Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@bloger ked ti pelle nevadi, preco ti vadia ini gejovia? Nenavidis ich a mnohi dalsi ludia, nedoprajete im to, co mozeme my - dedit po partnerovi, nahliadat do partnerovej zdrav.dokumentacie. Mozu si spolu brat hypoteku? Neviem. Toto im nedoprajete. Smejete sa im, urazate ich. Povazujete to za chorobu alebo vrtoch. Maju povinnosti rovnake ako my hetero, ale rovnake prava im nedoprajete. Na co som este zabudla? Takto im ublizujete - aj ty.
Teraz odpovedz ty mne.
@petrisorkaa Nech to majú ale nie sobášiť sa.
@bloger mne pelle nevadí ako homosexuál,mne napríklad vadí,že je "krivák". Tebe zrazu nevadí aj že je homosexuál,aj že je krivák. Ale všetko ostatné homo ti vadí , preto je to farizejské😏
@bloger a co registrovane partnerstvo? A odpovedaj aj na ostatne otazky
@bloger respekt a uctu si musi clovek zasluzit.
@bloger respekt nemas ty... k nam ani k "inym" ludom.
@petrisorkaa naopak ja si ľudí vážim. Každému som sa tu snažil pomôcť v dobrom.
@bloger tu😁? Akoze v tejto diskusii?
@bloger no co ten pellwgrini? Aky mas nazor na jeho orientaciu? Inak a co lezbicky? Tie ti nevadia?
A registrovane partnerstva.... cakaaaam
@petrisorkaa prečítaj si aj iné. To, že v slabosti nevyberiem vhodné slová je zločin?
@bloger tak uz si dokonca slaby? Otvorene vyjadrujes nenavist k inym ludom, ty krestan a este ta tu mame aj polutovat?
@bloger ou sklzaš do roviny nadávok?
@lenkasarka ou vy to robíte od začiatku
@bloger dakujem. Tak uz nadavky, to sme teda necakali.... tak co tie lezby? A registrovane partnerstva?
@bloger naozaj? Vynadal ti tu niekto do debilov, somárov atd? Možno som to prehliadla
@bloger konečne si si priznal, že si slabý.
Ale vieš v čom?
Si slabý natoľko, že nedokážeš akceptovať ľudskú inakosť a nie si schopný vo svojej malosti vidieť ten farebný svet okolo nás. Vidíš iba tu čiernu alebo bielu, máš strach z nepoznaného, nechceš vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, lebo takto ťa to naučili kedysi dávno a takto to má byť! A bodka!
@petrisorkaa čo ste neprišli do Košíc sa k tomu hrdo hlásiť

@bloger
čo si nepovedal? že Lgbt ideológia je zvrátená?