icon

Partner nášho prezidenta a Janka Koleníka

27. aug 2025

Ako si tak zaspavam, napadlo mi, ze neviem s kym tvori par nas prezident a Janko Kolenik. Ani media nic nepisu, ak som dobre citala. Viete niekto viac? Ako je vlastne mozne, ze takto znamych ludi media neriesia, zatial co ostatnych ano 🙄

Strana
z2
medea2003
28. aug 2025

@anonym_autor Evidentne si nezachytila kauzu výletu pána prezidenta :D
https://dennikn.sk/minuta/3920048. Pre objasnenie pán Náhlik je tá prachatá osoba, ktorá pánovi prezidentovi požičiava svoje lietadlá, keď si chce ísť potriasť ruku s chudobnými občanmi na východe Slovenska a u ktorého si "prenajíma" megavilu, kde chodí Pellegrini podľa slov prezidenta venčiť psa, pretože veľký luxusný byt pod hradom pri Dunaji je pre psa stiesnený priestor :D hádam netreba pripomínať, že o žiadne požičiavanie nejde, ale potrebuje si svoje peniaze z krabice na niekoho prepísať.

bosorkabb
28. aug 2025

A inak mne je napríklad úplne jedno či to Pelle aj oficiálne prizná. Je to totiž osobná vec každého jedinca vrátane jeho.
Na ňom mi vadia iné veci.

anickaaa6aaa
28. aug 2025
@anonym_81261d

@anickaaa6aaa si nevedela?

@anonym_81261d nie vôbec.

kiki68
28. aug 2025

Toto m nezaujima, ale tak ten prezident je taky pokrytecky typ, proste cely zivot sa vlastne trapi z mojho pohladu a je totalne vydieratelny. Preto Podla mna skace ako piskaju. Ale ked to narod zerie

anonym_d19a21
28. aug 2025

@anonym_autor no,ked moja mala si pusta Mira Jarosa tak tiez ma to vzdy napadne🥴🥴🥴...fuj,nechapem zo seba🤣

eva8
28. aug 2025
@anonym_a699db

@danica2711 čo to táraš prosím ťa? Aká najhomofobnejsia krajina? Vychádzaš z výskumu, alebo len tak trepeš, aby si si kopla do slovákov? Ľuďom nevadia homosexuáli ako takí, ani ci g ani, ani černosi, naozaj nie. Keď sú to slušní ľudia, pracujú a nepredvadzaju sa na divných pochodoch prezlečení za psov a s holou ritou, pričom ťa presviedčajú, že je normálne toto robiť na ulici. Doma nech si každý robí, čo chce, nikoho to nezaujíma. A prečo by sa mal akože k niečomu "priznávať"? Ako súvisí jeho orientácia s výkonom jeho práce? Ty tiež niekde na pohovore alebo v spoločnosti hovoríš, že sexujes s chlapmi (ženami...)? Jak malému decku treba naozaj vysvetľovať?

@anonym_a699db nevadia? Zijes na Slovensku? Este ta nesotili, nepokrikovali na teba? Alebo mas len stastie, ze nevytrcas z radu...

anonym_6c6a52
28. aug 2025
@anonym_490482

@hederamonstera nenapíšu, lebo celebrity si platia za to, aby sa o nich nepísalo. Poznäm osobne jedného herca, ktorý sa rozvádzal. Bola podaná žiadosť o rozvod. Na druhý deň to bolo v Novom čase. 🤮 Budúca ex si to nepriala, robila s ním cirkus. On. ani len netušíl, čo je v Novom čase. Zdvihol telefón, zistil čo sa deje. Samozrejme, že to niekto "bonzol" z podateľne 🤮🤮🤮 Na chrapúňa mu povedali, že ak nechce aby sa v tom pitvali nech zaplatí. Ver, never, stálo ho to 30 000 eur. Odvtedy ticho, ani zmienka.

@anonym_490482 tak ako niekto vypustil, že Beňová si dala robiť genetické testy, keď bola tehotná.Aspon boli tak seriozni, že počkali, kým prišli výsledky niekde to hovorila, že ich prosila nech to zverejnia až, keď sa rozhodne či je dieťa zdrave.Muzova sesternica pracuje v nemocnici chodia za nimi novinári, že majú pikošky posúvať za peniaze.Ved to sa robilo vždy polícia, úrady...majú ľudí čo im dajú tip na bulvár.
Miro Jaroš je úžasný človek mal krásny vzťah s mamou a otca týrana od, ktorého odišli.Velmi mi ho bolo ľúto, že mu mama zomrela ešte ju stihol zobrať na dovolenku.V médiách je veľa homosexuálov mne nevadia je to ich vec.Kostelny bol pedagóg na skole Sveca jeho otec bol znamy lekár a, keď mu zomrel otec, keď mal okolo 22 r?mal dlho depresie a Kostelný mu povedal nech sa lieči a pomohol mu.Svec o tom spravil rozhovor.Ja si myslím, že aj on je gej aj Kiko Baran.Tieto citlivé typy sú často umelci maliari ako Doda Dúbravskeho syn je maliar a žije s Bebjakom.

anonym_4ec5f5
28. aug 2025

@anonym_autor a kto je partner Mira Jaroša ta náhodou nezaujíma?

aurora33
28. aug 2025
@anonym_6c6a52

@hederamonstera urcite tak ako bolo vždy informačné embargo na Pietrovu

@anonym_6c6a52 a čo je s Pietrovou?

bonboniera
28. aug 2025
@anonym_a699db

@danica2711 čo to táraš prosím ťa? Aká najhomofobnejsia krajina? Vychádzaš z výskumu, alebo len tak trepeš, aby si si kopla do slovákov? Ľuďom nevadia homosexuáli ako takí, ani ci g ani, ani černosi, naozaj nie. Keď sú to slušní ľudia, pracujú a nepredvadzaju sa na divných pochodoch prezlečení za psov a s holou ritou, pričom ťa presviedčajú, že je normálne toto robiť na ulici. Doma nech si každý robí, čo chce, nikoho to nezaujíma. A prečo by sa mal akože k niečomu "priznávať"? Ako súvisí jeho orientácia s výkonom jeho práce? Ty tiež niekde na pohovore alebo v spoločnosti hovoríš, že sexujes s chlapmi (ženami...)? Jak malému decku treba naozaj vysvetľovať?

@anonym_a699db ty si sa dnes narodila? Ze aká homofobna krajina? Žiješ pod kameňom?

mandzula
28. aug 2025

Keď nám šéfka vykrikovala, že pre nás nemôže spávať a myslí na nás ešte aj pred spaním, kolegyňa jej povedala, že by si mohla radšej zamasturbovať, tak posúvam ďalej.

lienka.7
28. aug 2025
@aurora33

@anonym_6c6a52 a čo je s Pietrovou?

@aurora33 je v Prahe v zámocku aj s dieťaťom. Niekto tu raz písal, že priletela do Košíc do rodinnej pôrodnice, porodila sekciou a odletela naspäť.

procrastique
28. aug 2025
@danica2711

nech si každý žije, s kým chce, pokiaľ tým nikomu inému neubližuje. Nikoho do toho nič nie je. Nemám vôbec nič proti homosexuálom, len ma fascinuje, že najhomofóbnejšia krajina v Európe má homosexuálneho prezidenta. Že to nepriznáva a že nikdy nič neurobil (a ani nikdy neurobí) pre svoju komunitu, je už vecou jeho charakteru a svedomia

@danica2711 V podstate súhlasím ale nie je to realita, najmä pri politikoch/prezidentovi.
Nakoľko vedieť s kým žije/randí/ manželkuje sa politik je verejný záujem. Rozhoduje o zákonoch, peniazoch daňových poplatníkov, medzinárodných vzťahoch. Ľudia/verejnosť má právo vedieť, či jeho randeníčko neovplyvňuje jeho rozhodnutia o našich peniazoch.

Ak randeníčkuje ( a je mi jedno či s cikulkou alebo bakuľkou) máme právo vedieť, s kým prezident či premiér žije, nakoľko môže mať biznis ten človek s vládou a byť na vládu napojený. Môže to prinášať bezpečnostné riziká, ovplyvňovať nestrannosť.

Voličov by tiež malo zaujímať, či politik žije podľa hodnôt ktoré hlása... ak sa tvári ako si žije rodinné hodnoty, máme právo vedieť, že chodí s cundrou alebo má doma bakuľku do riti od náhlika.

danica2711
28. aug 2025
@anonym_a699db

@anonym_a699db normálnym Slovákom nevadia homosexuáli, ale celková vládna politika je prudko homofóbna (ty si si nevšimla, aké jedovaté sliny s Ficovým požehnaním a potleskom na LGBT komunitu pľuje Šimkovičová, ako sa o nich vyjadruje Danko, Huliak a spol., bohužiaľ aj KDH)? Prečo u nás nie sú povolené registrované partnerstvá?

aurora33
28. aug 2025
@lienka.7

@aurora33 je v Prahe v zámocku aj s dieťaťom. Niekto tu raz písal, že priletela do Košíc do rodinnej pôrodnice, porodila sekciou a odletela naspäť.

@lienka.7 hej? To som vôbec netušila.

anonym_6c6a52
28. aug 2025
@aurora33

@lienka.7 hej? To som vôbec netušila.

@aurora33 je nevesta toho boháča Chreneka nemedializuji jej život, vzťahy, aké pohlavie sa jej narodilo, nefotia ju na akciách Markízy príde, odmoderuje a odchádza.Neudrziava vzťahy s kolegami

anonym_352570
28. aug 2025

Uz davno niesu spolu.
Ano moze mi byt jedno ci zije s muzom ci so zenou, nieje mi jedno ze zneuziva neplnoletych.

kikusenka1
28. aug 2025

Závidím autorovi ze ma cas pred spánkom rozmýšľať a este k tomu premýšľať o partneroch cudzích ľudí (nic v zlom) ja som vždy chcela večer ked si lahnem do postele trochu porozmýšľať ale žiaľ ja si lahnem do postele a v momente zaspim😂

anonym_8e0b6e
28. aug 2025
@anonym_a699db

@anonym_a699db Myslím si, že je úplne prirodzené prejaviť niekomu lásku – väčšina z nás to robí, často aj verejne, napríklad v kostole alebo na matrike. 😉

A práve o tom je homofóbia – že aj tí, ktorí sa tvária ako tolerantní, s tým nemajú problém len dovtedy, kým sa homosexuálny pár ľúbi potajme a mimo očí ostatných. Ty si tiez homofob ako z knizky.

anonym_a699db
28. aug 2025
@anonym_8e0b6e

@anonym_a699db Myslím si, že je úplne prirodzené prejaviť niekomu lásku – väčšina z nás to robí, často aj verejne, napríklad v kostole alebo na matrike. 😉

A práve o tom je homofóbia – že aj tí, ktorí sa tvária ako tolerantní, s tým nemajú problém len dovtedy, kým sa homosexuálny pár ľúbi potajme a mimo očí ostatných. Ty si tiez homofob ako z knizky.

@anonym_8e0b6e pani, vy ste dobre mimo, píšeš nezmysly. Mám medzi homosexuálmi niekoľko priateľov, kolegu. To akože z čoho si prosím ťa usúdila, že som homofób? Konkrétne citáty poprosim. Zisti si radšej, čo znamená to slovo predtým, ako niekoho hlúpo onalepkujes a strapnis sa na internete.
Na predošlé komentáre na mňa nebudem vôbec reagovať, úplné táraniny nenávistných ľudí.

anonym_314cd6
28. aug 2025

ano, o niektorych media nenapisu nic, bud si nedovolia zo strachu z problemov, ako spominana Chrenekova nevesta-Chrenek je najbohatsi Slovak, v top10 najbohatsich ludi v CR, alebo niektori aj zaplatia, aby sa o nich nepisalo.
tak sa nepisalo napr. o Palfym a jeho ex a ich dcere, az v poslednom case sem tam nieco pusti ona.
a nepise sa napr. ani o synovi Morovej a Mokreho.- tu napr. ani netusim, co tomu chlapcovi je.
ale ked isiel z onkologie neboztik Zednikovic, tak hyeny hned, ze uz ma na kahanku😢..

dulazh
29. aug 2025
@anonym_352570

Uz davno niesu spolu.
Ano moze mi byt jedno ci zije s muzom ci so zenou, nieje mi jedno ze zneuziva neplnoletych.

@anonym_352570 kto ?

anonym_352570
29. aug 2025
@dulazh

@anonym_352570 kto ?

@dulazh jamkaty

eva8
29. aug 2025
@anonym_352570

@dulazh jamkaty

@anonym_352570 ako vies?

anonym_a77abc
30. aug 2025
@anonym_71651e

Janko Kolenik asi so Števom Martinkovicom (ak je to tak, tak nech sú štastni)

a Pellemá nezaujíma

@anonym_71651e vola sa Martinovic, len tak mimochodom

liz_lemon
Autor odpoveď zmazal
luccija
30. aug 2025
@anonym_314cd6

ano, o niektorych media nenapisu nic, bud si nedovolia zo strachu z problemov, ako spominana Chrenekova nevesta-Chrenek je najbohatsi Slovak, v top10 najbohatsich ludi v CR, alebo niektori aj zaplatia, aby sa o nich nepisalo.
tak sa nepisalo napr. o Palfym a jeho ex a ich dcere, az v poslednom case sem tam nieco pusti ona.
a nepise sa napr. ani o synovi Morovej a Mokreho.- tu napr. ani netusim, co tomu chlapcovi je.
ale ked isiel z onkologie neboztik Zednikovic, tak hyeny hned, ze uz ma na kahanku😢..

@anonym_autor Pelle mal vzťah s primátorom Kežmarku tým blondakom dosť dlho
@anonym_314cd6 písalo sa o Belanyiovej vždy aj, keď bola menšia s opatrovateľkou chodili na dovolenky aj o Morovej synovi tá ho aspoň netají pred médiami.Ved bolo x článkov, fotiek každý si vie zistiť diagnózu načo by to bolo dobré dávať do médií čo mu je konkrétnu diagnózu načo?.On je celkom samostatný kamarátka býva blízko nich.Ma s Dianou aj otcom krásny vzťah.Diana je a bola vždy silná žena nemá to ľahké.

Strana
z2