icon

Prečo je Slovensko policajný štát?

6. apr 2025

Čo vidíte ako dôvod, že to takto ľudia vnímajú?

gov
•
Odpoveď bola odstránená
•
tramtada31
•
6. apr 2025

Tiež si nemyslím, že sme policajný stat.

janinah
•
6. apr 2025

My sme mafiansky štat.

rozculena
•
6. apr 2025

Policajný? A kto to tak vníma? To ti povedali všetci na Slovensku,keď tu dávaš takéto závery?

alex49
•
7. apr 2025

Nie sme policajný štát, tisíce policajtov chýba. Stále sa na nich kyda, vid pan veľa vážený premiér. Mali by sme ďakovať za tých čo zatiaľ v zbore ostali.

stvura
•
7. apr 2025

nie policajny, diktatura so "sejkom" sme...ja som povedal, tak som povedal...

bloger
•
7. apr 2025

Policajný štát je štát, v ktorom výkonná moc nadobudne dominantné postavenie, opak právneho štátu. Policajný štát sa opiera o políciu a iné represívne zložky, pomocou ktorých si udržiava moc. Obyvatelia policajného štátu majú obmedzenú sociálnu, ekonomickú a politickú slobodu a sú monitorovaní. Podľa tejto definície nie je Slovensko policajný štát. Ale niekto to tak môže vnímať. Možno na základe nejakej zlej skúsenosti s políciou. Vo všeobecnosti je tu ale značná sloboda. Stačí si porovnať so sviečkovou manifestáciou. To bol vtedy skutočne policajný štát.

viestta
•
7. apr 2025

Kym bde ministrom vnutra Matusko Nastrel Vlasok, policajny stat nam ani omylom nehrozi. Vsak na to by muselo byt dost policajtov. Tych nemame.
My sme Ficostan = este horsie ako akykolvek bananistan, aky sa v historii vobec kedy vyskytol