Politickí trollovia na Koníku
Len taký malý postreh: Zvlášť posledné 2 mesiace vznikajú na MK nové profily, samozrejme chváliace alebo aspoň obhajujúce súčasnú vládu.
Nemám nič proti politickým diskusiám, avšak páni zo Súmračnej zjavne podceňujú schopnosť žien rozlíšiť skutočnú osobu od trolla.
Ale ako ľahký online Security trening je to fajn.
@anonym_1d38e9 Ten príspevok je celý jeden veľký gramatický výsmech... Ako to už býva u zástancov našej vlády 😀
@amdornik všimla som si. Ale aj tak mi to oči kole 😅 čakám kedy napíše,že na gramatike nezáleží,dôležité je,že má dobré srdiečko ... Alebo nejakú podobnú sprostosť 😌
Budem voliť takú stranu, ktorá Slovensko s istotou dovedie ku krachu. Veď čo na tom, že schvália aj 14. dôchodok. Hlavne nech si to všetci, najmä dôchodcovia, poriadne užijú aj s 13. dôchodkami — lebo čoskoro už nebude ani na desiaty.
Večné reči o tom, ako si to „zaslúžia“… a za čo presne? Za posledných 36 rokov sa tu nepostavilo poriadne nič: ani diaľnica, ani veľká moderná nemocnica. Stačí sa ísť pozrieť do Česka alebo Poľska, aby človek videl ten rozdiel. Šťastný nový rok .
@anonym_d47859 trvám na tom aby materská dovolenka bola iba pol roka ako vo vyspelých krajinách. A potom zanikne aj MK.
@anonym_c2fbbe hlavne sa nauč, ako sa píše haNba
@anonym_1d38e9 ty premudrela, pisem rychlo na mobile...predstav si, ze ja gramatiku ovládam. Myslím si, že tu diskutujeme o niečom inom.
@veklipo počkaj ešte rok. Na politickú dráhu na SK naskocia progresivci. Až potom začne ,, BLAHO NA SLOVENSKU A HAMBA VO SVETE,,. Stačí, keď si spomeniem na uradovanie Matovica a Simesku za onych cias v europarlamente. To bola teda naozaj HAMBA. O Simecku nikto ani nezakopol, Matovic si susil ponožky na radiatori.....
@anonym_c2fbbe najlepšie bude, keď progresívci vyhrajú a vtedy vás všetkých strčia do vrecka a budete sa HANBIT aki ste boli sprostí, že ste sa takmer 20rokov nechali dobrovoľne okrádať ficom a spol.
@veklipo počkaj ešte rok. Na politickú dráhu na SK naskocia progresivci. Až potom začne ,, BLAHO NA SLOVENSKU A HAMBA VO SVETE,,. Stačí, keď si spomeniem na uradovanie Matovica a Simesku za onych cias v europarlamente. To bola teda naozaj HAMBA. O Simecku nikto ani nezakopol, Matovic si susil ponožky na radiatori.....
@anonym_c2fbbe Hanba!!! Radšej Radačovsky s holubicami, drogami a zbraňami v kufri! Trepeš 2. na 3. Matovič je síce chorý, ale oproti... a najviac ma zaráža, že sú tu vyslovene 2 ženy, ktoré nepijú a neznášajú alkohol a za alkoholika Fica sa idú pobiť a budú ho voliť, aj Danka, veď to je slovenský standard chodiť naťahaný do roboty a rozhodovať o osude miliónov ľudí...ani toto im neotvorí oči! Sila.
A radšej nič nenapíšem😉
@anonym_1d38e9 ty premudrela, pisem rychlo na mobile...predstav si, ze ja gramatiku ovládam. Myslím si, že tu diskutujeme o niečom inom.
@anonym_c2fbbe a výhovorka ja už tu 🤣🤣🤣
@sara07 Antikoncepcia zadarmo, keď je naša pôrodnosť na bode mrazu je kontraproduktívna. To isté aj interrupcie, ktoré by som osobne (možno s pár výnimkami, typu ohrozenie života, znásilnenie a malformácie plodu) zakázal. Žena má právo rozhodnúť sa o svojom živote, ale nie o živote inej bytosti. Homosexuáli tu vždy boli, ale nikdy ich životný štýl nebol tak masívne propagované, ako dnes. Ani nikdy nemali požiadavky typu manželstiev a adopcii detí. Gender ideológia a 150 genderov v škole nemá čo hľadať.
Ale nebojte sa, keďže obyvateľov Slovenska tak či tak ubúda, čaká nás osud západnej Európy kde náhrada pôvodného obyvateľstva prebieha už pár desaťročí. Veľké mestá Francúzska, Belgicka, atď su islamizovane. A ešte niečo aj pre rusofilov. Rusko nás nezachráni, je na tom podobne. Obrovské časti Ruska sú väčšinovo moslimske a moslimov je stále viac a viac aj v samotnej Moskve.
@anonym_cf1a8b a nejaké zákony , akcie , charita pre vychovu deti ?
či ako porodit každy rok a potom čo ? len plne usta kecov ale realita kGDE ?
kolko zákonov republika podporila pre slobodne matky alebo samoživitelky ktoré sa napriek všetkemu rozhodoli to dieta vychovat samé ? vyživne máme najnižšie 33€ na mesiac ???
ako zakažeme antikoncepciu, interupcie a znášaj si ???
skutočne ste horši v tomto ako katolibanci
tou islamizaciou načo strašíte, kolko storočí ešte bude niekto nou strašit ??? nič realne len vyplach mozgov ,,
nemám pocit že by sme tu mali nejaku islamizaciu, stale ju nemáme a kolko rokov nou straši republika predtym kotleba a spol ...
zbytočna strana si z vás len prdel robia, maju teplé dobre plateny fleky a vy im to papkate
kolko zákonov republika podporila pre slobodne matky alebo samoživitelky ktoré sa napriek všetkemu rozhodoli to dieta vychovat samé ? vyživne máme najnižšie 33€ na mesiac ???
tou islamizaciou načo strašíte, kolko storočí ešte bude niekto nou strašit ??? nič realne len vyplach mozgov ,,
nemám pocit že by sme tu mali nejaku islamizaciu, stale ju nemáme a kolko rokov nou straši republika predtym kotleba a spol ...
zbytočna strana si z vás len prdel robia, maju teplé dobre plateny fleky a vy im to papkate
@sara07 presťahuj sa na francuzske predmestia Paríža, Marseille alebo do Bruselu a potom sa porozprávame, či je islamizácia len nejaké strašenie. Ja som istý čas na západe žil a viem, ako to v týchto krajinách chodí.
@anonym_c2fbbe napis nieco o Simeckovi v europarlamente. To, ze si o nom nepocula, neznamena, ze nik o neho nezakopol. Ci? Pre niekoho je viditelny len ten, ktory ponizuje druhych?
@sara07 presťahuj sa na francuzske predmestia Paríža, Marseille alebo do Bruselu a potom sa porozprávame, či je islamizácia len nejaké strašenie. Ja som istý čas na západe žil a viem, ako to v týchto krajinách chodí.
@anonym_cf1a8b a kde si nabral že PS by sem dotiahla islamistov? Inak pár ich na SK určite máme. Problemom nie je imigrácia ako taká ( sám si bol imigrant) ale nelegálna imigrácia.
@anonym_76962b a teda kto voli strany sucasnej koalicie? Kto volil prezidenta? Mimozemstania? Inostranci? Trollovia? Ved volby neboli ako za komunistov ze clovek ani za plentu nemohol ist, tak kto toho fica vlastne voli?
ako to ze ti ludia ktori su na tom tak zle nestoja denne na namestiach? ako to ze ich nie je niekolko desiatok tisic? Ako to ze na otvorenie Visnoveho alebo na Silvester na namestie pride viac ludi ako na protesty? Kto ich tam nazvazal? Odkial? To su ti chudobni co maju tak akurat na suchy chlieb?
Ludom nevadi gay ani zid. Ludom vadi hlavne neustale vyvreskovanie a umelo vytvorene a zivene pseudotemy ako sa nam zle zije. Maju toho tak akurat dost. A to je aj obraz toho ako nakoniec vzdy dopadnu volby. Zopar kriklunov, ktori ludi s inym nazorom maju za debilov potom s padnutou sankou nechapu co sa stalo ze nevyhrali. Nechapu ze kym s tymito ludmi nezacnu pracovat ako s potencionalnymi volicmi tak nikdy volby nevyhraju. Ze ich nikdy nebude volit clovek ktoreho nazyvaju trollom, rusofilom, dezolatom a podobne len preto ze uplne a slepo nesuhlasi s ich vyvreskovanim.
@anonym_1ba3ad mne vadí vulgárny premiér a jeho rovnako vulgárna suita.
@sara07 Antikoncepcia zadarmo, keď je naša pôrodnosť na bode mrazu je kontraproduktívna. To isté aj interrupcie, ktoré by som osobne (možno s pár výnimkami, typu ohrozenie života, znásilnenie a malformácie plodu) zakázal. Žena má právo rozhodnúť sa o svojom živote, ale nie o živote inej bytosti. Homosexuáli tu vždy boli, ale nikdy ich životný štýl nebol tak masívne propagované, ako dnes. Ani nikdy nemali požiadavky typu manželstiev a adopcii detí. Gender ideológia a 150 genderov v škole nemá čo hľadať.
Ale nebojte sa, keďže obyvateľov Slovenska tak či tak ubúda, čaká nás osud západnej Európy kde náhrada pôvodného obyvateľstva prebieha už pár desaťročí. Veľké mestá Francúzska, Belgicka, atď su islamizovane. A ešte niečo aj pre rusofilov. Rusko nás nezachráni, je na tom podobne. Obrovské časti Ruska sú väčšinovo moslimske a moslimov je stále viac a viac aj v samotnej Moskve.
@anonym_cf1a8b ja tomu vravim "stahovanie narodov". To bolo odjakziva. Zaznamenani Slovania, Amerika, Australia, Nigeria a Juhosfricka republika su tiez "biele"... Vsetko sa presidlovalo, premiesavalo, zanik civilizacii, vznik novych civilizacii. Este mame aj AI, ta tiez postupne medzi nas prenika, aj humanoidi, Vietnamci, Cinania... To je svet 🙂
@sara07 my mame jedine stastie, ze tu migranti nechceli byt a len cez nas tahali dalej na zapad.
A v ktorej krajine su tie zakony pre samozivitelky s detmi lepsie ako u nas?
@anonym_cf1a8b porodnost je na bode mrazu nie kvôli antikoncepcii ale kvôli tomu,že nie sú dobré podmienky na vychovavanie deti 🤦🏼♀️ a ženy už n chuť byť ako otrok zavreté doma. Chcú sa tiež venovať práci čo ich baví. Napríklad. A je ich veľa ktoré ani nechcú deti. Rovnako je veľa aj mužov kt nechcú deti. Chcete ich snáď donútiť lebo podľa vás MUSI mať každý deti? Nechcu - nemajú. A je jedno z akého dôvodu.
A nezabudni mi tu teraz tresnut že aj po vojne sa rodili deti. Hej rodili. Veľa z nich bolo dôsledkom znásilnenia ale hlavne,ak ľudia chceli tak deti mali. V akejkoľvek dobe. Teraz nechcú lebo im chcú dať buď viac ako len oči pre plač alebo ich nechcú vôbec. Ich rozhodnutie.
Je to pravda a prispievat anonymne povazujem za najvacsiu chybu ktoru spravili admini na MK.
@sara07 my mame jedine stastie, ze tu migranti nechceli byt a len cez nas tahali dalej na zapad.
A v ktorej krajine su tie zakony pre samozivitelky s detmi lepsie ako u nas?
@anonym_1ba3ad u nás nie su žiadne .. prietahy na sude, nájdi mi štát kde ma matka rozvedena alebo samoživitleka vyživne najnižšie 33 € .. schváln
@anonym_cf1a8b tak ako u nás máš určite geta kde by si nešiel , nerob z toho halo
pripadne boli a aj su bary alebo reštauracie na sk kde nie je dobre ist zrovna pre mafiu ..
nemam pocit bezpečia ani tu ...
@anonym_cf1a8b tak ako u nás máš určite geta kde by si nešiel , nerob z toho halo
pripadne boli a aj su bary alebo reštauracie na sk kde nie je dobre ist zrovna pre mafiu ..
nemam pocit bezpečia ani tu ...
@sara07 Ale na Slovensku ťa nikdo nezabije len peto, že nemáš na sebe šatku a tak isto u nás neexistuju kaviarne len pre mužov, ako vo Francúzsku -
https://www.youtube.com/watch?v=RlNCVQGFrMU@sara07 Ale na Slovensku ťa nikdo nezabije len peto, že nemáš na sebe šatku a tak isto u nás neexistuju kaviarne len pre mužov, ako vo Francúzsku -
@anonym_cf1a8b sa spamätaj
chod s holou hlavou po meste bez vlasov na slovensku a pocitiš tu pravu lasku no to je pravda
to že je niečo vo francuzsku neznamená že aj tu bude , francuzsko je vo vela smeroch uplne niekde inde ale myslim že je ti to škoda vysvetlovat ale totalne
@sara07 Ale na Slovensku ťa nikdo nezabije len peto, že nemáš na sebe šatku a tak isto u nás neexistuju kaviarne len pre mužov, ako vo Francúzsku -
@anonym_cf1a8b za to u nás existuje tá pravá "kresťanská" láska - ak nevyznavas to, čo oni vedia ťa tak zhejtovat, že máš chuť si to hodiť 😌
@anonym_cf1a8b porodnost je na bode mrazu nie kvôli antikoncepcii ale kvôli tomu,že nie sú dobré podmienky na vychovavanie deti 🤦🏼♀️ a ženy už n chuť byť ako otrok zavreté doma. Chcú sa tiež venovať práci čo ich baví. Napríklad. A je ich veľa ktoré ani nechcú deti. Rovnako je veľa aj mužov kt nechcú deti. Chcete ich snáď donútiť lebo podľa vás MUSI mať každý deti? Nechcu - nemajú. A je jedno z akého dôvodu.
A nezabudni mi tu teraz tresnut že aj po vojne sa rodili deti. Hej rodili. Veľa z nich bolo dôsledkom znásilnenia ale hlavne,ak ľudia chceli tak deti mali. V akejkoľvek dobe. Teraz nechcú lebo im chcú dať buď viac ako len oči pre plač alebo ich nechcú vôbec. Ich rozhodnutie.
@anonym_1d38e9 Liberáli nechcú deti, OK. Fatoumata, Salimata a Farida ich budú mať a dosť. Len sa potom nesťažujte, že sa nemôžte pomaly ani prechádzať s kočíkom po uliciach bez toho, aby vás nejaký "doktor a inžinier" z regiónu MENA neobťažoval (https://www.youtube.com/shorts/J4hDsWgFVtU).
@anonym_cf1a8b za to u nás existuje tá pravá "kresťanská" láska - ak nevyznavas to, čo oni vedia ťa tak zhejtovat, že máš chuť si to hodiť 😌
@anonym_1d38e9 Takže hejt na internete je horší ako útok kyselinou, ženská obriezka a povinná šatka, aby si sa vyhla záujmu multikulti ľudí? To sú už iné myšlienkové pochody...
@anonym_1d38e9 Liberáli nechcú deti, OK. Fatoumata, Salimata a Farida ich budú mať a dosť. Len sa potom nesťažujte, že sa nemôžte pomaly ani prechádzať s kočíkom po uliciach bez toho, aby vás nejaký "doktor a inžinier" z regiónu MENA neobťažoval (https://www.youtube.com/shorts/J4hDsWgFVtU).
@anonym_cf1a8b ja sa na to nesťažujem keďže som to nikdy nezažila 🤣 a to žijem na západe. A nie len liberáli nechcú deti. Čo si stále obtieras usta len o liberálov? Ty máš nejaký osobný problém s touto skupinou či ako? Veľa ľudí kt boli vychovávaní tradičné a hlavne v prísne kresťanských rodinách deti nechcú 😌 to bude tým úžasným modelom tradičnej rodiny. Zjavne tak úžasný im neprišiel ☺️
@anonym_cf1a8b Ešte budeš plakať za liberálmi. Žiadny tmár ešte nepriniesol na tento svet nič, okrem bolesti. Všetky vynálezy sú od progresivcov a hnusných liberálov, aj tento hnusný internet...ty poznáš všetkych "liberálov" na svete, že vieš, prečo miliarda ľudí napr nechce deti?
Len rečnícka otázka...
@anonym_cf1a8b a ten kto nechce deti sa asi ťažko bude prechádzať s kočíkom 😌 ale ak to dobre chápem ty si za to,aby boli ľudia NUTENI mat deti,lebo ty to tak chces a ty máš obavy z budúcnosti 🤣 to je skvelý model života. To sa ľuďom bude páčiť že MUSIA rodiť ako jablone lebo TY si sa tak rozhodla ☺️
@anonym_cf1a8b sa spamätaj
chod s holou hlavou po meste bez vlasov na slovensku a pocitiš tu pravu lasku no to je pravda
to že je niečo vo francuzsku neznamená že aj tu bude , francuzsko je vo vela smeroch uplne niekde inde ale myslim že je ti to škoda vysvetlovat ale totalne
@sara07 ano Francúzsko je niekde úplne inde a to kráča smerom k občianskej vojne. Neustále nepokoje, neriešená otázka imigrácie (kde na západe je vyriešená?) a ekonomikcké problémy (dlh vyše 100 percent) to je niečo, prečo som sa rozhodol žiť na Slovensku, hoci mám Master 2 z francúzskej univerzity. Nie, svoj život v takejto krajine žiť nechcem. Zaujimalo by ma, kde na západe žiješ. Veď je to v skoro všetkých krajinách také isté.
@anonym_cf1a8b v tom prípade ale nie si ina od tých ,ktorých tu tak kritizujes - od imigrantov z tebou spomínaných krajín 😌
@anonym_cf1a8b Ešte budeš plakať za liberálmi. Žiadny tmár ešte nepriniesol na tento svet nič, okrem bolesti. Všetky vynálezy sú od progresivcov a hnusných liberálov, aj tento hnusný internet...ty poznáš všetkych "liberálov" na svete, že vieš, prečo miliarda ľudí napr nechce deti?
Len rečnícka otázka...
@enmery Nie liberáli budú plakať, keď tu moslimovia urobia poriadky. A to ich tu nemusí byť ani 50 percent, aby sa tak stalo. Stačí 20 percent a to ešte len uvidíte.

@anonym_c2fbbe hlavne sa nauč, ako sa píše haNba
@anonym_1d38e9 Ten príspevok je celý jeden veľký gramatický výsmech... Ako to už býva u zástancov našej vlády 😀