icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

cafelatte
19. máj 2024

Dakujeme❤️

liv1
19. máj 2024

@777januska777 no ved ked ta to tak bavi tak si tie konspiracie kludne vymyslaj dalej 🤷‍♀️
@lienka.7 trefna poznamka

michaela712
Odpoveď bola odstránená
michaela712
19. máj 2024

@bibuskaiba to s kým sa takto rozprávaš,to aj mame tvojej tak hovoríš? Čo si to dovoluješ vôbec?! Ja som na nikoho žiadnu invektivu nemala

bibuskaiba
19. máj 2024

@michaela712 Moja kludni hormon..ukludni sa😄 a ja stebou nehovorim ale pisem.
,,od tejto stránky slušne odpovede ani správanie nečakam, toto si napisala ty. Preto ti pisem ,ze co tu oxidujes ..Chapeme asi nie vsak

makaronka01
19. máj 2024

@michaela712 ty vieš byt teda riadne nepríjemná, to správanie presne ako naša vláda, z toho co vypustia z úst sa chce človeku grcat, žiaden rešpekt len urážky, klamstvá, zavadzanie... a potom sa čudujú co sa to vlastne stalo...

michaela712
19. máj 2024

@bibuskaiba no,ty evidentne nechápeš,moja

michaela712
19. máj 2024

@makaronka01 viem byť aj viac nepríjemná,skoro jak opozícia 🤷‍♀️

bibuskaiba
19. máj 2024

@michaela712 co nechapem draha😄🤦 nepisala si to ty

naja94
19. máj 2024

@michaela712
A toto je čo? Slušná konverzácia? Sa tu neoháňaj vekom, lebo sama nevieš, či nie je na opačnej strane niekto starší... a teda si perfektný príklad, že vek negarantuje ani vyzrelosť, ani múdrosť, ani slušnosť...

bibuskaiba
19. máj 2024

@michaela712 Chod spinkat si na smiech a na grc🤮😄 nezabudni so ohriat mliecko

michaela712
19. máj 2024

@bibuskaiba jasné,a nezabudni nahlásiť závadný komentár😂😂😂

michaela712
19. máj 2024

@naja94 ani jedna invektiva tam nie je🤷‍♀️😂

bibuskaiba
19. máj 2024

@michaela712 Dievca si mimo 🤦🧠👌 na moj vkus o nicom paa,paaa

michaela712
19. máj 2024

@bibuskaiba deti už spia? Inú robotu nemáš?

naja94
19. máj 2024
michaela712
19. máj 2024

@bibuskaiba no síce už davno nie som dievča,ale tak paá😂😂😂

naja94
19. máj 2024

@michaela712
Stará baba a rozumu nikde...

krajinka
19. máj 2024

@naja94 ty na nu vazne ides s cudzimi slovami?

michaela712
19. máj 2024

@naja94 gratulujem,že si to musela hľadať v slovníku cudzích slov🤦🏼‍♀️

naja94
19. máj 2024

@michaela712
Pre Teba všetko

michaela712
19. máj 2024

@naja94 to o tvojej mame hovoríš? Ako môžeš vedieť koľko mám rokov? Lebo som napísala? A pre teba je staršia žena stará baba? Pekne si teda mamu važiš

naja94
19. máj 2024

@michaela712
Vieš čo... normálne by som to tu žiadnej žene nenapísala, ale Ty si tak hrubá a jedovitá, že s Tebou sa inak baviť nedá... v zásade mi je úplne u zadnice, koľko máš rokov... "rozumu nikde" platí bez ohľadu na vek

lonely66
Odpoveď bola odstránená
eva8
20. máj 2024

@michaela712 ked mas teda tolko rokov (Kolko?) , tak nam bud kladnym prikladom spravania a vyjadrovania sa, prosim. Dakujem ❤️ 🙂

kristiii
20. máj 2024

Že na ňu vôbec reagujete baby...veď je očividné, že to tu len prišla rozvíriť a niekoho vyprovokovať. Len aby sa mohla potom oháňať "tými hnusnými liberálkami".

fantaghiro21
20. máj 2024

Marnost .Ja ze preco tolko prispevkov,ked tu prisiel niekto s vedomim,ze sa na stranke nachadzaju len neslusne spravania a odpovede.
Vlastne je to stranka liberalov ,liberalny grc,vymyte gebule,tolko spiny pokope.Honime si tu zbytocne ego....
A potom autorka napise o necelu hodinu: "ja som sa sem zaregistrovala kvoli tomu,ze som si chcela precitat rady" Takze je tiez vymyta gebula,spina,grc?

Tak ja neviem,ale ked si myslim o nejakom portali,ze je plne konspiracii,nezmyslov(Zem a vek,Badatel,hlavne spravy)tak ich necitam a nenavstevujem.
Niektore ženy ,aj ked maju rozlicne nazory vedu peknu diskusiu ale podaktore ...
Nesuhlas s niekym,nie je nenavist.Zalezi,akym stylom sa argumentuje.Dokazu to ludia vobec bez nenavisti,ponizovania?

nikaeli
20. máj 2024

@777januska777 ako skutočne zomrel Lučanský sa nikdy nedozvieme. To, čo tvrdia médiá a politici je jedna vec. Povedia a napíšu to, čo chcú, aby sme si mysleli.

jednoduchomaria89
20. máj 2024

@nikaeli ano ty ako bežný človek sa väčšinou nedozvies pravdu . Faktom je , že mal veľkú zásluhu na odhaľovaní kriminality organizovaných skupín v 90.rokoch , podľa mna len prešiel na tu stranu zla , zmenila sa vláda a dostal sa do väzenia . Príde mi absurdne , žeby ho za zavraždili vo väzení , ved to už hocikde inde mohli . Máš tam svedkov , kamery .. ale ja som len laik

annm81
20. máj 2024

@cafelatte Ale čo by si nesmela. Môžeš byť proti všeličomu. Už za svoj názor sedíš vo väzení? Alebo ti tu aspoň zrušili účet?

Naopak, pokojne s takými názormi príď. A podľa toho, či a aké argumenty budeš mať na obhajobu svojho názoru sa diskutéri môžu rozhodnúť, či si budú o tvojich názoroch myslieť, že sú relevantné a zaujímavé, alebo len hlúpe a ničím nepodložené.