Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@bloger tu si si riadne nakadil v dvoch riadkoch do úst
Strava desať v tejto diskusií
(Citujem)
Nevravím, že je nelegálna. Evidentne ju ale zákon neakceptuje.
(Koniec citátu)
Ty tvrdíš jedným dychom, že niečo , čo nie je nelegálne, zákon zakazuje - čiže je nelegálne
Veď vravím - ešte hlúpejší, ako sme si mysleli
@bloger na jednej strane pises o neutralite v parlamentnej rokovacej sala, na druhej strane ti nevadi krestansky symbol. Nezda sa ti, ze mas dvojaky meter. Tak ako sa pan poslanechlasi ku svojej (krestanskej) komunite, tak sa pani poslankyne hlasi ku svojej (LGBT+) komunite. Ci niektori sa hlasit mozu a niektori nie? Kto o tom bude rozhodovat?
@bloger definuj rodinu podľa teba.... ďakujem
@zuzanita1609 ty nevieš čo je rodina? Muž, žena a dieťa.
@bloger žena a detí už nie sú rodina? Či muž a deti,či starý rodičia a vnúčatá,to už rodiny nie sú?
@zuzanita1609 áno a čo? a tá starý rodičia sa nenarodili?
@bloger starí rodičia vychovávajú svoje vnúčatá,bo rodičia zahynuli, príklad. Mi chceš tvrdiť,že štát neakceptuje toto ako rodinu? Myslím podporou od štátu.
@bloger este dobre, ze si napisal "rešpekt a lásku si treba aj zaslúžiť a nie urážkami". Hulvat Huliak, prepnuty Kuffa, vulgarny Fico a mnoho inych si moj respekt nezasluzili, sami sa o neho pripravili urazkami na adresu kazdeho, koho oni povazuju za nepriatela. Mozem kludne spavat, myslela som si, ze s ustavnou funkciou musia nafasovat aj moj respekt. Ked filozof tvojho formatu mi potvrdil, ze sa nemam trapit ked ich povazujem za luzu bude to pravda. Spokojne sa o nich aj nadalej mozem vyjadrovat s despektom.
@viestta
Samostatnou kapitolou je správanie sa štátneho tajomníka Štefana Kuffu, ktorý sa takto prejavil už ako štátny tajomník na ministerstve kultúry. Zamestnankyne ministerstva životného prostredia hovoria, že sa ich vypytuje, v akom vzťahu žijú, či v manželstve, vypytuje sa ich na počet detí a poúča ich o živote v hriechu
A tohoto fašistu, prezentujúceho sa ako kresťan, ľudia uznávajú.
Jeho syn dobil staršiu pani - asi v mene kresťanskej lásky....
@bloger konkrétne mne žiaden rešpekt a úctu prejavovať nemusíš.
Ja ťa považujem za hlúpeho a čo si myslíš o mne, ma absolútne nezaujíma.
To, že ťa považujem za hlúpeho ale neznamená, že ti tu (alebo aj inde) budem vulgárne nadávať.
Nečakám, že pochopíš súvislosť s Huliakom a jeho označením poslankyne Plávakovej
@bloger akoze v com zaziva umierat? Ze teplym umoznime sobase, na to sa umiera?

@bloger - pises, ze:
autor•Dnes o 15:33
@evazhoufova rešpekt a lásku si treba aj zaslúžiť a nie urážkami
Aha takze ako furt klasika z psychoterapie, vsetko sa to zacalo v detstve...pretoze nemas pravdu lasku si netreba zasluhovat.
Ta by mala byt bezpodmienecna - teda nemalo by to byt, ze ta budem mat rad, len ak ty urobis...nie toto nie je prostitucia, ze ja ti dam a ty mi za to....
a nie respekt si uz toboz nevies zasluzit ....respekt vznika tym, co pre okolie robis, ako to robis, ako sa k ludom spravas, teda nie....respekt nie je "rucanie - v style postavte sa" ....a ani "viete, kto ja som?" ...ten bud mas a su taki ludia v spolocnosti, alebo nie a obvykle si za to mozes ty sam, teda odpada klasicka hra na vinnikov, tie deti su dnes take, nevazia si ....ako ano, mozes ich mlatit a vyzadovat, aby ta v zastupe s manzelkou na cele vyzuvali a obsluhovali....ale to, co vyvolas respekt nebude a ani to nikdy nebol. A to ani ked ti to teraz dedo v LDN tvrdi, tak to nebol respekt, to bol strach z otca, ktory len teraz potrebuje nejako zhodnotit, pretoze v 80tke a aj skor sa bilancuje a tie ucty nevyzeraju dobre