Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?
Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮
@titi22 Nie, nemyslím si to, ale napriek tomu dávam vždy prednosť slušne podaným vecným argumentom pred osobnými útokmi. Šanca, že je to platený troll je reálna. Ale vôbec ním byť nemusí - dezinformačná scéna vymyla hlavy mnohým ľuďom, často takým, čo príliš nesledovali celospoločenské dianie, ale zrazu prišli sociálne siete, kde im na tácke, stručne a bez hlbokých analýz, naservírujú pololož nasledovanú lžou a stále dookola. Niekedy by museli platiť za noviny, čítať dlhé texty a analytické komentáre, teraz im trollia farma dodá krátke video so srdcervúcim textom, podfarbené smutnou hudbou, vďaka sociálnym sieťam sa im automaticky odfiltruje všetko ostatné relevantné - a oni už zrazu majú prehľad. Teda, aspoň si to myslia. Je potrebné, aby sa na rovnakom mieste, ako sa objavia tieto lži, objavovala aj pravda - prinesie viac úžitku ako nadávky.
@titi22 ked i, tak i, ty zabudnuty incest. Chata v Cifaroch? Poprosim zabery z bujarej zabavy z Caputovej chaty pocas covidu. A nechcela by si nam porozpravat, co sa dialo u Hriba, ake reci prebiehali tam? Nema zmysel sa s tebou vobec bavit a znova zopakujem, co si dufam, vsimaju vsetci, ako ovplyvnujes myslienky druhych a staras sa do toho, ako maju reagovat. Uz mi nestojis za ziadnu reakciu, pa
A na pánov, na B ,sa akosi pozabudlo .Brhel,Bodor.😁. Odtiaľ vietor fúkal,aj fúka 😜
@titi22 ty máš vybraný slovník. Smerácka onuca, upotelený incel. Som zabudla, ty sa vlastne môžeš .... Si nechutná
@nikajve si veľmi ľahko zmanipulovatelny človek bez zdravého úsudku a neviem čo este takí ľudia ako ty potrebujú vidieť a zažiť, aby pochopili, že krajinu priviedli na samé dno vďaka tomu koho volili. Máte na svedomi celé Slovensko. Ale obávam sa, že takíto ľudia nemajú absolútne žiadne svedomie. Veď vrana k vrane sada. Inak by si tu neobhajovala Fica.
A aby sa nezabudlo aj na "pitie koly, čistý day,Majku,sfukaného,strapatého a vilky na riviére atď atď... 😆. Snáď sa ľuďom oči otvoria a ústa plné neprávd zatvoria,keď sem nabehnú "osloboditelia" ako 68mom. Síce bude neskoro už,ale minulosť keďže sa opakuje,vyhnali sa vtedy, vyženú sa aj teraz 😏. Fico predseda predsa nie je Slovensko.
@zuzanita1609 jj ako vsetci, co su v politike.Vsetci kradli a kradnut budu. Ci je to Meciar, Dzurinda, Radicova, Fico, Matovic, Heger, Odor. Zadarmo nefungovali a fungovat nebude nikto a uz vobec nie pre dobro ludi, ani jeden z nich nie je anjel. Ja som zazila teror progresivcov, takze mna presviedcat, ze za PS tu bude sveta zit je zbytocne.Tak, ako vy mate svoj nazor, tak ho mam aj ja. Ale nikto vam nedava pravo urazat ma za moj nazor. Ked vyhral Matovic, mala som velke ocakavania, ze sa veci zmenia k lepsiemu, ale prd makovy.Kym dovtedy sa islo podla zakona, vdaka nemu stat zacal robit veci, ktore mu zakon nezakazuje a z Ustavy SR si spravili trhaci kalendar, legislativna smrst, byvala vlada sa spravala rovnako ako Smeraci, len s tym rozdielom, ze o tom nebolo pocut tak v mediach a prekracovali svoje pravomoci.Ale to je uz jedno, nasa spolocnost je totalne rozvratena a je jedno, kto je pri koryte, vsetci budu vzdy len hrabat.
@stanulienkat stavime sa?
@zuzanita1609 Ja sa celkom čudujem na tom, že ľudia nevidia rozdiel medzi rokom 68 a teraz. Teraz keď je Slovensko v EU a NATO, to nie je len tak nabehnúť sem. Veľa ľudí to aj písalo P. Haberovi do komentárov, že teraz je iná situácia a nejde to len tak vracať sa pred rok 89, kedy sa komu zapáči.
@petronelag by si sa čudovala,aké je to všetko podobné. Tebe nie? Veď už aj do Očovej zvolavajú Putina na guláš,Huliak 😁. Ešte regulérne oficiálny pozývací list treba poslať a hotové deejavu 😉.
@nikajve fiha. Ten list ma okrem gramatickych chyb, formatovej nepresnosti a absentujuceho podpisu aj par logickych nedostatkov.
Zlocinca este aj zdiskretotoval, ten, ktory ten list zverejnil 🙃
Bud naletis vsetkemu, alebo niekde sa vludila chybicka. Skoda, co vsetko koluje po internete...
Resp. kolko skod napacha to, co koluje po internete.
@zuzanita1609 Ale to je hotový nezmysel, to je zbytočná strata času myslieť nato, že by prezident Putin chodil po nejakých gulášoch do Očovej, oni majú inakšie miesta na rokovanie. Na také niečo nebude ani reagovať.
@petronelag ale tu je pointa iná. ZE TO VÔBEC NIEKOMU NAPADLO A TO SME V EÚ A V NATO. O tom hovorim.
@victoriab jasne, trapnejsi argument si nevedela napisat? Ale ano, treba sa pridat k stadu, aby aj po tebe zostala nejaka stopa. Ano, toto je word, tak si najdi na nete vypoved Kalavskeho na sude,(cloveka, ktory pracoval s Curillovcami na NAKE a ktory tiez utiekol zo Slovenska pred Curillovskym gestapom potom, ako o tom oboznamil Hegera), ale podla teba sa aj na sude falsuju vypovede. Ale kludne zi dalej vo svojej iluzii. Ti, ktori neutiekli, su mrtvi.Nahoda.
@petronelag Habera - prevracac kabatov? Ktoremu nevadilo hrat na mitingu Meciarovi, potom Dzurindovi a teraz beha s Korcokom PS? Vdacny to umelec.
@eva8 hovori ti nieco gdpr a fyzicka osoba? Som rada, ze si vsimas stylistiku a nie, ze sa tam pise o zastreleni deti. Bolo to adresovane novinarom, nie nejakemu uradu, kde by mal mat list potrebnu formu, spravne formatovanie a neviem, co este.Ale skoda vam nieco ukazat, ci napisat, zatial tu len vsetky mudrujete, urazate a uz zo mna robite aj R.Tabak. A ze mam jej slovnik?Neviem o tom, slovnu zasobu mam bohatu, mozem pouzit aj ine pomenovania, ale nechce sa mi.
@nikajve prosím ťa , odíď s tejto debaty🙏. Nemá to cenu. Veď sú ako krkavci, demokracia v podaní PS.
@nikajve ty "všetci kradnú rovnako" si sa už skúsila pozrieť na nejaké čísla, ako sa vyvíjalo Slovensko za posledných 25 rokov?
Že sa zo Smeru stala fašistická strana ti tiež nevadí? Normálne otvorene môžeš odpovedať áno/nie, si tu predsa anonymne. Už si sa pozrela na to, čo som ti písala vyššie, aby si si o Odese a ďalších prečítala zo serióznych zdrojov, najmä ktoré vychádzajú z misie OBSE, nie z propagandistických dvojminutových videí ruských trollích fariem?

@nikajve Takže Valo nehospodárne vládne a smerohlasacka mafia vlastne konsoliduje?😂😂😂 ty si dobre vtipná. To čo Fico rozkrádal za 14 rokov to nerozkradne ani 500 Valov, ani 60 vlad progresívcov za celý život. To ti nevadí?