Odvolávania na Slovensku: Čo sa deje?
- odvolaný šéf enviropolicie
- odvolaný riaditeľ SND
- NAKA končí.
To aby si voliči nevšimli správu, že plyn už štát od 2025 nebude dotovať a ceny pôjdu hore o ca 31%.
Pre menej chápavých: potraviny pôjdu opäť hore, vaše platy nie.
Ale tento národ stále verí, že volil dobre.
@sara07 bez SNS by nemali parlamentnu vacsinu, takze ich nechaju. Presne tak ako pred par rokmi si Danko vytrucoval nepodpisanie uz vyrokovane obrannej zmluvy s USA. Ano, presne tej zmluvy, pre ktoru robili taky cirkus, ked boli v opozicii a vdaka ktorej nas tu mali zasilnovat americki vojaci...
Fuj fuj a ešte raz fuj. Debilní ko…
Aké ste naivné, že sa tu nejaká ficovolička vyjadrí😄Hlavne, že pri moci nie je Šimečka, ved ten už za 14 rokov napáchal toľko škôd🤣🤣🤣 Počkať...🤔
A k Dankovi leň toľko: "Bujak som ja bujak."😎
moje male hlaso-smeracke akvarium dnes na internete riesilo max tak ezoteriku a postavenie plochej zeme. Tieto veci su na nich asi za hranicou pochopenia...🐟
@twinflame a čo sa dá proti nim urobiť? Kým sú pri moci a ohýbajú si zákony ako im vyhovuje, tak neviem, čo sa dá robiť… A zasa, opozícia má asi nejaké zásady, nechcú asi bojovať ich zbraňami (klamstvom a nenávisťou). A obávam sa, keby sa tak stalo, tak to tu už dopadne naozaj zle a streľba na ulici bude na dennom poriadku a bol by to asi náš najmenší problém.
@viestta no presne a preto slusnost nestaci. Kde je nejaky lider schopny oslovit masy? Lider schopny oslovit aj neintelektualneho volica? Bude nim ten, ktory mal razantne ohlasit vstup do politiky a potom viedol len vahave diplomaticke reci dalsieho pol roka? Deje sa co sa deje lebo za MOZE diat, lebo nie je razantna protivaha.
Na grcanie celá naša republika....
Pre mňa je dnešok vrcholom ľadovca a to som si istá,že ten naozajstný vrchol ešte len príde ..málokedy a z málokoho a čoho sa cítim bezmocná a je mi na vracanie ,ale dnes má presvedčili definitívne, že vitaj naspäť komunizmus a ešte viac do plaču mi je z toho ,že občania sú spokojní, ved aspoň tu nebudú buzeranti ,logika nula,eq mínus 1000 a nás národ má len presviedča, že sme vždy boli len robosi bez základných znalosti a povedomia . Zase nech sa niekto nepajedi keď poviem,že sme výrazne pozadu sme ,napriek tomu,ze svoju krajinu milujem ,dnes aj mňa facka hanba..petícia podpísaná a kľudne pôjdem aj do ulíc, za nás, za deti ,za budúcnosť lebo takúto som im isto ani raz nevolila a dôrazne odmietam to co sa deje.
Mne je z toho realne na GRCANIE. To je neuveritelne,akym zavratnym tempom ide SR doslova do riti. Mam totalne nervy. Zijem v Prahe uz roky,ale celu rodinu mam na Slovensku. Aj som mala chutky vratit sa/dokonca do zdravotnictva ako lekarka/,ale teraz mam akurat tak chut si zmenit obcianstvo. Fakt toto zufalstvo nikto nedokaze zastavit? Otras,des,hroza.
@mondolina žiaľ je to nejako tak, ako píše @lujza123 ... voliči koalície skutočne nevidia nijaký, ale naozaj nijaký súvis medzi svojou voľbou a stavom zdravotníctva, školstva, alebo životného prostredia. Ich voľba bola voľbou odporu - proti Korčokovi, ktorý by poslal našich junákov do vojny, voči Šimečkovi, ktorý by presadil 983 pohlaví, voči Čekanovi, ktorý by všetkých násilne zaočkoval ... To, že nepočuli ani jednu vetu od Korčoka, Šimečku alebo Čekana (a ak áno, tak jej nerozumeli) je úplne v poriadku, stačí, že vedia, čo o nich povedali Fico a Blaha. Resumé - voliči koalície dosiahli čo chceli, sú spokojní a nemajú nijaký dôvod protestovať.

@mondolina cakaju na instrukcie, co napisat 😅