icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

hubka51
27. sep 2024

@bloger a niektorí zmenili "len" farnosť 🙈

bloger
autor
27. sep 2024

@zuzanita1609 Mala by si si uvedomiť jednu vec. Toto sa nestalo len v Cirkvi. Koľko detí je zneužívaných rodičmi napríklad v Nemocku. Je to veľká rana a bolesť. Ale nemôžu za jednotlivca pykať všetci.

beronsche
27. sep 2024

@bloger áno, je. A?
Raz máme v ústave zakotvené, že náš štát sa neviaze na žiadnu ideológiu ani náboženstvo, tak to platí.
Ak sú neprípustné akékoľvek symboly, tak aj tie krestanske. Ak sú kresťanské ok, prečo nie sú ok aj tie ostatné?
Keďže z pohľadu práva je to rovnaké. Chápeš?

A tie argumenty/ ne-argumenty, že náboženstvo tu bolo odjakživa a že homo pary nemajú dovolené sa sobášiť, hovoria sami za seba.. čiste perly..

evazhoufova
27. sep 2024

Pozri že he to zvrátená ideológia je názor, máš na to právo so to myslieť, tak si to mysli. Ale nechaj aj ostatných myslieť a podporovať rôzne myšlienky….

bloger
autor
27. sep 2024

@beronsche Aha takže Egypťania čo stavali pyramídy nemali náboženstvo. Zaujímavé.

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger ty tu rozprávaš na skazenosti, zvrátenosti lgbti,no nikde sa tak neprepieralo zneužívanie detí,ako v cirkvi a to je fakt. Tešilo ma.

bloger
autor
27. sep 2024

@zuzanita1609 a v Nemecku tiež sa nič neprepieralo. Mňa nie.

kp7333
27. sep 2024

@bloger peace

mondolina
27. sep 2024

@bloger
skazenému je všetko skazené 😉
rešpektuj, že nie sme rovnakí

mondolina
27. sep 2024

@bloger
áno je im umožnené sa sobášiť, zistil by si keby si prekročil hranice tohoto bigotného Slovenska.

annm81
27. sep 2024

@bloger Nie si schopný pochopiť jednoduchý fakt, že sme sekulárny štát?

mondolina
27. sep 2024

@annm81
on nevie čo je sekulárny😉

bloger
autor
27. sep 2024

@mondolina SEKULáRNY JE TEN KDE žENY MôžU URážAť CHLAPOV

bloger
autor
27. sep 2024

@kp7333 peace

atinkaa
27. sep 2024

@bloger uz som to pisala inde, ale nech v tom mas jasno aj ty, tak sformulujem este kratsie

To co robi Huliak, Kuffa a podobni huliaci a kuffovia v parlamente je klasika, jak vystrihnuta z Ocovej a inej hornej dolnej na Slovensku a pozna to od decka. Zacat by sa to mohlo ako kopa podarenych ci menej podarenych vtipov:

"Pride ozran z Ocovej domov a co urobi ako prve...."

Ja myslim, ze ani nemusim dokoncit. Ked chce niekto prekryt vlastnu nemohucnost, neschopnost a to, ze je ozran, tak napr. vyhadze detom skrinu, alebo mu vadia nalepky, saty, uces a este to zhodi na kulturu v parlamente, lebo moze. Alebo na manzelku, ktora je na vine.

Jasne, kultura, ktora? Ved by tam nik so Simeckom nesedel, ak by vstupenkou bola kultura ...a asi aj niektori od neho nie a ani z KDH vratane ich veduceho nie. Ci?

nyusika
27. sep 2024

@bloger ty nie si kompletný 😁😁 toto napíšeš so všetkou vážnosťou ?
Že zákon neakceptuje homosexualita ????
Konečne som sa ale vyjadril.
Si ešte hlúpejší, ako som si doteraz myslela

annm81
27. sep 2024

@mondolina Som úprimne šokovaná, že existuje na Slovensku človek s prístupom na internet, ktorému nie je zrejmý vzťah náboženstva a štátu v ktorom žije. Akože upadol do kómy pred mnohými desaťročiami a teraz sa prebral??

tetapetra
27. sep 2024

@bloger včera išli v tv muži v čiernom, páčila sa mi tam veta: zhodnime sa,že sa nezhodneme.

beronsche
27. sep 2024

@bloger kde presne toto tvrdím?

Inak, blahoželám, výhravas moju fiktívnu cenu za absurdné argumenty a nepochopenie významu písaného textu.. 🤪

kp7333
27. sep 2024

@bloger Homosexualita nie je zločin, povedal pápež František. Vyzval biskupov, aby LGBTQ ľudí privítali v cirkvi.

bloger
autor
27. sep 2024

@kp7333 Máme ich rešpektovať ale nie sa im prispôsobovať.

zuzanita1609
27. sep 2024

@kp7333 áno a pre tento jeho postoj môžem povedať,že je pápež všetkých,aj tých,čo sa k cirkvi nehlásia. Za mňa,je to hlavne človek a pápež na pravom mieste.

beronsche
27. sep 2024

@bloger ako presne si predstavuješ, že sa im mame prispôsobit?
Naozaj ma to zaujalo..
Neviem absolútne na nič prísť, čo by zavanalo prispôsobovanim sa.

tetapetra
27. sep 2024

@bloger ako sa im prisposobuješ? Ja nijako a to som mala nadriadeného, kolegu, kolegyňu, spolubývajúciho( za mladých čias)ja sa ani mužovi neprisposobujem
Nie si ty môj starý?!👀

bloger
autor
27. sep 2024

@beronsche Zmeniť zákon a umožniť im sobášiť sa. To som myslel. Dúfam, že toto nikdy nenastane. Lebo už nikto to tu nedá do poriadku.

bloger
autor
27. sep 2024

@tetapetra Bože len to nie

atinkaa
27. sep 2024

a este - lebo 11 stran, na ktorych zvestujes bludy nemam cas citat - tak len vysvetli, ako si myslel toto:

bloger autor
•Dnes o 15:10
@mondolina SEKULáRNY JE TEN KDE žENY MôžU URážAť CHLAPOV

Akoze nesekularny, taky po akom srdce pisti Kuffovi, Huliakovi a spol a tebe? To je taky ten, kde mozu slobodne urazat muzi zeny a ked si s tym neporadia doma sami, tak na nu poslu knaza z kostola a ked nebude stacit ani to, tak este mame niekde tusim v Levoci, klietku hanby pre take tie s nalepkami.....lebo si mozes ruky podat s kamosmi radikalnymi z druheho brehu - skamosit ta moze rovnaky radikal tuto - Lenka, mozno by slo nejako premysliet, jak nam do zakonov dostat aj verejne kamenovanie a podobne srandy (ako inspiracia zo vsetkych 4 svetovych stran). A zeny budu doma a v kuchyni a bez nalepiek a Kuffa bude chodit s kamosmi po mestach a kontrolovat, ako moralna policia, ci su vsetky dobre oblecene a ci nemaju nalepky a ci spolu s detmi navstevuju len predstavenia, ktore od so Simkovicovou, pardon Machalalom schvalili. Nic ti to nepripomina?

Zakladne otazky psychiatra su - aky je dneska den....tak ja len ze sa nepise 1850 a ani 1724...neviem ci to vies. Snad mas na ostatne lepsie odpovede. Radsej ti ich nepisem, naj nie si nevysetritelny.

midori123
27. sep 2024

@bloger sorry, ale musím súhlasiť s
@nyusika, že si hlúpejší, ako som si myslela

bloger
autor
27. sep 2024

@midori123 Súhlasím len s tým, že tá o hlúposti niečo vie. Však ju trápi.

evazhoufova
27. sep 2024

@midori123 nie každému je zhora dáno, nemusíš ho urazat