icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

mondolina
27. sep 2024

@bloger
čo si nepovedal? že Lgbt ideológia je zvrátená?

bloger
autor
27. sep 2024

@mondolina Ideologia nie je kokrétny človek. O nej môžem tvrdiť, že je zvrátená

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger ked ti pelle nevadi, preco ti vadia ini gejovia? Nenavidis ich a mnohi dalsi ludia, nedoprajete im to, co mozeme my - dedit po partnerovi, nahliadat do partnerovej zdrav.dokumentacie. Mozu si spolu brat hypoteku? Neviem. Toto im nedoprajete. Smejete sa im, urazate ich. Povazujete to za chorobu alebo vrtoch. Maju povinnosti rovnake ako my hetero, ale rovnake prava im nedoprajete. Na co som este zabudla? Takto im ublizujete - aj ty.
Teraz odpovedz ty mne.

mondolina
27. sep 2024

@bloger
a ideológiu kto tvorí? medvede? 🙈

bloger
autor
27. sep 2024

@mondolina ideologia je myšlienka

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa Nech to majú ale nie sobášiť sa.

midori123
27. sep 2024

@bloger strašne sa na tebe smejem, z teba ide čisté zúfalostvo, baby ťa tu rozobrali na súčiastky, no kvitujem ti, že sa nevzdávaš a bojuješ, aj keď teda…. Píšeš strašné p****ny😅😅😅

mondolina
27. sep 2024

@bloger
a tá myšlienka je odkiaľ? 🤣

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger mne pelle nevadí ako homosexuál,mne napríklad vadí,že je "krivák". Tebe zrazu nevadí aj že je homosexuál,aj že je krivák. Ale všetko ostatné homo ti vadí , preto je to farizejské😏

kp7333
27. sep 2024

@bloger idea je myslienka. ideologia je súhrn názorov a teórií zo všetkých oblastí ľudskej činnosti, ktoré zodpovedajú materiálno-ekonomickým podmienkam danej spoločnosti alebo triedy.

krajinka
27. sep 2024

@midori123 to je nejaký zakomplexovaný chudák ktorý si aspoň takto užíva dámsku spoločnosť

bloger
autor
27. sep 2024

@midori123 ja sa smejem na tebe. Ste tu jedna banda. Vyžedujete rešpekt a úctu a nemáte ju k nikomu.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger a co registrovane partnerstvo? A odpovedaj aj na ostatne otazky

stanulienkat
27. sep 2024

@bloger respekt a uctu si musi clovek zasluzit.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger respekt nemas ty... k nam ani k "inym" ludom.

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa naopak ja si ľudí vážim. Každému som sa tu snažil pomôcť v dobrom.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger tu😁? Akoze v tejto diskusii?

midori123
27. sep 2024

@bloger nekecaj, komu si sa snažil v dobrom pomôcť? Ukáž

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger no co ten pellwgrini? Aky mas nazor na jeho orientaciu? Inak a co lezbicky? Tie ti nevadia?
A registrovane partnerstva.... cakaaaam

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa prečítaj si aj iné. To, že v slabosti nevyberiem vhodné slová je zločin?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger tak uz si dokonca slaby? Otvorene vyjadrujes nenavist k inym ludom, ty krestan a este ta tu mame aj polutovat?

bloger
autor
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
27. sep 2024

@bloger ou sklzaš do roviny nadávok?

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka ou vy to robíte od začiatku

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger dakujem. Tak uz nadavky, to sme teda necakali.... tak co tie lezby? A registrovane partnerstva?

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger naozaj? Vynadal ti tu niekto do debilov, somárov atd? Možno som to prehliadla

midori123
27. sep 2024

@bloger konečne si si priznal, že si slabý.
Ale vieš v čom?
Si slabý natoľko, že nedokážeš akceptovať ľudskú inakosť a nie si schopný vo svojej malosti vidieť ten farebný svet okolo nás. Vidíš iba tu čiernu alebo bielu, máš strach z nepoznaného, nechceš vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, lebo takto ťa to naučili kedysi dávno a takto to má byť! A bodka!

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa čo ste neprišli do Košíc sa k tomu hrdo hlásiť

bloger
autor
27. sep 2024

@midori123 Dúfam, že je to bodka aj za debatou s tebou

ukulela
27. sep 2024

@bloger v sále sa nesmie robiť politická reklama. Nemala tam jedinú politickú nálepku. Dúha, ani lgbti ani Mimoni nie sú politické nalepky. Politická reklama sú ale napr odznaky s logom strán na saku... Danko je chudák a huliak duševný mrzak.