icon

Odvolávania na Slovensku: Čo sa deje?

veklipo
6. aug 2024

- odvolaný šéf enviropolicie
- odvolaný riaditeľ SND
- NAKA končí.

To aby si voliči nevšimli správu, že plyn už štát od 2025 nebude dotovať a ceny pôjdu hore o ca 31%.
Pre menej chápavých: potraviny pôjdu opäť hore, vaše platy nie.
Ale tento národ stále verí, že volil dobre.

evcagabi
6. aug 2024

@mondolina cakaju na instrukcie, co napisat 😅

viestta
6. aug 2024

@sara07 bez SNS by nemali parlamentnu vacsinu, takze ich nechaju. Presne tak ako pred par rokmi si Danko vytrucoval nepodpisanie uz vyrokovane obrannej zmluvy s USA. Ano, presne tej zmluvy, pre ktoru robili taky cirkus, ked boli v opozicii a vdaka ktorej nas tu mali zasilnovat americki vojaci...

viestta
6. aug 2024

@mondolina na Sumracnej zasada masmedialne a socialno-sietove gremoum odbornikov a spisuju noty pre trollov

gab1sol
6. aug 2024

@twinflame a čo proti tomu urobí opozícia? FB statusy nič nezmenia…

twinflame
6. aug 2024

@gab1sol ved prave o to ide, ze statusy nestacia

lenkasarka
6. aug 2024

Fuj fuj a ešte raz fuj. Debilní ko…

viestta
6. aug 2024

@twinflame statusy nestacia, to je pravda. Ty by naozaj pomohla len defenestracia

enmery
6. aug 2024

Aké ste naivné, že sa tu nejaká ficovolička vyjadrí😄Hlavne, že pri moci nie je Šimečka, ved ten už za 14 rokov napáchal toľko škôd🤣🤣🤣 Počkať...🤔

twinflame
6. aug 2024

@viestta ulica naberala na sile, no potom opozicny lider vyhlasil 100 dni pokoja od atentatu. A ulica stratila silu. Kde vyrasta protivaha proti sucasnej vlade?

viestta
6. aug 2024

@twinflame to neviem. Ano, opozicia doplatile na to, ze sa sprava ludsky a slusne. Tato zberba len siri nenavist bez ohladu na okolnosti

enmery
6. aug 2024

A k Dankovi leň toľko: "Bujak som ja bujak."😎

janai1
6. aug 2024

@enmery ten nech sa zbalí a ide do RuSSka. Len nech nechodí príliš blízko otvorených okien 🙄

ndrag
6. aug 2024

moje male hlaso-smeracke akvarium dnes na internete riesilo max tak ezoteriku a postavenie plochej zeme. Tieto veci su na nich asi za hranicou pochopenia...🐟

gab1sol
6. aug 2024

@twinflame a čo sa dá proti nim urobiť? Kým sú pri moci a ohýbajú si zákony ako im vyhovuje, tak neviem, čo sa dá robiť… A zasa, opozícia má asi nejaké zásady, nechcú asi bojovať ich zbraňami (klamstvom a nenávisťou). A obávam sa, keby sa tak stalo, tak to tu už dopadne naozaj zle a streľba na ulici bude na dennom poriadku a bol by to asi náš najmenší problém.

twinflame
6. aug 2024

@viestta no presne a preto slusnost nestaci. Kde je nejaky lider schopny oslovit masy? Lider schopny oslovit aj neintelektualneho volica? Bude nim ten, ktory mal razantne ohlasit vstup do politiky a potom viedol len vahave diplomaticke reci dalsieho pol roka? Deje sa co sa deje lebo za MOZE diat, lebo nie je razantna protivaha.

jana_eyre_2
6. aug 2024

Na grcanie celá naša republika....

viestta
6. aug 2024

@twinflame ja sa Korcokovi ani necudujem, ze vaha. Ja by som tiez s tou klamarskou zberbou bojovat nechcela.

twinflame
6. aug 2024

@gab1sol nemam na mysli fyzicku silu. Hovorim o tom, ze opozicia nie je dostatocna protivaha a nie je schopna oslovit masy, hovorit jazykom jednoduchsich ludi. V uliciach boli pravidelne desiatky tisic ludi, to bolo neprijemne. A tato vlna zhasla.

twinflame
6. aug 2024

@viestta lider ma mat odvahu. Ked ju nema, nie je lider

viestta
6. aug 2024

@twinflame a vsak on sa za lidra nikdy nepasoval. Alebo mi nieco uniklo?

bejbypd
6. aug 2024

Pre mňa je dnešok vrcholom ľadovca a to som si istá,že ten naozajstný vrchol ešte len príde ..málokedy a z málokoho a čoho sa cítim bezmocná a je mi na vracanie ,ale dnes má presvedčili definitívne, že vitaj naspäť komunizmus a ešte viac do plaču mi je z toho ,že občania sú spokojní, ved aspoň tu nebudú buzeranti ,logika nula,eq mínus 1000 a nás národ má len presviedča, že sme vždy boli len robosi bez základných znalosti a povedomia . Zase nech sa niekto nepajedi keď poviem,že sme výrazne pozadu sme ,napriek tomu,ze svoju krajinu milujem ,dnes aj mňa facka hanba..petícia podpísaná a kľudne pôjdem aj do ulíc, za nás, za deti ,za budúcnosť lebo takúto som im isto ani raz nevolila a dôrazne odmietam to co sa deje.

sabinka022
6. aug 2024

Mne je z toho realne na GRCANIE. To je neuveritelne,akym zavratnym tempom ide SR doslova do riti. Mam totalne nervy. Zijem v Prahe uz roky,ale celu rodinu mam na Slovensku. Aj som mala chutky vratit sa/dokonca do zdravotnictva ako lekarka/,ale teraz mam akurat tak chut si zmenit obcianstvo. Fakt toto zufalstvo nikto nedokaze zastavit? Otras,des,hroza.

gab1sol
6. aug 2024

@twinflame ale ako bojovať (slovne) proti nenávisti a klamstvám? Áno, masy boli v uliciach a vidíš, aj tak sa toho táto garnitúra nezľakla, ide si ďalej svoje a robí všetko preto, aby sa tam zabetonovali…

mapa
6. aug 2024

@bejbypd obcania jednoduchsieho typu zacnu chapat v momente, ked im od noveho roka zrusi danove bonusy ten socialny vladca... a ked im pride faktura za plyn, vodu a elektrinu.
Obcania bez chrbtovej kosti, kategorie "nasi ludia" si uz teraz uzivaju dovolenky bez hranic...

bejbypd
6. aug 2024

@mapa len mam skutočne obavy,že im to nedôjde ani vtedy ...lebo takto zmagorit národ dokáže len naozajstný fuhrer a demagog a to je vážna hrozba

gab1sol
6. aug 2024

@bejbypd vrchol ľadovca je tiež spravný výraz. Ja tvrdím, že to pomyselné dno dokážu stále preraziť hlbšie a hlbšie.

twinflame
6. aug 2024

@viestta sam sa za lidra nepasoval, ale ocakavalo sa, ze ten potencial ma a ci ho vyuzije. Nevyuzil

bejbypd
6. aug 2024

@gab1sol máš pravdu ,ja už ani neviem ,kde títo ľudia vlastne žijú alebo teda asi ja žijem v inom štáte, neviem už

ivka225
6. aug 2024

@mondolina žiaľ je to nejako tak, ako píše @lujza123 ... voliči koalície skutočne nevidia nijaký, ale naozaj nijaký súvis medzi svojou voľbou a stavom zdravotníctva, školstva, alebo životného prostredia. Ich voľba bola voľbou odporu - proti Korčokovi, ktorý by poslal našich junákov do vojny, voči Šimečkovi, ktorý by presadil 983 pohlaví, voči Čekanovi, ktorý by všetkých násilne zaočkoval ... To, že nepočuli ani jednu vetu od Korčoka, Šimečku alebo Čekana (a ak áno, tak jej nerozumeli) je úplne v poriadku, stačí, že vedia, čo o nich povedali Fico a Blaha. Resumé - voliči koalície dosiahli čo chceli, sú spokojní a nemajú nijaký dôvod protestovať.

carolynka
6. aug 2024

@gab1sol neda sa velmi bojovat ked za nimi stoji tolko volicov. Kym ich ludia neprestanu volit, nikam nepojdu