icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

bloger
autor
26. sep 2024

@viestta Hlavne, že ty osobne si etalon morálky. Normálne ťa tu škoda. Ja sa čudujem, že nie si v politike. Mali by sme tu raj na zemi

annm81
26. sep 2024

@bloger Vieš mi vysvetliť, prečo toto nestálo ani za napomenutie, nie to vykázanie, keď včera bol cirkus aký bol? Kríž je vo vzťahu k štátu, na základe ústavy, úplne rovnocenný symbol ako dúhová vlajka.

Či zasa nebudeš schopný odpoveď na relevantné otázky?

krajinka
26. sep 2024

@annm81 toto mu zavari mozgové bunky

biba_18
26. sep 2024

@tetapetra tomu svojmu to pusti CELÉ. lebo huliak to celé nepustil…

viestta
26. sep 2024

@bloger takze odpoved nedostanem ani na jednu otazku. Ako zvycajne. Ty by si sa v politike uzivil lepsie ako ja...

eva8
26. sep 2024

@bloger preco Gaspar vyhodil Plavakovu? O co tam slo?

bu1bu
26. sep 2024

Kam vykážu oblohu keď po daždi sa objaví dúha? Kam mam vykázať dcéru ktorá momentálne spi vedľa mňa v pyzamku s dúhou?

danyelia
26. sep 2024

,,Plod nemá právo na život.,, Tak toto jej vyjadrenie bolo úplne v poriadku, áno? A jej priamo do súk nikto nevynadal- povedal to v širšom kontexte. Áno, všetci by sme sa k sebe mali správať slušne, ale tu ma viac pobúrilo vyjadrenie madam Plavákovej. Hlavne, že keď bola ,,plod,, ona a jej dcéra, tak to právo na život im dopriate bolo...A zase sa budú priživovať pol roka na tejto strašnej afére, ako tým boli ponížené všetky ženy na Slovensku, či čo to zase tliachali na plačovke...

mondolina
26. sep 2024

@danyelia
ďalšia čo nepochopila🙈

danyelia
26. sep 2024

@mondolina Ja som to pochopila veľmi dobre...

mondolina
26. sep 2024

@danyelia
nestaraj sa do života iných žien a ich materníc.

bu1bu
26. sep 2024

@danyelia nie nepochopila. Pust si to ešte raz a potom sa môžeš zavzdusnovat nad sebou ze máš problémy s porozumením obsahu.

zuzanita1609
26. sep 2024

@mondolina 👏👍

danyelia
26. sep 2024

@mondolina Ja sa starám do môjho života a do života mojich 4 ,,plodov,, ktoré podľa tejto premúdrelej pani nemajú právo na život. Mňa jej výrok pobúril a urazil. Ona nech sa stará hlavne o svoje budúce ,,plody,, ak sa jej ich teda podaria splodiť s jej partnerkou...

danyelia
26. sep 2024

@bu1bu Pustila som si jej výrok aj jeho výrok a porozumela som im. Prečo máš pocit, že nie?

bu1bu
26. sep 2024

@danyelia Plavakovej išlo vymedzenie statusu plodu z hľadiska práva, a výkladu nášho ústavného súdu. Poukázala na súčasný právny výklad. Podla nášho ústavného súdu Ústava zásadne spája vznik subjektívnych práv až narodením človeka, nie jeho počatím. Čo ale neznamená, že nie je zabezpečená pravna ochrana nascitura ( počate avšak ešte nenarodené dieťa). Predmetnou problematikou sa zaoberalo už aj rímske právo. vyjadrenia, ktoré odzneli na adresu Plavakovej sú len hulvatskou reakciou človeka ktorý nemá základné právne povedomie. A ty si to pochopila rovnako ako táto paródia na poslanca. Teda vlastne nepochopila...🤷‍♀️

mondolina
26. sep 2024

@danyelia
ona ťa nútila ísť na interupciu? tebe sa niekto staral do tvojich " plodov"?
prečo ty sa staráš do iných?
je povolená interupcia do 12 tt., takže mala pravdu.

danyelia
26. sep 2024

@bu1bu Nie prvý x počujem jej názor a názor všetkých ,,odborníkov,, z PS- ka na túto tému. A môj pohľad na túto tému je odlišný. Môžem mať názor, že jej vyjadrenie ma aj tak pobúrilo? Dovolíš mi to? 😃

pribinacka
26. sep 2024

A čo to ma Danko na ruke? Snurku proti urieknutiu? To nie je propagacia nejakeho "presvedcenia"? Keby ma pani sako vo farbach duhy musi ho vyzliect? :D

danyelia
26. sep 2024

@mondolina ...bola by som rada, keby sa do toho nestarala ani táto ,,odborníčka,, na všetko. Tam nech si rieši svoje dúhové témy, toto jej ide. A nech neuráža iné ženy.

bu1bu
26. sep 2024

@danyelia máš právo na názor, rovnako ako ja a každý iný človek. Je to jedno zo základných práv človeka ale zároveň si uvedom ze tvoja sloboda a tvoje práva končia tam kde začínajú práva a sloboda iného človeka. Preto nemáš právo sa starať do maternice iných žien rovnako ako iné ženy nemajú právo sa starať do tvojej maternice vďaka ktorej máš spomínané 4 plody.

mondolina
26. sep 2024

@danyelia
neodpovedáš k veci. do čoho čo sa týka teba sa stará? do tvojich detí?
a ako? ty tu stále spomínaš jej orientáciu, čo tá má s tým spoločné? 🙈

annm81
26. sep 2024

@danyelia ako konkrétne teba a iné ženy urazila uvedeným faktu aký je skutkový stav toho, kedy človek nadobúda práva? Teba zjavne uráža asi aj to, keď sa na oblohe zjaví dúha, že? Lebo to je na rovnakej úrovni.

danyelia
26. sep 2024

@bu1bu @mondolina @annm81 Ešte raz, aby ste pochopili...ja sa nestarám do maternice iných žien, nech si každá robí čo uzná za vhodné, je to ich život a (nezvratné) rozhodnutie. Mne vadí jej výrok, že ,,Plod nemá právo na život,,. Je právnička, mala to sformulovať adekvátne jej vzdelaniu - ale ona to vyslovila presne tak. Nie ako nejaký výklad niečoho. Tým akoby povedala, že moje deti niekedy v bruchu nemali právo na život. A ja už nemám žiadne 4 plody!, ale 4 deti - lebo z tých plodov vznikajú normálne deti. To je novinka, čo? Jej orientáciu neriešim, je to žena-lesba, neviem ako inak sa identifikuje a to myslím bez urážky a je mi to jedno. A nie, dúha na oblohe mi nevadí, no nepatrí na pracovný počítač poslankyne NRSR - a nepatria tam ani žiadne iné infantilné nálepky a to platí rovnako aj pre koaličných poslancov, nech si tieto nálepky lepia všetci doma do albumu...

annm81
26. sep 2024

@danyelia že niekto nedokáže vnímať počutý text s porozumenim, jej nezakladá povinnosť formulovať niečo inak.

Ak s výrokom nesuhlasíš, potom stačí uviesť, ako to má byť spvne. V akom okamihu plod získava práva a ktoré práva to sú? A to sa týkalo aj tvojich detí. Teraz práva majú, ako plody ich nemali.

biba_18
26. sep 2024

@danyelia Plod nemá právo na život … lenže ty si zabudla dopovedať vetu presne ako pán huliak - pretože tá veta pokračuje ďalej Plod nemá právo na život podľa nášho práva, toto právo má až keď sa narodí!! …to je právnická terminológia, hovorila o zákonnom práve!

hubka51
26. sep 2024

@danyelia ona citovala zákon tak ako je to v ústave napísané.To nečítala svoj osobný názor, ale citovala ústavu 🙈
A Huliak to povedal presne na nu to že sa to potom snažil nejako "ospravedlniť" a vysvetlil to potom po svojom. Na tlačovke jasne povedal,že ju nepovažuje za ženu ale za suku 🤦‍♀️ A aby potvrdil to čo povedal v plene sa prihlásil o slovo a prehlasil že on sa večer ospravedlni svojej suke na dvore 🤦‍♀️ Ak naozaj toto schvaľuješ a si veriaci človek tak neviem 🤷‍♀️

danyelia
26. sep 2024

@biba_18 @annm81 @hubka51 Ústava SR: ,,KAŽDÝ má právo na život. Ľudský život je hodný ochrany už pred narodením.,, Je tu niekde spomenuté, že ,,PLOD nemá PRÁVO na ŽIVOT? Ešte raz - právo na život? Hádam je každému jasné, že plod v bruchu matky nemá právnu subjektivitu - áno, nemôže si kúpiť dom ani podpisovať zmluvy či iné záležitosti, no už ako plod je dedičom - za predpokladu, že sa narodí. Ona ale nepovedala, že plod nemá právo na právne úkony ako človek, ona povedala, že plod nemá právo na ŽIVOT, teda nemá ani právo sa narodiť...Povedala to presne tak, ako to v tej svojej popletenej hlave cíti. Teda: KAŽDÝ má právo na život vs. PLOD nemá právo na život. Každý bol raz plodom predsa. Nech to myslela či vyložila si právo ako sa jej to práve hodilo, dosť nešťastne a zle sa vyjadrila a na tom trvám, ak vám sa to zdá v poriadku, ok...

midori123
26. sep 2024

@danyelia nezapájam sa do diskusií s politickou tématikou nejak často, no ty si ma normálne zdvihla zo stoličky.
Vôbec, ale že vôbec nerozumieš tomu, čo Plaváková povedala, a mám z teba pocit, že čítanie, resp. v tomto konkrétnom prípade počúvanie je u teba na na mínus tisíc.
Obdivujem baby, ktoré sa ti to tu snažili vysvetlit, no u nič, zhasnuté a príjmač vypnutý.
Škoda, lebo presne ty a tebe podobní potom šíria nenávisť.
A to len preto, lebo nemajú kapacitu tomu rozumieť…

hubka51
26. sep 2024

@danyelia prepáč @biba_18 dovolila som si od teba skreen