icon

Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?

66bublinka66
26. dec 2024

Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮

titi22
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
29. dec 2024

@nikajve ruské sprostosti nečítam a ani nemienim 😁

nikajve
29. dec 2024

@baumka co spravil ekonom Odor? Tak napriklad slubil, ze do politiky nevstupi a potom bum volby do EU za politicku stranu Progresivne Slovensko. A ano, pozitivne nespravil nic iba dovolil dalsie rozhadzovanie penazi, ako kazdy, kto je pri moci a pripravil taky konsolidacny balicek, ktory by sme uz vobec nerozdychali 😏.

annm81
29. dec 2024

@nikajve Všetky tebou zmienené vlády, na rozdiel od Fica, vládli za najväčšej krízy od druhej svetovej. A každá jedna z nich - ešte aj tá Matovičova, bola omnoho menšia tragédia, ako je toto tu. Ekonomicky nás neuveriteľne pozdvihla druhá Dzurindova vláda - do tej doby sme boli tak na úrovni Ukrajiny, ktorú teraz tak kritizuješ. Fico z toho ťažil, ale tempo dobiehania západu sa za jeho vlád spomalilo, lebo nespravil dokopy nič okrem kradnutia. Za Radičovej vlády sme dosiahli vrchol v parite kúpnej sily - boli sme najbližšie tomu, ako sa majú ľudia na západ od nás. A potom prišiel dlhý pád - za Fica nás dobehli a predbehli takmer všetci- Maďarsko, Poľsko, Pobaltie, Chorvátsko, Rumunsko... kto si dnes už spomenie, že nás Mikloš dostal tesne za Česko a Slovinsko? Nevadí, že teraz je pred nami aj Rumunsko, voličov Fica čísla a fakty nikdy nevyrušovali od ich predstavy fungovania sveta. Toľko k ekonomike. P.S. Vôbec ťa nevyrušuje predstava, ako by vládol za covidu Fico, napr. vzhľadom na Sakovej a Pelleho rozhovor o cene pandémie, ani vzhľadom na to, v akom stave ficovci nechali sklady štátnych hmotných rezerv, že? Tak ale iné som nečakala.

No a potom tu máme nejakú úroveň demokracie a morálky. Nikto po Mečiarovi nenapáchal toľko zla ako Smer. Kedysi to bolo "len" o rozkradaní, občasnej streľbe na študentov, tu a tam sa mihol nejaký čínski tajný, uniesol sa vietnamský občan a podobné lahôdky... dnes už sa Smeráci na sociálnu demokraciu ani nehrajú,sú minimálne na hrane fašistického hnutia. Premiér sa stal kolaborantom so štátom, ktorý nás opakovane označuje za nepriateľa, vyhráža sa nám jadrovou vojnou, podniká sabotáže u nás aj v celej Európe. Ale to ich voličom nevadí a tvoj posledný príspevok jasne ukazuje prečo. O Odese si si nemala čítať na ruských kanáloch, ale na stránke OSCE, ktorá tam mala nezávislých pozorovateľov.

btus
29. dec 2024

@nikajve bola nám ponúknutá pomoc od Chorvátov. Ruský plyn sme nemali mať už minimálne 2 roky mali sme sa odpojiť ako ostatné krajiny. Aj Zelenský ponúkol Ficovi alternatívu, ale ten to nechcel. Ja bez plynu vyžijem, ani teraz ho v podstate nepotrebujem. Variť sa dá na indukcii a na kúrenie máme kachľovú pec a napojiť tepelné čerpadlo nie je problém. Rusku by som nedala už ani cent. A poznám Ukrajincov, kotrí museli usť z Charkova alebo Dnipra. Predtým VŠ učiteľ teraz robí pomocnú silu v kuchyni. Nech Rusi vypadnú z Ukrajiny a bude pokoj. A Fico sa môže odsťahovať do Moskvy. Tiež by tým pomohol Slovensku. A čo by som urobila na mieste premiera? No isto by som sa nepchala Putlerovi do r..i, ale uvalila ešte väčšei sankcie v rámci naších možností. A pomáhala Ukrajine. Ty si asi nežila pred 1989, však? Keď si musela mať všade víza, nikam si nemohla? A to teraz robí náš drahý premier. Vracia nás späť. A ešte nám tým aj škodí.

mondolina
29. dec 2024

@nikajve
mám ti začať písať čo všetko sľúbil Fico? 🤣 by som písala tri dni.

baumka
29. dec 2024

@nikajve jaj, tieto tvoje kvázi argumenty..., konsolidovať sa muselo, Odor pripravil viac balíčkov, ktoré však začali na strane šetrenia výdavkov vlády. TOho sa tvoj FIco nedržal- však si spomeň- KTO si zvýšil platy? KTO vymyslel zbytočné ministerstvo? Vieš, že toto ministerstvo nás denne stojí 60 000€? KTO napr. ide zvyšovať dialničnú známku na 90€? KTO dal vyššiu dph na potraviny? KTO nakúpil lietadlá, autá v 100 000 € na ministerstvá?
A KTO povedal, že DPH zvyšovať nebude? A iné kecy?? A spomeň si ,čo ti sľubovali na protestoch pred voľbami, ako idú pre vás pracovať, pre svojich voličov?? A že všetko bude lacnejšie? Riadny med vám namazali okolo úst a pritom dobre vedeli, že bude treba šetriť. Tak kto je tu ovca?

Za Odora tu bol pokoj ako nikdy za posledné roky, lebo oni nepotrebovali sa denne ukazovať na instagrame a fb ako tvoje vzory viď napr. Eštok, Erik Kaliňák...
A Odor je snád slobodný človek a môže ísť do ktorej strany chce, nie? Je demokracia.

A DAJ KONEČNE SVOJE ZDROJE, kde sa učíš tieto múdrosti , nech aj ja zmúdriem.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
baumka
29. dec 2024

@titi22 máš pravdu, na jedného človeka sa môžem vykašľať, len dúfam, že si tieto komenty prečítajú aj iní, ktorí možno hľadajú pravdu, sú dezorientovaní v tomto bordeli,čo sa tu denne deje. Pre nich to musíme robiť.

titi22
Odpoveď bola odstránená
hendikep
29. dec 2024

@stanulienkat horsie je ze sa vynorila vraj overena informacia, ze po sviatkoch sa hlas rozdeli ( kvazi rebeli sa oddelia) a potom nezahlasuju za doveru vlady , co znamena ze ak by sa aj cisto nahodou dostala k moci terajsia opozicia, vezmu k sebe trojskeho kona z hlasu, lebo PS sa nikdy nevymedzilo ze s Hlasom nepojdu … a potom tie ich blbe ovce budu za zdrazovanie zas vinit len progresivcov, lebo oni ako vieme nenahliadaju na svet v suvislostiach… ale za ich biedu vzdy moze ten zly progresivec, z opozicie a nedajboze z buducej koalicie, to uz uplne… ja chcem aby si to rozpadavajuce skolstvo, zdravotnictvo, mosty a konsolidaciu pekne Fico vyzral az do konca, nech precitne aspon polovica tych jednoduchsich… ich tiez nebude dookola bavit hladat vinnikov ktori ostavaju nepotrestani a daju to zozrat aj Ficovi… im nic nepomoze len aby sa prebrali ked pocitia dno svojej chudoby ze hladat spasitelov sa nevyplaca…a Moskva ich z chudoby nevytiahne…

nikajve
29. dec 2024

@baumka tak, co sa tyka zdrojov, pozeram TV, som na socialnych sietach, potom si davam veci dokopy a vnimam, ze v TV dost casto ukazuju iba jednu stranu mince. A co sa tyka Odora, ma u mna smolu, pretoze je a vzdy bol PS a ako by to vyzeralo, keby vladlo PS je krasne vidiet za vlady Valla, ako progresivec Vallo NEhospodarne naklada s verejnymi financiami, ako ovlada celu Bratislavu, ako je Bratislava jednou nohou stale v nutenej sprave a o platoch, ake si nadelil Vallo ani nehovorim.Vallo pri nastupe zdvihol dan z nehnutelnosti a po jeho dalsom zvoleni detto a aj to spravil podvodom, co napadol aj prokurator, ale to je ok. Ake kamaratksefty su na magistrate, ako neustale porusuje zakon, konflikty zaujmov na dennom poriadku, ako je voci ludom drzy a arogantny...Si pozrite, ako za Valla obrovsky stupli naklady a mozete si urobit predstavu, ako by to vyzeralo za vlady PS. A nechybaju ani gestapacke praktiky u progresivcov - sledovanie komunikacie, socialnych sieti, psychicky teror, nesmiete vyslovit iny nazor inak koncite na koberci. A nie nevymyslam si, kolegynu chcel sef vyhodit za lajknutie jedneho obrazku na FB - ze hrube porusenie pracovnej discipliny a skoncilo to v spise u mestskeho kontrolora. Tak to je priklad, ako sa spravaju progresivci k ludom s inym nazorom. A ako ryzovali na Covide, ako su vsetci uz davno poprepajani. ... Toto ste v mediach urcite nikdy nepoculi ani nevideli.

baumka
29. dec 2024

@nikajve prosím si presné zdroje- akú tv pozeráš, kde na soc.sieťach? Názvy tých médií daj.
A čo hovoríš na takého Bombica? Ten jeho kanál je pre teba ok?

mondolina
29. dec 2024

@nikajve
progresívci ryžovali na covide?
aký progresívec vtedy vládol? vidíš ako klameš?

hendikep
29. dec 2024

@nikajve najviac ma znepokojuju ludia ako Ty… co boli na strane rozumu, a z nicoho nic im preplo a zistili ze chcu volit mafiana ktoreho zjavne nikdy predtym nevolili ( teda mam taky pocit z toho co pises ) a potom zrazu dostali pocit ze Fico je jediny spasitel ktory ich vytrhne z biedy.. ako mozno by som to aj chapala ak by to bolo chvilkove zavahanie po pandemii dat Smeru hlas, s pocitom ze za vlad Smeru tu bolo lepsie ( aj ked niekomu asi nedocvaklo ze za smeru nebola pandemia a vojna v susednom state ale ok , s prizmurenim oci ) … ale pokracovat v tychto bludoch aj po roku ich vladnutia kedy nicia to malo co tu bolo za 30 rokov vybudovane a ako tak fungovalo, to je uz silne kafe… byt takto zaslepeny

hendikep
29. dec 2024

@nikajve mam pocit ze vy ste to uz museli pochopit, ale je tazke priznat ze mate spolupodiel na beznadeji ktora sa tu deje, a tak si pokracujete v kydani na vsetkych ostatnych, len aby sa ti hnusni progresivci (👻👻👻👻👻 nedostali k moci

titi22
Odpoveď bola odstránená
nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
Autor odpoveď zmazal
mondolina
29. dec 2024

@nikajve
vieš mi odpovedať na otázku, ktorá progresívna strana vládla počas kovidu? ďakujem.

mondolina
29. dec 2024

@nikajve
pokapeme? dôvod?

annm81
29. dec 2024

@nikajve že všetci pokapeme sa zatiaľ vyhrážajú len Ficovi kamaráti z ďalekého východu, že?

nikajve
29. dec 2024

@mondolina nemusela vladnut, vsade mali predsa postrkanych svojich ludi. Co robil Hargas z PS u Remisovej? Co robila M. Sidorova od Valla ako podpredsedkyna na Urade pre uzemne planovanie a vystavbu? A co statny tajomnik F. Vagac? Brat starostu stareho mesta M. Vagaca za PS Team Vallo/Bratislava? Z. Jaurova - Vallova poradkyna a zaroven predsedkyna v komisii za Ministerstvo kultury? Mazur na MZP SR a tak dalej. Inak za Matovica vzniklo MIRRI, ked tu bola rec o novych ministerstvach. PS je imelo, mali a maju vsade postrkanych ludi. Ale zbytocna debata.

titi22
Odpoveď bola odstránená
nikajve
29. dec 2024

@mondolina ano, precitaj si spravu mestskeho kontrolora o tom, ako progresivci Vallovci hospodarili s peniazmi pocas covidu.

mondolina
29. dec 2024

@nikajve
🤣🤣 takže bola progresívna strana vo vláde počas kovidu či nebola.🙈
a teraz prosím rešarš aj o " tvojich" .....kto s kým....kedy a kde

mondolina
29. dec 2024

@nikajve
podobne ako dnešná vláda v čase konsolidácie? Vallo si dal doživotnú rentu?

titi22
Odpoveď bola odstránená
mondolina
29. dec 2024

@titi22
upotený incel 🤣🙏

nikajve
29. dec 2024

@titi22 ty si cela brigadnicka. A kto rozhodol, kto pise o pravde, ty? To iste mozem napisat aj ja. Pekne mate pochytanych a zmanipulovanych ludi. Obvinovat cloveka, to ti ide.Nie moja mila, nikto ma neplati, skor by som povedala, ze je to presne opacne.Ja som nikoho nepresviedcala, ze ma mat moj nazor, argumenty citam, reagujem, ale o nikom nepisem, ze je niekoho troll ci co.Ale tvoja vec, tvoja vizitka.