icon

Politická diskusia PS vs. Republika

eva8
25. máj 2026

Da sa toto pocuvat? Krik, nervozita.
Uplne nahodou som v nedelu zapla diskusiu, kedze to bola Republika a PS, tak som si ju vypocula celu, aj ked ma to stalo dost sil.

Strana
z4
eva8
autor
29. máj 2026
@anonym_08c540

Hojsik a Lucia Yar to ich chovanie v tej diskusii. Z toho som mala ja zase dosť. Smiali sa ako vadní, doslova. A tá jej minulá hláška. Povedala, že najväčšou hrozbou pre ženy nie sú cudzinci - imigranti, ale ich vlastní partneri. Také Nemecko, Francúzsko by jej o tom vedelo dosť porozprávať. Koľko kriminality je tam vďaka nim. A koľko žien a aj detí si prešlo vďaka nim doslova peklom.

@anonym_08c540 Na Slovensku su vácsou hrozbou partneri, nez migranti. A ano, aj mna zarazilo vystupovanie Yar. Tych, ktori su zvyknuti na vystupovanie Mazureka sa, samozrejme, nad tym nepozastavuju

f333
29. máj 2026
@julish

@f333 a kde ja pisem o AFD? Ja pisem o ukricanych nackoch v republike, co v zivote nedokazali podnikat, nic manazovat, riadit urad… 🙂 len kricat a sirit zlo. co sa babe zdako, to sa babe snilo. A AFD? Jasne, zdevastovat planetu autami a potom odhanat klimatickych migrantov, velmi moralne. Populisticka strana pre jednoduchsich. Nechce sa mi reagovat na tie tvoje grafomanie, papa

@julish Ja na zaver debaty vyslovim len poslednu mienku. Ty pristupujes k debte agresivnea s nenavistou iinym stranam.Akoby som Hojsika a Yar pocula ci citala ich prajav. Nie volici AFd su jednoduchi.Ale ten,kto ma tak miienku onich. Tvoje vyroky skor napovedaju v tejto tejto definicii o tebe.

ja som nikde nepisala ,ze ty pises o AFD. A ako som uviedla, nevies citat s porozumenim..To,ze ty mas ine videnie sveta neznamena,ze mas by hruba ,a agresivne utocit bez pravnych dokazov na inych ci ine strany.Presne takto sa chovaju ludia, co nedokazu prijat iny nazore ci pohlad na vec.
Ja dopraem kludne tebe tebe podobne zmyslajucim prave vladu lavicovych do extemna iducich zelenych liberalnych progresivcov .Pretozte idelogia ,ktora diktuje taku nenavist,aku citam z tvojich riadkov sa zneni len trdym dopadom do reality ata pride coskoro.
My sme si prsli takymto vladnutim v de, a ked tie vlady uplne rozlozili de ako stat v ekonomickom aj ino zmysle,tak Nemci ich odmietli vo volbach. Ale my danovi poplatnici a aj ti,co ich volili, sme za to vladnutie zaplatili velku dan a nielen v podobe finacnej
To caka po nejakom case vladnutia podobnych stran ak Slovakov.
Takze kludne si maj svoju nenavistnu idelogiu aj in mienku na zivotne hodnoty ako ja
Prsne takyto zeleni vde su teraz sklamani ztej idelogie,ktora im bola podsuvana nilen libberlno zelenymi politkmi,.ale aj lavicovymi lib.mediami. takze uplne terza masivne zavrhuju tie strany . Ale skod,yxco aj na nich napachaliu, budu trvat dlho. ta zelena ideologia na anvacenie neprisposobivych migrantov si vyziadala svoju dan vpodbe poklesu ziv.urovne a znizenie bezpecnosti krajiny.Aterz uz vedia ,kot tomoze ako tak zvatit akymi prpstridkami.Uz len naozaj idologicky skalni tie strany volia.
A a na sk k tomu prider nejaky ten rok
Tvojenahlad na zivotne hodnoty je tvoja volba.Ja t ito nijako nemienim vyvracat.Kludne si uzi tu ideologiu a ak to bud vola volicov a j tu zelenu liberlaanu lavicovu vladu. Uz sposob ,akym ti regujes hovori za vsetko. Ja mam inu a nemienim a o nej debatovat do nekonecna.. Obe sme si povedali svoju mienku. Ti,co to citaju si urobias obraz o debate ci argumetoch a sposoboch v debate . Dakujem ti za debatu.

f333
29. máj 2026
@eva8

@f333 o Nemecku, Afd, viem od teba. Vsak akukolvek diskusiu obratis na situaciu v Nemecku. A citala som clanky, aj co som nasla, vzdy, ked si nejake meno spomenula, vzdy, ked si o niecom hovorila. Hladala som, citala, ano, aj google preklad som pouzivala na nemecke clanky. A tak som si vytvorila mienku. Postupne. . Sama si vravela, ze zakladatelia odisli, dalsia sla rodit deti a pod., nie velmi uctivo si sa vyjadrovala. A volicov vobec nespominam, to si ich tu zaviedla ty. A vies, co mi vyskocilo na FB dnes? Ako sa Uhrik s Mazurekom vytesovali, ze progresivci dostali na frak, ze presadili nieco. Vsak to je uplne v rozpore s tym, co rozpravali v uvodnom rozhovore, ze ich v EP ani neprilustia k slovu. Totalne bludy. Hovoria to, co momentalne vyhovuje.
Preco si neospevovala Mazureka a Uhrika v minulosti? No pretoze neboli v rovnakej frakcii.

@eva8 Kd som ja teba informovala,ze afd je TAKA ,ako si ju oznacila? J a za tvoje pocity /nie relitu ohladne AFD /nie som zodpovedna. kazda z nas na zaklalde istych okolnosti mame isty pohlad na vec.Ale ja narozdiel o teba posudzujem len veci ,javy a strany,oktorych osobne nieco viem. Nie to,co pisu liberalne media ci net. Aposudzujem strny podla toho,ako hasuju ich poslanci ci vnarodnych parlamentoch ci v EP.
A politiku,v Nemcku ktorou sucastou teraz uz vrcholovou je strana AFd spominam preto,ze su tu presne spojenia medzi pol. situaciou na sk a v Nemecku. Na zaklade skusennsoti z vyvoja v De preto uvadzam fakty,ktore su a budu platne aj na sk ci v De o nejaky ten rok.
Pretoze stranaPS je akoby dvojcatom Zelenych na sk a tak uvadzam fakty,ktore su dolezite pre pochopenie,co sa moze stat po vlade takych stran aj na sk, tak ako tomu bolo v de u Zelenych.,ci Liberalov ci Socioalistov ci Krestanskych demokratov .
Ako som uz pisala, ty ma svoje presvedcenie,ja ti ho neberiem. Ja ti doprajem tu zelenu lavicovu liberalanu vladu.
A tvoje mienika o Republike je len a len na tebe tiez. Je to tvoj nahlad a volba.
To,co skusili obcania v de s takou liberalnou zelenou lavicovou vladou ci vladami mozno skusite tiez na sk .A potom pride vytriezvenie za cenu velkych strat.Ale ja vzdy hovorim,komu niet rady...
Mnohi volici v de presli tymto marazmom vytriezvenia tiez.
Sk volici vzdy volili skor lavicu. Ale nemaju doteraz skusenosti s EXTREMNE zelenou lavicou.Takze o nejaky ten rok mozeme podebatovat,ako sa pacila taka vlada penazenkam a moralke Slovakov. Ak teda vobec budu mat moznost tu vladu zlozit
Zatial to ale vypada skor na pat. .

eva8
autor
29. máj 2026
@f333

@eva8 Kd som ja teba informovala,ze afd je TAKA ,ako si ju oznacila? J a za tvoje pocity /nie relitu ohladne AFD /nie som zodpovedna. kazda z nas na zaklalde istych okolnosti mame isty pohlad na vec.Ale ja narozdiel o teba posudzujem len veci ,javy a strany,oktorych osobne nieco viem. Nie to,co pisu liberalne media ci net. Aposudzujem strny podla toho,ako hasuju ich poslanci ci vnarodnych parlamentoch ci v EP.
A politiku,v Nemcku ktorou sucastou teraz uz vrcholovou je strana AFd spominam preto,ze su tu presne spojenia medzi pol. situaciou na sk a v Nemecku. Na zaklade skusennsoti z vyvoja v De preto uvadzam fakty,ktore su a budu platne aj na sk ci v De o nejaky ten rok.
Pretoze stranaPS je akoby dvojcatom Zelenych na sk a tak uvadzam fakty,ktore su dolezite pre pochopenie,co sa moze stat po vlade takych stran aj na sk, tak ako tomu bolo v de u Zelenych.,ci Liberalov ci Socioalistov ci Krestanskych demokratov .
Ako som uz pisala, ty ma svoje presvedcenie,ja ti ho neberiem. Ja ti doprajem tu zelenu lavicovu liberalanu vladu.
A tvoje mienika o Republike je len a len na tebe tiez. Je to tvoj nahlad a volba.
To,co skusili obcania v de s takou liberalnou zelenou lavicovou vladou ci vladami mozno skusite tiez na sk .A potom pride vytriezvenie za cenu velkych strat.Ale ja vzdy hovorim,komu niet rady...
Mnohi volici v de presli tymto marazmom vytriezvenia tiez.
Sk volici vzdy volili skor lavicu. Ale nemaju doteraz skusenosti s EXTREMNE zelenou lavicou.Takze o nejaky ten rok mozeme podebatovat,ako sa pacila taka vlada penazenkam a moralke Slovakov. Ak teda vobec budu mat moznost tu vladu zlozit
Zatial to ale vypada skor na pat. .

@f333 ano, verim, ze uprimne svojimi prispevkami varujes Slovensko, aby nedopadlo ako Nemecko ❤️ Ale v zapati pises, ze Uhrik sa nebude zahadzovat s Hojsikom. A mavala si aj ine vyjadrenia, preto som spozornela a zacala patrat.

1. Dufas, ze Republika bude mat dostatok percent, aby sama postavila vladu? Ak nie, bude musiet ist s niekym do koalicie. So Smerom odmieta? (Aj tak je Smer lavicovy a lavica nemoze vladnut s pravicou, vsak to sa vraj neda. )

2. Ak vyhra Smer a Republika s nim nepojde do koalicie, prave ona - pravicova Republika, ktora chce pre Slovensko len to najlepsie, tym odsudi Slovensko na vladu extremnych zelenych. Vies, co pises? Ze uz dopredu vyhrala opozicia. Pretoze Republika so Smerom nepojde, podla toho, co tvrdis, ze tvrdia. A bez Republiky nebude mat Smer dostatok percent na zostavenie vlady.

3. Ale este je rok casu, mozno Republika nazbiera este viac volicov (bod c.1) a spolu s Hlasom (bez Smeru) a "novosulikovou stranou" vytvoria koaliciu a Slovensko bude konecne zachranene. Nepisem to ironicky, len rozoberam moznosti.
A Sulik posobi po tej dovolenke od politiky fajn, ako ho pocuvam.

Strana
z4