Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@777januska777 no ved ked ta to tak bavi tak si tie konspiracie kludne vymyslaj dalej 🤷♀️
@lienka.7 trefna poznamka
@bibuskaiba to s kým sa takto rozprávaš,to aj mame tvojej tak hovoríš? Čo si to dovoluješ vôbec?! Ja som na nikoho žiadnu invektivu nemala
@michaela712 Moja kludni hormon..ukludni sa😄 a ja stebou nehovorim ale pisem.
,,od tejto stránky slušne odpovede ani správanie nečakam, toto si napisala ty. Preto ti pisem ,ze co tu oxidujes ..Chapeme asi nie vsak
@michaela712 ty vieš byt teda riadne nepríjemná, to správanie presne ako naša vláda, z toho co vypustia z úst sa chce človeku grcat, žiaden rešpekt len urážky, klamstvá, zavadzanie... a potom sa čudujú co sa to vlastne stalo...
@bibuskaiba no,ty evidentne nechápeš,moja
@makaronka01 viem byť aj viac nepríjemná,skoro jak opozícia 🤷♀️
@michaela712 co nechapem draha😄🤦 nepisala si to ty
@michaela712
A toto je čo? Slušná konverzácia? Sa tu neoháňaj vekom, lebo sama nevieš, či nie je na opačnej strane niekto starší... a teda si perfektný príklad, že vek negarantuje ani vyzrelosť, ani múdrosť, ani slušnosť...
@michaela712 Chod spinkat si na smiech a na grc🤮😄 nezabudni so ohriat mliecko
@bibuskaiba jasné,a nezabudni nahlásiť závadný komentár😂😂😂
@naja94 ani jedna invektiva tam nie je🤷♀️😂
@michaela712 Dievca si mimo 🤦🧠👌 na moj vkus o nicom paa,paaa
@bibuskaiba deti už spia? Inú robotu nemáš?
@bibuskaiba no síce už davno nie som dievča,ale tak paá😂😂😂
@michaela712
Stará baba a rozumu nikde...
@naja94 gratulujem,že si to musela hľadať v slovníku cudzích slov🤦🏼♀️
@michaela712
Pre Teba všetko
@naja94 to o tvojej mame hovoríš? Ako môžeš vedieť koľko mám rokov? Lebo som napísala? A pre teba je staršia žena stará baba? Pekne si teda mamu važiš
@michaela712
Vieš čo... normálne by som to tu žiadnej žene nenapísala, ale Ty si tak hrubá a jedovitá, že s Tebou sa inak baviť nedá... v zásade mi je úplne u zadnice, koľko máš rokov... "rozumu nikde" platí bez ohľadu na vek
@michaela712 ked mas teda tolko rokov (Kolko?) , tak nam bud kladnym prikladom spravania a vyjadrovania sa, prosim. Dakujem ❤️ 🙂
Že na ňu vôbec reagujete baby...veď je očividné, že to tu len prišla rozvíriť a niekoho vyprovokovať. Len aby sa mohla potom oháňať "tými hnusnými liberálkami".
Marnost .Ja ze preco tolko prispevkov,ked tu prisiel niekto s vedomim,ze sa na stranke nachadzaju len neslusne spravania a odpovede.
Vlastne je to stranka liberalov ,liberalny grc,vymyte gebule,tolko spiny pokope.Honime si tu zbytocne ego....
A potom autorka napise o necelu hodinu: "ja som sa sem zaregistrovala kvoli tomu,ze som si chcela precitat rady" Takze je tiez vymyta gebula,spina,grc?
Tak ja neviem,ale ked si myslim o nejakom portali,ze je plne konspiracii,nezmyslov(Zem a vek,Badatel,hlavne spravy)tak ich necitam a nenavstevujem.
Niektore ženy ,aj ked maju rozlicne nazory vedu peknu diskusiu ale podaktore ...
Nesuhlas s niekym,nie je nenavist.Zalezi,akym stylom sa argumentuje.Dokazu to ludia vobec bez nenavisti,ponizovania?
@777januska777 ako skutočne zomrel Lučanský sa nikdy nedozvieme. To, čo tvrdia médiá a politici je jedna vec. Povedia a napíšu to, čo chcú, aby sme si mysleli.
@nikaeli ano ty ako bežný človek sa väčšinou nedozvies pravdu . Faktom je , že mal veľkú zásluhu na odhaľovaní kriminality organizovaných skupín v 90.rokoch , podľa mna len prešiel na tu stranu zla , zmenila sa vláda a dostal sa do väzenia . Príde mi absurdne , žeby ho za zavraždili vo väzení , ved to už hocikde inde mohli . Máš tam svedkov , kamery .. ale ja som len laik
@cafelatte Ale čo by si nesmela. Môžeš byť proti všeličomu. Už za svoj názor sedíš vo väzení? Alebo ti tu aspoň zrušili účet?
Naopak, pokojne s takými názormi príď. A podľa toho, či a aké argumenty budeš mať na obhajobu svojho názoru sa diskutéri môžu rozhodnúť, či si budú o tvojich názoroch myslieť, že sú relevantné a zaujímavé, alebo len hlúpe a ničím nepodložené.

Dakujeme❤️