Pomohlo by PS, keby Šimečka odstúpil?
Prajem pekný deň všetkým vospolok 🙂 Zaujíma ma normálna diskusia, nie hádky.
Dávali teraz na TA3 volebný prieskum a PS tam celkom kleslo. Nehovorím, že tým prieskumom človek musí úplne veriť, a tak premýšľam, že to asi súvisí s tými kauzami - nepomohla by teda PS zmena lídra?
Nie som volič PS, ani nebudem, ale sympatické sú mi skôr strany súčasnej opozície, to priznávam.
Regulerna "choroba" Slovakov je, ze nehladaju vo volenej platforme program, ciele a hodnoty, ale prezitok bolsevickej ery - debilneho diktatora, autokrata a psychopata v jednej osobe. Kym sa toto nezmeni, tak Slovaci nikdy nebudu volit:
1. Odbornost
2. Nastartovanie/zlepsenie ekonomiky
3. Ludskost
4. Slusnost
....ale urcite budu volit mafiu, bolsevikov, nacistov a extremistov - lebo tam stranu tvori len 1 diktator/psychopat/autokrat.
@julish na Slovensku sa bohužiaľ politika robiť inak nedá lebo nič iné na Slovákov nefunguje. PS sa snaží robiť politiku “slušne” a pozri sa kde sú. Klesajú im preferencie a simecka sa obhajuje ako malý chlapec “mama mi platila fakturu za telefón”. Ak so myslíš že tých dezolatov čo volia smer presvedčíš pokojnou rétorikou, tak sa zobuď. Na nich platia len vidli, rev a lopata. Ak si myslíš že nejaká revolúcia začala bez burcovania davu na námestiach, tak si mimo. Ešte aj počas nežnej politici burcovali ľudí k zmene - nie formou násilia, ale určitý druh nátlaku tam určite bol aby ľudia otvorili oči a stavali sa na stranu zmeny ktorú tak dlho chceli.
Politik ma vedie vyburcovať dav a presvedčiť ho o svojich kvalitách, preto je Šimečka neschopný byt “lídrom” a preto je Fico majster v rétorike. Šimečka ma rétoriku ako zakoktaný premúdretý chlapec. Je šikovný, že vyštudoval školu. Môže mať super slovník, dokonca aj byt dobrý otec a manžel. Ale nemá na to byť lídrom. Fico v ňom nevidí reálneho konkurenta preto sa ho ani nebojí a preto PS nepresvedčilo tak veľa ludi
@anonym_178486 Neviem, ci potrehujeme prave revoluciu. Ja by som dost ocenila, keby sa robilo bez velkych reci. Uz mam pokrk nafuknutych pajacov, co kricia, robia kliky a snazia sa burcovat hnevom. Ide mi to na nervy
@simona_racz ale máme , akú si konkretne predstavuješ ? lebo ja mam pocit že po nich chceme už občas aby boli jednorožci pomaličky
robia toho dost len si treba najst zdroj kde sa to píše, kupene media nebudu davat priestor aby sa viac prezentovali
by som ju vskuse nezhadzovala , len má malu voličsku zakladnu , a potom tu máme nevoličov čo im nič nevyhovuje
@sara07 keby len všetci nevoliči išli voliť nejakú konkrétnu stranu, tak by tá strana kľudne aj vyhrala 😂

@anonym_178486 Odkial pochadza predstava, ze politik ma vrieskat po namestiach namiesto realnej prace? Fascinuje ma to, ako take neprirodzene narcisticke spravanie ma byt ideal…
@julish na Slovensku sa bohužiaľ politika robiť inak nedá lebo nič iné na Slovákov nefunguje. PS sa snaží robiť politiku “slušne” a pozri sa kde sú. Klesajú im preferencie a simecka sa obhajuje ako malý chlapec “mama mi platila fakturu za telefón”. Ak so myslíš že tých dezolatov čo volia smer presvedčíš pokojnou rétorikou, tak sa zobuď. Na nich platia len vidli, rev a lopata. Ak si myslíš že nejaká revolúcia začala bez burcovania davu na námestiach, tak si mimo. Ešte aj počas nežnej politici burcovali ľudí k zmene - nie formou násilia, ale určitý druh nátlaku tam určite bol aby ľudia otvorili oči a stavali sa na stranu zmeny ktorú tak dlho chceli.
Politik ma vedie vyburcovať dav a presvedčiť ho o svojich kvalitách, preto je Šimečka neschopný byt “lídrom” a preto je Fico majster v rétorike. Šimečka ma rétoriku ako zakoktaný premúdretý chlapec. Je šikovný, že vyštudoval školu. Môže mať super slovník, dokonca aj byt dobrý otec a manžel. Ale nemá na to byť lídrom. Fico v ňom nevidí reálneho konkurenta preto sa ho ani nebojí a preto PS nepresvedčilo tak veľa ludi