icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

midori123
27. sep 2024

@bloger nemyslím si, že by ju niečo ohľadom teba trápilo😅

bloger
autor
27. sep 2024

@evazhoufova tebe bolo z USA dáno

beronsche
27. sep 2024

@bloger a ako sa toto konkrétne teba dotkne?
Aký to bude mať vplyv na teba, či mňa, že homosexuálny pár sa bude môcť zosobášiť?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger "Boze len to nie" - nevezmes meno Bozie nadarmo😉. A ja si myslim, ze problem s homosexualmi maju chlapi neisti si svojou sexualitou. A zakomplexovani😊 S nicim nespokojni... Prosim napis, ako nam uskodia sobase alebo aspon registrovane partnerstva homosexualov?

bloger
autor
27. sep 2024

@midori123 Mňa nijako ale čo s tých detí bude? Rozmýšľa táto ideologia aj do budúcnosti?

evazhoufova
27. sep 2024

@bloger ja mám doma kríž zavesený ale neznamená že všetci musia, aby mali môj rešpekt a lasku

midori123
27. sep 2024

@bloger len teda rozmýšľam, že ľudia ako ty a tebe podobní, majú právo voliť a hnať túto krajinu dozadu. Toto jediné ma fakt serie.
Mojej dcére neustále opakujem, aby sa učila hlavne jazyky a utiekla odtiaľto hneď, ako to bude možné.
Ja tam za ňou potom prídem.

bloger
autor
27. sep 2024

@evazhoufova rešpekt a lásku si treba aj zaslúžiť a nie urážkami

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger Ako registrovane partnerstva uskodili napriklad českym detom?

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa uvidíš dopady o niekoľko rokov

midori123
27. sep 2024

@bloger toto tvoje vyjadrenie pošli Huliakovi, možno by sa mu v hlave rozsvietilo.
Aj keď tomu moc neverím.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger bud konkretny. Napis ich sem. Ako to uskodilo v Čechach?

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa Potom si spomenieš a hlavne čo tu bude na Slovensku.

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger a ty si jasnovidec,že vidíš do budúcnosti? Môžeš prijať aj fakt,že ak niečo príde,že to môže byť doba,keď sa už začnú konečne všetci rešpektovať?

bloger
autor
27. sep 2024

@zuzanita1609 Jasné tak ako tu rešpektujete a urážate mňa. Takú dobu máš na mysli?

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger ja som ťa neurazila,ale pozerám na "všetky strany",nie len hlúpo jedným smerom.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger nie, napis to sem. Inak su to len tvoje dojmy. Ako registrovane partnerstva uskodili čechom? Kolko to tam funguje? 15 rokov?

tetapetra
27. sep 2024

@bloger my len chceme odpoveď a tu nemáme. Zatiaľ ideš ako môj starý 🤪

bloger
autor
27. sep 2024

@tetapetra Vás odpovede vôbec nezaujímajú. Na všetko máte svoje automatické. Je zbytočné s vami debatovať. Len vy ste bohyne feministky bojujúce za svoje práva.

nyusika
27. sep 2024

@bloger ako sa dá rešpektovať človek, ktorý napíše, že homosexualita je protizákonná ???

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger nevies, tak uz zaonačuješ.mna napriklad tvoja odpoved zaujima a vyslovene si ju ziadam a cakam na nu😇

bloger
autor
27. sep 2024

@nyusika ty sa nauč čítať kde som písal, že je protizákonná? Nie je akceptovaná a ani spoločensky to je fakt. A môžeš to pretáčať ako chceš.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger v čechach je

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa ty hej a tebe podobné v tejto debate

nyusika
27. sep 2024

@bloger počkaj, hneď ti to skopírujem

bloger
autor
27. sep 2024

@nyusika nech sa páči

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger proste nevies odpovedat. Nehádž vinu na nas.

beronsche
27. sep 2024

@bloger ako to bude pôsobiť na deti?
Ako si to predstavuješ?
Že aha 2 zosobášení muži/ 2 ženy.. jej, to je cool, budem aj ja teplý/a..
No, ono to nie je takto jednoduché..
A najmä tváris sa, ako keby teraz takto ľudia nežili. Akurát nemajú možnosť uzavrieť registrované partnerstvo.
Ale to im v žiadnom prípade nesmieme dovoliť, pretože... Ups, prečo vlastne??

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa ja odpovedám slušne narozdiel od niekoho tu

tetapetra
27. sep 2024

@bloger my čakáme na tvoje A, a dáme ti naše B. Jasné,že sme bohyne, ale na to sme si už zvykli 😉