proste vzdelany narod ... ti co tu vladli pocas samostatneho statu boli nacisti ako tiso a zlodeji, ako Meciar Fico. To, ze sa to tu nerozpadlo ako za meciara v 1998, vdacime eu, lebo Smer dokaze iba vysavat, su tam neschopni zlodeji, ktori vedia iba dojit stat. Meciar by sa do eu nikdy nedostal a dalsie peniaze sa vytlacit nedali, iba preto siel so spevom prec. A kam to dodojili, vidno na ich tzv.konsolidacnom balicku. Ze ked im chyba, proste zdvihnu dane a vymyslia nove. A toto budu opakovat, kym tu vsetci nebudu zrat suche rozky ... a aj tak nebudu protestovat. Lebo pan hore ma pravdu. Ale Fico nie je pan, je to niekto, co sa dostal volbami hore a ma sluzit, nie panovat a kradnut.

zuzacka16
Dnes o 11:22
@anonym_98adb7

@zuzacka16 suhlas, akurat j*bnutí je na konci tvrde y ;)

@anonym_98adb7 ja národ beriem ako masu ľudí, teda preto som dala mäkké i 😉

rozculena
Dnes o 11:23
@anonym_ec25ba

Ja stale verim najviac panovi Ficovi. Za mna to bude vzdy naj politik . Ma svoju charizmu a odpovede na vsetko.

@anonym_ec25ba
Áno,Ficovi sa nedá uprieť,že je excelentný v tom,ako to robí.
Bohužiaľ.

esther100
Dnes o 11:39
@anonym_ec25ba

@anonym_ec25ba

sticker
btus
Dnes o 11:47
@maca1984

Aj by som tým prieskumom verila, bohužiaľ.
Pár dní dozadu som si aj nechtiac vypočula rozhovor dvoch asi 50 tničiek. O tom, ako len Fico vie spravovať túto krajinu, drží správne opraty. Žiadny liberálny hnus tu netreba a pod.

@maca1984 ja to v práci počúvam od 30 ročných kolegov. Moja mama má 75 a Ficka a jeho bandu nemôže ani cítiť. Nie je to o veku, je to o človeku.

maca1984
Dnes o 11:52
@btus

@maca1984 ja to v práci počúvam od 30 ročných kolegov. Moja mama má 75 a Ficka a jeho bandu nemôže ani cítiť. Nie je to o veku, je to o človeku.

@btus viem, že to nie je o veku. Moja mama má 74 a nikdy Fica nevolila, keď ho vidí v telke tak prepína lebo " ten hranatý ksich nemôže vidieť ".
Máš pravdu, ten odhadovaný vek som písať nemusela.

maca1984
Dnes o 11:54

*ksicht

autor
Dnes o 12:58
@maca1984

@btus viem, že to nie je o veku. Moja mama má 74 a nikdy Fica nevolila, keď ho vidí v telke tak prepína lebo " ten hranatý ksich nemôže vidieť ".
Máš pravdu, ten odhadovaný vek som písať nemusela.

@maca1984 aj 50+ a 60+ su za Smer, pritom vzdelani a pracoviti. Pritom su zhrozeni, ze sa zdvihaju dane aj za nehnutelnosti. Ale nezabudnu dodat, ze na vine je PS. Preco PS? Lebo Matovic a Odor. A nechcu migrantov a kadejakych preoperovanych. A nadavaju skoro na vsetko...

anonym_030692
Dnes o 13:02

To, co Ficovi nezoberie nikto a nikto to ani nepoprie, je vzdelanie, vseobecny rozhlad, vedomosti, no proste co sa tyka odbornosti v politickej sfere, je to fakt odborník a ozaj na siroke zameranie. To co uz ma za klobúkom, je vec druhá. Bohuzial vela veci asi nikdy neuzrie svetlo sveta a preto mu aj tolko ludi este doveruje. Lebo co sa neda dokazat jemu, to sa neda dokazat ani inemu politikovi a tym padom akoby sa noc nestalo.

maca1984
Dnes o 13:05
@btus

@anonym_autor naozaj to nie je o veku ako píše
@btus
Sama mám susedu čo iné ako Fica, Smer nevidí.
Za tento marazmus môže Matovič lebo cez covid narobil dlhy a ešte aj všetko do.ebal ,a chudák Fico to teraz musí naprávať.
Keď som sa spýtala koľko " panoval " Matovič a ako dlho tu je Fico... tma.
Že sa dvíhajú dane, ceny atď .. sice popindá, ale že to je pre dobrú vec, veď Fico musí toto robiť. A to viem, že obracajú každé euro. Tak nech si to užijú.
A samozrejme reči o x pohlaviach, x záchodoch, o tom, ako buzeranti škodia, to počúvam furt. A tiež že žiadne Ps lebo tí to schvaľujú a bude tu džungľa. Jedným uchom dnu, druhým von.

mandzula
Dnes o 13:22
@zuzacka16

@anonym_98adb7 ja národ beriem ako masu ľudí, teda preto som dala mäkké i 😉

@zuzacka16 Je to jeden narod, teda jednotne cislo.

anonym_04da43
Dnes o 13:43
@anonym_autor

@maca1984 aj 50+ a 60+ su za Smer, pritom vzdelani a pracoviti. Pritom su zhrozeni, ze sa zdvihaju dane aj za nehnutelnosti. Ale nezabudnu dodat, ze na vine je PS. Preco PS? Lebo Matovic a Odor. A nechcu migrantov a kadejakych preoperovanych. A nadavaju skoro na vsetko...

@anonym_autor Myslíš, ze PS by dane nezdvihlo a ze by sa nam zilo lepšie? Práve naopak, mali by sme navyše sprostú politiku EÚ, plné ulice čiernych kriminálnikov, otvorenú propagáciu sexuálnych uchyliek a kradlo by sa cez neziskovky možno ešte viac než teraz. Toto nie je žiadna lepšia alternatíva, celá EÚ sa ukazuje ako omyl a aj progresívci.

anonym_42109e
Dnes o 14:39

@anonym_autor a keby najviac verili Simeckovi a Matovicovi tak by bolo lepsie? Alebo komu Majerskemu a Grohlingovi? Jedna banda horsia jak druha. Sami zlodeji, babraci a kecalkovia. Niet koho volit v tejto krajine.

anonym_862f1e
Dnes o 15:04

@anonym_autor Bohuzial, na sr su stvorkari a patkari v prevahe. Tak to aj vyzera vo vlade… ludia nevedia rozmyslat, nezaujimaju sa o fakty. Stacia dezinfo.

anonym_d4f55d
Dnes o 15:19
@zuzacka16

@zuzacka16 a co americania, zvolili si psychopata.

anonym_d4f55d
Dnes o 15:21
@anonym_04da43

@anonym_autor Myslíš, ze PS by dane nezdvihlo a ze by sa nam zilo lepšie? Práve naopak, mali by sme navyše sprostú politiku EÚ, plné ulice čiernych kriminálnikov, otvorenú propagáciu sexuálnych uchyliek a kradlo by sa cez neziskovky možno ešte viac než teraz. Toto nie je žiadna lepšia alternatíva, celá EÚ sa ukazuje ako omyl a aj progresívci.

@anonym_04da43 presne tak by to dopadlo 😱

tilly
Dnes o 15:36

Celé zle. Až mi hrdlo stiahlo

autor
Dnes o 15:41
@anonym_04da43

@anonym_04da43 Smer pred volbami sluboval znizenie cien a nezvysenie dani. PS otvorene vravelo o nutnom zvyseni cien, a dani. Nevidis ten rozdiel? Pravda nezvotazila. Hovorilo sa aj o zavedeni rovnej dane.