Prečo je okolo Viktora Beranka taký veľký rozruch?
Uz par dni je zamoreny cely insta a fb fotkami tohto pana. Vsetci vyplakavaju, ako keby zomrel. Preco teda neplačú aj nad vymenou inych? Preco sa rieši iba tento 74 ročný pan, ktory podla mojho nazoru uz mal skončiť davno, nakolko to uz dlho vyhlasoval. Nie je to zas len praca určitej politickej strany, nakolko tento pan sa rad zúčastňoval protestov a lgbti pochodov? Bolo by take halo, aj keby sa nestotoznoval s progresivnou politikou? Ja sa len tak zamyslam. Lebo mi to pride uz fakt otravne citat výlevy ludi, ktori v živote na horách neboli, ale zrazu z nich veľkí znalci hor z pohodlia svojich kanclikov dakde v Bratislave. Všetka cest Viktorovi za jeho pracu. Ale mozno by bolo dobre spomenúť aj jeho negatívne stranky, ktore zrazu neexistujú. Ako to, ze nenávidel Poliakov, správal sa k ludom podla sympatií a viackrát za zlého počasia nebytoval horolezcov, aj ked mal voľno. Preco z neho robia svatého otca, ktory nesmie byt vymenený mladším?
My do Tatier tiez uz nechodime. Tam eura preddbehli kvailitu
Ale toto, co sa stalo p.Berankovi, to nebolo len o nom. Ci mal, alebo nemal by ist uz do dochodku, nech posudi on sam.
Skor je to vseko o tom, ako to tu vsetko funguje. Ci je dobry, ci nie, jednoducho ho vymenime, lebo my mozeme. Islo vlaatne o to, ze naco sa robilo vyberove?, ked uz boli vybrati. Ved nemuselo byt, nemuseli robit taku saskaren. A potom sa este omylom priznat.
My do Tatier tiez uz nechodime. Tam eura preddbehli kvailitu
Ale toto, co sa stalo p.Berankovi, to nebolo len o nom. Ci mal, alebo nemal by ist uz do dochodku, nech posudi on sam.
Skor je to vseko o tom, ako to tu vsetko funguje. Ci je dobry, ci nie, jednoducho ho vymenime, lebo my mozeme. Islo vlaatne o to, ze naco sa robilo vyberove?, ked uz boli vybrati. Ved nemuselo byt, nemuseli robit taku saskaren. A potom sa este omylom priznat.
@sidicek ako píše @anonym_a237b0 je to presne o tom a plus ešte niečo navyše ako píšeš ty
@stanislavicenka Samorejme, akonáhle niekto nesihlasi, tak je urcite volič Fica, HARABINA, Danka, Peleho :D tie informácie su volne dostupné. A vyjadrovali sa k tej teme viacerí ;) a uz by ste mohli prestať s dristami, ako dezolat, ficovoloc, rusofil a podobne. To nic ine k diskusii nemas?
@anonym_autor Harabin nie je vo vlade.
Inak, aj mna prekvapilo to zdielanie a vyjadrenie spoluucasti. Mne skor napadlo (a potesilo), ze tolko ludi este chodi do prirody
@anonym_autor "Preco z neho robia svatého otca, ktory nesmie byt vymenený mladším?" No.lebo politika sa dnes vtahuje do vsetkeho, kazda strana si z toho chce vytrieskat co najviac. Dnes sa udalosti nedeju, dnes sa udalosti vyrabaju. Na objednavku, podla poziadaviek zadavatela.
@tykat presne. Udalosti sa "vyrabaju"
@stanislavicenka Samorejme, akonáhle niekto nesihlasi, tak je urcite volič Fica, HARABINA, Danka, Peleho :D tie informácie su volne dostupné. A vyjadrovali sa k tej teme viacerí ;) a uz by ste mohli prestať s dristami, ako dezolat, ficovoloc, rusofil a podobne. To nic ine k diskusii nemas?
@anonym_autor nikto ti tu nepísal také výrazy tak čo sa meces? A ty zase za všetkým vidíš PS 😅 dobre ti sústi v hlavičke. Máš presne také správanie ako pripisujes druhým 😏
@anonym_autor ved ja som ziadny z tych vyrazov nepouzila😉.
@stanislavicenka ale ona si to domyslela že si chcela použiť a to stačí 🤣🤣🤣
@anonym_autor nikto ti tu nepísal také výrazy tak čo sa meces? A ty zase za všetkým vidíš PS 😅 dobre ti sústi v hlavičke. Máš presne také správanie ako pripisujes druhým 😏
@mizoko " Neviem či to tak príde iba mne,ale odkedy je tu možnosť komentovať všetko anonymné je to tu ako hajzlova stena na benzínke - plná exkrementov a vulgárnych nápisov."
Píšeš o sebe však?
@mizoko " Neviem či to tak príde iba mne,ale odkedy je tu možnosť komentovať všetko anonymné je to tu ako hajzlova stena na benzínke - plná exkrementov a vulgárnych nápisov."
Píšeš o sebe však?
@anonym_1defde hmmm,ja som tu niekomu nadávala? Inak od anonyma to sedí 😁 prečo nepíšeš pod svojím nickom? ☺️
Píšeš o sebe však?
@anonym_1defde prečítaj si ako agresívne hneď reagovala autorka témy a tiež ako ona sa začala navážať do istej skupiny ľudí. A skús mi nevypisovat ako anonym v jednej téme a v druhej pod nickom ☺️ je to úbohé a trápne.
Autorka, neviem, ako sa správal k Poliakom, ale na českom webe zhruba pred tromi týždňami som čítala komentáre, že je dobre, že starý pán končí, pretože v posledných rokoch bol nevrlý a arogantný.
@anonym_1defde prečítaj si ako agresívne hneď reagovala autorka témy a tiež ako ona sa začala navážať do istej skupiny ľudí. A skús mi nevypisovat ako anonym v jednej téme a v druhej pod nickom ☺️ je to úbohé a trápne.
@mizoko ty si celá úbohá a trápna, reagujem na teba prvý krát tak si moc nedomýšľaj
Druhá vec, lajkovať si z duplicity svoje príspevky je už len také práve orechové😅😅hrdinka
@anonym_1defde jasne,od anonyma to sedí 🤣🤣🤣 zalez keď si ani nestojís za tým, čo píšeš
@mizoko nech sa páči,ak si pes zalez ty
@mizoko nech sa páči,ak si pes zalez ty
@anonym_1defde moja, ty veľmi potrebuješ pozornosť že áno ☺️ ale nie odo mňa. Že ťa muž zanedbáva nie je moja vina. Choď plackat inde 😌 posielam srdiečko ❤️ a ak si nabudúce budeš chcieť písať tak pod svojím nickom. Anonymom odmietam viac odpovedať ☺️🎃
@mizoko ty si celá úbohá a trápna, reagujem na teba prvý krát tak si moc nedomýšľaj
Druhá vec, lajkovať si z duplicity svoje príspevky je už len také práve orechové😅😅hrdinka
@anonym_1defde mizoko aspon nekomentuje ako anonym, ma tie gule aby to dala pod svojim nickom a tu odvahu zniest aj to riziko, ze jej vyjadrenia aj v inych temach su dohladatelne
@anonym_autor Lebo mi to pride uz fakt otravne citat výlevy ludi, ktori v živote na horách neboli, ale zrazu z nich veľkí znalci hor z pohodlia svojich kanclikov dakde v Bratislave.
Teba niekto nuti citat? Akym sposobom?
@anonym_1defde mizoko aspon nekomentuje ako anonym, ma tie gule aby to dala pod svojim nickom a tu odvahu zniest aj to riziko, ze jej vyjadrenia aj v inych temach su dohladatelne
@viestta v témach sú dohladateľne jedine jej vyjadrenia odstránené adminom😄😄😄ups
A o moje gule sa neboj
@viestta som jej šliapla na odtlak ale nemá na to písať pod svojím nickom 🤣🤣🤣 smiešno mi je z takýchto anonymov ☺️
@viestta vieš,sú ľudia kt strašne túžia po pozornosti a vynucuju si ju takto ☺️ stále ťa budú označovať a písať kde aké sprostosti len aby si odpovedala a dala im tu dávku ktoru potrebujú 🙂 ale túto hru ja odmietam hrať. Ja urcujem komu venujem svoju pozornosť a svoj čas a nejaký anonym alebo pomatenec si ani jedno z toho nezaslúži ☺️

@jananovotna88 to som si aj ja povedala tento rok po týždni v dolomitoch .Kašľať prepchate ,predrazene Tatry .
@sidicek minulý týždeň Slovinsko, Taliansko - Alpy. Boli sme tam pred rokom, o rok znova. A to nepíšem ešte o cenách potravín