icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

negymama
15. máj 2024

@nssv2 ty co tu taras? aky odraz korcokovych volicov? aky zapad?
lebo na vychode je vsade mier, kalasnikovy prekovali na klarinety, okna su len na vetranie a striela sa len sampanske...😵

markusrasford
15. máj 2024

@ ked nesúhlasíme tak ideme natlačiť rožok do huby, keď nesúhlasíme tak sú to protislovenske prostitutky keď nesúhlasíme tak burcujume že treba Simecku bit po hlave keď nesúhlasíme tak sa budeme usmievať na pódiu ako dav krčí prezidentka je americká...... Robert Fico neurobil nič preto aby sa to co dnes stalo jemu nestalo nikomu. Co nevolili Smer sú nepriatelia štátu...

annm81
15. máj 2024

@nssv2 Žeby Korčokovych voličov? To boli tí, čo verejne vulgárne skandovali? Čo sa vešali na ploty, preliezali ich, aby sa dostali k prezidentke, vyhrážali sa za pandémie lekárom? Ja si napr. spomínam na jedného teroristu, ktorý mal v pláne zabiť aj niektorých politikov zo Smerohlasu - a na počudovanie sa radikalizoval na telegrame, čo je domovská platforma napr. Blahu, ktorý tam denne šíri lži a nenávisť. A na ešte väčšie počudovanie tento terorista nenávidel liberálov. Nie, nie, za toto nemôžu štandardné médiá, opozícia ani jej voliči- toto maslo má na hlave dezinfoscéna s predstaviteľmi koalície na čele.

hederamonstera
15. máj 2024

@gemerka17 nemusis hned urazat druheho ;) si sa vyfarbila

barbora0308
15. máj 2024

Uprimne, vo mne tato sprava vyvolala celkom zmiesane pocity. Ale jedno viem, ze som vobec nepocitila lutost voci tomuto cloveku. Ci je taketo konanie spravne? Jasne ze nie! Ale tento chlap spravil uz tolko zleho a som presvedcena, ze sa na jeho ruky lepi omnoho viacej zivotov...takze mi to neprislo luto, nebudem sa pretvarovat, ci klamat.

malinovka333
15. máj 2024

@volterra ako si o to koledoval?to snad nemyslis vazne ze ked niekto nieco robi a druhemu to nie je po voli tak ho odstrelim? To tu chcete byt ako v amerike ze sa zacneme vsetci strielat. No ja mam dost z tvojeho komentara.

lesik
15. máj 2024

Po zhliadnuti nedelnej diskusie p.Vasaryovej a Chmelara sa pytam kto tam rozduchaval vasne a ponizoval ludi,ktori volili stranu Smer.Ano,aj toto je obraz nasej sucastnej politickej sceny a vyhovorky,ze agresiu a nenavist rozduchava len strana Smer a jej koalicný partneri nie je vobec pravdiva. Vy liberali,progresivci a neviem ako sa este oznacujte ste rozsievali tolko zloby a nenavisti vokol seba,ze to bolo hanebne. Aby jeden novinar ,blizky pani prezidentke, dokazal napisat clanok o neockovanych v tom zmysle,ze si praje,a by kvilili ako prasata na bitunku...Pani prezidentka kde ste boli? Vyjadrili ste nesuhlas a jasne ste odmietli tento nazor? Pani Vasaryova a ostatni predstavitelia kultury bez vlastnej kultury. Kto oznacil ludi za spodinu ,ktora volila stranu Smer?
A radost ludi z dnesneho atentatu ma tak udivuje, ze si kladiem otazku. Kam sa vlastne posunuli hranice ludskosti a nenavisti. Vlastne vytratili a zanikli.

autor
15. máj 2024

Tlieskam....
Tlieskam všetkým tým, ktorí sa pohorsuju nad správaním Blahu Danka a spol, a pritom sa správajú tak isto.
Tlieskam.

Ako ste mnohé podotkli politici opozície, prezidentka, zahraničie odsúdilo tento čin. Chvalite týchto politikov, predstaviteľov opozície ako sa správajú ste hrdé na nich ale vy ste rovnaké ako Blaha a spol. Burcujete vášne, nenávisť....

Ak by vám postrelili niekoho z rodiny tak by ste chrlili hnev a obviňovali všetkých hlava nehlava. Ak sa na taky čin pozriete ako sused cez plot, tak viete byť kľudný rozvážny...
Preto Blaha a spol chrlia soptia hnevajú sa, stalo sa to ich "rodine". A preto opozičný predstavitelia, prezidentka sú kľudný rozvážny ako ten sused spoza plota.

zara1357
15. máj 2024

@petronellla87 aby to aj kampaň veru nebola, hovorí o ňom celé SK a prívrženci ho budú mať v srdci ešte viac ako doteraz..

evelin2daniels
15. máj 2024

@nssv2 západ tu už je aj v podobe internetu, na ktorom sa môžete rozčuľovať 😅 fuj zlý západ...

lienka.7
15. máj 2024

Autorka, ja tu tlieskam nad tým, akú generáciu tu vychovaju tieto "matky". Niečo sa ti nepáči, nie je tak ako chceš ty? Nevadí! Však ho/ju odstrel, je to úplne v poriadku👌

autor
15. máj 2024

@lienka.7 áno je to tak, a napätie v spoločnosti ešte viac eskaluje.
Smutné...

nikaeli
15. máj 2024

Ženy spamätajte sa!
Je to človek.
Nech je aký je.
Je to človek a tešiť sa z tak ohavného skutku je choré!

Dnes je Deň rodiny 🩵 choďte objať svojich milovaných a želajte si lásku pre všetkých. Zlo nikdy nikomu nepomohlo! Nezabúdajte na jedno - čo iným praješ, 2x sa ti vráti.

vyrovnanaosoba
15. máj 2024

@nikaeli alebo aj karma je zdarma

markusrasford
15. máj 2024

@lesik uved link na ten článok. Poprosím

paradajkova
15. máj 2024

@autorka, ale oni su clenmi koalicie, niektori clenmi vlady, dokonca buduci prezident. Sa maju vyjadrovat takto za zavretymi dverami, ked sa zlakli, boja sa, panikaria, alebo cokolvek.

Politik sa nema co takto vyjadrovat a hadzat to na opoziciu, rozduchavat vasne. Ved sa kludne moze stat, ze niekto sa teraz rozhodne to “oplatit”, ked budu takto verejne bez rozmyslu hovorit blbosti. To je chore co robia. Prekonali Matovica na plnej ciare ozaj.

la_dolce_vita
15. máj 2024

Autorka, neprekrucuj prosim. Ani jeden prispevok sa z toho netesi. My len vidime suvislosti..

danyelia
15. máj 2024

Toto je strašné, čo sa stalo, neakceptovateľné, nech je obeťou ktokoľvek ...a útočníkom je údajne 71- ročný PS-kár, spisovateľ a zakladateľ časopisu či klubu Dúha Juraj Cintula 😡 Áno, opozícia a média k tomu dopomohli! Skoré zotavenie premiérovi Ficovi a spravodlivé potrestanie vinníka!

autor
15. máj 2024

@markusrasford to nebol článok to bolo na telo túto nedeľu na Markíze pozri si na ich webe diskusiu vasaryova a chmelar

autor
15. máj 2024

@la_dolce_vita čítaj poriadne príspevky....

markusrasford
15. máj 2024

Ja píšem o očkovaní a článok toho novinara

la_dolce_vita
15. máj 2024

Ved citam.. napisal niekto nieco take? Nie. Proste stalo sa to Ficovi. Tak sa bavime aj o nom ako o politikovi, cloveku a tu sa tazko hlada nieco pozitivne, aspon mne.

lesik
15. máj 2024

https://www.omediach.com/blog/21180-sefredaktor...
Uz len toto som nasla,origos clanok neviem najst.

mclissa
15. máj 2024

Ja sa nestacim cudovat co tu dospele zeny, matky, pisu!

markusrasford
15. máj 2024

@autor ja som o diskusii nič nepísal. Nebuď premotivovana. Ďakujem

terezka1947
15. máj 2024

Ja Fica nemusím a nepáči sa mi jeho politika....ale zase strieľať sa,toto nie.
Jednoducho je to bezprecedentný čin.
Vyspelá a rozumná spoločnosť nemôže takto agresívne reagovať.

mandzula
15. máj 2024

@volterra s tym tvojim koledovanim mi to pripomina taku tu beznu laznicku "prupovidku", ked muz udrie zenu s konstatovanim, ze si o to koledovala, a teda si to vlastne aj zasluzila.

simca06022011
15. máj 2024

Strašná hanba:( aj keby to.bol neviem aky človek, toto je úplne cez. Kam ako spoločnosť smerujeme keď začneme ľudí okolo seba strieľať, lebo nesúhlasíme s niečím.. otras.
Aby sa začali politici a známi ľudia ale aj obyčajní ľudia báť vyjsť na verejnosť, do.prace...

777januska777
15. máj 2024

@mladena vidíš a ty prvá si agresívna. Toto je ta nenávisť jedna obrovská nenávisť, ktorú tu mame a za ňu môže len a len Fico.

nikaeli
15. máj 2024

@vyrovnanaosoba to platí aj pre teba, tak váž slová 🤷🏻‍♀️