Oslavy SNP: Prejav prezidenta v Banskej Bystrici
Velmi sa mi pacil prejav nasho p. prezidenta v Banskej Bystrici.
Zarazila ma jedna vec. P. pezidentka Caputova sa prisla poklonit aj s p. prezidentom Gasparovicom. A Pellegriny pri osloveni spomenul len Gasparovica. Caputova po prejaveni ucty odisla?
Este mi prislo usmevne (ale to sa neda vzdy pri priamom prenose ustrazit), ked prezident hovoril o vdake bojovnikom sediacich v prvom rade, kamera snimala clenov nasej vlady 🙂
Naozaj tym nechcem nikoho a nic znevazit. Chcem vyzdvihnut prejav nasho prezidenta, zamyslime sa nad jeho slovami, stoji to za to.
@eva8 ziadne oslavy SNP sa konat nemali a basta, stat na to jednoducho nema peniaze, malo sa dnes len otvorit muzeum SNP zadarmo do polnoci, akciu si k tomu mali spravit veterani a mesto a bodka, ziadne ze sa tam pridu klanat aktualny vrahovia, zlodeji a klamari naroda ktorym v skutocnosti opovrhuju, su to skutocny zločinci ktorych by sami ucastnici SNP hnali do basy, hlavne zas to bude Ficova seansa bez ucasti obycajnych ludi tak ako na Cyrilo-Metodskych slavnostiach, lebo oni chcu pocut len hlavy svojho tupeho stada, inak sa mi paci ako sa sucasna koalicia silno rodinno-krestanska-antifasisticka spaja v regionalnych a komunalnych volbach v tuzbe po moci s fašistami/dietkami od Kotlebu teda banda Uhrik, Mazurek a spol., ale co sa prosto divim, Taraba ako aktualny minister rabovania zivotneho prostredia bol uz sucastou nacistou LSNS a zločinec Fico si zas chodi pravidelne ruky podavat a politicke prikazy preberat od vraha Putina, ved sam Blaha ktory "Mydlil Barana" urobil aj na den vstupu "spriatelenych vojsk" 21. augusta teda ZSSR do ČSSR dalsie velke vyhlasenie o vedeckej spolupraci medzi Slovenskom a Ruskom, je to banda, ucastnici SNP sa obracaju v hroboch.
@anonym_043163 Oslavy štátnych sviatkov sa robia v každom štáte a sú na ne vyčlenené financie, tam chodia aj zahraničné delegácie a zároveň ľudia si musia pripomínať dôležité historické výročia (lebo niektorí ani nevedia, čo ten sviatok znamená, hlavne mladší) a neviem, čo by znamenalo nerobiť ich.
@anonym_043163 skoro storocni veterani maju organizovat oslavy? Zorganizovat financne zbierky? Asi uz len p. Strmen bol priamym aktivnym ucastnikom.
Oslavy sa konaju. Bodka. Tak "vytazme" z toho, co sa da. A nabuduce pred oslavou nejakeho sviatku zorganizuj paticiu. Mna napr. stve tohtorocna "sukromna" cyrilometodejska oslava na Devine. Nic som neurobila prwto, aby sa nekonala, okrem zucastnenia sa volieb
@eva8 Strmen ako 16 rocny hral vo vojenskej kapele
Tot jeho odboj.
@anonym_043163 Oslavy štátnych sviatkov sa robia v každom štáte a sú na ne vyčlenené financie, tam chodia aj zahraničné delegácie a zároveň ľudia si musia pripomínať dôležité historické výročia (lebo niektorí ani nevedia, čo ten sviatok znamená, hlavne mladší) a neviem, čo by znamenalo nerobiť ich.
@petronelag ale v state ako Slovensko, ktory je v takom ekonomickom prusere ze opakovane konsoliduje, navyse s minimalnym uspechom je naozaj vhodne taketo vydavky prinajmensom minimalizovat
Ja som to kvôli tým našim mocipánom nemohla pozerať, prepla som, keď som ich videla, len občas mrkla program, myslím tanec a spev. A čo ma zarazilo, tak pod pódium sa posadili tí, čo nám teraz ničia našu ekonomiku, ohýbajú zákony a právo, velebujú vrahov a zlodejov a tých, ktorým bola táto oslava venovaná, napr. starí partizáni, boli posadení celkom na kraji radu, čo je v prípade starých pánov odveci, keďže asi už aj sluch aj zrak tak neslúži.
No ale najväčšia bomba bola, že pod to pódium posadili aj fašistu Bombica. TO nevymyslíš, Hajlujúci spratek na protifašistickej akcii. Gratulujem.👏
@petronelag ak si myslíš,že po dnešku si to mladí budú pamätať a pripomínať si ich tak si pekne mimo…ani nevedeli,že sú nejaké oslavy…čo by znamenalo nerobiť ich? To isté čo znamená robiť ich s rozdielom,že to stojí kopec prachov a miesto toho by pár nemocníc malo klímu napr.
Ja som to kvôli tým našim mocipánom nemohla pozerať, prepla som, keď som ich videla, len občas mrkla program, myslím tanec a spev. A čo ma zarazilo, tak pod pódium sa posadili tí, čo nám teraz ničia našu ekonomiku, ohýbajú zákony a právo, velebujú vrahov a zlodejov a tých, ktorým bola táto oslava venovaná, napr. starí partizáni, boli posadení celkom na kraji radu, čo je v prípade starých pánov odveci, keďže asi už aj sluch aj zrak tak neslúži.
No ale najväčšia bomba bola, že pod to pódium posadili aj fašistu Bombica. TO nevymyslíš, Hajlujúci spratek na protifašistickej akcii. Gratulujem.👏
@baumka
to ako vážne tam posadili Bombica? 🙈👎 ešte horšie ako zle.
@baumka
to ako vážne tam posadili Bombica? 🙈👎 ešte horšie ako zle.
@mondolina kopírujem - Na jeho prítomnosť na tribúne pre pozvaných hostí upozornil predseda opozičnej strany SaS Branislav Gröhling. Podľa zverejnených informácií a fotografií sedel Bombic na tribúne priamo vedľa podpredsedu Národnej rady SR a predsedu SNS Andreja Danka. 😒
@januska12323 vsak prave poukazujem na to, ze nepriamo kritizoval aj kamaratov 😉
@eva8 kamarátov nepriamo kritizoval? No ppč paráda. To je odvaha povedať, že nehadajme sa, buďme dobrí. Nech rovno povie, že premiérovi preplo, že rozosieva hnev, že Smer kradne ako ... Ako ani neviem ako. Že útočí na menšiny. Že je hanba, keď telocvikár stojí pred súdom a jeho syn riadi sisku a štát špehuje politických oponentov a ich rodiny. Že vo vláde máme nekompetentných zmrdov. Tieto oslavy stali 600 tisíc. Vygrcali sa mám v priamom prenose na hlavy. Bodka.
@eva8 Teraz na FB Pelegrini hovoril, že Čaputová po kladení vencov odišla, takže tam už počas prejavu nebola.
@eva8 Teraz na FB Pelegrini hovoril, že Čaputová po kladení vencov odišla, takže tam už počas prejavu nebola.
@petronelag ano, dakujem. Gasparovic ostal. Teda vsetko v poriadku, co sa tyka oslovenia
@eva8 nemáš pravdu, väčšinou je dôležité aj KTO čo hovorí. Nikdy ma nemôžu nadchnúť pekné reči prázdneho obleku v prezidentskom paláci, ktorý pre naplnenie a uskutočnenie toho, o čom hovorí nikdy nič neurobil. On vie len rečniť a usmievať sa
@danica2711 ano, je dolezite, kto hovori.
Co sa tyka prejavu, trochu preumelkovany, ale pacil sa mi obsah.
Mimo prejavu - mna tiez pokrytci vytacaju. A stale vravim, zacnime od seba, podme prikladom.
Podržtašku prezidentom nikdy nenazvem, rovnako ako premiérom nikdy nenazvem toho streleného magora, ktorý šíri nenávisť všade kde sa ako smrad objaví.
@xckaretxxx dakujem, uz viem, dobre, ze situaciu ozrejmil
Ako zle vyzera, zostarol. Cas nezastavime
Nevidela som to, ale vybehlo mi jeho vyjadrenie na IG a povedal, že Čaputovej a Gašparovi podal ruku pri kladení vencov. Čaputová potom odišla, preto ju nespomenul.
Všetci podporovatelia progresívcov riešia , že štat nemá peniaze a robí oslavy, ale ani jeden nerieši, koľko stálo to zbytočné, neúspešné referendum. A nie, nie som volič Fica, ani Pelleho. Volila som SASku a stojím si za tým, že tie prachy za referendum boli cez čiaru. Všetci príčetní, museli vedieť, ako dopadne.
Toto sa mi brutálne nepáči na voličoch progresivcoch. Že prešlapy , kauzy a zbytočne minuté prachy svojich schvalujú a podporuju.
U nás aktuálne robia progresívci v komunalnych volbach taku agresivnu kampan svojej kandidatke, ze opät bohuzial vyhrá smerák. Lebo ludom je už zle z toho, ako štvú ludí proti sebe. A pritom by to bola skvelá primátorka a ludia by ju volili keby jej PSkari nerobili skor antikampaņ, ako kampan. Tolerujeme a schvalujeme to, čo robia naši (opozicia) a potom budeme plakat, ked vyhraju smeraci a hlasaci.
Ja poviem sama za seba, že som chcela voliť PSko, ale Šimečka , Korčok a tie kauzy okolo nich a tá agresivna kampaň, ktorú vidím u nás ma odradila. Ostanem pri SASke.
Posledné 4 roky o náš region politici z opozicie ani nezakopli, teraz sa členovia PSka pretekaju v navštevách a.videách.

Ako stat nemame na taketo veci. Si predstavte ze mate exekucie a ide na cestu okolo sveta... Stat( prezident) vsetci by si mali uvedomit ze ludom zdvili dane a oni rozhadzuju ( ved maju z coho) dobre vedia ze uz po roku pri koryto sa nedostanu. Ano nas prezident pekne rozprava. Ale otazka znie co z toho??? Ja nepotrebujem podrztasku ja chcem prezidenta ktory realne riesi veci nie len ustami. Osobne keby bol na Slovensku prezident Ceskej Republiky p. Pavel ktory ma respekt a uznanie ako to co mame mi...