Prečo Modrý koník odstraňuje politické témy?
Včera tu bola téma o protestoch na ktorých sa zúčastnilo až cca 100 000 Slovákov. Tému MK skrývajú, okresali strany, lajky, moje komentáre evidentne vidím len ja…
@moonlight1210 uz sa tu davno riesi uplne daco ine aj.ale im to nevadi, ved reklamy
@balerina2025 co take?
@moonlight1210 ved hocico, sex, psychicke poruchy, umrtia....
Možno tu nechcú úroveň diskusii Facebook, ktorý je plný užitočných alebo platených trollov
@balerina2025 sex, umrtie, poruchy - to stale suvisi so vztahmi v rodine.
Ale napriamo zacat politicku debatu s clenmi konika, to uz nie.
@moonlight1210 a v akom politickom systéme žijeme, vychovávame deti to je podľa teba mimo téma?
Dopady dnesnej politiky su viac ako rodinne - drahota kde sa pozrieme, ziaden danovy bonus pre rodicov deti nad 18 rokov, znizene odvody do 2. poliera atd atd. Politika sa nas ci priamo alebo nepriamo dotyka viac ako kedykolvek predtym v ere samostatneho Slovenska - je nebezpecna a hanbim sa za upadajucu krajinu kade chodim. Je neprijemne, ked sa na vas pozeraju cez prsty v zahranici, lebo vedia co sa u nas deje a kam smerujeme.
Dnes sa politika týka každej oblasti života, diskusia dokáže odhaliť ako to bude ďalej pokračovať. Lepšie ak svoju frustráciu ľudia prejavia tu, akoby to vybuchlo niekde inde. Môžme pochopiť jednu či druhú stranu, ak sa budeme držať slušnosti, obhajovať sa bez urážania, nevidím nič zlé nechať aj takúto diskusiu. Cenzúra je jeden hnus, ktorý sme tu už mali, tak sa nevracajme v čase.
@moonlight1210 aj politika súvisí so vzťahmi v rodine, ovplyvňuje náš každodenný život,našu budúcnosť,ale to by asi človek musel vidieť v širších súvislostiach a zaujímať sa. Bohužiaľ veľa ľudí razí myšlienku, že sa ich politika netýka,len si chcú žiť svoj život a asi aj preto to tu takto vyzerá....
Možno preto že sa vždy diskusia zvrtne na urážanie, neakceptovanie iného názoru, vysmievanie a podobne. Fico je aký je ale má svojich voličov tak ako iné strany. Treba akceptovať že nie všetci ho považujú za zlo.
Ja súhlasím, že politika je dôležitou súčasťou každodenného života, ale z komentáru od moonlight je podľa mňa veľmi dôležitá táto časť: “A ked tu budu kvitnut politicke temy, zachvilu je konik plny trollov a vulgarnych diskuterov z noveho casu, topiek a inych platforiem.” … toto tu naozaj netreba, ja kvôli tomu nesledujem už žiadne sociálne siete médií lebo tie komentáre sú grc… a teda nie je to len o tom odignorovať politické príspevky, ak človeka nezaujímajú, keď sa sem nahrnie tento typ ľudí, budú to pchať pod každý jeden príspevok… cenzúru bez vysvetlenia ale neschvaľujem
Včera z diskusie o protestoch kde bolo 9 strán MK spravil 6 strán a z 28 lajkov témy spravil len 17 a to tak, že zamrazil diskusiu, povyťahoval časti, ukryl diskusiu medzi najviac diskutovanÿmi témami a dostala som sa k nej opätovne len cez lajky, skryli moje komentáre pred ostatnými diskutujúcimi, vymazali komentáre od lonely66 a JaneEyre že sa tu maže v diskusii a tému nevidia medzi diskutovanými ani ony. No neviem, celé sa mi to nezdá…..!
Ak budes rozoberat, aky ma terajsia politika dopad na vztahy v tvojej rodine, tak je to neico ine.
Ak chces riesit napriamo politicke nazory druhych, tak si na zlej stranke.
Ja mozem tiez napochodovat do tvojho domu a usporiadat tam politicku debatu s ludmi, ktorych dovediem z ulice. Co sa ta to netyka? Nezijes v tomto state?
Tak preco by si mala nieco proti tomu, ze zrovna u vas v nedelu rano.
Ale tiez by si argumentovala, ze na to je namestie, kluby, zasadacky, atd. Nie tvoj dom.
Takze politicke debaty maju zmysel, ale zas si treba aj uvedomit, kde ich zacinas.
Lebo rovnako mozes argumentovat, preco neurobit zhromazdenie v nemocnici, kostole, poziarnej stanici, skole,… a riesit politiku. Ved aj tam sa vsetkych politika tyka.
Ale chapes, ze to nie su prave vhodne miesta.
Tak chap aj virtualny priestor - kde to vhodne je a kde uz nie.
@chrumka333 Odpoved je aj pre teba.
@moonlight1210 tu uz sa diskutuje vsetko., a ak nemam zaujem, necitam
aj tak si myslim, ze to je saskaren
lebo prv si ho zvolia a potom ludia strajkuju lebo verim ze su tam mnohi taki , co ho volili
@balerina2025 lebo ich sklamal aj so svojou vladou. Cakali od neho viac. Nieco im sluboval, do nejak pozy sa stylizoval.
@moonlight1210 ako kazdy vzdy.
Lebo tu očividne politiku nechcú.
@balerina2025 ja tiez preskakujem desiatky tem, kde neviem poradit.
Alebo o vztahoch, kde su ocividne problemy u autorky take, az to irituje, aka je slepa.
Navyse z jej reakcii vidiet, ze nie je pripravena daco zmenit. Chce len polutovat, potlapkat, ponadavat si a potom ako velka odpustitelka mu zas blahosklonne odpustit a “dat mu sancu”, hoci v realite iba nechce pripustit, ze ho nevie opustit.
Trebars preto, ze by ju nicilo vedomie, ze city, po ktorych ona od neho doslova zobre a on jej ich odmieta, by inej dal obratom, verejne a este by bol na to hrdy, ze prave tejto zene ich dava.
Tak ho radsej neopusti, lebo toto by ju psychicky rozozralo na kost. Radsej bude nadavat, stazovat sa a ostane s nim.
Tak take napriklad uz po par riadkoch rovno zatvorim a nevratim sa k nim.
@moonlight1210 moju rodinu, budúcnosť ovplyvňuje politika a smerovanie spoločnosti.. neviem či žijem na inom Slovensku, ale toto je podľa mňa hlavná téma ktorá smeruje naše životy.. čiže tvrdiť že sa to netýka rodinnych tém je premna dosť zvlastny postoj..
Keď bude politika nudná, bez akýchkoľvek prešľapov, všetko bude viac menej fungovať, tak áno, môžeme sa baviť že sa to rodín netýka.. mňa však áno a veľmi..
@sevrin boze takéto príspevky. V com ho akože malo roztrhnúť? On oveľa vacsi počet ludi dokazal dotiahnuť k urnám a vyhrat demokratické volby.
A k téme, suhlasim, že by mal MK zakázať politické témy. Spoločnosť je extrémne polarizovaná. Už sa hádajú aj vlastne rodiny, dlhoroční priatelia. Včera napr kamarat riešil to, že sa pohadala jeho mama s najlepšou kamarátkou, lebo tá ju nútila, že je to jej občianska povinnosť ist na protest a vykázala ju za to z domu, že sa jej nemá nikdy ukazovať na oci. Rovnako sú hádky v našej rodine. Aj keď som pravicový volic, neschvaľujem to, čo robi súčasná opozícia a ako prilieva olej do ohňa, zmagoruje ludi výrokmi, že ideme vystupit z EU a pripojiť sa k Rusku. kazdemu pricetnemu cloveku musí byt jasne, že to nestojí na rozhodnutí Fica (ktorý sústavne tvrdi, že vystupit z EU nechce) a že to nie je lahko zrealizovateľny akt, aj keby chcel.
Ani neviem že ma vymazali.. čo už, nech mazu môžu aj mi vymazat celý profil ak si myslia že to niečomu pomôže..
@balerina2025
@moonlight1210
Ale zase ked si pozriete prieskumy tak aj ked robi co robi tak nejako nepada.
Ono aj pred volbami si vsetci mysleli ze Fico je out lebo ved kto by ho volil. A realita bola ina. Pri prezidentskych detto. Korcok bol jasny vitaz. Mam info priamo z jeho blizkej rodiny ze to ze nevyhral bolo pre neho strasne, par dni sa z toho nevedel.spamatat, nikto z jeho tabora to nepripustal lebo ved mal taku podporu na namestiach aj v prieskumoch, vyhral prve kolo. Vitazstvo bolo predsa jasne.
@tramtada31 Áno, keď na MK zrušia politické diskusie, zrazu bude raj na Slovensku.
@jana_eyre_2 nevidno vymazane prispevky ako vymazane? Myslela som ze sice vymazu ale ostane tam stopa.
@tykat ono to vzdy vyhra ten co chcu.
@tramtada31 roztrhnúť v tom, že on má rád publikum ako každý iný populista.
Tak keď už teda vyhral tie demokratické voľby, nech výsledok rešpektuje a nesplieta
stále o predčasných voľbách.
@tykat áno, v diskusiách by to malo byť vidno a neviem teda ktorych mojich príspevkov sa to týkalo - pokiaľ ide o diskusie, nenašla som zatiaľ že by mi vymazali..
čo mi ale vymazali boli moje príspevky o Tom že idem na protest čo som mala na svojom profile, tam už neostava stopa, tam to jednoducho zmizne..
Nič viac som nepridala, len to, že na protest pôjdem, keď mi poslali upozornenie že má vymazavaju lebo "zbieram podpisy" tak som pridala ďalší príspevok, že žiadne podpisy nezbieram, len vyjadrujem svoj postoj, opäť ma vymazali a ďalší príspevok mi vymazali keď som len povedala že je to trápna cenzúra..

Lebo toto je primarne stranka pre tehotenstvo, starostlivost o deti a rodinne veci.
Nie politiku. I ked i ta hybe nasimi zivotmi.
A ked tu budu kvitnut politicke temy, zachvilu je konik plny trollov a vulgarnych diskuterov z noveho casu, topiek a inych platforiem. Lebo zacitia prilezitost robit birdel aj inde.
Nech si len pekne ostanu tam.