icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

tetapetra
27. sep 2024

@bloger písal si,že sú zvrateni,to už ďaleko neutekaš. Bavíme sa o Majerskom?

bloger
autor
27. sep 2024

@viestta bača z Očovej kandidoval na prezidenta?

bloger
autor
27. sep 2024

@tetapetra Bavíme sa o tom čo povedal.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger no co ten pellegrini?

zuzanita1609
27. sep 2024

@beronsche tiež mi napadnú film "Kult hákoveho kríža",niečo podobné. Ale tam šlo skôr o rasovú nenávisť.

tetapetra
27. sep 2024

@bloger nie bavíme sa o tvojej nenávisti ku gayom. Prečo ti tak vadia.

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger neberies im práva , ale si rázne proti a ja nechápem prečo. Napr. Co robi môj sused doma s frajerom má vôbec nezaujíma a nebude ma zaujimat ani to čo robí môj sused s manželom. Ani v prvom, ani v druhom prípade sa môj život nezmení. No v druhom prípade sa zmení ich život a ich budúcnosť.

hiro
27. sep 2024

@bloger Čo povedal? To vieš a nie len preto je to primitívny tupec.

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka tak ako ty si proti veriacim

bloger
autor
27. sep 2024

@hiro prečo ho nenávidíš?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger nevadi ti prezident gay?
Ako detom, nam vsetkym a celej spolocnosti skodia reistrovane partnerstva? Odpovedaj

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger zjavne ti došli normálne argumenty.

bloger
autor
27. sep 2024

Teba ako dieťa vláčili dvaja chlapi na mužské záchody?

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka za to ty ich máš bohate

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger len otvaras nove a nove temy a na nic neodpovedas. Uz nech to tu bloknu, ulavi sa ti, lebo uz ozaj nevies, ako z tohto vykorculovat

viestta
27. sep 2024

@bloger myslim si, ze by si tuto debatu mal vratit k povodnej teme. Povodna tema bola, ze schvalujes ked niekto niekoho uraza, lebo ten ho vyprovokoval. Jaj ale teba sa to netytka, tebe nemoze nikto ani pravdu napisat, lebo ta to uraza. Ale nevyprovokoval si tieto reakcie nahodou svojimi vyjadreniami tych, ktori len poukazuju na tvoju nenavist, ktoru tu siris voci istej skupine ludskych bytosti. (mimochodm vo vacsine nie urazlive reakcie, to je len tvoj pohlad na ne) Ludskych bytosti rovnakych ako si ty, rovnakymi povinnostami ale nie rovnakymi pravami. Ludskych bytosti, ktore maju rovnake pravo na lasku, slusne zaobchadzanie, slobodu prejavu a slobodnu volu zit svoj zivot podla svojich predstav ako mas ty. Obcania tohto statu, ktori maju rovnake povinnosti voci tomuto statu ako ich mas ty, ale stat im nezabezpecuje rovnake prava ako tebe.

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa neodpovedala si teraz ty

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger pretoze davas nove a nove otazky, ktorymi rozvetvujes diskusiu a snazis sa odklonit ju od otazok, na ktore nevies odpovedat😏. Takze gay prezident a registrovane partnerstva. Ides

bloger
autor
27. sep 2024

@viestta mňa štát ako chráni pred urážkami na MK?

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger a teba vláčili,keď to tak vieš potvrdiť?

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa už som odpovedal. Pre to dieťa je to trauma sa zobud už ty ideš.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger ty si strasny fňučko😄.

bloger
autor
27. sep 2024

@zuzanita1609 tak aksi dvaja chlapi adoptujú divčatko tak kde bude chodiť cikať do krčmy?

viestta
27. sep 2024

@bloger baca z Ocovej nekandidoval na prezidenta, to viem. Ale baca z Ocovej je pre teba autorita a vulgarnostou voci zene si zasluzil tvoj obdiv a respekt, o nom si zalozil tuto debatu. Uz to je na povazenie, ze sa najde niekto, kto dokaze takeho hulvata obranovat, uplna katastrofa je ak ho este chvali. To sice o Huliakovi vela nenapoveda, ale napoveda to viac ako dost o autorovi tejto debaty

hiro
27. sep 2024

@bloger "ideologia je myšlienka" no prosím, to je presne to - náboženstvo je ľudský výmysel. Myšlienka. Beriem to keď to keď to ľuďom pomáha čo potrebujú nájsť nejaký iný zmysel života ako je skutočný tak nech. Ale ak to má byť ideológia ktorá bude priveľmi zasahovať do môjho života tak to nie. A tak to je. Napríklad registrované partnerstvá nijako neobmedzujú moje heterosexuálne práva takže s tým nemám žiadny problém.

zuzanita1609
27. sep 2024

@bloger odpovedaj úprimne. Rozprával si sa, stretnú si už niekedy homosexuála? Keď ich tak sudiš, musíš mať potom osobnú skúsenosť.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger co je pre dieta trauma? Ze cudzi gejovia uzatvoria registrovane partnersrvo? Som si ista, ze moje deti cudzi registrovani partneri nebudu traumatizovat. Alebo teply prezident ich ma traumatizovat? Nekompetentny skor, ale orientacia prezidenta je detom ukradnuta😄

viestta
27. sep 2024

@bloger moj syn este donedavna som mnou chodil na damske WC, aj prezliekat sa do damskych satni na kupalisku. Myslis si, ze sa mu nieco stalo?

tetapetra
27. sep 2024

@bloger si jasný. Dieťa môže stiahnuť na wc aj pedofil chlap, ktorý nie je na chlapov. Strácas sa a neodpovedáš. Pletieš hrušky s jablkami. Prežívaš niečo, čomu vôbec nerozumieš

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger kiez by im aspon tie registrovane partnerstva dopriali. Debata o adopciach - to je uplne iny level a v nasej zaprdenej spolocnosti sa k tejto otazke ani nikdy nedopracujeme...