Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@bloger ja ani nevládzeme citat tie bludy ,čo sú tu popísané ,pridám len toľko..
Možno je niekde svetielko na konci tunela a ľudia sa začínajú prebúdzať
A ano,len a len ta jeho bezhraničná arogancia ,ktorá už presiahla aj jeho sprostosť ,mu mohli pomôcť pri vytvorení tejto ankety…
@bloger napätie tam je skrz toho,že Fico neznáša hlas, preboha veď ho zradili. Ale je tam šanca u Stikaj Listok, ten je neskutočne snaživý chlapec. A keďže je to smerácky troll, viac netreba. Verím aj tomu,že Fico by Danka pri sebe už radšej nemal,stačilo mu v jeho poslednej vláde,ale nemal na výber. Vieš ako sa hovorí: "nie je poctivá, aj kurva je dobrá". Uvidíme ako to dopadne, ešte majú 3 roky pred sebou
@kristiii „V našom návrhu rušíme povinnosť individuálneho povolenia od inšpektorátu práce,“ vysvetlil Viskupič s tým, že ide o práce s nízkou mierou hlučnosti, fyzickej a psychickej záťaže, umelého žiarenia či vystavenia nebezpečným látkam, ktoré sa podľa vyhlášky z roku 2007 radia do prvej a druhej kategórie.
@bloger to myslíš vážne? Strašne niečo…. S nálepka SR ti na tom notebooku tiež prekážala? Ty rozprávaš o kultúre v parlamente a nevadí ti spôsob komunikácie predstaviteľov vládnej koalície? Veď aj o tom je predsa kultúra. Huljak v poľovníckom oblečku je ok?
@bloger Nie je predseda parlamentu. Chcel by byť, to je fakt, ale nie je😉
@thirstymonk no pekne, na topkách si čítal. Treba si to jej vyjadrenie vypočuť a potom sa urážať. Nič také nepovedala.
@thirstymonk výrok Plavákovej a pochopenie výroku Huliakom: Huliak Tvrdí, že progresívna politička v pléne parlamentu povedala, že „plod dieťaťa nemá právo na život“. Plaváková však hovorila, že plod nie je subjektom práva na život, keďže to v očiach zákona vzniká až momentom narodenia.
@feketka17n myslíš si, že ti ľudia sú schopní pochopiť ten rozdiel ?
Dní majú na celú vec iný názor, používajú zdravý sedliacky rozum - ona podľa nich povedala, že plod nemá právo na život.
Čo tam koho po tom, čo v skutočnosti povedala
@feketka17n
@nyusika nechcite vedieť čo som po tomto videu mala doma 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Ten môj začal hukat ako debil. Aj tak som nevysvetlila. Potom sme skončili u buzerantoch a plynových komorách.
@feketka17n Gašpar ju vyhodil pre nálepku SR? Dobre vieš o čo tam išlo.

@bloger za mňa? Všetci v SNS sú hulvati, mizogini. V smere detto. Kuknem na Glucka a je mi zle. Huliak vyblekoval niečo o moralke a bla,bla, bla a pritom všetci sú rozvedení, majú milenky. Huliak je jedno nechutné hovädo