icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

simik131
16. máj 2024

DOSŤ!! Veď ste ženy,matky,to sa nehanbite takto písať?! Že vás hanba nefacka si posmešky z toho robiť, mne sa rozum zastavuje nad niektorými ženami tu,naozaj!! Veď sa už zobuďte!
Včera to bol Fico,dnes to môže byť ktokoľvek iný, politik alebo aj bežný človek, ja,vy, moje deti,vaše deti...potom by vám to už také smiešne nebolo,že? Vy si absolútne neuvedomujete vážnosť situácie,do ktorej sme sa ako spoločnosť dostali. Všade samá nenávisť, lebo ja mám iný názor ako ty,tak ťa vlastne idem zabiť a bude to fajn,áno?? Veď dajte bokom politiku a pozrite sa na to,čo sa vlastne stalo, nie že to bol Fico. Bol to človek,útok,atentát na človeka, to je v poriadku podľa vás? Už by ste ozaj mohli poniektorí prestať. 🙏

drahomirrra
16. máj 2024

@akje Správa nemá žiadne iniciály, meno, rodné číslo, môže to byť premiérova, ale nemusí, za toto skutočne postih nehrozí. Tak nepreháňaj.
Inak súhlasím, ľuďom drbe a komentáre hrotia do úplných šialenstiev.

hiro
16. máj 2024

@simik131 Ano, mozeme z toho odstranit meno "Fico". Ale neda sa da z tohto odstranit to ze bol postreleny zloduch, hlavny siritel zla a nenavisti v spolocnosti.

la_dolce_vita
16. máj 2024

Taku lekarsku spravu vyrobi takmer hocikto a mena lekarov si vymysli.. to fakt niekto uveril, ze je to original.

la_dolce_vita
16. máj 2024

@panonia neprekrucuj. Nic take nikto nenapisal, citaj pozorne a skus pochopit..

akje
16. máj 2024

@drahomirrra
datum, cas, meno osetrujucoch lekarov a popis je podla mna tiez dostacujuci smerodajny udaj na to, aby bolo jasne, o koho ide.
Ja som sa opytala @admina modreho konika, ci to je v sulade s pravidlami. Nic viac, nic menej.

777januska777
16. máj 2024

@panonia wau. Takze podľa teba je niekto lepší človek ako druhý? Ta ľudskosť už na hitlera neplatí? A áno takže sa tu ludia rozculovali, ze si nemôžu povedať svoj názor a ako pocas pandemie boli proti nim a teraz ty vyhlasiš, ze ma nás všetkých polícia riešiť? Ziadne spolocne znaky nevidíš? Prosím ťa aspoň sa neohanaj ludskostou, každému z nás ide o svoj názor.

macik166
16. máj 2024

Ja fakt neviem, či sa @admin na diskutujúcich baví, alebo ho teší, že je MK taký úspešný... Veď to je hrôza čítať toto ..

fantaghiro21
16. máj 2024

@simik131 rozmyslala si takto aj po tom ,co zavrazdili kuciaka,alebo bol utok v Teplarni?
Lebo ja co som citala za svinstva,az mi zle prislo....
Aj to,ako sa utoci na kuciakovcov niekolko rokov po....Ja neviem,dvojaky meter....

Ak je tu niekto,kto schvaluje atentat,je spolupachatel....

Teraz vsetci,co nie su sympatizanti koalicie,budu akoze za kazdy argument,podlozene fakty,(ktory nesuhlasi s atentatom) odsudeny do vazenia?
Ci ako?
Totalita?
Odsudzujem akykolvel nasilny ,trestny cin ,vrazdy,fyzicke s psychicke nasilie,strelby.
Odsudzujem aj absurdne zhadzovanie a prischnutie viny opozicie,hlavne vo verejnom vyjadreni ,ktore zaznelo z ust Blahu ,Danka....
Toto plodi opat vasne ,hnev,vojnu .
Takto sa situacia vonkoncom neukludni....
A to plati ako pre sympatizantov koalicie tak aj opozicie....

Btw -Kto robi z atentatu posmesky?
Smeje sa tu niekto?
Nesnaz sa prekrucat opat a opat prikladat do ohna

tetapetra
16. máj 2024

@macik166
@akje tak nečítajte. Nikto tu na nikoho nenadava, nevyhrážal sa. To ste si len vy výmenu názorov prekrútili tak, aby vyhovovala vám

777januska777
16. máj 2024

@macik166 môžeš sa kľudne zapojiť do diskusie a argumentovať.

annm81
16. máj 2024

@akje Lekárska správa nielenže nemá čo robiť tu, ale vôbec by nemala byť verejne dostupná. Proti pravidlám fóra byť nevyhnutne nemusí, ale je protizákonné, ak to nejaký zamestnanec vyniesol bez súhlasu pacienta. Je dosť možné, že ide o nejaký podvrh, lebo neviem, či by si na toto niekto trúfol.

Bludy o tom, že je to vymyslené tu píše naozaj len veľmi malé množstvo príspevkov.

A riesiť to s ľudskosťou? Čo si pod tým predstavuješ? Že máme písať len to, ako sa za Fica modlíme a želáme si jeho uzdravenie? Ja na plné ústa poviem, že je mi ako človek vcelku ľahostajný. Tak ako neželám smrť susedovi z opačnej strany ulice, ktorého nepoznám, tak ju neželám ani Ficovi. Keby dostal infarkt, nevyronila by som ani slzu. Ale my nehovoríme o infarkte, ale o atentáte na vrcholového politika - v roku 2024 v Európe.

My sa nebavíme o pánovi Ficovi ako o človeku, ale o funkcii predsedu vlády a predsedovi najsilnejšej strany, teda o osobe, ktorá má obrovský vplyv na vývoj celej krajiny. Keby tam na mieste umrel na infarkt, nič zásadné by sa pre väčšinu ľudí, s výnimkou jeho blízkych, nezmenilo - tak to je so smrťou väčšiny ľudí. Ale atentát v krajine, ktorá práve bojuje o to, aby ostala liberalnodemokratickou? Pravdepodobne nás čakajú veľmi temné časy, na konci ktorých môžme skončiť ako Bielorusko a atentát to celé len drasticky urýchli.

Ako sa dá napísať dojímavá ľudská kniha o osudoch ľudí v holocauste, dá sa napísať aj vecná štúdia o tom, čo holocaust spôsobilo, ako prebiehal a aké mal následky. Rovnako je to tu - vecná diskusia o príčinách a dôsledkoch je morálne úplne v poriadku a neznamená to neľudskosť.

fantaghiro21
16. máj 2024

@annm81 vzdy rada citam tvoje prispevky,hlavne co sa tykaju politiky.
Vzdy si vravim,ze kiezby bolo takych slusnych,vecnych argumentov od scitanych ludi ako si ty.
Hned by diskusie boli v inej nalade .A nalada na slovensku by nebola tak vyhrotena....

la_dolce_vita
16. máj 2024

@annm81 preboha... vraj vymyslene kauzy..

annm81
16. máj 2024

@fantaghiro21 Ďakujem.
@la_dolce_vita Desivý je najmä ten druhý odstavec. A ja som si istá, že tento názor si osvoja aj mnohí iní ako Harabín a Machala.
@akje mimochodom, posledné dva dni som na cestách. Pri prestupe na nemeckej vlakovej stanici, keď človeku zrušia jeho vlak, sa môže staviť v trafike. Nemecké noviny sú situácie na Slovensku úplne plné. A čuduj sa svete, všetky to analyzujú tak, že upozorňujú aj na rozdelenie spoločnosti, za ktoré nesie Fico veľký diel zodpovednosti.

akje
16. máj 2024

@annm81 ja tu nikde neriesim, kto za co moze.. len som spisala, ako tu vyzeraju reakcie diskutujucich.

Ale dakujem za info..

annm81
16. máj 2024

@akje No nie, neriešiš. A preto, že sa ti nepáči, že to riešia iní, najradšej by si diskusiu zrušila.

akje
16. máj 2024

@annm81 bol to jeden z viacerych bodov. Aj tak je na @adminovi, ci to tu zmaze. Nestoji to na mne.

hederamonstera
16. máj 2024

Ale to tu prezivate, som pacifista ale zaroven verim aj v karmu.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
16. máj 2024

@akje preco sa diskusie nerusili aj v inych pripadoch?pacilo sa ti,ked Glück udieral pastami Matovica?
Vela ludi co som citala ,mu prialo smrt ,suhlasilo s cinom ako aj samotny Gluck.smialo sa.a toto je opat obraz koalicie a sympatizantov .
Teraz odsudzuju atentan,fyzicke zlo,pritom ho predvadzali v priamom prenose....

Matovic mozno nie stastne riesil situaciu,nevolila som ho ,ale tie diskusie,ohavnosti,vysmechy,nadavania ,utoky,vyhrazania uz davno bolo prerazene dno....
Vajca na Prockovi...
"Lebo si o to koledoval" opat som citala diskusie
" skoda ze tp nebol kamen"...." skoda ze ho nezabili"
Kadeco som sa docitala...

Ked uz koalicia nie je za nasilie,tal bez vynimky nemala zautocit co i len v pripade matovica a glucka( aj ked matovic si pohnojil veci sam,paste tam absplutne nemali co robit)
Ja neviem no.
Takto sa to robi " do psej matere?"
Myslim ze nie....

panda6
16. máj 2024

@annm81 ukazovat prstom na niekoho, obvinovat opoziciu, to sa dalo cakat. Zneuziju aj nestastie cloveka. Mozno Sutaj Estok mal odstupit za zlyhanie aj policie. Ficovu politiku nemusim, ako cloveku mu prajem skore uzdravenie

akje
16. máj 2024

@fantaghiro21 nie, nic taketo sa mi nikdy nepacilo.

la_dolce_vita
16. máj 2024

@annm81 ano, ten druhy odstavec je desivy a ludia tomu bohuzial veria..

liv1
16. máj 2024

@777januska777 ja som verila na hlupost covidu? Mas to v hlave nejak silno domotane 😁. Ze hlupost covidu, normalne si ma pobavila, nemas nahodou nieco lepsie😂? Ja som sa nedala ockovat, nikdy som ale nikoho nenahovarala aby robil to co ja. Takze aky mas problem? Vidim ze si presne z tej sorty - nic neviem, tak si vymyslim 🙈. Skoda ze si nespomenula aj to, ako boli mnohi doslova nasilni pokial islo o ockovanie, osocovali tych, ktori sa nechceli dat hoci napriklad zo zdravotnych dovodov ako ja. Boli to roznasaci, dezolati, a na konci vsetkeho vlastne vyslo najavo, ze to ockovanie nechranilo ani proti prenosu, ani proti samotnemu ochoreniu, malo milion rizik. A teda aj benefity, aby to zas nebolo jednostranne. Zobud sa, sme davno po covide a tajne dufam, ze to co tu predvadzala minula vlada pocas tohto obdobia sa uz nikdy nezopakuje. Tolko znicenych zivotov, rodin, firiem… a to ze to Fico naraficil je asi taka blbost ako to ze Zem je plocha. Kto taketo nieco vypusti z ust nemoze byt v poriadku

simca06022011
16. máj 2024

@akje naopak podľa mňa by sa rušiť nemala. Tie názory tu a výjavy nech su obrazom ich autoriek/autorov a nadlho. Vôbec by sa takéto témy nemali mazať. Ani urážlivé ani.utocne... proste nemali. Keď je niečo naozaj uz cez, treba zrušiť účty konkrétnych osôb alebolen konkretne prispevky. Aj to.by mal byť vážny dôvod.

fantaghiro21
16. máj 2024

@liv1 nie som ockovana ,a nikto nepredvadzal nejake nasilnosti na mna...
Zaujal ma fakt,ktry pises:
" na konci vsetkeho vlastne vyslo najavo, ze to ockovanie nechranilo ani proti prenosu, ani proti samotnemu ochoreniu, malo milion rizik. A teda aj benefity, aby to zas nebolo jednostranne"
Tak ake benefity?
Mna udivuje nazor nejakej slecny na MK,ako so vsetkou istotou vypusti zo seba nieco,co nie je podlozene nikym...
Ani odbornici ,lekari nemaju100%nu istotu,...
Len trebalo by mat aj znalost,na akej baze funguje ockovanie
Co to vlastne je...myslis si ,ze ockovanie zabija bacile?

Ci si myslis,ze si pichnes do seba bojovnikov v brneni so stitmi,a ak okolo teba prejde covid,tak t obali foliou a ochrani v 100%nej miere?

scorpionflower1
16. máj 2024

@fantaghiro21 Ja naozaj nerozumiem, ze niekto lucidny si moze mysliet, ze toto s nasou spolocnostou spravil nejaky Šimečka, progersívci, EÚ, NATO alebo mimovládky...Kazdy den v BA chodím okolo bilboardu, kde je vycapený Danko s "pani docentkou" Tabák, kde vehementne sľubujú, že zastavia progresívne šialenstvo v Bruseli. Ja sa teda pýtam, či tí ľudia majú vôbec nejaký iný volebný program ako rozoštvávať spoločnosť a umelo vytvárať nepriateľa a tým odvádzať pozornosť od svojej stupidity a nekompetentnosti. Ja som videla ich kandidátku do Európskeho parlamentu a oni sú tam vypísaní všetci z SNS, vrátane Danka a ďaľšej "pani docetky" a majsterky čítania správ z čítačky pani Šimkovičovej alebo pána šovinistu Tarabu. Ako už oni musia byť personálne vykradnutá strana, keď do kandidátky sa napchajú všetci len, aby sa tam niekto z nich dostal na teplé miesto a dobrý plat. Asi tam, v Bruseli, chcú presadiť v reštauráciách povinné slovenské národné menu.
Táto spoločosť sa dostala do totálnej riti, každý si rozpráva, čo chce, bez toho, aby na ňom ležala povinnosť si svoje reči a tvrdenia dokázať. A keď niekto protirečí alebo sa politika novinár napr. niečo dovolí legitímne opýtať, čo je mu nepríjemné, tak pán politik začne prskať vyhrážky alebo si poprekrúca fakty ako sa mu páči. Taký pán Machala kľudne môže tvrdiť, že Zem je plochá a je to verejne akceptované. A ešte povie, že vedci môžu mať svoj názor a on má svoj. Tu nikto nemusí už nič dokazovať ani overovať.
Kde už je hranica tohto všetkého? Bude nám napr. Plačková robiť ministerku kultúry, Attilka Végh môže robiť ministra školstva, vedy, výskumu a športu a Mudr. Bukovský nám môže robiť ministra zdravotníctva a odporúčať na liečenie rakoviny 40 vlašských orechov denne a na covid dôchodcom napr. citróny. Popritom sa bude niesť verejná debata v duchu pre väčšinu nepodstatných (ospravedlňujem sa tým, ktorí to vnímajú ako podstatný problém, lebo sa ich to bytostne týka) genderových otázok, práv homosexuálov, zákazov interupcií, zákazu spalovacích motorov, zlých mimovládok (rozumej napr. Plamienok), zásahov Sorosa, rozumej dedka, ktorý ani nevie, kde leží SR a hrôzostrašných migrantov, ktorých chytili na hraniciach presne v počte 0.

tomasisa
16. máj 2024

@jozko_z_lesa ak by mala babka penis bola by dedko......nie, ale ty mas rad fakty teda sa tu tym prezentujes len som Ta upozornila ze tam mas chybu... nic viac, zacnime od zaciatku, pretocme list, nech je vcerajsok mementom, ze to takto nemoze ist dalej, ze ak ty vyzadujes fakty od niekoho tak nimi aj disponuj,pretoze prave takymto nevinnym zahmlievanim, ved su na neho tri zatykace, tam sa zacina zo semienka rodit konflikt, z konfliktu nenavist a potom jedneho dna moze niekto frustrovany situaciou na slovensku vziat spravodlivost do vlastnych ruk...takze zakopme vojnove sekere a bavme sa normalne, a nepodsuvajme nepravdy...
a hlavne prajme si len dobre

greta90
16. máj 2024

@scorpionflower1 áno hej Soros nevie kde je Slovensko ale hlavne že má kopu nadácií, organizácií a kadejakých neziskoviek, OSF financovala aj Čaputovú napríklad, ale nevie, kde je Slovensko 😅🤦‍♀️ Hlavne, že bol pred 20 rokmi u nás na ,,návšteve". Tu nikto nehovorí o charitatívnych organizáciách, ktoré skutočne pomáhajú ľuďom, ale rôzne politické think-tanky zasahujúce do politických záležitostí jednoznačne škodia. Akože čo tu máme my trpieť rôzne mimovládky financované zo zahraničia? Aby nám určovali ako spravujeme štát? Ono je iné pýtať sa k veci otázky, objektívne pre všetky strany. To, čo robili tzv. ,,novinári" na istú stranu, pričom na iných predstaviteľov iných strán dobre že nespievali oslavné ódy, to sa nedá nazvať normálnou objektívnou a legitímnou žurnalistikou. Alebo je normálne, že novinár napíše o neočkovaných ako o sviniach? Že sa tu ľudia s iným relevantným (nie takým, že Zem je plochá) názorom označujú za dezolátov, hoaxerov, kolaborantov? Lebo toto minimálne 3 roky ide len z mainstreamových médií a opozičných strán. K tým migrantom, na hraniciach asi nie, ale v mestách sa už stovky z nich minulý rok v lete pohybovalo.