Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@nini1978 treba pochopit ze lgbt+cokolvek nie je o pravach homosexualov, len sa to tak tvari. je to hnusna agenda - cielom su deti. a na tom 'demokratickom zapade' treba zit a nie len si ho idealizovat, tam sa deju veci, ktore s demokraciou a toleranciou nemaju nic spolocne. dufam, ze ani nahodou nepojdeme ich cestou!
@thirstymonk prepáč,mozes sa prosim ta vyjadriť aj k tomu,ako ten “pan” a jemu podobní vyhlásili nesúhlas s prítomnosťou rodiča v nemocnici ,kde hospitalizuju dieťa?
To by si ako nazval?
Ako píšeš,jeho manželka je tehotná a sleduj… on je proti
Stále všetko v poriadku?
Inač, ja som za to. Aby v pléne bola neutralita. Tak ako hovorí Danko, aspoň s týmto sa dá súhlasiť. Otázne je, odkedy toto nariadenie platí, myslím, že od čias, kedy Matovič chodil s tými tričkami "rokovať", vtedy to asi zaviedli. V minulosti sa tam aj kotleba promenadoval s križikom na klope saka, tak som za to, aby aj tieto veci šli dole, hoci som papeženec. KeĎ neutralita, tak neutralita. Rovnaký meter pre všetkých.
@thirstymonk ďalší čo reaguje prvou signálnou?? čo konkrétne ona povedala - prosím presnú citáciu - čo ťa tak rozhorčilo?
@thirstymonk je uplne jedno preco si nalepila duhu na notas, ci ty si tiez z tych, ktorym LGBT komunita "v podstate nevadi", len nech sa neprezentuju verejne, lebo vas to vyrusuje?
@viestta Áno, presne tak... JA tiež nikomu popod nos nehompalam pinďurom, ani nesuložim s manželkou v bratislave na fontane, aby som všetkym dokazal, že som normalny heterak.
@biba_18 V tomto článku: https://www.topky.sk/cl/10/2862023/Prezident-Pe... celkom dole, tretia veta od konca. Konkrétne toto:
https://snipboard.io/SzlctE.jpg
Celá táto posrata vláda sa chová ako by boli vládcovia zeme, akoby boli bohovia. Správajú sa maximálne arogantne, hrubo a už sa nedá na nich pozerať. Tie ich vyjadrenia a rozhodnutia sú padle na hlavu. Oni sú zamestnanci štátu, sú platení z našich daní, majú nám slúžiť a starať sa. No oni sa starajú len o svoje ego a o svoje vrecká, účty. Je to jeden veľký hnus..... všetci, celá koalícia, bez rozdielu....s podrztaškou na čele
@nini1978 Priznám sa, že neviem o čo ide, o aké dieťa v nemocnici. Ja politiku moc nesledujem, len už keď je niečo fest otravné a skáče to na mňa aj z chladničky, tak vtedy si o tom zistím viac.
Neviem o čom hovoríš, lebo aktuálne má jeden moj kolega ročnú dcéru v nemocnici a čudujsasvete, je tam normálne s mamkou už štvrtý deň.
@thirstymonk to sú Huliakove slová, nie jej. Toto nie je citovanie toho, čo povedala ona. To povedal on.
@thirstymonk ale to povedal ON ... ja sa pýtam čo povedala ONA
@thirstymonk Čítal si aj celý originálny článok, alebo čítaš len primitívny bulvár typu Topky a Nový Čas? A to, či si dala dúhu na čelo, alebo inde a čo vyjadruje, je úplne jej osobná vec. Pellegrini je tiež gay a nikomu to nevadí, dokonca ho tie jeho ovce zvolili a sú proti lgbti. Ešte mi povedz, čo by si robil, keby tvoju ženu niekto nazval sukovu? Zrejme máš podobný slovník ako primitiv v Huliak a pripadá ti to normálne. Musím povedať, že ja som ten článok nečítala, ale na 99 % sa stavím, že tie jej vyjadrenia prekrútil. A ak ich aj mala také aké ich mala a možno s nimi aj nesúhlasím, ešte nedáva právo politikovi-verejne činnej osobe takéto vystupovanie. Je to len obra jeho voličov- tradičného slovenského voliča a tradičnej slovenskej rodiny- alkohol, bitka, vulgarizmy..
A ešte by som chcela k vtipnej autorovej poznámke, kde píše strana SNS má určité morálne hodnoty zamerane na rodinu. 🤣🤣Tak tento vtip bol dnes najlepší😂😂
Je to banda primitívov, prízemných ľudí, dusevnych mrzákov, ktorí nemajú absolútne žiadne hodnoty a o tych morálnych už vôbec nebudeme debatovať. A prosím autora ešte nech mi presne napíše, čo v ponímaní strany SNS znamená prorodinne orientovani. Všetci sa tam kur..ili, podvadzali, porozvádzali a majú deti s kdekým. Toto je tá tradičná slovenská rodina???? Je to proste len obraz ich prostoduchých voličov .
@thirstymonk je v nemocnici preto že súhlasí nemocnica. ak by nemocnica nesúhlasila, tak kolegova manželka by sa mohla aj na hlavu postaviť - jednalo sa o zákon kde by bola povinnosť to umožniť ... je pekné že sa vyjadruješ k veciam o ktorých nevieš, lebo ich nesleduješ ...
@thirstymonk uz som pochopila, preco sa zastavas Huliaka. Mate rovnaky hodnotovy rebricek. Ja mam iny.
Ozaj ty si uz videl nejaky homopar kopulovat na verejnosti? Ci podla coho sudis, ze tak robia? Lebo je nie. Ak vidim drzat sa za ruku alebo bozkavat na ulici partnerov, je mi uplne jedno ci su rozneho alebo rovnakeho pohlavia. Nevzbudzuje to vo mna ziadne pohorsenie.
@monichetta stretla si stredoskolakov, ktori sa bali po strelbe pred Teplarnou? Lgbti nie je agenda. Za socializmu boli obrazky deti roznej farby pleti drziace sa za ruky. Ucenie lasky, akceptacie k inakosti. Homosexualita a ine "inakosti" (vozickari a inach chori) boli tabu. Teraz (sucasnost) zmizli obrazky "farebnych deti v jednom kruhu" a aky rasizmus nastal? "Inakosti" sa objavii a aj tak sa striela. Preto lgbti. Nastastie, z vozickarov sa nesmejeme, ani z inak postihnutych ludi. Vdaka filmom, zaradeni ich do zivota. Ale na "farebnych" a "elgebetakov" si este stale niekto zgustne. Aj vdaka tejto koalicii. Migrantiiii, duuuuhyyyy...
@bloger keby mala ntb olepeny krížom a nálepkami s Ježišom bolo by to v poriadku?
@monikkatt "ponadavajte si. To jedine co viete"
Na rozdiel od teba a tvojej vecnej diskusie, tak to myslíš?
Kde v príspevku od
@biba_18 vidíš urážky? Výsmech?
Kritizujes, že tu ľudia šíria len zlo a nenávisť a pritom su tvoje prispevky v tejto konkrétnej diskusii rovnaké.
Plne výsmechu, srsiace agresivitou....
ozaj, a zdá sa ti teda Huliakova reakcia adekvátna?
@viestta inak, vieš, čo je sranda, že homopár som ešte na verejnosti sexovať nevidela, ale nie raz som išla cez námestie SNP a tam si to hneď vedľa pamätníka za bieleho dňa rozdávali páriky (aj keď je pravda, že neviem posúdiť, či išlo o heteropár, ale vždy to je muž a žena pod vplyvom alkoholu a predpokladám aj nejakých drog). 😂
@bloger Hodnoty SNS sú zamerané na rodinu? Prosim ak nám môžeš dať do pozornosti nejaké zákony, ktore SNS navrhla prijať alebo prijala , aby sa rodinám/deťom na Slovensku darilo lepšie. Lebo aj napr včera boli v parlamente predložené na schlenie nejaké zmeny v zákone, aby dieta malo pravo na sprievod rodiča počas hospitalizácie, aby sa firmám uľahčil proces otvárania firemnych škôlok atd. A všetci opakujem VŠETCI poslanci SNS hlasovali za neprijatie. Dakujem
A zavesený obraz kde je Che Guevara namiesto obrazu v tej dobe aktuálnej prezidentky je v poriadku?
Nerozumiete tomu. Tu nejde o nálepky. Tu ide o to, že konkrétne táto poslankyňa je lesba. Priamo na pôde parlamentu sa snažíš ukázať, že ona je zlo.
A všetkým, ktorým toto je ľahostajné alebo sa tomu tešia, odkazujem zamyslite sa. Vážne sa zamyslite, či je správne z niekoho alebo z nejakej skupiny ľudí v spoločnosti robiť zlo, škodnú, nepriateľa štátu a pod. Toto je vážny precedens a je to len začiatok konca spoločného života ľudí. Len aby sme sa nedostali k udávaniu ľudí za ich sexuálnu orientáciu, potom za to, že sa mi nepáči to a to.
Sme zlý národ. Plný nenávisti, závisti a pomsty. Pevne verím, tým že sa začínajú diať takéto veci na pôde parlamentu vám, ktorí to ospravedlňujete alebo chápete a pod., že máte šťastnejší život, máte zrazu vyššiu mzdu, lepšie vzdelanie a vlastne, že zrazu žijete v raji. Bez tých zlých fuj hrozných škodných homosexuálov. Zatiaľ homosexuálov. Kto bude na rade ďalší?
@januska12323 nebolo, Danko je aj proti krizikom.
Uz davno mal upravit rokovaci poriadok, hovori o tom od leta. Lenze k cinu sa nema. A v marci ho schvalila aj SNS. Vtedy p. pravnik v nom chybicky nevidel. Az nalepky mu otvorili oci

@sovica nebolo to takto. Vcera to bolo pridane v nejakom prispevku, presne co povedala.