Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
Postrehla a čakám, kedy sa to tu zvrhne na oslavu tých, ktorí sa oháňajú ľudskosťou a nekonečnou toleranciou.
@volterra ja úprimne poviem, že to nie je môj obľúbenec, patrím do úplne inej časti voličov a úplne opačného spektra, ale teda aby niekoho postrelili za denného svetla, to sa mi zdá moc. A najmä to bude téma na vytlčenie politického kapitálu a ešte väčsie rozbroje medzi koaličnými a opozičnými voličmi. Ale tak písali, že útočníka majú, tak som zvedavá na závery.
@volterra takže sa začneme strieľať...keď nesúhlasím s činmi niekoho druhého. Keď teba niekto z opačného názorového smeru postreli tak to bude v poriadku? Povedia si šak si o to koledovala? No parádny názor.
Smer nás ťahal do 90. rokov. Tak teraz to tu má so všetkým, čo k tomu patrilo. Môžme si blahoželať, kam sme sa dostali.
A to by bol ten lepší prípad. Horší bude, ak toto je prejav smerovania k Rusku, zasa so všetkým, čo k tomu patrí.
Ináč nechápem ako sa to mohlo stať kde bola ochranka keď ho stihli trafiť viackrát akože tu nás už nikto neochráni a nepíšu či aj iných ľudí netrafili tu si už človek nemôže byt ničím istým
@gemerka17 ty tiez suhlasis s nasilim podla komentara. Trocha sebareflexie
Extrem🙈, nie som jeho fanusicka, nevolila som nikdy SMER, ani Hlas a ani nebudem, ale ked vidim na nete tie radostne komentare, je mi z toho zle. Niektori ludia fakt nemaju uroven a je jedno, koho volia.
Myslím si, že to bola iba otázka času... Samozrejme s tým nesúhlasím. Asi začne byť normálne, že sa strieľame na ulici...
Áno koledoval si o to, to však neznamená, že schvaľujem používanie zbraní alebo že sa z toho extra vytešujem. Útočníka majú a ak bude vypovedať zistí sa prečo konal ako konal.
@hederamonstera nezaškodi ti, keď sa zamysliš nad danou podstatou. Teda ak to dokážeš. Niekomu nebolo proste dane.
A veľmi pochybujem, že za to môže opozícia, poslanci, denník n a ešte neviem koho všetkého už obvinili.
To akože sa tu fakt diskutuje o tom, ze si to sposobil sam vs ze za to moze opozicia?
Nasa spolocnost je uplne v prdeli.
Zelam mu skore uzdravenie.
Je to hnusak, necudujem sa, ze sa to stalo, problem je, ze to ukazuje, kam patrime, zabitie novinarov, strelba na premiera, ci na ludi z komunity LGBTI. Hanbim sa za tento narod...prepacte, ale sme spodina, nie civilizovana Europa, tak sa hanbim...😢
Môže byť neviem aký...... domyslime si, ale toto rozhodne NIE. Na trest slúži väzenie, nie vziať život. Akokoľvek s ním človek nesúhlasí, ak sa z tohto fakt niekto teší, iba sa posúva na nízku úroveň vrahov, mafiánov atď
Mal si radsej odsediet vo vazeni, ten utok odsudzujem. Pravdepodobne pojde o psychicky naruseneho utocnika 😢

Extrém, akurát to čítam a nechápem 😳