Prečo je Slovensko policajný štát?
Čo vidíte ako dôvod, že to takto ľudia vnímajú?
Tiež si nemyslím, že sme policajný stat.
My sme mafiansky štat.
Policajný? A kto to tak vníma? To ti povedali všetci na Slovensku,keď tu dávaš takéto závery?
Nie sme policajný štát, tisíce policajtov chýba. Stále sa na nich kyda, vid pan veľa vážený premiér. Mali by sme ďakovať za tých čo zatiaľ v zbore ostali.
nie policajny, diktatura so "sejkom" sme...ja som povedal, tak som povedal...
Policajný štát je štát, v ktorom výkonná moc nadobudne dominantné postavenie, opak právneho štátu. Policajný štát sa opiera o políciu a iné represívne zložky, pomocou ktorých si udržiava moc. Obyvatelia policajného štátu majú obmedzenú sociálnu, ekonomickú a politickú slobodu a sú monitorovaní. Podľa tejto definície nie je Slovensko policajný štát. Ale niekto to tak môže vnímať. Možno na základe nejakej zlej skúsenosti s políciou. Vo všeobecnosti je tu ale značná sloboda. Stačí si porovnať so sviečkovou manifestáciou. To bol vtedy skutočne policajný štát.
Kym bde ministrom vnutra Matusko Nastrel Vlasok, policajny stat nam ani omylom nehrozi. Vsak na to by muselo byt dost policajtov. Tych nemame.
My sme Ficostan = este horsie ako akykolvek bananistan, aky sa v historii vobec kedy vyskytol