Pomohlo by PS, keby Šimečka odstúpil?
Prajem pekný deň všetkým vospolok 🙂 Zaujíma ma normálna diskusia, nie hádky.
Dávali teraz na TA3 volebný prieskum a PS tam celkom kleslo. Nehovorím, že tým prieskumom človek musí úplne veriť, a tak premýšľam, že to asi súvisí s tými kauzami - nepomohla by teda PS zmena lídra?
Nie som volič PS, ani nebudem, ale sympatické sú mi skôr strany súčasnej opozície, to priznávam.
Ja osobne nie som volička PS, volím inú opozičnú stranu...no Šimečka podľa môjho názoru nie je správny líder strany. Je moc slabý, nemá dobrý prejav, mne furt pripadá keď ho počujem rozprávať ako taký vystrašený chlapček...ešte aj hlas sa mu trasie. Proste buď to človek v sebe má, také niečo vodcovské alebo nemá...on to nemá ale že absolútne!!!!!
@anonym_b0b82f mne jeho hlas vyslovene vadí, nemôžem ho počúvať.

@anonym_03e2c3 No vidíš, presne to isté by si mohla urobiť s Ficom- dať mu jednu otcovsku (aj 100) a zatriast s ním.
@anonym_43b981 Fico má dar reči. To mu nikto, nikdy nevezme, bohužiaľ. Či chceš, alebo nie, musíš uznať,že je dobrý. Vládne tu skoro 20r, dôchodcovia ho doslova žerú. Tí mladí vlci sú veľmi,veľmi nebezpeční o to viac,že sú to mizogini a hlupáci. Simecka sa môže postaviť aj na hlavu,je slabý. A tá jeho slušnosť je až prehnaná.